öncelikle hoşgeldin aramıza,
Ben de senin gibi abur cuburla beslenirdimmm ama 3 haftadırr çıkardımm artıkkk hiç yemmemye çalışırum .burda kendini hesap vermek zorunda hissedeceğin için daha sağlıklıo besşlenirsin+spor da yaparsın,lesli,tibet,cardio gibi eğlenceli ve güzel hareketleri yaparsınnn verirsinn kilolarını,hiç dert etme..fazlalıklar hangi bölgede çok?
YEŞİL ÇAYYYY KAHVE YOOOOKKKK
ama yeşil çay neden yok ki , ben hergün mutlaka 2-3 fincan içerim yanlışmı yapıyorum
herkese günaydın.... resim dersime gidemedim hastayım barsak floramı düzeltmem gerek oyuzden ona göre diyet yapmam gerekiyor arkadaşlar....
sabah= 2 dlm kızarmış tam buğday ekmek, yarım lop yumurta, yağsız peynir ve siyah çay( siyah çayı içindeki maddeden ve florayı düzeltmesi açısından içmeme gerekiyor)
öğlen = pirinç lapası (üzerine limon sıkılmış) yiyecem birazdan
:tomato::tomato:Zaten artık c vitamini de yok yarısını yedim bıraktım valla ben gidiyim bi filtre kahve içiyim kendime geliyim (kuzu duymasın şşşşşştttt)
sabah= çay , 2 dlm tam buğday ekmek, yarım lop yumurta ,yağsız peynir
öğlen = pirinç lapası
ara = domates,salatalık ekmek arası
ara = 1 ad bisküvi
akşam=haşlama patates,diyet kola
mrb herkese,
menümü yazayım:
sabah:1 topkek(geç uyaandım,okula bişey de götüremedim mecburen kek yedim)
öğle:1 kase yağsız yoğurt çorbası
ara:1 bardak portakal suyu
ara: miniik kaseyle karışık kuruyemiş (leblebi,ceviz,kuru üzüm ,badem)
akşam:haşlanmış ıspanak+yoğurt
içecek:sadece 2lt su içtim
hareket:50 yana eğilme+30dk pilates+tibet yaptım.+yatmadan 30 mekik çekcemmm
Sabah 1.5 dilim çok tahıllı ekme, 2 zeytin beyaz peynir ve bir tatlı kaşığı diet portaka reçeli yedim.
Arada 4-5 tane cips yedim.
Öğlen yarım kilo tuzlu erik yedim.
Akşamda 2.5 tane lahmacun ve 2 tane çiğköfte yedim.
Çok yedim evet ama 4 mil lastikli leslie ve callenetics yaptım, azcık da plates yaptım.
ooooooooooooooooooo YASEMN SULTAN cosmussun heheh carpasin mi geldi kusum yaa kime sen sole ben carparim hehe
ben de yediklerimi yazayim bariiii
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ara
1 kucuk turk lokumu:)
yesil cay
ogle
2 dilim ekmek arasi
peynir
domates
1 elma
1 nektari
yesil cay
ara
1 dilim pasta:"(
yesil cay
aksam
karnibahar haslama
kiymali sebzeli bi yemek
o pastadan sonra 2 saat temizlik utu neyim yaptim umarim yanmistir
1 saat kadar sonra da badminton oynamaya gidecegim aslinda cok yorgunum ama su arada leslinin 5 milinin 1 mili ya da 2 milini mi yapsam
imza gaza gelmesi gereken yesa:)
Hoşgeldin canım, burayı her gün takip edip yediklerini yazmalısın, koçlarımız yediklerini değerlendirecek, ve hemen hemen her gün spor yaparsan güzel olur, bizim spor tecrübelerimizden faydalanabilirsin. Zayıflamak için neyin gerektiğini hepimiz biliyoruz, yapamadığımız istikrar, onu da hurası sayesinde sağlıyoruz. Cuma günleri bana mesaj atıp kilonu ve o hafta verdiğin kiloyu yazıyorsun bu sayede bir takip listesi oluşturuyoruz
kızlar benim motivasyonum acayip bozuldu..
spatz hehehe guldurdun kiz beni:))) insan sole kestirdin mi 3e falan vurdurur hem ben dedim farketmez diye o kadar :)
CANLARIMMMMMM soyle karar verdim sadece 1 saatligine badminton oynayip gelecegim sonra da leslie ile artik neler yaparsak bacak karin 1-2 mil yazarim
kkocummmmmm mekik sana feda olsun :)) kac tane cekeyim 30 cekeyim yatmadan
kuzu motivasyonum bozuldu ne demek yahuuu koc deeeel misin sen bu hafta olmaz ole sey bi atasozu yokmuydu bununla ilgili imam ile cemaat falan filan hehehhe bilen varsa yazsin:))
aaa neden :1hug:
bilmiyorumki spor falan yapasım yok
devamlı tatlı isteğim varbilmiyorumkismile
ay bahardan o canım ya, tatlı isteğin için dondurma ye hafiflerinden, enerji için de mevsim meyvesi ye iyi gelir. Ben öyle yapıyorum gayet iyi geliyor.
kızlaaaarrr 58,5 olmuşummmmmmzemuszemus
heralde sırrı evde yemek namına bişey yok gidip almaya da üşeniyorum.. 2 gündür dogru dürüst bişey yemedim.. hatta bu gece de aç uyucam hadi bakalımm bu işin sonu nereye varıcak :)
ama fenaaa açımmm :çok üzgünüm:
dısardan söyliyim dıormmm onlar da cok kalorılı olcak sımdııı pfffffffffffffffffffffffffffffff
kendime gelmek istiyorum..
birazda 3 gündür dışarda olduğumdan oluyor..
dışarda sağlıksız besleniyorumm
gelincede yorgunluktan spor yapamıyorum :çok üzgünüm:
aç kalarak olmaz bu iş cnm..
ne zamana kadar aç kalabilirsinki..
bir bardak süt iç çok açsan
süt bile bittiiiiiiii :S
kahve içmekten artıkkk böğğğğğğ geldiiiii ahhh ahhh bu aksamı da kazasız bi atlatsammm...
biliyorum olmaz kahve de iştahımı tıkayacak başka bişey kalmamış evde ben de en azından açlıgım gıtsın dıye basıyorum ıcıne coffeemate i süt niyetine kahveyle onu içiyorumm..
ailemin yanındaydım günlerdir sonrasında iş için tr dısına cıktım kendi evime döndügümde yencek bişi kalmamıs alısverıse gıtmeyı de unutuormm aklıma geldgnde de dısarı cıkmak zor gelıorr...
amma yazmısım yaa aclıktan psıkolojm bozulmus resmenn
biliyorum olmaz kahve de iştahımı tıkayacak başka bişey kalmamış evde ben de en azından açlıgım gıtsın dıye basıyorum ıcıne coffeemate i süt niyetine kahveyle onu içiyorumm..
ailemin yanındaydım günlerdir sonrasında iş için tr dısına cıktım kendi evime döndügümde yencek bişi kalmamıs alısverıse gıtmeyı de unutuormm aklıma geldgnde de dısarı cıkmak zor gelıorr...
amma yazmısım yaa aclıktan psıkolojm bozulmus resmenn
Coffeemate derkennn????
Yağ ve kimyasal deposu ooooooooo uzak dur kafamçokkarıştı
Kızlar sporum yeni bitti benim şu akşam meyve olayına dur demem lazım çok yiyorum yaaaa
Şimdi de kalsiyumumu alıyorum spor sonrası yarım yağlı yoğurt vardı evde light bitmiş 1 kase içine de 1 avuç karışık müsli attım yiyorum nasıl koçum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?