+şimdi lesli 3 mil yapcamm .başlıyommmmm
Slm.. Hosgeldin.. Bende bugün tartildim benim tarti sinir etdi beni yaa dogru dürüst tartmiyo 53kg gösterip durdu ama cogunuklaa süperim ya 3 haftada 4-5kg vermisim.. =) daha 3kg kaldi onu verdikten sonra insallah 2 kg daha veririm uuuuuuu süper... Sonrada Yeni resimleri paylasirim...
hoş geldin,artık tecrübelerini paylaşırsın bizle,15 kg verebilmek büyük bi başarı hayran kaldımm sanaa....
kendime adıma yok öyle bişey,ben de yeni ısındım buraya ama mesela benim pc açık ama başında değilim,aktif görünüyorum ki eminim çoğu arkadaşın öyle oluyodurr..içini dökmen güzel tabiikiii....iyi akşamlar kızlaaar yerimseniben
bakıyorumda yazışma durunca kimse yazmıyor yada kişi seçme yapılıyor uzun süredir bu olay dikkatimi çekti aklinialirimsmile
aşşağıda en az 5 kullanıcı olupta yapılan yorumlara cevaplarda genelde seçme oluyor CADIARZU
bu olayın bikaç aydır farkındayım bazen takıyorum yazasım gelmiyor bazende boşver diyorum
kişisel bişey yok bu olayı arada bende yapıyorum ama sebeb yazdıklarıma cevap yada yorum gelmemesi
neyse içimi dömem gerekti yaptım
yeni gelen bikaç arkadaş var onlara bişey demiyorum bende yeni zamanlarımda pc kullanmayı yeni öğrendiğimden sayfa yenileyip aktif yazışmayı yapamıyordum
kızlar bende size katılabilir miyim?olumunekankayizsmile 52 kiloyum 47 kilo olmak istiyorum yani 5 kg fazlam var..sizdeki azim beni cesaretlendirdi açıkcası...her gün diyete baslıyorum güya ama hiç 3 günü gecen diyetim olmadımirmirmirmir
2 yıl önce de 56 kilodan 47 kg düştüm spor yapmak en büyük artım, ama bu aralar iyice saldım kendimi abur cubur düşkünü bir insan olarak sonuc verilen kiloları geri aldım...inş. agustosa kadar 5 kg verebilirim...
aslında hiçbir diyet listesi uygulamadım ben eve geldim yemekte ne varsa yedim ama az yedim en kötü tecrübem elma sirkesi içmekti 4 ay içip hiçbir işe yaramıştı bıraktuktan sorada 2 ay mide ağrısı çektim ne bulduysam yedim ama az yedim:) ilk 10 kilo verdim 5 kilosunu geri aldım sora yine verdim 5 kilosunu şimdi kaldı 4 kilo ben cok zor kilo veririm ben veriyorsam herkez veriri valla 1 haftadır spor yapıyorum etkiside var herkese başarılar
Kizlar ben bugün daha yazamam yarinki Sinav icin calismam lazim.. Bol bol dua edin bana lütfeeen... :kedi: Bugün Üstlü tozumu ictim az yürüdüm sonra eve geldim 1Tabak sütlü Corba ictim 3 bisküvi yedim o Bisküviler gereksizdi ama neyse sonra bi kac Egzersiz yaptim baya terledim anlatamam yaaa yaklasik 2litre Su icerim bide yesil cay tmmdir.. =) Hadi kendinize iyi bakin kucak dolusu öpücükler....
bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam
iyi akşamlar kızlaaar yerimseniben
bakıyorumda yazışma durunca kimse yazmıyor yada kişi seçme yapılıyor uzun süredir bu olay dikkatimi çekti aklinialirimsmile
aşşağıda en az 5 kullanıcı olupta yapılan yorumlara cevaplarda genelde seçme oluyor CADIARZU
bu olayın bikaç aydır farkındayım bazen takıyorum yazasım gelmiyor bazende boşver diyorum
kişisel bişey yok bu olayı arada bende yapıyorum ama sebeb yazdıklarıma cevap yada yorum gelmemesi
neyse içimi dömem gerekti yaptım
yeni gelen bikaç arkadaş var onlara bişey demiyorum bende yeni zamanlarımda pc kullanmayı yeni öğrendiğimden sayfa yenileyip aktif yazışmayı yapamıyordum
bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam
kızlar bende size katılabilir miyim?olumunekankayizsmile 52 kiloyum 47 kilo olmak istiyorum yani 5 kg fazlam var..sizdeki azim beni cesaretlendirdi açıkcası...her gün diyete baslıyorum güya ama hiç 3 günü gecen diyetim olmadımirmirmirmir
2 yıl önce de 56 kilodan 47 kg düştüm spor yapmak en büyük artım, ama bu aralar iyice saldım kendimi abur cubur düşkünü bir insan olarak sonuc verilen kiloları geri aldım...inş. agustosa kadar 5 kg verebilirim...
ooooooooooooooooooo YASEMN SULTAN cosmussun heheh carpasin mi geldi kusum yaa kime sen sole ben carparim hehe
ben de yediklerimi yazayim bariiii
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ara
1 kucuk turk lokumu:)
yesil cay
ogle
2 dilim ekmek arasi
peynir
domates
1 elma
1 nektari
yesil cay
ara
1 dilim pasta:"(
yesil cay
aksam
karnibahar haslama
kiymali sebzeli bi yemek
o pastadan sonra 2 saat temizlik utu neyim yaptim umarim yanmistir
1 saat kadar sonra da badminton oynamaya gidecegim aslinda cok yorgunum ama su arada leslinin 5 milinin 1 mili ya da 2 milini mi yapsam
imza gaza gelmesi gereken yesa:)
nesmekayacim saolasin canim cevabin icin umarim dedigin gibi gitmistir offfffffffffffff cok yorgunum badminton a gitmeyim 5 mil yapsam sole 1 saat sonra falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?