50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepimiz vericez canlar moral bozmak yokx

önemli olan
az sık dengeli yemek
bol bol hareket spor yapmak

Nesmekaya bilmiyorum canim kan dolasimi icin mi... Vallah truf pes etmicem Berline daha yaz gelmedi Türkiyeye gitmemede daha yaklasik 8 haftam kaldi ama olsun hemen zayifliyayim yaaa yeni ciciler almak istiyorum... Kaldim evde Kakalak gibi yaa... Morelim bozuluyoo...

iyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoğun gezme temposundan giremiodum hemen toplu yorum yapayım

cnm göbeğin bende alası vardı..mekikle gitti çogu kasa çevirseydi benimki gitmezdi.. evet yanlar için callan ın esneme hareketi çok güzel onu yapabilirsin her yana 100 adet menün güzel ama sporun eksik...

pilavın ölçüsünü yazmamışsın cnm.. eğer pirinç pilavıysa 2 kaşıktan fazla yememeye gayret et..bide spor ekle

2 çiğ köfte derken iki dürümse fazlaklava: gerisi güzel cnm sporlar için ayrıca tebrik ediyorumm

çok az yemişsin cnmm yemek namına birşey yok menünde
redettiklerin ve sporun için tebrik ediyorum

dulci çok sağlıksız beslenmeye başladın :umursamaz:

sporrrrrrrrrr??????

hem böreği hem poğaçayı yemeseydin keşke ama çok hareket etmişsin yaktığını umuyorum
mrb,kuzu koçuma duyrulur,az önce yarım saat pilates yatım+30 mekik çektimm

:içelim:

canım bızım kılalarımız aynı ve ben bır turlu ınemıyrm tam 51 lere ınmıstım kı o kıloyu tam vucuda yerlestıremeden annemler geldı aslında cok kotu beslenmıyrm ama tabıkı yalnızken daha az yıyrdm cunku yemek yapmıyrdm kaydirigubbakcemile3 aslında benım sorunum bu sıralar callan ve plates yapamamak sadece yuruyus yapıyrm o da dısarı dolanmaya cıktıgımız sıralarda ıste ama bayagı yuruyrz ama tempo yok

sana tavsıyem platesı sakın bırakma dehset vucut toparlıo bu hafta yapamayınca kendımı ole hımbıl hıssedıyrmkı yıne psıkolojım ıyıce bozulmadan toparlanmalıyım plates super sıkılastırıo 1 yada 2 kere yap vazgecemıyeceksın

Son düzenleme:
iyi geceler kızlaaar bölüm en sakin günlerinden birini yaşıyor ohaoldumsmile

şaşırdım vallaaa :1shok:
bende bugün sabah : peynir domates salatalık 2 dilim ekmek 1 çay kaşığı bal ile normal bir kahvaltı yaptım
ara bir kase kiraz
öğle et sulu bir çorba 1 dilim ekmek
ara 1 dilim kek
akşam : bezelye salata 1dilim ekmek
ara 1 dilim kek galibaa bu biraz fazla oldu:ecrin_bebek:
spor olarak ev işi :1closedeyes:

işte böyleeee:1ninca:

melabaaaaaaa yediklerim bana kalsin ya da kalmasin yaramasin da yaptiklarimi yazmaya geldim

1=LESLIE ile bacak calisma

2=LESLIE ile karin calisma

3=LESLIE ile 5 milin (4bucuk milini yapma)

4=disarida yurume

pilatesi bırakma demişsin şeker, ama ben hiç başlamadım ki... başlamak için gaza ihtiyacım var. çünkü spor salonuna falan gitmek yorucu ve sıkıcı benim için, sokakta gezmeye üşenmem ama salona üşenirim neden bilmiyorum. terleyince dışarda duş almak hoşuma gitmiyo onla alakalı olabilir. ama bigün fena dank edicek bu selülit biliyorum. elimde sihirli değnek olsa sadece onlardan kurtulurdum öle diyim :çok üzgünüm:

bugün 4. günümdü.
yine başarılı bi gündü benim için.
sabah beyaz peynir, domates, salatalık, kepek ekmek
arada bitki çayı
öğlen tavuklu salata ve z.yağlı fasülye
ara elma ve erik
akşam da dışarıda maç heyecanı olduğu için çok az tavuk kızartma ve birazzzcık da patates kızartma yedim.
sonra eve gelince aç olduğumu fark edip bi dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynir yedim.

çok fazla su içemiyorum onu da düzeltmem lazım...
midemin küçüleceğini hissediyorum.
2003te mi ne 47 kilodan 58 kiloya 3 ayda çıktım ve sonra 1 senede 53e indim bi baktım geriye sadece bacaklarımda selülitler kalmış. kurtulabilen varsa nolur sölesin. olmadı şu lazerli yöntemleri falan denicem artık..

selam kızlar

ben de yediklerimi yazıyım

sabah yarım omlet ve 2 zeytin, biraz da kaşar yedim.
arada bir kornet yedim.
sonra arada yeşil erik yedim.
Öğlen bir kaşuk taze fasulye 2 kaşık makarna
akşam da mini pizzalar varya dondurulmuş satılan onlardan yedim.
En sonda 1 avuç fındık badem karışık yedim.

spor yapmadım hiç halim yok çünkü, bugün dinlenme günüm olsun dedim.

hu huuuuuuuuu bakın ne buldummm hemen yarın deniycemmm:sm_cool:

1 Günde göbek eritmek

1 kaç kilo fazlası ve bunun sebebi göbeği olanlar için 1 günde göbek eritmek çok kolay.yapmanız gerekenler çok basit ve ertesi gün uyandığınızda farkı görün(denedim)
bisiklet sporu:bisiklet sporu sadece bacaklar için değil göbek içinde çok iyi bir spor.
ve göbeği 1000 kere içe çekip bırakmak sadece bu kadar yürüyüşte yapabilirsiniz ama ben pek yapmadım bu iki sporu yaptım bu sporları sadece 1 gün yapmadım ama 1 günde çok değişmeler oldu.gün içinde sürekli aynada göbeğinize bakmamalısınız göbeğinizin erimediğini görünce işe yaramıyor diye diyeti bırakmak istersiniz bu yüzden ben hiç aynaya bakmadım ve ertesi sabah göbeğimde önceki günki kadar çok yağ yoktu gerçekten çok güzel bir çözüm.tabi birde yemek var.günde sadece elma yiyip,yada 1 çeşit yemekle kilo verilmez bunu diyetisyenim söylemişti değişik şeyler tüketmeliymişiz aynen öyle aynı şeyleri yedikçe midem bulanıyor canım istemiyordu ve diyet yapamıyordum ama çeşit çok olunca daha iyi oluyor kesinlikle yağ,tuz içeren yiyecekler yememelisiniz zaten içinde yağ ve tuz olmayan yemekler az ama kendinize meyve salatası yapabilirsiniz yada yağ-tuz koymadan salata yapabilirsiniz bence kilo vermede en iyi çözüm yolu denedim ve şimdiye 80 kilo olmam gerekirdi bunları uygulamasaydım fakat 57 kiloyum

alıntıdır

sporumu bitirdim 45dk spor yaptım,selülitlerim gitsin die bacaklarımı kremledim,ehh yemekte az yedim bugün ii gidiom gibi sanki,ya arkadaşlar ben çok güsel mekik çekiorum ancak yan karın kasları için olan mekiği bi türlü beceremiyorum

Canım plates terletmiyr en cok sevdıgım yonu bu zaqten vucudu kasları super calıstryr ama cok terletmıyr hatta ben hıc terlemyrm tv8 ın sıtesınden ebruyu ındırebılırsın o selulut gunlerıde yapıo bazen ordan ındırıp yapabılırsın cok faydası oluo hatta şimdi hemen kalk ve basla baslamak bıtırmenın yarısıdır ınankı bır yapsan cok seveceksın ve vazgecemıyeceksın

Son düzenleme:

canım hafta sonu olmasına ragmen guzel beslenmıssın pızzayı pek guzel degıl ama gun ıcınde az yemıssın o kadardan bısey olmaz yarında dıkkat et ama cunku pızza nede olsa mayalı hamırdan yapılıo

dark chocolate birde yemeklerınde kozartma olursa selulut zor gıder bir yandan yok etmek ıcın caba harcarken dıger taraftan yenılerıne yer acıyrsn en guzelı ızgara ve haslama

dark chocolate birde yemeklerınde kozartma olursa selulut zor gıder bir yandan yok etmek ıcın caba harcarken dıger taraftan yenılerıne yer acıyrsn en guzelı ızgara ve haslama

haklısın canım evet ama bulunduğum yerde fazla seçenek yoktu arkadaşla ortaklaşa bişiler yedik işte. dışarı çıkmayı çok seviyorum ama diyet yaparken ne zormuş yemek bulmak. öğle veya akşam yemeklerinde dışarıda bulunucaksam yanıma peynirli kepek ekmekli sandviçimi veya light ürünlerden alıcam bi dahakine.

ama normal yediklerime göre çokkk az yiyorum.cuma kilo vermemişsem sorun var demektir

yarın pilates denicem (üşenmezsem inşallah)

ayrıca yatayım artık, iyi geceler herkese:)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn Güzel bi hafta olsun inşallaahhhhhhhhhhhh

Ben dünkü tatil menümü yazıyim

16.05.2010

09:20
yarım bardak su
1 kayısı,
1-2 avuç kiraz

11:00
2 bardak yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2 lokma simit
2 lokma poğaça
2 dilim tulum peyniri
20 gr. bal
1 yemek kaşığı tahin pekmez
domates salatalık biber tuzsuz
4 siyah zeytin

14:00
1 neskafe 3 ü 1 arada (dışarıdaydım &#61516
3-4 fındık
2-3 badem

17:00
4-5 kaşık taze fasulye
Domates salatalık marul
2 dilim çavdar ekmeği
1 büyük kase tamyağlı yoğurt

20:00 – 20:30
tempolu yürüdüm

21:30
2 avuç kiraz
3-4 erik
2 kayısı

Tatlım koçumuz daha iyi bilir ama hep karbonhidrata dayanmışsın akşamda lahana çorbasının yanında yeşillik var ekmek yok yoğurt yok?? Öğlen hiç bişiy yok :1shok: vücudun tamamen kendini kapatır tatlım hiç enerji harcamaz böyle :bbo:

Canım öyle oluyor arada ama gıdanı eksilme tatlım yaa spor için vücudu desteklemen lazım sen vücuduna istediğini vermezsen o da vermez olumunekankayizsmile Aynı hatayı ben yaptım oradan biliyorum az yiyerek çok spor yaptığım zaman 200 gr 200 gr. veriyodum ki şimdi düşünüyorum vücut kim bilir ne kadar zorlandı...

AAAaa biz ona benzer bişiyi spordan önce sürüyoruz böyle kekik gibi kokuyo selülit yağı tesa demişti o da kullanıyor hatta sonradan sürünce nasıl oturcaz ki yaa çok yağlı o
Ama yararı oluyorsa denemek lazım

ya aslında tam olarak masajta sayılmaz,selülit kremiyle bacaklarımı ovup bi fırçayla bacaklarımı fırçalıorum

Canım önceden bi arkadaş denemişti onu forumda hatırlamıyorum kim ama üst bacağını ova ova kıpkırmızı kan toplanmıştı bana pek sağlıklı gelmedi yine de sen bilirsin canım :hulya:

Bu arada roka maydonoz tereyi bu aralar çok boşladım kahvaltılarım hep aynı olmaya başladı sizin de öyleyse değiştirelim şekerler ha kuzu ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…