50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dişçiden geliorum şimdi 3 tane dolgu yapıldı gün içinde katı bişi yemem yasak,ılık sıvı gıdalar alcakmışım bugün,diyetime katkısı olsa gerek bu durum

Canım çok sağol yardımların için , teşekkür ederim

anchusa cm hoşgeldin geçen hafta ben de yoktum. peppercimmm tatile gidiyorsun ha negüzel

kızlarr(( sabah tartı 54.00 çıktım diye sevindirik olup öğlen oturdum koca bi tabak makarna yedim öle yağsız tuzsuz falanda değildi gayet soslu .
akşam bi salatalık yerim artıkk

Afiyet olsun nilufertcim.. Ben bugun kac tane baklava yedigimi soylemeyecegim bile....boshayallersmile..

Ne alıp veremedikleri var bizim yediklerimize dikkat etmemizle anlamam yaaa

Kendileri yapamadığı için olabilir mi acaba???

Çok mu fesatım yahu sempatiksalakcinni

Cnm filtre içmiyorum işte...

Antioksidan biliyorum da filtre içemiyorum burdaki sularla demlenen kahveyi içmek istemiyorum su iyi değil çünkü kendime makina almam lazım bilmiyorumkismile

Türk kahvesinden de zevk almıyorum yahu

Bu arada anchusacım bölüm neydi? Ben orayı kaçırmışım CADIARZU

Ozelden yazayim ama once arkadas olarak eklemem gerek seni. makine olmadiginda bile ben filtre kahveyi ya da turk kahvesini nescafe yapar gibi yapip iciyorum. sicak suyun icine bir kasik at -karistir.. alman usulu turk kahvesi.....onlardan ogrendimmm

leslie ile 3 mil yürüdüm
ebru ile met platesi yaptım

akşama doğru inşallah callanetics ve nivea body yapabilirim
çok cozuttum çooook

ayy kızlar öle bir uykum varki kafamı koysam uyucam
canım kılımı bile kıpırdatmak istemiyor.
öff akşamda misafir gelecek

evet yaa bende anlamadım niye engel olmak isterler ki bizim incecik olmamıza CADIARZU
yemiyosak kendimize yapıyoruz sonuçta.onlara bir zararımız yok.

Cozut guzelim boyle cozut yeterki.... Bizim gibi baklavalarla boreklerle cozutma...

canım bende sizin gibi cuzuttum yine
kayınvalidemin yaptığı yağlı vıcık vıcık böreği yemek zorunda kaldım
doğa yürüyüşüne çıktık yiyecek birşey yoktu yanımızda
ekmek arası kuzu şiş aldık ben çeyrek ekmek yedim
patates kızartması
nutella
ne ararsan var
canım sanki değişik bişey istiyor ama ne
menstruasyon ben geliyorum diyor mu ne?

canım yeşil çay iç o sana zindelik verecektir
ve pozitif düşün

ayy çok zor bir durum yaa...o halde birde misafir ağırlamak bana da çok zor geliyor bazen.
misafir olmasa erkenden vurur kafayı yatardınn..allah yardımcın olsun :Saruboceq:

offf benim kayınvalidem de geliyor, bir yandan bana dolma sardırır, bir yandan dolmaları ağzıma tıkar.

4 mil leslie yaptım
callenetics yaptım
platesle esnedim.

Callandan sonra plates lastiğiyle bacakları iyice esnetmek, selülitlere birebir tavsiye ederim. Bacak selülitlerine tabi, kalça selülitleri için birerbir olan şey ne bilmiyorum:)
Bikiniyle zaten gözükmüyor diyerekten dert etmiyorum:)

evet yaa bende anlamadım niye engel olmak isterler ki bizim incecik olmamıza CADIARZU
yemiyosak kendimize yapıyoruz sonuçta.onlara bir zararımız yok.

offf benim kayınvalidem de geliyor, bir yandan bana dolma sardırır, bir yandan dolmaları ağzıma tıkar.

Benimkide oyle. Sinir oluyorum/. Surekli elestiriyor, cok zayifmisim hic gerek yokmus, vucudum guzel olsun derken yuzumu cirkinlestiriyormusum. vsy vsy... Hafta sonu iki tepsi pogaca yapmis...Yemedik tabii yemekten on dk sonra onumuze koydu...YEmeyince yanimiza koymak istedi. Ben de kabul etmedim evde cok var borek pogaca diye, cok bozuldu. Kendince hafif yemekler yapmaya calisiyor ben gidince ama nafileeee....bir insan bir kere iki kere uc kere bes kere pogaca ye der ama 20 kere demez ya... yiyecegim varsa da inadima yemiyorum...

rejim yapıyorum diyorsun o zaman sen, demiyceksin canım, çaktırmıycaksın, iştahım yok, ay midem şöyle falan vs sallayacaksın. Rejim yapıyorum denilir mi hiç kayınvalideye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…