Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn Güzel bi hafta olsun inşallaahhhhhhhhhhhh
Ben dünkü tatil menümü yazıyim
16.05.2010
09:20
yarım bardak su
1 kayısı,
1-2 avuç kiraz
11:00
2 bardak yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2 lokma simit
2 lokma poğaça
2 dilim tulum peyniri
20 gr. bal
1 yemek kaşığı tahin pekmez
domates salatalık biber tuzsuz
4 siyah zeytin
14:00
1 neskafe 3 ü 1 arada (dışarıdaydım 
3-4 fındık
2-3 badem
17:00
4-5 kaşık taze fasulye
Domates salatalık marul
2 dilim çavdar ekmeği
1 büyük kase tamyağlı yoğurt
20:00 – 20:30
tempolu yürüdüm
21:30
2 avuç kiraz
3-4 erik
2 kayısı
Tatlım koçumuz daha iyi bilir ama hep karbonhidrata dayanmışsın akşamda lahana çorbasının yanında yeşillik var ekmek yok yoğurt yok?? Öğlen hiç bişiy yok :1shok: vücudun tamamen kendini kapatır tatlım hiç enerji harcamaz böyle :bbo:
Canım öyle oluyor arada ama gıdanı eksilme tatlım yaa spor için vücudu desteklemen lazım sen vücuduna istediğini vermezsen o da vermez olumunekankayizsmile Aynı hatayı ben yaptım oradan biliyorum az yiyerek çok spor yaptığım zaman 200 gr 200 gr. veriyodum ki şimdi düşünüyorum vücut kim bilir ne kadar zorlandı...
AAAaa biz ona benzer bişiyi spordan önce sürüyoruz böyle kekik gibi kokuyo selülit yağı tesa demişti o da kullanıyor hatta sonradan sürünce nasıl oturcaz ki yaa çok yağlı o
Ama yararı oluyorsa denemek lazım
Canım önceden bi arkadaş denemişti onu forumda hatırlamıyorum kim ama üst bacağını ova ova kıpkırmızı kan toplanmıştı bana pek sağlıklı gelmedi yine de sen bilirsin canım :hulya:
Bu arada roka maydonoz tereyi bu aralar çok boşladım kahvaltılarım hep aynı olmaya başladı sizin de öyleyse değiştirelim şekerler ha kuzu ne dersin ?
selam kızlar
ben de yediklerimi yazıyım
sabah yarım omlet ve 2 zeytin, biraz da kaşar yedim.
arada bir kornet yedim.
sonra arada yeşil erik yedim.
Öğlen bir kaşuk taze fasulye 2 kaşık makarna
akşam da mini pizzalar varya dondurulmuş satılan onlardan yedim.
En sonda 1 avuç fındık badem karışık yedim.
spor yapmadım hiç halim yok çünkü, bugün dinlenme günüm olsun dedim.
günaydın kızlar
en çok dulcineayı merak ederek girdim baktım ama yok uğramamış
nasıl geçti acaba buluşması gelse de anlatsa
deniz nehir canım koçumuz yeşil çay yok derken yani içmemişsin manasında
yoksa sen iç 3-4 fincan yağlarını yakar
günaydın kızlar
en çok dulcineayı merak ederek girdim baktım ama yok uğramamış
nasıl geçti acaba buluşması gelse de anlatsa
deniz nehir canım koçumuz yeşil çay yok derken yani içmemişsin manasında
yoksa sen iç 3-4 fincan yağlarını yakar
gunaydin güzel, zayıf, zarif,zeki, çıtır hatunlarrrrzemuszemus
günaydın kızlarrr . geçen hafta hep dışardaydı işlerim . giremedim hiç nete neler yaptınız bakalım.kısaca bi özet geçin bana
bu arada güzel bi haberle döndüm .geçen hafta 55tim. bugün sabah 54. 0 hatta 53.9 çıktım.pekbi mutluyum yani
günaydın kızlarrr . geçen hafta hep dışardaydı işlerim . giremedim hiç nete neler yaptınız bakalım.kısaca bi özet geçin bana
bu arada güzel bi haberle döndüm .geçen hafta 55tim. bugün sabah 54. 0 hatta 53.9 çıktım.pekbi mutluyum yani
selam trfcum hayırdır dulcineanın ne buluşması bu
günaydın bölümün güzel çıtırlarıı
hihoyyyt
spatzcım saçlarını merak ediyordum resimlerine baktım kestirmişsin ama yine uzun kalmış sanırım .düz çok yakışmış ama bizraz daha kısaltabilirdin
kuzularımmm benimmmmmmafoldumben
napıyonuz yaaaŞeniz
çokkkk özledimmmmmmŞeniz
evde temizlik var pc yi kuramadım dahaa ya isler bitmedi daha
ayy ne var ne yok yaaa neler yaptınızz nasılsınızzz
yaaa sormayınn basıma geleni yaaaaaaaaaadelikafadulden
hani detoksla 51.2 ye düsmüstüm ya
geçtiğimiz cuma tartıldım 52.3 kilo geldimmmm :;(((((((((((gitme:
bu hafta sonu da almışımdır birazz( cumaya kadar dikkat ediyim bakalm kaç kilo gelcemm (
o kadar yoğun spora alıstırdım kendimi sporu bi bırakınca öyle oldumm1ninca:
geçtiğimiz haftadan beri spora gitmiyorum evdeki temizlikten dolayı bi hafta gitmeyince bakın ne olduu(
tabi ben ikindiden sonra bisey yemiyodum temizlik yaparken dikkat edemedim fazla yemesemde aksam 9 gibi falan yedim bu hale geldimm(
hedefime ulasmama az kalmıstı ne güzell;(
evde de boş durmadığım hep hareket halinde olduğum halde,yürüyüsü bırakmadığım halde saatlerce yürüyüş yapptığım halde böyle oldu hemmm(
moralim acayip bozuk yaa Allahtan şu ailelerin tanısma olayı ertelendi mayısta olmıycak bu ay acilen toparlanmam lazımm(
bu aksam baslıycam spora yenidennkaydirigubbakcemile2
eee sizz naptınızz
detoks sonrası haberler neler durumlar nasıll hadi anlatıverin kızlarr ben kurstayımm f klavye olunca yazamıyom ya
MRB.ben 23 yaşındayım.boyum 160 kilom 56.bel çevrem 64-66 ama basen 104.asıl problemim kalça ve özellikle basenlerim.ben de 50-59 kilo grubunuza katılmak istiyorum.açıkçası iki haftadır bitkisel içerikli bir ilaç kullanıordum,yediklerime de dikkat ettim (ev arkadaşıma göre üst bedenimde incelme olmuş) ama kilo anlamında hiç bi değişim olmadı.napsam bilemdim,sizce diyetle basenlerimi eritebilr miyim?
gunaydin çıtır ablammmopuyorumnanaktan
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?