50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen bisküvi yediğin ve ara öğün tüketmediğin için şeker ihtiyacını karpuzla enerji ihtiyacınıda makarnayla karşılayarak yanlış yapmışsın.halbuki çok güzel bir kahvaltı yapmışsın.ara öğünler tüketmeye çalış canım

merhaba kızlar

ne durumdasınız.. ben yine kilo almaya başladım. 53 Kg yum bugün.. ama bir ilaç kullanmak zorundayım.kilo yapıyor... bu ilaç ile 15 kg alan bile var...

Selam :)
Dün rejimimi bozdum .. 2.5 aydır accayıp guzel hersey yolundaydı ama dün ara öğünlerime özen göstermeyınce akşam saat 18:30 da sebze meyve almak için girdiğim markette farkına varmadan sepete attıgım cheetos ve pancodan yerken kendımı yakaladım :) yegenlerım için almıştım ufak cheetos paketını eve gıdene kadar bıtırdım pançoyu da yarıladım .. neyse bugun frene basıyorum :)
sabah uyandıgımda neyse kı 52 kılodaydım .. hedefım şu an 50
sabah 3 bardak suyumu içtim meyvelerle ve
domates- bıberle kahvaltımı yapıp 2 bardakta cayımı içtim .. biraz evvel kavun ve karpuz olarak ara öğün aldım . 2 bardak sıcak su içtim şimdi yine içecegım .. bugün dün yedıgım abur cuburları vucudumdan uzaklastırmam gerek . kalırsa yanarım :)
bu arada ben hiç un'lu urun yemıyorum .. yalnızca pazar gunu kahvaltıdakirbit kutusu buyuklugunde ekmek yedım .

bu arada bana şu kılo tablosunun nasıl konulacagınıda öğretırmısınız :)

ben böyle şeylerden yedikten sonra acayip pişman oluyorum vicdanım sızlıyor resmen
kafayı yedim

ben böyle şeylerden yedikten sonra acayip pişman oluyorum vicdanım sızlıyor resmen
kafayı yedim

yaa vicdan azabı iyi birşey aslında
yememeyi sağlıyor hiç değilse...
ya ben gibi pişmanlık duymasanız o zaman napcaksınızmafoldumben

bu arada 3. yılınız hayırlı olsun

yaa vicdan azabı iyi birşey aslında
yememeyi sağlıyor hiç değilse...
ya ben gibi pişmanlık duymasanız o zaman napcaksınızmafoldumben

bu arada 3. yılınız hayırlı olsun

teşekkür ederim

bide yedikten sonra kendimi kilo almış hissediyorum o derece yani

ne güzel bozocuğum hep böyle pişman olursan kendini kolay frenleyebilirsin.3. yılınızda ve ömür boyu mutlu,huzurlu olmanızı dilerim...

kızlar selam hepinize...

uzun zamandır uzak kaldım burdan. moonscuğum ben listede kalmak istiyorum ama aylardır sabitim yerimde. kilom 56, hedef 52 olarak yazabilirsin bu hafta.

haftaya izne çıkıyorum kızlar, tatilde de ağzımı tutamam eminim, ama döndüğümde sıkı bir rejime girmek niyetindeyim.

merhaba bayanlara.s. bugün 45 dk steperıma bindim yine :dance:benden başka egzersiz yapan yok galiba :uhm:yada yapıyor da yazmıyormusunuzfisfisfis

canım bend edün gece 3 te 32 mekik çektim karnım hala acıyo ee tabi alışkın değilim
bugün ise nerdeyse hiç bişey yemedim yemekte gelmiyo içimden sabah kalktım mutafktan mss gibi kokular geliyo sadece 1 tane krep yedip sabah :kedi: sonra sirkeli suyumu içtim az öncede 1 tane sosis yedim ufak pişmemiş şimdide mercimek çorbası pişiriyorum sebzeli ondan yesemmiki daha pişmedi yani 8 buçuğu bulur kafamçokkarıştı neyse canlarım 52 ye inebilcekmiyim bakalım :1rolleyes:

kıslar bu akşam malesef rejim felan kalmadı yıldönümüz olduğu için kocişim yemeğe çıkardı iiki öğlen hiçbirşey yememişim neyse uzun bir süre ağır bişeyler yemiycem o kesin
yarın kilo bildirimi yapamıycam kıslar sabah erkenden dr gidicem o yüzden ben perşembe günü söylerim size olurmu şekerler

ben bu akşam saat 9 gibi yedim utanıyorum çok geç biliyorum :kedi: 1 tabak mercimek çorası yedim 2 kaşık yoğurt 2 kaşıkta pilav bu kadar zemuszemus

şu an sirkeli suyumu içiyorum kızlar bi bardakta sabah içmiştim

lalecim yeni topiğin ne? :1rolleyes:

şu an sirkeli suyumu içiyorum kızlar bi bardakta sabah içmiştim

lalecim yeni topiğin ne? :1rolleyes:

Karamsarcıgım , sirkeli su çok şişiriyor .. bende kılo veremıyrodum bı dönem ve hep sirkeli su ya da sirke içiyordum . ve sirke içmeye basladıgım son 2 yıldan bu yana 6 kılo almıştım .. ve bır turlu veremıyordum .. hatta rejımım arasında bı kere alışkanlıktan sirke içmiştim ve ben o hafta hiiiç kilo veremedım ..istersen bi süre sirkeyı bırak arkadasım ..

Dünden beri iştahım felaket ve durduramıyorum sanki . ve çok korkuyorum .. yanı abur cubura yönelıyorum .. aslında canım bır sye yemekte ıstemıyor ama abur cubura engel olamıyorum sanki ..
bugun
sabah kahvaltı meyve -domates salatalık
ara öğün olarak karpuz - kavun
öğlen yagsız fasulye (yağsız oldugunu düşünüyorum iş yerındeydım fasulyemın üstünden bı kaçkez sıcak su döktürüp süzdürdüm bu da bı yontem :) )
1 saat sonra tekrar karpuz-kavun
ondan sonra ki öğünde domates -salatalık
ondan sonraki öğünde karpuz
ve en son akşam öğünümde evde gene türlü varmış :) sıcak sudan gecırılmış türlü :) 1 tane biber dolması , ve 3 kasık tavuklu pilav .. valla pilavı özlemişim :)
Bu arada ekmek yok .. hayatımdan ekmeği çıkardım ..

ama 1 saat evvel dolapta panco vardı bı kaç tane çaktırmadan yedım :)
Bu arada sayısız bardak su içtim bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…