50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim benimmm;

listemizi ne de guzel yapmissin, ellerine saglikkk.. ama bildirim az yine de diy mi? sadece 10 kisi degiliz biz burda yaa.

trufu da tebrik edeyim unutmadan, yine 1. olmuss ;-)

evet bildirim çok az, kilo vermeyenler bildirmiyor gibime geliyor:) yazın kuzular çekinmeyin, her hafta kilo vermeyebiliriz.

rejim yapıyorum diyorsun o zaman sen, demiyceksin canım, çaktırmıycaksın, iştahım yok, ay midem şöyle falan vs sallayacaksın. Rejim yapıyorum denilir mi hiç kayınvalideye:)
Rejim yapiyorum demiyorum da yediklerime dikkat ediyorum diyorum.Isin komigi benim eltim de ayni ben. NAsil dikkatli yemek konusunda..Iki gelinimden de hayir yok diyordur...

Rejim yapiyorum demiyorum da yediklerime dikkat ediyorum diyorum.Isin komigi benim eltim de ayni ben. NAsil dikkatli yemek konusunda..Iki gelinimden de hayir yok diyordur...

zavallım yedircek birilerini bulamıyor demek. Onlar için üzücü tabi emek verdikleri şeylerin rağbet görmediğini bilmek, değişmeleri çok zor katlancaz biz de ne yapalım.

Kızlar üstüme çok fena ağırlık bastı, yoruldum galiba gidip biraz uzanıyım, öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

millletttt napıyorsunuz. ben yediğim makarnaların şişkinliğiyle odun gibi oturuyorum

Evet insan öyle oluyor... Bence o yüzden kilo aldırıyor makarna falan yaa direkt psikolojik güm diye oturuyo çünkü midene hareket edemiyosun :umursamaz:

Ozelden yazayim ama once arkadas olarak eklemem gerek seni. makine olmadiginda bile ben filtre kahveyi ya da turk kahvesini nescafe yapar gibi yapip iciyorum. sicak suyun icine bir kasik at -karistir.. alman usulu turk kahvesi.....onlardan ogrendimmm

Ayy parça pincik içinde yüzüyolar öyle de yaaa neyse naturel olur olsun öyle yapıyim costa rica nın mevsimsel kahvesini almıştım aroması kaçmadan öyle tüketiyim bari

ayy kızlar öle bir uykum varki kafamı koysam uyucam
canım kılımı bile kıpırdatmak istemiyor.
öff akşamda misafir gelecek

spor yap canım evdeysen başla bak uykun başka türlü açılmaz hem spor da aradan çıkmış olur....

offf benim kayınvalidem de geliyor, bir yandan bana dolma sardırır, bir yandan dolmaları ağzıma tıkar.

Anam ohaoldumsmile kafamçokkarıştı

Greyfurt yiyodum az önce aklıma antiaging uzmanının dediği geldi ne kadar çok o kadar çok kemik erimesi ....

Süt de yapıyomuş... Yoğurt daha iyi diyodu...

Zaten artık c vitamini de yok yarısını yedim bıraktım valla ben gidiyim bi filtre kahve içiyim kendime geliyim (kuzu duymasın şşşşşştttt)

Son düzenleme:
sagol canim benimmm;

listemizi ne de guzel yapmissin, ellerine saglikkk.. ama bildirim az yine de diy mi? sadece 10 kisi degiliz biz burda yaa.

trufu da tebrik edeyim unutmadan, yine 1. olmuss ;-)

sağol canım
geçen hafta detoks sonrası faciası yaşamıştım
bu hafta onu telafi ettim

naber çıtr opuyorumnanaktan
yaa kahvesiz çaysız hayat geçermi zaten sende bende bilemiyorum başka kimde sadece simitler kaldı laelaelaelaelae

yemeklerden 1 saat sonra veyaa 1 saat önce içtikmi bence sorun kalmaz:jeyyar:
yaa evde çay demlemiyorum neredeyse sonra komşularda içtiğim çayın lezzeti bi başka oluyo o kadar özlüyorum yanii-tatlicadiarzu-

İyiyim canım yaaa

Simitleri hiç sorma ya kalan son 2 kilo kesin simitler :jeyyar:

Valla içicem hatta içtim az önce 1 filtre kahve az sütlü şekersiz tatlandırıcısız ama yanında da 2 tane günkurusu kayısı yedim ohhh miss böyle yapıcam artık şeker yok tatlandırıcı yokaklinialirimsmile

bu arada kizlar ben tam su anda metobolizmami sasirtiyorum.
anladiniz siz onu ;-))

Yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni

tutku muuuu?delikafadulden

ayy benim arada yemelik hiç birşeyim yok! karanfilli yeşil çay içiyim bari

ya kizlar,

burasi sayesinde benim yeme aliskanliklarim gercekten degisti;
gercekten de guzel bir yeme duzeni kurdum,

eskiden ara ogunlerim, ana ogunlerim hersey sacma sapandi,

her aksam cayin yaninda biskuviler, kurabiyeler, cayi yalniz icemezdim, mutlaka yaninda biseyler yemem gerekirdi, hicbisey bulamasam nutellali ekmek yerdim.

ama aylardir bu degisti, en fazla meyve salatasi, ya da sade dondurma yiyorum aksam.

sonra isyerinde ogleden sonra 15.30 da mutlaka ya tost, ya sandvich biseyler atistirirdim mutlaka cay gelince masaya yaninda.

bakiyorum da bunlarin hepsi geride kalmis.

kahvaltilarim duzenli..

oglenleri sebze yiyorum,

evde sebze pisiriorum,

meyveyi bol yiyorum.

kendimle gurur duydum..

h.sonlari misafirlikler olursa , ya da disari ciktigimizda kaciyor ama o kadar olur, zamanla bunu dayapmamayi ogreniriz (aslinda h.sonu su topige girsek bunlara da dikkat ederiz de)

-- bugunu saymiyorum tabi ki tum bunlari yazarken.

bugun fizik ted. yordu beni, tansiyonum dustu, dilim damagim yapisti sanki, acayip tatli yeme istegi duydum.

ama kaaaccc zamandir paketli biskuvi, cips, vsss yedigim yoktu.

arasırada yapalım böyle kaçamaklar yaaa
dediğin gibi benimde bu topiğe takılmaya başladıktan sonra yeme tarzım tamamen değişti.
sebze sevmezdim.şimdi pazardan bütün sebze çeşitlerinden alıyorum ve pişirdikçe mutlu oluyorum.yoğurt yemezdim.artık her hafta yoğurt alıyorum eve tek başıma bitiriyorum.meyve alırdım ama çürür çöpe giderdi.şimdi ara öğünlerimde bol meyve yiyprum.zayıflamak bir yana sağılklı beslendiğim için bunları yerken mutlu oluyorum.

aynen cnm yaa,

ben de eskiden markete gidince biskuvi reyonuna atardim kendimi,

simdi sebze meyve reyonuna kosuyorum ve gorsen halimi, resmen kendimi kaybediyorum,

cok lezzetli geliyor yaptigim sebze yemekleri, boyle bayila bayila yiyorum )

arkadaşlar ben 56 kiloyum ve boyunda 1.60 göbek ve basen bölgem çok sorunlu ve dha önceden 61 kilo idim diyetisyen sayesinde 10 kilo vermiştim fakat diyeti bırakınca geri aldım malum yaz da geldi şu 4-5 haftada benim 50 (ki hiç o kiloda olduğumu hatırlamıyorum) kiloya oda olmazsa 53 kiloya inmem gerekiyor.
Yalnız benim bir sorunum var eve geldiğim zaman direk olarak yemekler saldırıyor aç olsamda olmasamda ne bulursam yiyiyorum.Elimdeki şey bitince gidip bir başkasını alıyor ve onu yiyiyorum.Karnım inanılmaz derecede şişiyor ve geriliyor.Ama hala bişeyler yemek istiyorum.Kısacası bu yeme krizinden sonra tartıldığımdaysa 58 kilo çıkıyorum.Sabah tartıldığımda yine 56 kilo çıksamda bu beni çok rahatsız ediyor.Bikini içinde hem bacaklarım eski kilomdan ve şu an ki kiloluğumdan dolayı sarkık duruyor Göbek deseniz o da aynı biçim.
Benim isteğim bu 4-5 hafta içinde hem kilo vermek hemde sıkı ve düz karın ve bacaklara sahip olmak.Bunun dışında haziranda tüm günüm evde geçicek bu zamanıda film izliyerek ve tıkınarak geçireceğim için 4-5 haftada verdiğim kiloları alma olasılığım var.
Yinede ben azmedip sabah ve akşamları 20 dk yürümekle ve sınırsız et yoğurt süt yemekle kilolarımdan kurtulup sıkı bir vücuda kavuşmak istiyorum.

uman dr lar diyorki" proteini mutlaka karbonhidratla birlikte alınki Glisemik indeksiniz sabit kalsın,insüliniz bir nada yükselmesin" ki doğru söylüyorlar..gecenlerde Dokturum adlı programda izledim...benimde senin gibi bir problemim vardı doymuş olsamda acaba ne yesem diye içimde bir canavar vardı...çok zor olsada arasıra içimde uyansada yememeye çalışıyorum..ben diyet yapamıyorum yasaklar cazip geliyorbilmiyorumkismile önce herşeyden ye az ye yaptım sonra zaten şu an rahatsız olduğumdan kızartma yağlı vs uzak duruyorum

merhabalar herkese......... hafta sonu annemlere gitmiştik yeni döndük.....bayağı bir yedim içtim....ohhhh misler gibi...... bide regli iştahı olunca ne siz sorun ne ben söyliyim........

işin daha kötüsü çarşamba tatile gidiyoruz 4-5 günlüğüne dikkat edemeyeğim kesin.....tatil bu her zaman denk gelmiyor ( bahaneye bak bahaneyes empatiksalakcinni)

yediklerime dikkat edemesemde sporla açığı kapatmaya çalışcam...sizde ne var ne yok görüşmeyeli..... ben kilo bildirimini topiğe yapmıştım mesaj atmayı unuttum sonrada yola çıkınca tümden kaldı

sabah= çay , 2 dlm tam buğday ekmek, yarım lop yumurta ,yağsız peynir
öğlen = pirinç lapası
ara = domates,salatalık ekmek arası
ara = 1 ad bisküvi
akşam=haşlama patates,diyet kola

Kizlar ben bugün daha yazamam yarinki Sinav icin calismam lazim.. Bol bol dua edin bana lütfeeen... :kedi: Bugün Üstlü tozumu ictim az yürüdüm sonra eve geldim 1Tabak sütlü Corba ictim 3 bisküvi yedim o Bisküviler gereksizdi ama neyse sonra bi kac Egzersiz yaptim baya terledim anlatamam yaaa yaklasik 2litre Su icerim bide yesil cay tmmdir.. =) Hadi kendinize iyi bakin kucak dolusu öpücükler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…