50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YEŞİL ÇAYYYY KAHVE YOOOOKKKK

HAFTA SONU İÇİN GAYET İYİ HAFATSONU BENDE SPOR YAPMIYORUM TATİL :teselli:

günaydın herkeze bugün sizlerle diyetimin ilk günü burada bu kadar tecrübeli kilo vermiş kişilerle daha bir azimle başarıcağıma inanıyorum...

günaydın kızlar..

bugün dışarda olucam, akşam girerim herkes yediğin yazsın mutlaka :enbuyukkk:

akşama gelir cezalar

umarım cezalık bi cıss olmaz kimsede..

görüşürüz çıtırlar

günaydın kızlar

en çok dulcineayı merak ederek girdim baktım ama yok uğramamış
nasıl geçti acaba buluşması gelse de anlatsa

deniz nehir canım koçumuz yeşil çay yok derken yani içmemişsin manasında
yoksa sen iç 3-4 fincan yağlarını yakar

hay allah Truf çok sağol yaaa çok komik oldu :roflol:işyerindeyim bir yandan iş yapıyorum artık nasıl dikkatli okuduysam e artık hoşgörün yavaş yavaş öğrenicem bende di mi

günaydın kızlarrr . geçen hafta hep dışardaydı işlerim . giremedim hiç nete neler yaptınız bakalım.kısaca bi özet geçin bana
bu arada güzel bi haberle döndüm .geçen hafta 55tim. bugün sabah 54. 0 hatta 53.9 çıktım.pekbi mutluyum yani

selam trfcum hayırdır dulcineanın ne buluşması bu

kuzularımmm benimmmmmmafoldumben

napıyonuz yaaaŞeniz

çokkkk özledimmmmmmŞeniz

evde temizlik var pc yi kuramadım dahaa ya isler bitmedi daha

ayy ne var ne yok yaaa neler yaptınızz nasılsınızzz

yaaa sormayınn basıma geleni yaaaaaaaaaadelikafadulden

hani detoksla 51.2 ye düsmüstüm ya

geçtiğimiz cuma tartıldım 52.3 kilo geldimmmm :;(((((((((((gitme:

bu hafta sonu da almışımdır birazz ( cumaya kadar dikkat ediyim bakalm kaç kilo gelcemm (

o kadar yoğun spora alıstırdım kendimi sporu bi bırakınca öyle oldumm1ninca:

geçtiğimiz haftadan beri spora gitmiyorum evdeki temizlikten dolayı bi hafta gitmeyince bakın ne olduu(

tabi ben ikindiden sonra bisey yemiyodum temizlik yaparken dikkat edemedim fazla yemesemde aksam 9 gibi falan yedim bu hale geldimm(

hedefime ulasmama az kalmıstı ne güzell;(

evde de boş durmadığım hep hareket halinde olduğum halde,yürüyüsü bırakmadığım halde saatlerce yürüyüş yapptığım halde böyle oldu hemmm(

moralim acayip bozuk yaa Allahtan şu ailelerin tanısma olayı ertelendi mayısta olmıycak bu ay acilen toparlanmam lazımm (

bu aksam baslıycam spora yenidennkaydirigubbakcemile2

eee sizz naptınızz

dulcimmm sevdiceğine kavusmussundur ne mutlu sana

detoks sonrası haberler neler durumlar nasıll hadi anlatıverin kızlarr ben kurstayımm f klavye olunca yazamıyom ya

günaydın şekerimopuyorumnanaktan

kız nası anlatak sağaaaa 100e yakın sayfayıııaklinialirimsmile

canım tebrik ederimmm ne güzel kilo vermişsin bi haftada kızz kaydirigubbakcemile5

günaydın bölümün güzel çıtırlarıı

hihoyyyt

gunaydin çıtır ablammmopuyorumnanaktan

spatzcım saçlarını merak ediyordum resimlerine baktım kestirmişsin ama yine uzun kalmış sanırım .düz çok yakışmış ama bizraz daha kısaltabilirdin

nilüfertcim kendimi kuaförün ellerine teslim ettim o kıyamadı hihoyyyt ben de daha kısa düşünmüştüm aslında, ama böyle daha iyi oldu galiba.gözüm alıştıktan sonra daha kısaltırım diye düşündüm.

MRB.ben 23 yaşındayım.boyum 160 kilom 56.bel çevrem 64-66 ama basen 104.asıl problemim kalça ve özellikle basenlerim.ben de 50-59 kilo grubunuza katılmak istiyorum.açıkçası iki haftadır bitkisel içerikli bir ilaç kullanıordum,yediklerime de dikkat ettim (ev arkadaşıma göre üst bedenimde incelme olmuş) ama kilo anlamında hiç bi değişim olmadı.napsam bilemdim,sizce diyetle basenlerimi eritebilr miyim?

hoşgeldin bitanesiŞeniz
nerelerdeydin sen dicektim şincik anladım büyük temizlik varmış:bbo: canım detoxtan sonra herkez bir kısmını geri aldı kiloların zaten amaç arınmaktı ben yapmadım

buluşmanın ertelendiğine sevindin sanırım aklinialirimsmile tabii bu durumlarda biraz böyle oluyo yerimseniben
moralini mutlaka yüksek tut canım bu çok önemli :lepi: güzelliğine güzellik katar bunu şu aralar unutmavereliniortak
dur kız doyamadım gel bidaaa öpimmmŞeniz

canım günaydınboshayallersmile hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile

hakikatten basen biraz fazlaymış ama dikkat ederek ve sporla kesin düzelir canım merak etmee :lepi: bölümden arkadaşlar sana bir iki spor linki verirler biraz azimle çok kısa sürede kurtulursunolumunekankayizsmile

@spatzcım çok yakışmış saçının tipide o kesime uygun. biraz daha kısalt ama bence.
@yasemennn cimm özledim kız seni.
@dulcineanın asker sevgilisi vardı o mu geldi?
@katrece cim o ev işleri çok zordur valla kolay gelsin

truf 53.6 (2 kilo vermiş)
murfak robotu 53.5 (1 kg vermiş)
dulcinea 53.4 (500 gram vermiş)
spatz (54.3 aynı)
linguist (55.5 aynı)
tweety (57 aynı)
klik 53.9 (200 gram vermiş)
kuzu 57.1 (800 gram almış)
lachesis 57.4 (800 gram almış)
yasemin 57.5 (400 gram vermiş)
peppermint 54.4 (100 gram vermiş)
sensewitch 48.1 (600 gram vermiş)

kızlaaar listeee ama bayaa kişi eksikkkbilmiyorumkismileCADIARZU
bildirimler lachesiseşutarafagitti yerimseniben

arkadaşlar detoks olarak nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz ? birde leslie dediğiniz şey nedir ?nerden indirilir ? kaçıncı sayfalarda vardır bununla ilgili açıklamalar ? biliyorum çok oluyorum ama hayrına bir yardım edermisiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…