Klikcim bize gore daha az sacmalamissin.... girecegiz hepimiz duzene insallah.
canım arkadaşlar uyguladı sebze ve meyva ağırlıklı beslendiler 2 gün boyunca hiç yağ tuz şeker yok ben yapmadım
yapanların çoğu neredeyse bi kısmını geri aldı leslie tempolu evde yürüyüş tarzı bir spor
s e n d e z a y ı f l a diye bir siteden indiriliyor
çok seçenekleri var kişiye özel gibi bişey
truf dulcina yesa şimdi aklıma gelenler sana yardımcı olabilirler ben de bu indirme ve linkverme konularında acemiyimde:sm_confused:
anchusa cm hoşgeldin geçen hafta ben de yoktum. peppercimmm tatile gidiyorsun ha negüzel
kızlarr(( sabah tartı 54.00 çıktım diye sevindirik olup öğlen oturdum koca bi tabak makarna yedim öle yağsız tuzsuz falanda değildi gayet soslu .
akşam bi salatalık yerim artıkk
Selamlarr
Bende hafta sonu hiç dikkat edemedim yediklerime maalesef eyvahedigeldismile
ama cumartesi 4 ten gece 2 ye kadar,annemle beraber temizlik yaptım.pazarda sabah 7 den 11 e kadar evde mevlüt okuttuğum hiç hiç oturamadım neredeyse.ve yediklerime dikkat etmememe rağmen bu sabak tartıldım 53,5 olmuşumm. zemuszemus
yinede menümü yazayım :
cumartesi :
sabah : 2 poğaça-1 bardak şekersiz çay
ara : 1 bardak soslu haşlanmış mısır
ikindi : yarım ekmek arası kokoreç-2 bardak kola
akşam : erik-çilek-muz
pazar :
sabah : zengin pazar kahvaltısı-şekersiz çay-4 dilim kepek ekmeği
öğlen : 1 tabak tavuklu pilav-ayran-4-5 tane minik tulumba tatlısı
akşam : 1 tabak tavuklu pilav-ayran-domates
yani berbat bir beslenmeydi farkındayım ama mevlüt olduğu için böyle oldu.ama aşırı derecede yorulduğum için kilo almadım vermiş oldum.
dünde kayınvalideme söz istedi benden.rejimi bırakıcaksın diye.çok ısrar edince söz verdim ama tutmucam sözümü aklinialirimsmile
Kizlar kahve cok kotu birsey degildir eger 1 tane icerseniz gunce (MAksimum 2) Bu konuda calsimalarimiz vardi bizim...Bir kere kahvenin antioxidant ozellligi vardir. Pek cok hastaliga karsi koruyucudur ve oksidatif stresi azaltir.Ikincisi metabolizmayi hizlandirir ve tokluk hissi verir....Ama ya turk kahvesi ya da filtre kahve icin. Nescafe maalesef fazla islenmis bir kahve oldugu icin cok iyi birsye degilll..
Ozelden yazayim ama once arkadas olarak eklemem gerek seni. makine olmadiginda bile ben filtre kahveyi ya da turk kahvesini nescafe yapar gibi yapip iciyorum. sicak suyun icine bir kasik at -karistir.. alman usulu turk kahvesi.....onlardan ogrendimmmNe alıp veremedikleri var bizim yediklerimize dikkat etmemizle anlamam yaaa
Kendileri yapamadığı için olabilir mi acaba???
Çok mu fesatım yahu sempatiksalakcinni
Cnm filtre içmiyorum işte...
Antioksidan biliyorum da filtre içemiyorum burdaki sularla demlenen kahveyi içmek istemiyorum su iyi değil çünkü kendime makina almam lazım bilmiyorumkismile
Türk kahvesinden de zevk almıyorum yahu
Bu arada anchusacım bölüm neydi? Ben orayı kaçırmışım CADIARZU
leslie ile 3 mil yürüdüm
ebru ile met platesi yaptım
akşama doğru inşallah callanetics ve nivea body yapabilirim
çok cozuttum çooook
Ne alıp veremedikleri var bizim yediklerimize dikkat etmemizle anlamam yaaa
Cozut guzelim boyle cozut yeterki.... Bizim gibi baklavalarla boreklerle cozutma...
ayy kızlar öle bir uykum varki kafamı koysam uyucam
canım kılımı bile kıpırdatmak istemiyor.
öff akşamda misafir gelecek
ayy kızlar öle bir uykum varki kafamı koysam uyucam
canım kılımı bile kıpırdatmak istemiyor.
öff akşamda misafir gelecek
Ne alıp veremedikleri var bizim yediklerimize dikkat etmemizle anlamam yaaa
evet yaa bende anlamadım niye engel olmak isterler ki bizim incecik olmamıza CADIARZU
yemiyosak kendimize yapıyoruz sonuçta.onlara bir zararımız yok.
offf benim kayınvalidem de geliyor, bir yandan bana dolma sardırır, bir yandan dolmaları ağzıma tıkar.
Benimkide oyle. Sinir oluyorum/. Surekli elestiriyor, cok zayifmisim hic gerek yokmus, vucudum guzel olsun derken yuzumu cirkinlestiriyormusum. vsy vsy... Hafta sonu iki tepsi pogaca yapmis...Yemedik tabii yemekten on dk sonra onumuze koydu...YEmeyince yanimiza koymak istedi. Ben de kabul etmedim evde cok var borek pogaca diye, cok bozuldu. Kendince hafif yemekler yapmaya calisiyor ben gidince ama nafileeee....bir insan bir kere iki kere uc kere bes kere pogaca ye der ama 20 kere demez ya... yiyecegim varsa da inadima yemiyorum...
ayyyy peppercim inanamıyorum yaa..aynı kiloda olduğumuz yetmiyor bir de aynı cümlelerle ifade etmişiz bunu:icecream:
Pepper anchusa hoş geldiniz kızlar, özlettiniz kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?