50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu haftanın koçu KUZU sanırım...pirinç lapasını barsaklarım bozulduğu için yiyorum colayıda o yuzden..

sabah= çay , 2 dlm tam buğday ekmek, yarım lop yumurta ,yağsız peynir
öğlen = pirinç lapası
ara = domates,salatalık ekmek arası
ara = 1 ad bisküvi
akşam=haşlama patates,diyet kola

Bu ne tatlım yaaa koçumuz bilir de hiçbişiy yemiyosun ki hep karbonhidrata dayanmışsın pirinç lapası yanında yoğurt yeseydi salata yeseydin bi de haşlama patatesi marul az baharat limon z.yağı yeseydin bari kolanın ne işi varrrrrrrrrrrrr???
Koladan başka yöntem de var bağırsak için tatlım yaaa içme onu ama CADIARZU

Anam yasemincim napıyosun yaaa karşılaştık valla ama korktum ben mi farketmeden öyle yapıyorum diye ama ben okuyodum valla şimdi alıntı yapa yapa geliyorum tatlım senle de denk gelemedik canım yaaa öyle düşünme noolur tamam mı yasakkelime

bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam

Aaaa nasıl bişiy ki ?

ayy yarım saat yaptımmmm, yeter sanırım yoruldum çünkü,yasem,n sağoll,pek kolay gelmedi ama...

Canım öyle yarım bırakma ama soğuma hareketleri var sonunda onu yapmazsan kasların şişer esneme (streching) yapmazsan vücudun şekillenmez sonuna kadar yap istersen bir daha yapma ok? Naçizane tavsiye cnm..bayanssulusmile

kendime gelmek istiyorum..

birazda 3 gündür dışarda olduğumdan oluyor..

dışarda sağlıksız besleniyorumm

gelincede yorgunluktan spor yapamıyorum :çok üzgünüm:

canım yanına kuruyemiş ve çerez al (kavrulmamış) ben bir dönem çok dışarıdaydım onlar kurtardı beni meyve de koyabilirsen süper olur hımm bi de mavi yeşille etiformun mısr pirinç patlağı var içinde 0 katkı var (0 katkılı olan tek ürün diyebilirim) onu da alabilirsin yanına

selam kızlaaarr
bugüün yediklerim:
kahvaltı: kepek ekmek, beyaz peynir, salatalık, domates, 3 siyah zeytin
ara: böğürtlen çayı
öğlen: zeytinyağlı fasülye, sebze çorbası
ara: süt ve eti form bisküvi
akşam: semizotu, yoğurt, kepek ekmek
ara: erik, kayısı
ara: 3 çikolata, çay

3 çikolata ve yoğurt fazla kaçmış galiba bugün:kedi:

@sense cnm yarın herşey çok güzel olacak herşeye yeniden başlıyorum bak gör

hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım akşama kadar herşey güzelmiş.. takiii o çikolataya kadar..
hemde akşam kaçamağı..
yakmmaya çalış lütfen spor yapmadınmı?????

yok hayatım öyle bişey benim dediğimi zaten anlayan anlar muhakkak konuyuda fazla uzatmıyorum zaten nazımın geçebileceklerine laf atarım kız beni görmüyonmu diye
birde bazen forum çok hızlı geçiyor sürekli sayfayı tazelemk gerekiyor ben bile kaç ay sonra öğrendim ne yalan söyliyim olumunekankayizsmile

nasıl bir spor?güzel+kolay bişeysee haber ettttt olur mu?

offff bugün yapmaya çalıştım olmadı nefesi ayarlayamadım bide ocakta yemek vardı konsante olamadı yarın temiz kafayla yapıcam inşallah
burada olduğun zxaman yazıyı tekrarlarım:))yerimseniben

ooooooooooooooooooo YASEMN SULTAN cosmussun heheh carpasin mi geldi kusum yaa kime sen sole ben carparim hehe

Şeniz bazen ihtiyaç canım beee:sm_cool: şakkıdı

canım akşama kadar herşey güzelmiş.. takiii o çikolataya kadar..
hemde akşam kaçamağı..
yakmmaya çalış lütfen spor yapmadınmı?????

spor yapmadım ama 1buçuk saat yürüdüm alışveriş yaptım sayılır mıı

iyi geceler kuzuu

Selam kızlar opuyorumnanaktan Nasılsınız?

Hemen sonucu söyleyem, zayıfladığımı herkes fark etti :lepi:

Dünkü menüm:
3 dilim otb ekmek + beyaz peynir
1 tabak çorba(çok yağlıydı) + yaprak sarma (1 tabak doluydu) normalde yediğimden fazla yedim mecburen, erkek arkadaşımdaydım, tabaktakileri ona postalama fırsatı bulamayınca yedim.
1 büyük dilim çilekli pasta
2 lokma tavuk ızgara
1 yeşil çay

Bugünkü menüm:
2 dilim otb ekmek + beyaz peynir
1 böğürtlenli cornetto
2 lokma döner ekmek + 1,25 peymacun
2 lokma un helvası
1 yeşil çay

20 dk tempolu yürüdüm.

Yeterince yeşil çay içemiyom ve şişlik var sanki ve tartıda da fazladım ( Daha 2 günde kilo alırsam, halim yaman. (dün net yoktu o yüzden giremedim, yoksa sizle taze taze paylaşımda bulunmak çok isterdim)

Son düzenleme:

yok tatlım size demedimmopuyorumnanaktan

sizi çok seviyorummmm olumunekankayizsmile
senle denk gelemedik biliyorum bazen sen çıktın bazen ben olucak tabiii böyle şeyler

yaaa çok önceden bahsediyorum bu yakınlardada bir iki kere oldu zaten çok girmiyorum o anlarda :1ninca:
boşveeeerdiiiimmmmmmyerimseniben

canım net gitti şimdi ondan geç yazdım(

Son düzenleme:

süpersin canım 4 gözle bekledim yaniii senii nasıl geçtiiii anlatsana

süpersin canım 4 gözle bekledim yaniii senii nasıl geçtiiii anlatsana

Canım yaw aslında çok anlatacak bişi yok. Son yarım saat falan aşırı derecede heyecanlıydım, elim ayağım durmuyordu. delikafadulden Öyleki metroda karşımda oturan iki ingiliz bile benim ne kadar hareketli olduğum hakkında bile konuştu. (benim ingilizce bilmediğimi varsayarak hakkımda konuşup durdular, kendimi zor tuttum valla, muhabbet farklı yöne kayar, gider ayak sevgülüyü üzerim diye bişi demedim.) Son 10 dk en zor geçen dk lardı. Havaalanında gelenler aramızda camekan vardı, ve ortalık asker yakınlarıyla kaynıyordu. Ben camekana yapışmış bekliyordum, onu gördüm daha bi kıpırdak oldum delikafadulden O da beni gördü hemen opuyorumnanaktan Bizim tarafa geçeceği kapı çok kalabalıktı, beni görsün diye zıpladım baya hihoyyyt sırnaşık şey Sonraaaaaa kocamaaan uzuuun uzuuuun sarıldım opuyorumnanaktan Sonra onlara gittik ve herşey normale döndü :sm_confused: Ben daha farklı olur diye tahin etmiştim açıkçası.

kaydirigubbakcemile3 bu olay bana maziyi hatırlattııı sanırsmmsempatiksalakcinni

farklı olur derken sonrası bayaa sakinmi geçtiiibilmiyorumkismile ne bileyim muhabbet yada o andaki paylaşım:bbo:

bide seni görünce ne dedi zayıflamana falan:1rolleyes:

ooooooooooooooooo dulcim hayirli ugurlu olsun Allah bi yastikta insallah sole biraz da cocuk biraz da coluk ohhh mis hehee:))

ben geldim melabaaaaa bu arada hehe:))

sadece 1 saat badminton oynadim o yuzden hemen cikip leslie teyzemle yuruyecegiz gelince okurum operim al yanaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…