Peppermintcim benim menum 1 haftadir boyle.. Kilo almis bile olabilirim.... Evde baklavadan cheesecake e, borege kadar her turlu sagliksiz sey mevcut..Onlari atacak degilim tabii ki yemeye devam edecegim bitene kadar.. Sonra dikkat etmeye baslayacagim...
selam kizlarrr..
bu hafta biraz yogun olucam, carsamba da tatil malum.
sabahtan islerim coktu, o yuzden giremedim siteye.
sptazcim, saclarin harika olmus cnm yaa.
ben boyamadim saclarimi , gider ayak tutturamam diye korktum, daha da yeni boyatmistim saclarimi,
ama boyayi aldim hazirladim, tatil donusu boyicam
Canimcim bu hafta gelenim gidenim cok oldu.. Ustelik yatiya misafirim de geldi. Maillerime bile bakamadim... Biz evlendigimizdn beri daha kimse gelmemisti ben burada olmadigim icin, yavas yavas insanlar gelmeye basladi..Ama artik buradayim....yerimsenibenyaa ben de içiyorum her gün kahve. bırakamam onu..çok sinirli ve geçimsiz olurum vallaalsanaalsanasmile ayrıca bırakmaya çok da gerek olduğunu düşünmüyorum.yeşil çay da içiyorum, bitki çayı da içiyorum, süt de içiyorum, su da içiyorum. 1 tanecik kahve içmişim günde çok mu yani ?sempatiksalakcinni
sensecim belki söylemişsindir ama kaçtı gözümden, bıraktın mı sen sigarayı tamamen ???
peppermint, klik, anchusa nerdesiniz kızlar yaaa???
canımmm çok teşekkür ederim yorumun için. ben de bayıldım doğrusukaydirigubbakcemile3 umarım kullanımı da rahat olur.sen de deneyebilirsin bence. bak hem yaza giriyoruz hafifcecik olsun saçlar da ohhhh kaydirigubbakcemile5
bu arada ben 2 gündür 54.2 çıkıyorum. 200 gr saç kestirmişim galiba:roflol: çünkü haftasonu yedim içtim bi sürü, vermiş olmam imkansız.
h.sonu cok yedim ictim ama bu sabah tartda 54,2 ciktim;
cumartesiye gore azalmisim.
ama reglim bitiyor, sisligim iniyordur, onun da etkisi vardir herhalde.
Canimcim bu hafta gelenim gidenim cok oldu.. Ustelik yatiya misafirim de geldi. Maillerime bile bakamadim... Biz evlendigimizdn beri daha kimse gelmemisti ben burada olmadigim icin, yavas yavas insanlar gelmeye basladi..Ama artik buradayim....yerimseniben
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan dinlenirsin artık. hasta gibiydin sen, geçti mi o ?
Pepper anchusa hoş geldiniz kızlar, özlettiniz kendinizi.
Ay evet onca telasim arasinda bir de hasta oldum. Iki gun once burnum akmaya baslayinca biraz acilmaya basladim... Simdi oksuruk ve burun akintisi disinda birseyim yok.... Gozlerimi zor aciyordum gecen cuma....BEn tartilmadigim icin kilo bildirimi de yapamdim...Regliyim bir de zaten gercek kilom degil.Koc kuzu mu??
evet canım kuzu koç bu hafta, haftaya da listeye göre koç sensin galiba.
Haftaua buralardayim olurum koc.... Bu hafta olduysam diye korkmustum, cunku haftanin yarisi bitti hic ilgilenemedim forumla. Bu ne bicim koc diyecekler diye gecirdim icimden...LEslie yapiyor muyuz plan nedir Lachesis???YA da yeni atraksiyonlar var mi??
canım sen hastalıktan yeni çıktın, çok zorlanırsın yeniden hasta olursun mazallah. bir iki hafta dinlen ondan sonra yapalım istersen. Bu hafta 4 mil lastikli leslie yapabiliriz.
Koçumuzda hergün en az 3 mil leslie, 100 karın hareketi ve 100 yanlara eğilme hareketi verdi.
yaa ben de içiyorum her gün kahve. bırakamam onu..çok sinirli ve geçimsiz olurum vallaalsanaalsanasmile ayrıca bırakmaya çok da gerek olduğunu düşünmüyorum.yeşil çay da içiyorum, bitki çayı da içiyorum, süt de içiyorum, su da içiyorum. 1 tanecik kahve içmişim günde çok mu yani ?sempatiksalakcinni
sensecim belki söylemişsindir ama kaçtı gözümden, bıraktın mı sen sigarayı tamamen ???
peppermint, klik, anchusa nerdesiniz kızlar yaaa???
Aslinda iyi olur biraz ertelemek. Digerlerini yapabilriim problem degil...
Of evet yaaa neyse bu aralar içmiyim vücut şaşırsın bakalım tiroidi durduruyomuş kahve o yüzden kilo vermeyi yavaşlatıyomuş
Canım bıraktım oldu bayağı ama çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum o yüzden ara ara aklım karışıyo
İradem hiç bu kadar zorlanmamıştı hayatımda ...Her konuda mafoldumben
Of evet yaaa neyse bu aralar içmiyim vücut şaşırsın bakalım tiroidi durduruyomuş kahve o yüzden kilo vermeyi yavaşlatıyomuş
Canım bıraktım oldu bayağı ama çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum o yüzden ara ara aklım karışıyo
İradem hiç bu kadar zorlanmamıştı hayatımda ...Her konuda mafoldumben
Selamlarr
Bende hafta sonu hiç dikkat edemedim yediklerime maalesef eyvahedigeldismile
ama cumartesi 4 ten gece 2 ye kadar,annemle beraber temizlik yaptım.pazarda sabah 7 den 11 e kadar evde mevlüt okuttuğum hiç hiç oturamadım neredeyse.ve yediklerime dikkat etmememe rağmen bu sabak tartıldım 53,5 olmuşumm. zemuszemus
yinede menümü yazayım :
cumartesi :
sabah : 2 poğaça-1 bardak şekersiz çay
ara : 1 bardak soslu haşlanmış mısır
ikindi : yarım ekmek arası kokoreç-2 bardak kola
akşam : erik-çilek-muz
pazar :
sabah : zengin pazar kahvaltısı-şekersiz çay-4 dilim kepek ekmeği
öğlen : 1 tabak tavuklu pilav-ayran-4-5 tane minik tulumba tatlısı
akşam : 1 tabak tavuklu pilav-ayran-domates
yani berbat bir beslenmeydi farkındayım ama mevlüt olduğu için böyle oldu.ama aşırı derecede yorulduğum için kilo almadım vermiş oldum.
dünde kayınvalideme söz istedi benden.rejimi bırakıcaksın diye.çok ısrar edince söz verdim ama tutmucam sözümü aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?