ne masajı yapıyorsun?
günaydınlarr
bende dünkü menümü yazayımda koçum yorumlasın :
sabah : 1 tatlı kaşığı çörekotu-1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1salatalık-1 yeşil biber-5s.zeytin-1 k.k beyaz peynir-şekersiz çay-2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğle : 2 kaşık salçalı makarna-2 kaşık menemen-4 kaşık patates salatası-1 dilim kepek ekmeği
ara : 6-7 tane erik
ara : 2 kare bitter-yarım paket çubuk kraker :kedi:
akşam : 1 tabak tavuklu patates-1 tabak bulgur pilavı-salata
bu arada ceza olarak mekik verirsen koçumm,şunu sorucam ?
daha önce mekik çekmenin karındaki yağları kasa çevirdiğini duymuştum.
bundan 4-5 sene öncede azıcık olan göbeğimi problem yapıp belli bir süre her akşam 50 mekik çekmiştim yatmadan önce.ve sanki göbeğim o gün bugündür hiç gitmiyor diye düşünüyorum.acaba mekik bana yaramıyor mudur ki?
birde bu yana eğilme hareketi nasıl oluyor acaba?callandaki kolu yukarı kaldırıp yana eğilip 100 e kadar bekleme hareketi midir bu bahsettiğiniz yana eğilme?
çok mu oldum ??
sağlıklı beslenmede 2. günümü de başarıyla atlattım.
dün yediklerim:
kahvaltı: beyaz peynir, salatalık, domates, 3 siyah zeytin, kepek ekmeği
öğlen: yoğurtlu ıspanak ve domatesli biberli pilav
ara: erik
akşam ezogelin çorba
ara: erik
gece çok acıktığım ve dışarıda olduğumdan fazla seçeneğim olmadığı için beyaz peynirli sandviç yedim itiraf ediyorum. ama sabahladım ve hiçbirşey yemeden duramazdım
cezama razıyım
dün sabahladığım için hala acıkmamıştım, bugün biraz düzensiz (ama yine de sağlıklı) beslenicem.
yarın tekrar kahvaltı ve düzgün öğünlerle halledicem herşeyi=)
bu kez başarıcam inanıyorum. ah bi de şu selülitlerden kurtulsamm, ama o konuda umut yok galiba:1no2:
slm kızlar opuyorumnanaktan
koçumun dikkatine :ecrin_bebek: bugünkü mamaları yazayım :icecream:
sabah
1 kupa zencefilli karışık bitki çayı + 1 tabak çilenkkk
1 kupada karanflli yeşil çay sonrasında spor
leslie 3 mile fat burning (40 dk)
karın hareketleri (6 dk) + esneme (4 dk)
kahvaltı
1 kupa çay
az beyaz peynir
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta bol maydonoz limon ve az zeytinyağlı yımırta salatası kaydirigubbakcemile3
1 dilim çawdar ekmeği
ara
1 sade türk kahwesi + kahveli guş lokumu minnacık
öğlen
çorba , tawuklu yeşil salata , 1 dilim çawdar ekmeği
ara
dünden kalan 2 etsiz çiğ köfte ,ayran :kedi:
ara
1 portakal
akşam
çorba , çoban salata,2 ince dilim ızgara hellim peyniri
ara
5 badem + 1 kuru kayısı
2 kupa açık çay
birazdan da pilatesimi yapacağım inş.. yerimseniben
edit: pilates yapılmıştır :)))
iyi akşamlarr
bugünkü menüm:
sabah:1yeşil çay+5-6 çubuk kraker +yarım saat sonra kahvaltı 1 dilim kepek ekmek+peynir+zeytin+zeytin yağı*bol yeşillik+1 haşlanmış yumurta
ara:türk kahvesi+yanında 1 parça bitter
öğle:2 parça mercimek köftesi+ayran
ara:1 portakal+6 erik
akşam:200ml yoğurt+ içine 5 çilek
içece:2 lt su+2 türk kahvesi+3br yeşlil çay
hareket:tibet+lesli 3 mil 40dk+pilates yarım saat yaptım.+yatarken 20-30mekik
reddettiklerimrofiterol(çok çok sevmemme ve ısrara rağmen)+dondurma+kahvaltıda simit+börek+1 saatilik yürüyüşş (
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Ben de bugünkü menümü anlatam :)) Kendimce yarım detoks yapam dedim:
1 yeşil çay
Çilek hoşavı (içinde az üzüm var, şekersiz, gün içinde aklıma geldikçe içtim)
1 domates
2-3 ceviz
1 haşlanmış patates (tuz ve çook az zeytinyağ var)
Buaraya kadar gayet güzel... Saat 9 da un helvası, gözüm doyana kadar yedim :))) (tüm gün az yerken amacım helvaya yer açmaktı, saat 9 da eve geldi ama)
Spor olarak 40 mekik+ gün için yerimde durmadım :)))
sabah ve öğle = iki ye bölünmüş tam buğdaylı ekmekten breyaz peynirli tost
domates,salatalık ve 1 ceviz
akşam = ızgara tavuk eti, salata, 2 d,lim beyaz ekmek(dışarıda yedim çünkü)
3 çatal ekmekkadayıfı ( eşimden tırtıkladım)
ben de menümü yazayım:
sabah:uyanınca 2 bardak yeşil çay yarım saat sonra kahvaltı 1/2 börek ve 1/2 poğaça(ikiisni 1 e tamamladım)bol yeşillik+peynir+zeytin+omlet
ara:yoğurt+çilek
öğle:1 haşlanmış patates
1.ara:kayısı hoşafı
2.ara:yine hoşaf
akşam:lahana çorbası+bol yeşillikk
içecek:1 türk kahvesi+2 zencefilli çay+2lt su+1 br ayran
hareket:tibet+ gün boyu evde temizlik yaptımmm+içok ütüden dolayı boynum ağrıdııııı....ilerleyen saatlerde yapabilirsem1/2 saat pilates yaaprım+20mekikkk
reddettiğim hiç bişey yokkkkk
mrb,kuzu koçuma duyrulur,az önce yarım saat pilates yatım+30 mekik çektimm
selam kızlaaar
yesa, "çok önemliiiiii" duyurusunda meyveyi mutlaka proteinle alın demişsin, nası yani?
ben genelde yemeklerden sonra meyve yiyen biriyim. doktorlar da hep yemeklerden 1buçuk saat sonra falan yenir diyolar. o zaman benim yemekten hemen sonra yemem daha mı mantıklı anlamadım:)
ayrıca bugün 3. günüm. 2 tane tuzlu kurabiye ve 1 bitter çikolata kaçamağım oldu sadece. azimliyim. cuma tartılıcam. ama hiç spor yapamıyorum. pilates için gaza ihtiyacım var, yardım edinnnnn :Saruboceq:
canım bızım kılalarımız aynı ve ben bır turlu ınemıyrm tam 51 lere ınmıstım kı o kıloyu tam vucuda yerlestıremeden annemler geldı aslında cok kotu beslenmıyrm ama tabıkı yalnızken daha az yıyrdm cunku yemek yapmıyrdm kaydirigubbakcemile3 aslında benım sorunum bu sıralar callan ve plates yapamamak sadece yuruyus yapıyrm o da dısarı dolanmaya cıktıgımız sıralarda ıste ama bayagı yuruyrz ama tempo yok
sana tavsıyem platesı sakın bırakma dehset vucut toparlıo bu hafta yapamayınca kendımı ole hımbıl hıssedıyrmkı yıne psıkolojım ıyıce bozulmadan toparlanmalıyım plates super sıkılastırıo 1 yada 2 kere yap vazgecemıyeceksın
pilatesi bırakma demişsin şeker, ama ben hiç başlamadım ki... başlamak için gaza ihtiyacım var. çünkü spor salonuna falan gitmek yorucu ve sıkıcı benim için, sokakta gezmeye üşenmem ama salona üşenirim neden bilmiyorum. terleyince dışarda duş almak hoşuma gitmiyo onla alakalı olabilir. ama bigün fena dank edicek bu selülit biliyorum. elimde sihirli değnek olsa sadece onlardan kurtulurdum öle diyim :çok üzgünüm:
bugün 4. günümdü.
yine başarılı bi gündü benim için.
sabah beyaz peynir, domates, salatalık, kepek ekmek
arada bitki çayı
öğlen tavuklu salata ve z.yağlı fasülye
ara elma ve erik
akşam da dışarıda maç heyecanı olduğu için çok az tavuk kızartma ve birazzzcık da patates kızartma yedim.
sonra eve gelince aç olduğumu fark edip bi dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynir yedim.
çok fazla su içemiyorum onu da düzeltmem lazım...
midemin küçüleceğini hissediyorum.
2003te mi ne 47 kilodan 58 kiloya 3 ayda çıktım ve sonra 1 senede 53e indim bi baktım geriye sadece bacaklarımda selülitler kalmış. kurtulabilen varsa nolur sölesin. olmadı şu lazerli yöntemleri falan denicem artık..
selam kızlar
ben de yediklerimi yazıyım
sabah yarım omlet ve 2 zeytin, biraz da kaşar yedim.
arada bir kornet yedim.
sonra arada yeşil erik yedim.
Öğlen bir kaşuk taze fasulye 2 kaşık makarna
akşam da mini pizzalar varya dondurulmuş satılan onlardan yedim.
En sonda 1 avuç fındık badem karışık yedim.
spor yapmadım hiç halim yok çünkü, bugün dinlenme günüm olsun dedim.
dark chocolate birde yemeklerınde kozartma olursa selulut zor gıder bir yandan yok etmek ıcın caba harcarken dıger taraftan yenılerıne yer acıyrsn en guzelı ızgara ve haslama
ben de menümü yazayım:
sabah:uyanınca 2 bardak yeşil çay yarım saat sonra kahvaltı 1/2 börek ve 1/2 poğaça(ikiisni 1 e tamamladım)bol yeşillik+peynir+zeytin+omlet
ara:yoğurt+çilek
öğle:1 haşlanmış patates
1.ara:kayısı hoşafı
2.ara:yine hoşaf
akşam:lahana çorbası+bol yeşillikk
içecek:1 türk kahvesi+2 zencefilli çay+2lt su+1 br ayran
hareket:tibet+ gün boyu evde temizlik yaptımmm+içok ütüden dolayı boynum ağrıdııııı....ilerleyen saatlerde yapabilirsem1/2 saat pilates yaaprım+20mekikkk
reddettiğim hiç bişey yokkkkk
ben de3 haftadır cididi diyet+spor yapmamm rağmen sadece 1 kg verebildim.artık yavaş yavaşş verecezz beraber,ama burası çok hoş çünkü ben çok motive oluyorumm,kilo veremesem de artık sağlıklı beslenmeyee başladım.ben acayip abur cubur yerdimm şimdiiii yiyenlere günah işliyolar gibi bakıyorummmm ..o kadar değiştimm yaniiii
54de ola bilirim tarti bozuk sinir ediyo beni olsun ya yinede morelim bozuldu öffff... 1,5litre suyumda bitmek üzere... Sey okudum kizlar spordan sonra yikanin keseleyin göbeginizi kalcalarinizi vs. sonra kekik yag ile yada biberiye yag ile 5dk masaj yapin iyi geliyomus...
ya aslında tam olarak masajta sayılmaz,selülit kremiyle bacaklarımı ovup bi fırçayla bacaklarımı fırçalıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?