50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de3 haftadır cididi diyet+spor yapmamm rağmen sadece 1 kg verebildim.artık yavaş yavaşş verecezz beraber,ama burası çok hoş çünkü ben çok motive oluyorumm,kilo veremesem de artık sağlıklı beslenmeyee başladım.ben acayip abur cubur yerdimm şimdiiii yiyenlere günah işliyolar gibi bakıyorummmm ..o kadar değiştimm yaniiii

göbeğe tavsiyem olcak:yatmadan mutlaka 20 mekik çek,eminim yararını göreceksin,ben yıllardırr çekerimm mekik ve ne kadar kilo alırsam alayım göbek olmuyoo,bence bi dene.

bugün sabah 1 simit,eski kaşar,domates biber yedim,öğeln maalesef bişi yiyemedim,akşamda 1dilim peynir 3 tane mücver,hamsi kızartma 1tabak ve bol salata hiç ekmek yemedim.annnem yemek yaptığı için onun menüsüne uymak zorunda kalıom maalesef,akşam yatmadan öncede sporumu msajımı ihmal etimicem,dün gece yatmadan önce 1saat spor yaptım

ben anlamadım çizelgeyi,sen 60 tan 53 e düştün,46 ya mı düşmek istiyosun?

ayyy kuzucum keşkeeeeeeeeeeeee 60dan 53 insemde son şımarıklıklarımı yapsammmm. şu an 60 kiloyum ve 53 inmek istiyorum yani senin olduğun kiloya ben bu çizelgeyi başarana kadarrrrr neler çektim dermişim...fisfisfis

ne masajı yapıyorsun?

Moreliiiiiiiiiim coooooooooooooook bozuldu kizlar bu sabah kalktim keyifim yerindeydi sporumu yaptim 1bardak su ictim 30dk bekledim süt ile toz karisimimi ictim 4saat sonra makarna sosslu az yagli sonra bisküvi yedim 3tane sonra serce parmak kadar tavuk otlandim kardesimden... Bide kadin dogum kontroll hapi kullaniyorum öfffffff... yinede bu 2haftada 4kg vere bilirmiyim acaba yada 4 haftada??

neden bozuldu???? haftada 1 kilo vermen sağlıklı bence..kilon kaç bu arada

3 haftada iyi vermişsin bence 4 kilo.. hem çok yememişsin neden moralini bozuyorsunki??? ben 55 olsam göbek atacamzemuszemus bak sen ne güzel 53 sin

54de ola bilirim tarti bozuk sinir ediyo beni olsun ya yinede morelim bozuldu öffff... 1,5litre suyumda bitmek üzere... Sey okudum kizlar spordan sonra yikanin keseleyin göbeginizi kalcalarinizi vs. sonra kekik yag ile yada biberiye yag ile 5dk masaj yapin iyi geliyomus...

veririz beraber yaa . amann herkes veriyoo biz mi veremiycezzzz.senin çocuğun falan var yanii çocuk falan doğursam ben hiç kendime gelemem heralde.(kilo olarak)...bu çizelgeyi ben de çok zor oluşturdum anlayabiliyorum senii 2 saatim gitmiştii

kan dolaşımını hızlandırmak için sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…