50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende özledimm yaaaopuyorumnanaktan

eeee nası gidiyooo nelr yaptın bakalım bu haftaaaaklinialirimsmile

bende özledimm yaaaopuyorumnanaktan

eeee nası gidiyooo nelr yaptın bakalım bu haftaaaaklinialirimsmile

amann napim canım ya. geçen hafta hep dışardaydı işlerim.
kilo açısından geçen hafta yine dikakt ettim sadece bir gün kızatma yedim.
başkada bir şey yok ev iş iş ev canım.

canım arkadaşlar uyguladı sebze ve meyva ağırlıklı beslendiler 2 gün boyunca hiç yağ tuz şeker yok ben yapmadım
yapanların çoğu neredeyse bi kısmını geri aldı leslie tempolu evde yürüyüş tarzı bir spor
s e n d e z a y ı f l a diye bir siteden indiriliyor
çok seçenekleri var kişiye özel gibi bişey

truf dulcina yesa şimdi aklıma gelenler sana yardımcı olabilirler ben de bu indirme ve linkverme konularında acemiyimde:sm_confused:

günaydın:çokuykuluyumsmileyi:

günaydın canım hayırdırrboshayallersmile

amann napim canım ya. geçen hafta hep dışardaydı işlerim.
kilo açısından geçen hafta yine dikakt ettim sadece bir gün kızatma yedim.
başkada bir şey yok ev iş iş ev canım.

hımm evet standart diyosun yanii CADIARZUaslına bakarsan benimde aynı laelaelaelaelae

gunaydin güzel, zayıf, zarif,zeki, çıtır hatunlarrrrzemuszemus

günaydın şeker çıtır

günaydın canım
dulci askerdeki sevgilisi gelecekti dün onunla buluşacaktı

daha çok spora ağırlık vermelisin

günaydın:çokuykuluyumsmileyi:

günaydın uykucu güzel

günaydın canım
sende zayıfla lesli yaz google da walk of on pounds yazanı indir 5-6 parttan oluşuyor rapidden indiriyor
diğer egzersizler için
yine sende zayıfla videolar linkler kısmında hepsi var

Günaydın canlarım...

HAFTA SONU İÇİN GAYET İYİ HAFATSONU BENDE SPOR YAPMIYORUM TATİL :teselli:

Sağol koçum.

canım hafta sonu olmasına ragmen guzel beslenmıssın pızzayı pek guzel degıl ama gun ıcınde az yemıssın o kadardan bısey olmaz yarında dıkkat et ama cunku pızza nede olsa mayalı hamırdan yapılıo

sağol hayatım.

evet kızlar liste çok eksik. Üstüste 3 hafta bildirim yapmayanlar bir daha listeye alınmayıp dışlanıyor, bu benim koyduğum bir şey değil, önceden de böyleydi, liste istikrarı olmadığından dikkat edilmiyordu.
Bir de mazeretiniz yoksa, haftada en az bir kere menünüzü yazmak zorundasınız, ne kadar yazmazsanız o kadar kaçırırsınız unutmayın.

YEŞİL ÇAYYYY KAHVE YOOOOKKKK

Dışardaydım yoksa 3 bardak içiyorum ((( Gittiğim yerde yeşil çay yoktu ((((

Şimdi ilk ve tek kahvemi içiyodum bıraktım içmeyi okuyuncaaaaaaaaa

Ok onu da içmeme napıyim herşeyi bıraktım zaten pıfffff sempatiksalakcinni

herkese günaydın.... resim dersime gidemedim hastayım barsak floramı düzeltmem gerek oyuzden ona göre diyet yapmam gerekiyor arkadaşlar....
sabah= 2 dlm kızarmış tam buğday ekmek, yarım lop yumurta, yağsız peynir ve siyah çay( siyah çayı içindeki maddeden ve florayı düzeltmesi açısından içmeme gerekiyor)
öğlen = pirinç lapası (üzerine limon sıkılmış) yiyecem birazdan

yaa ben de içiyorum her gün kahve. bırakamam onu..çok sinirli ve geçimsiz olurum vallaalsanaalsanasmile ayrıca bırakmaya çok da gerek olduğunu düşünmüyorum.yeşil çay da içiyorum, bitki çayı da içiyorum, süt de içiyorum, su da içiyorum. 1 tanecik kahve içmişim günde çok mu yani ?sempatiksalakcinni

sensecim belki söylemişsindir ama kaçtı gözümden, bıraktın mı sen sigarayı tamamen ???

peppermint, klik, anchusa nerdesiniz kızlar yaaa???

selam kizlarrr..

bu hafta biraz yogun olucam, carsamba da tatil malum.

sabahtan islerim coktu, o yuzden giremedim siteye.

sptazcim, saclarin harika olmus cnm yaa.

ben boyamadim saclarimi , gider ayak tutturamam diye korktum, daha da yeni boyatmistim saclarimi,
ama boyayi aldim hazirladim, tatil donusu boyicam

kizlar selam,
tekrar araniza dondum....Bir haftadir muthis bir misafir kalabaligi vardi...Annemler de geldiler. Simdi onlari ugurladim. Hal boyle olunca bol bol sagliksiz seyler pisirdik yedik ictik.....Tartiya da hic cikmadim....Umarim herkes iyidir birazdan vakit bulabilirsem gecmise goz atacagim

h.sonu yediklerimi yazsam mi yazmasam mi bilemedim.

rejim yapmadim tabi ki

yine de bi hatirlamak amacli yazayim da, hem de h.ici dikkat etmek icin motivasyon olsun bana

cmrt.

sabah
guclu kahvalti

ara
1 top sade dondurma

ogle
disarda fast food :-(

aksam
1 yagsiz gozleme, peynir, cay

pazar

sabah
guclu kahvalti

ara
acili ezmeli, kasarli kepek ekmegi (3 dilim yemisimdir )
--teizlik yaparken cok aciktim, yemek de yapamamistim, ayakustu goturdum bunlari

ogle-ikindi
1 tabak kremali mantarli tavuk yemegi

ara
1 muz

aksam
--

ara
ablama misafirlige gitik, cayla cerez, kurabiye yedim biraz.

yaptiklarim

cmr.
3-4 saat alisveris merkezi gezmesi
15*2 30 dk. ezgersiz

pazar
1 saat utu
2 saat temizlik
yarim saat yemek pisirme
camasir yikama-kurutma-katlama vssss
15 dk. egzersiz
aslinda pazar gunu tumm gun boyunca sadece 2 saat esile film izlerken, 2 saat de aksam maci izlerken oturdum; onun disinda sabah 8 den aksam 12 ye hepp ayaktaydim

-----------

bugun cok dikkatli olmam gerektigini birkez daha hatirlamis oldum..

Peppermintcim benim menum 1 haftadir boyle.. Kilo almis bile olabilirim.... Evde baklavadan cheesecake e, borege kadar her turlu sagliksiz sey mevcut..Onlari atacak degilim tabii ki yemeye devam edecegim bitene kadar.. Sonra dikkat etmeye baslayacagim...Ustelik spor da hic yapamadim.. Eee bir de anne ve baba faktoru var... Ekmegi bir dilim yiyince bile kiziyorlar az yiyorsun diye. Ah bir bilsele ronlar yokken hic ekmek yemedigimi... Ah bir de ustune regli oldum.... Canim cok tatli istedi, her gun baklavalari goturdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…