bu haftanın koçu KUZU sanırım...pirinç lapasını barsaklarım bozulduğu için yiyorum colayıda o yuzden..
evet cnm benim...
kola yerine leblebi yesen..CADIARZU
sabah= çay , 2 dlm tam buğday ekmek, yarım lop yumurta ,yağsız peynir
öğlen = pirinç lapası
ara = domates,salatalık ekmek arası
ara = 1 ad bisküvi
akşam=haşlama patates,diyet kola
iyi akşamlar kızlaaar yerimseniben
bakıyorumda yazışma durunca kimse yazmıyor yada kişi seçme yapılıyor uzun süredir bu olay dikkatimi çekti aklinialirimsmile
aşşağıda en az 5 kullanıcı olupta yapılan yorumlara cevaplarda genelde seçme oluyor CADIARZU
bu olayın bikaç aydır farkındayım bazen takıyorum yazasım gelmiyor bazende boşver diyorum
kişisel bişey yok bu olayı arada bende yapıyorum ama sebeb yazdıklarıma cevap yada yorum gelmemesi
neyse içimi dömem gerekti yaptım
yeni gelen bikaç arkadaş var onlara bişey demiyorum bende yeni zamanlarımda pc kullanmayı yeni öğrendiğimden sayfa yenileyip aktif yazışmayı yapamıyordum
bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam
ayy yarım saat yaptımmmm, yeter sanırım yoruldum çünkü,yasem,n sağoll,pek kolay gelmedi ama...
kendime gelmek istiyorum..
birazda 3 gündür dışarda olduğumdan oluyor..
dışarda sağlıksız besleniyorumm
gelincede yorgunluktan spor yapamıyorum :çok üzgünüm:
beyaz mı sarı mı?
selam kızlaaarr
bugüün yediklerim:
kahvaltı: kepek ekmek, beyaz peynir, salatalık, domates, 3 siyah zeytin
ara: böğürtlen çayı
öğlen: zeytinyağlı fasülye, sebze çorbası
ara: süt ve eti form bisküvi
akşam: semizotu, yoğurt, kepek ekmek
ara: erik, kayısı
ara: 3 çikolata, çay
3 çikolata ve yoğurt fazla kaçmış galiba bugün:kedi:
@sense cnm yarın herşey çok güzel olacak herşeye yeniden başlıyorum bak gör
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Olucak tabi bizim elimizden hiç bişiy kaçmaz o kilolar gidecek dediysek gidecek
Hele koçumuz söylüyorsaaaaaaaa g-i-d-e-c-e-k zemuszemus
kendime adıma yok öyle bişey,ben de yeni ısındım buraya ama mesela benim pc açık ama başında değilim,aktif görünüyorum ki eminim çoğu arkadaşın öyle oluyodurr..içini dökmen güzel tabiikiii....
nasıl bir spor?güzel+kolay bişeysee haber ettttt olur mu?
yavruşum kızdırdılar mı seni yahu, ama nesmenin dediği gibi, sayfanın açık olduğu için altta ismin yazması o kişinin burda olduğu anlamına gelmez canım benim. Şeniz
Ne sporuymuş anlat bakalım.
yaa hayatım biraz uzun bir süredir dikkatimi çekti bi arkadaşa söyledim banamı acaba öyle geldi diye oda şöyle bie gezmiş sayfaları evet haklısın diyor
niye o zaman benden bi öncekine cevap veriyorda bana niye konuşmuyor biliyorum belki saçma gelebilir ama böyle bişey daha önce yaşamadığım için ..........
bazende kafaları esip cevap yazıyorlarCADIARZU ooooooooooffffffff boşverdim içimdekinide söyledim rahatladım zaten hihoyyyt
şu saatten sonrada artık hiçte önemli değil:1closedeyes:
canım başka bir bölümden arkadaş paylaşmış sporu şöyle oluyor 1000 kere karnı içeri çekip bırakıyorsun
göbeği hızlıca eritiyormuş vallaaa onun yalancısıyımsırnaşık şey
ama sanki boğazımı zorladım gibi oldu nefes alırken bide dışarıda rüzgar yemiştim sanırım ondan oldu
.
ooooooooooooooooooo YASEMN SULTAN cosmussun heheh carpasin mi geldi kusum yaa kime sen sole ben carparim hehe
Olucak tabi bizim elimizden hiç bişiy kaçmaz o kilolar gidecek dediysek gidecek
Hele koçumuz söylüyorsaaaaaaaa g-i-d-e-c-e-k zemuszemus
canım akşama kadar herşey güzelmiş.. takiii o çikolataya kadar..
hemde akşam kaçamağı..
yakmmaya çalış lütfen spor yapmadınmı?????
Anam yasemincim napıyosun yaaa karşılaştık valla ama korktum ben mi farketmeden öyle yapıyorum diye ama ben okuyodum valla şimdi alıntı yapa yapa geliyorum tatlım senle de denk gelemedik canım yaaa öyle düşünme noolur tamam mı yasakkelime
Aaaa nasıl bişiy ki ?
Selam kızlar opuyorumnanaktan Nasılsınız?
Hemen sonucu söyleyem, zayıfladığımı herkes fark etti :lepi:
Yeterince yeşil çay içemiyom ve şişlik var sanki ve tartıda da fazladım( Daha 2 günde kilo alırsam, halim yaman. (dün net yoktu o yüzden giremedim, yoksa sizle taze taze paylaşımda bulunmak çok isterdim)
süpersin canım 4 gözle bekledim yaniii senii nasıl geçtiiii anlatsana
Canım yaw aslında çok anlatacak bişi yok. Son yarım saat falan aşırı derecede heyecanlıydım, elim ayağım durmuyordu. delikafadulden Öyleki metroda karşımda oturan iki ingiliz bile benim ne kadar hareketli olduğum hakkında bile konuştu. (benim ingilizce bilmediğimi varsayarak hakkımda konuşup durdular, kendimi zor tuttum valla, muhabbet farklı yöne kayar, gider ayak sevgülüyü üzerim diye bişi demedim.) Son 10 dk en zor geçen dk lardı. Havaalanında gelenler aramızda camekan vardı, ve ortalık asker yakınlarıyla kaynıyordu. Ben camekana yapışmış bekliyordum, onu gördüm daha bi kıpırdak oldum delikafadulden O da beni gördü hemen opuyorumnanaktan Bizim tarafa geçeceği kapı çok kalabalıktı, beni görsün diye zıpladım baya hihoyyyt sırnaşık şey Sonraaaaaa kocamaaan uzuuun uzuuuun sarıldım opuyorumnanaktan Sonra onlara gittik ve herşey normale döndü :sm_confused: Ben daha farklı olur diye tahin etmiştim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?