50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb herkese,
menümü yazayım:
sabah:1 topkek(geç uyaandım,okula bişey de götüremedim mecburen kek yedim )
öğle:1 kase yağsız yoğurt çorbası
ara:1 bardak portakal suyu
ara: miniik kaseyle karışık kuruyemiş (leblebi,ceviz,kuru üzüm ,badem)
akşam:haşlanmış ıspanak+yoğurt
içecek:sadece 2lt su içtim
hareket:50 yana eğilme+30dk pilates+tibet yaptım.+yatmadan 30 mekik çekcemmm

iyi akşamlar kızlaaar yerimseniben

bakıyorumda yazışma durunca kimse yazmıyor yada kişi seçme yapılıyor uzun süredir bu olay dikkatimi çekti aklinialirimsmile

aşşağıda en az 5 kullanıcı olupta yapılan yorumlara cevaplarda genelde seçme oluyor CADIARZU

bu olayın bikaç aydır farkındayım bazen takıyorum yazasım gelmiyor bazende boşver diyorum
kişisel bişey yok bu olayı arada bende yapıyorum ama sebeb yazdıklarıma cevap yada yorum gelmemesi
neyse içimi dömem gerekti yaptım

yeni gelen bikaç arkadaş var onlara bişey demiyorum bende yeni zamanlarımda pc kullanmayı yeni öğrendiğimden sayfa yenileyip aktif yazışmayı yapamıyordum

hışbuduk cnm bazen benide sinir ediyor tartı 50 yere gezdiriyorum 3 haftada 5 kilo çok ii varmişsiniz resimlerimi paylaşmak için sabırszlanıyorum son 1 ay

hoş geldin,artık tecrübelerini paylaşırsın bizle,15 kg verebilmek büyük bi başarı hayran kaldımm sanaa....

aslında hiçbir diyet listesi uygulamadım ben eve geldim yemekte ne varsa yedim ama az yedim en kötü tecrübem elma sirkesi içmekti 4 ay içip hiçbir işe yaramıştı bıraktuktan sorada 2 ay mide ağrısı çektim ne bulduysam yedim ama az yedim:) ilk 10 kilo verdim 5 kilosunu geri aldım sora yine verdim 5 kilosunu şimdi kaldı 4 kilo ben cok zor kilo veririm ben veriyorsam herkez veriri valla 1 haftadır spor yapıyorum etkiside var herkese başarılar

kızlar bende size katılabilir miyim?olumunekankayizsmile 52 kiloyum 47 kilo olmak istiyorum yani 5 kg fazlam var..sizdeki azim beni cesaretlendirdi açıkcası...her gün diyete baslıyorum güya ama hiç 3 günü gecen diyetim olmadımirmirmirmir

2 yıl önce de 56 kilodan 47 kg düştüm spor yapmak en büyük artım, ama bu aralar iyice saldım kendimi abur cubur düşkünü bir insan olarak sonuc verilen kiloları geri aldım...inş. agustosa kadar 5 kg verebilirim...

kendime adıma yok öyle bişey,ben de yeni ısındım buraya ama mesela benim pc açık ama başında değilim,aktif görünüyorum ki eminim çoğu arkadaşın öyle oluyodurr..içini dökmen güzel tabiikiii....

öncelikle hoşgeldin aramıza,
Ben de senin gibi abur cuburla beslenirdimmm ama 3 haftadırr çıkardımm artıkkk hiç yemmemye çalışırum .burda kendini hesap vermek zorunda hissedeceğin için daha sağlıklıo besşlenirsin+spor da yaparsın,lesli,tibet,cardio gibi eğlenceli ve güzel hareketleri yaparsınnn verirsinn kilolarını,hiç dert etme..fazlalıklar hangi bölgede çok?

teşekkür ederimm ,
diyetisyen elma sirkesini günde 1 kaşık sabah ılık suyla anneme içmesini tavsiye etti.(onun mide prob.yok).az ve sık aralıklarla yemek en güzelii..tabii yapabileneee...

dualarımız senle,,başarılar sınavlarındaa...derslere odaklan,boşver sen zayıflama sevdasını...

yavruşum kızdırdılar mı seni yahu, ama nesmenin dediği gibi, sayfanın açık olduğu için altta ismin yazması o kişinin burda olduğu anlamına gelmez canım benim. Şeniz

bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam

Ne sporuymuş anlat bakalım.

Hoşgeldin canım, burayı her gün takip edip yediklerini yazmalısın, koçlarımız yediklerini değerlendirecek, ve hemen hemen her gün spor yaparsan güzel olur, bizim spor tecrübelerimizden faydalanabilirsin. Zayıflamak için neyin gerektiğini hepimiz biliyoruz, yapamadığımız istikrar, onu da hurası sayesinde sağlıyoruz. Cuma günleri bana mesaj atıp kilonu ve o hafta verdiğin kiloyu yazıyorsun bu sayede bir takip listesi oluşturuyoruz.

Sabah 1.5 dilim çok tahıllı ekme, 2 zeytin beyaz peynir ve bir tatlı kaşığı diet portaka reçeli yedim.
Arada 4-5 tane cips yedim.
Öğlen yarım kilo tuzlu erik yedim.
Akşamda 2.5 tane lahmacun ve 2 tane çiğköfte yedim.

Çok yedim evet ama 4 mil lastikli leslie ve callenetics yaptım, azcık da plates yaptım.

ooooooooooooooooooo YASEMN SULTAN cosmussun heheh carpasin mi geldi kusum yaa kime sen sole ben carparim hehe

ben de yediklerimi yazayim bariiii

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ara
1 kucuk turk lokumu:)
yesil cay

ogle
2 dilim ekmek arasi
peynir
domates
1 elma
1 nektari
yesil cay

ara
1 dilim pasta:"(
yesil cay

aksam
karnibahar haslama
kiymali sebzeli bi yemek

o pastadan sonra 2 saat temizlik utu neyim yaptim umarim yanmistir

1 saat kadar sonra da badminton oynamaya gidecegim aslinda cok yorgunum ama su arada leslinin 5 milinin 1 mili ya da 2 milini mi yapsam
imza gaza gelmesi gereken yesa:)

temizlikle yanmıştır o pastanın kalorisi..zaten badminton oynaycakmışın,yamışken lesliyi 2 mil yappp...hadi kolay gelsinnn

nesmekayacim saolasin canim cevabin icin umarim dedigin gibi gitmistir offfffffffffffff cok yorgunum badminton a gitmeyim 5 mil yapsam sole 1 saat sonra falan

nesmekayacim saolasin canim cevabin icin umarim dedigin gibi gitmistir offfffffffffffff cok yorgunum badminton a gitmeyim 5 mil yapsam sole 1 saat sonra falan

yavru yorgunsan 5 mil falan yapma, hasta ediceksin kendini. 1 mil yap, biraz da karın bacak, tamamdır. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…