50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum:)
her gün aksatmadan listemi yazmaya çalısacagım,insana sorumuluk ve disiplin kazandırıyor bu topickaydirigubbakcemile5
Ben en çok sırt ve bel bölgesinden sikayetciyim acıkcası...göbek bölgem kilo alsa bile hemen eritebiliyorum,düzenli mekik cekmeye calısıyorum onun etkisiyle tabi..ama insanın sırtı yaglanır mı benim yaglanıyor işte:1no2:

YEŞİL ÇAYYYY KAHVE YOOOOKKKK

ama yeşil çay neden yok ki , ben hergün mutlaka 2-3 fincan içerim yanlışmı yapıyorum

cnm kahveye hayır diyorum.. kahve yerine yeşil çay yaniyerimseniben

kahvaltın güzelde öğlen neden pirinç lapası:uhm:

Zaten artık c vitamini de yok yarısını yedim bıraktım valla ben gidiyim bi filtre kahve içiyim kendime geliyim (kuzu duymasın şşşşşştttt)
:tomato::tomato:

sabah= çay , 2 dlm tam buğday ekmek, yarım lop yumurta ,yağsız peynir
öğlen = pirinç lapası
ara = domates,salatalık ekmek arası
ara = 1 ad bisküvi
akşam=haşlama patates,diyet kola

akşam akşam kolayı içmeseydin keşke

tebrikler cnm

kız kaçamksız bbi günün geçmio seninkaydirigubbakcemile3
neyse zayıflığına ve spor yapmana veriyorum

pasta hariç çok güzel cadıcım biraz fazladan mekik çek olurmu??????

yesa'm sen üzülme diye çok kısa kestirmedim yaaaa:roflol:

kızlar spordan geldim şimdi. bittim bittimmmmsempatiksalakcinni açlıktan gözüm dönmüştü. 2 biber dolması yoğurtla yedim. birazdan da biraz meyve yerim. inşallah gece uyuyabilirim açlıktanlaelaelaelaelae

spatz hehehe guldurdun kiz beni:))) insan sole kestirdin mi 3e falan vurdurur hem ben dedim farketmez diye o kadar :)

CANLARIMMMMMM soyle karar verdim sadece 1 saatligine badminton oynayip gelecegim sonra da leslie ile artik neler yaparsak bacak karin 1-2 mil yazarim

kkocummmmmm mekik sana feda olsun :)) kac tane cekeyim 30 cekeyim yatmadan

kuzu motivasyonum bozuldu ne demek yahuuu koc deeeel misin sen bu hafta olmaz ole sey bi atasozu yokmuydu bununla ilgili imam ile cemaat falan filan hehehhe bilen varsa yazsin:))

hoşbuldum:) bilgilendirdiğiniz için tesekkür ederim..en iyisi bende bir takip cizelgesi oluşturayım,benim için faydalı olur..

spor yapmaya zaten alısığım benim için eglenceli olacak... yazdıklarınızı okuyunca azim dopingi oldu sankikaydirigubbakcemile5

ay tamam tamam geri geldi:roflol::roflol:

kızlaaaarrr 58,5 olmuşummmmmmzemuszemus
heralde sırrı evde yemek namına bişey yok gidip almaya da üşeniyorum.. 2 gündür dogru dürüst bişey yemedim.. hatta bu gece de aç uyucam hadi bakalımm bu işin sonu nereye varıcak :)
ama fenaaa açımmm :çok üzgünüm:
dısardan söyliyim dıormmm onlar da cok kalorılı olcak sımdııı pfffffffffffffffffffffffffffffff

ay bahardan o canım ya, tatlı isteğin için dondurma ye hafiflerinden, enerji için de mevsim meyvesi ye iyi gelir. Ben öyle yapıyorum gayet iyi geliyor.

kendime gelmek istiyorum..

birazda 3 gündür dışarda olduğumdan oluyor..

dışarda sağlıksız besleniyorumm

gelincede yorgunluktan spor yapamıyorum :çok üzgünüm:

aç kalarak olmaz bu iş cnm..

ne zamana kadar aç kalabilirsinki..

bir bardak süt iç çok açsan

kendime gelmek istiyorum..

birazda 3 gündür dışarda olduğumdan oluyor..

dışarda sağlıksız besleniyorumm

gelincede yorgunluktan spor yapamıyorum :çok üzgünüm:

geçici bir durum o zaman sıkma canını, vaktin olduğunda fazlasıyla yaparsın.

aç kalarak olmaz bu iş cnm..

ne zamana kadar aç kalabilirsinki..

bir bardak süt iç çok açsan

süt bile bittiiiiiiii :S
kahve içmekten artıkkk böğğğğğğ geldiiiii ahhh ahhh bu aksamı da kazasız bi atlatsammm...

biliyorum olmaz kahve de iştahımı tıkayacak başka bişey kalmamış evde ben de en azından açlıgım gıtsın dıye basıyorum ıcıne coffeemate i süt niyetine kahveyle onu içiyorumm..
ailemin yanındaydım günlerdir sonrasında iş için tr dısına cıktım kendi evime döndügümde yencek bişi kalmamıs alısverıse gıtmeyı de unutuormm aklıma geldgnde de dısarı cıkmak zor gelıorr...
amma yazmısım yaa aclıktan psıkolojm bozulmus resmenn

Coffeemate derkennn????

Yağ ve kimyasal deposu ooooooooo uzak dur kafamçokkarıştı

Kızlar sporum yeni bitti benim şu akşam meyve olayına dur demem lazım çok yiyorum yaaaa

Şimdi de kalsiyumumu alıyorum spor sonrası yarım yağlı yoğurt vardı evde light bitmiş 1 kase içine de 1 avuç karışık müsli attım yiyorum nasıl koçum???

coffemate mi;?????????kafamçokkarıştı

okahveden beterrrrralsanaalsanasmile

süpersin cnm..

yediğin meyve olsun cnm akşamları abartmadıkça sorun yokguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…