selam kızlaaarr
bugüün yediklerim:
kahvaltı: kepek ekmek, beyaz peynir, salatalık, domates, 3 siyah zeytin
ara: böğürtlen çayı
öğlen: zeytinyağlı fasülye, sebze çorbası
ara: süt ve eti form bisküvi
akşam: semizotu, yoğurt, kepek ekmek
ara: erik, kayısı
ara: 3 çikolata, çay
çikolata fazla kacmış bencede ayrıca plates noldu baslıyabıldınmı gaza gelmek ıstıyrdun ya bnce en buyuk gaz dumduz karın ve kalcanın kalkması ve toparlanması hihoyyyt
canım bu şekilde o verdıgın kılolar yemek yedıgın anda fazlasıyla ırlıkte gerı gelır tecrubeyle sabıttır. omur boyu bole bırsey yemeden kahveyle gecmıyr bır ara yeter dıyrsn sekerın dusuyr ve olacakları sen tahmın et o yuzden dengelı bır sekılde beslen bencekızlaaaarrr 58,5 olmuşummmmmmzemuszemus
heralde sırrı evde yemek namına bişey yok gidip almaya da üşeniyorum.. 2 gündür dogru dürüst bişey yemedim.. hatta bu gece de aç uyucam hadi bakalımm bu işin sonu nereye varıcak :)
ama fenaaa açımmm :çok üzgünüm:
dısardan söyliyim dıormmm onlar da cok kalorılı olcak sımdııı pfffffffffffffffffffffffffffffff
aynen bende kendıme gelmek ıstyrm burda herkese tavsıye verıyrm ama kendıme faydam yok ama 1 hafta sonra hızlı bır gırıs yapacagım sımdı annemler oldugundan onlarla ılgılenecegım dıye zaten cok yorulyrm spor yapamıyrm gevsemeye basladım sankı hemen sporuma donup sıkılasmalıyımkendime gelmek istiyorum..
birazda 3 gündür dışarda olduğumdan oluyor..
dışarda sağlıksız besleniyorumm
gelincede yorgunluktan spor yapamıyorum :çok üzgünüm:
ooooooooooooooooooo YASEMN SULTAN cosmussun heheh carpasin mi geldi kusum yaa kime sen sole ben carparim hehe
ben de yediklerimi yazayim bariiii
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ara
1 kucuk turk lokumu:)
yesil cay
ogle
2 dilim ekmek arasi
peynir
domates
1 elma
1 nektari
yesil cay
ara
1 dilim pasta:"(
yesil cay
aksam
karnibahar haslama
kiymali sebzeli bi yemek
o pastadan sonra 2 saat temizlik utu neyim yaptim umarim yanmistir
1 saat kadar sonra da badminton oynamaya gidecegim aslinda cok yorgunum ama su arada leslinin 5 milinin 1 mili ya da 2 milini mi yapsam
imza gaza gelmesi gereken yesa:)
yesacım pasta fazla gıbı ama sporunda yapmıssın hıc sıkma canını bole devam:lepi:
kızlar 47 ye nasıl dustunuz yaa ben ınemyrm bır turlu cok zor kılo veryrm ama onceden 43 de saplanıyrdm sımdı 52 de saplanıyrm bu da bır gelısme dımı en azından kalıcı olur bu sekıldekızlar bende size katılabilir miyim?olumunekankayizsmile 52 kiloyum 47 kilo olmak istiyorum yani 5 kg fazlam var..sizdeki azim beni cesaretlendirdi açıkcası...her gün diyete baslıyorum güya ama hiç 3 günü gecen diyetim olmadımirmirmirmir
2 yıl önce de 56 kilodan 47 kg düştüm spor yapmak en büyük artım, ama bu aralar iyice saldım kendimi abur cubur düşkünü bir insan olarak sonuc verilen kiloları geri aldım...inş. agustosa kadar 5 kg verebilirim...
Sabah 1.5 dilim çok tahıllı ekme, 2 zeytin beyaz peynir ve bir tatlı kaşığı diet portaka reçeli yedim.
Arada 4-5 tane cips yedim.
Öğlen yarım kilo tuzlu erik yedim.
Akşamda 2.5 tane lahmacun ve 2 tane çiğköfte yedim.
Çok yedim evet ama 4 mil lastikli leslie ve callenetics yaptım, azcık da plates yaptım.
ooo cips lhmacun bide baharatlı bır yıyecek olan cıg kofte ama spor yapmıssın arada olur bole kacamaklar ama cok sık olmasın bencekaydirigubbakcemile5
mrb herkese,
menümü yazayım:
sabah:1 topkek(geç uyaandım,okula bişey de götüremedim mecburen kek yedim)
öğle:1 kase yağsız yoğurt çorbası
ara:1 bardak portakal suyu
ara: miniik kaseyle karışık kuruyemiş (leblebi,ceviz,kuru üzüm ,badem)
akşam:haşlanmış ıspanak+yoğurt
içecek:sadece 2lt su içtim
hareket:50 yana eğilme+30dk pilates+tibet yaptım.+yatmadan 30 mekik çekcemmm
kek harıc bence gayet guzeel beslenmen
iyi akşamlar kızlaaar yerimseniben
bakıyorumda yazışma durunca kimse yazmıyor yada kişi seçme yapılıyor uzun süredir bu olay dikkatimi çekti aklinialirimsmile
aşşağıda en az 5 kullanıcı olupta yapılan yorumlara cevaplarda genelde seçme oluyor CADIARZU
bu olayın bikaç aydır farkındayım bazen takıyorum yazasım gelmiyor bazende boşver diyorum
kişisel bişey yok bu olayı arada bende yapıyorum ama sebeb yazdıklarıma cevap yada yorum gelmemesi
neyse içimi dömem gerekti yaptım
yeni gelen bikaç arkadaş var onlara bişey demiyorum bende yeni zamanlarımda pc kullanmayı yeni öğrendiğimden sayfa yenileyip aktif yazışmayı yapamıyordum
yasemıncım cok sınırlenmıssın bu kısıler ıcınde bende olabılırım ama ben burda gozuksemde sadece sayfa acık oluo ole gun boyu benım msn falanda oledır acarım sonra unutrm gun boyu acık kalırlar yorum da fazla yazamıyrm haklısın cunku hep bakıp kacıyrm o sıra denk gelen bırsey olursa cvp veryrm sadece aslında sımdıde bakıp uyuyacaktım ama senın sıtemını gorunce toptan yorumlarda bulunayım dedım bundan sonra daha ozenlı davranırım kendı adıma opuyorumnanaktan
bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam
nasıl bır spor yaparsan faydalarını paylasırsınhihoyyyt
ya kizlar,
burasi sayesinde benim yeme aliskanliklarim gercekten degisti;
gercekten de guzel bir yeme duzeni kurdum,
eskiden ara ogunlerim, ana ogunlerim hersey sacma sapandi,
her aksam cayin yaninda biskuviler, kurabiyeler, cayi yalniz icemezdim, mutlaka yaninda biseyler yemem gerekirdi, hicbisey bulamasam nutellali ekmek yerdim.
ama aylardir bu degisti, en fazla meyve salatasi, ya da sade dondurma yiyorum aksam.
sonra isyerinde ogleden sonra 15.30 da mutlaka ya tost, ya sandvich biseyler atistirirdim mutlaka cay gelince masaya yaninda.
bakiyorum da bunlarin hepsi geride kalmis.
kahvaltilarim duzenli..
oglenleri sebze yiyorum,
evde sebze pisiriorum,
meyveyi bol yiyorum.
kendimle gurur duydum..
h.sonlari misafirlikler olursa , ya da disari ciktigimizda kaciyor ama o kadar olur, zamanla bunu dayapmamayi ogreniriz (aslinda h.sonu su topige girsek bunlara da dikkat ederiz de)
-- bugunu saymiyorum tabi ki tum bunlari yazarken.
bugun fizik ted. yordu beni, tansiyonum dustu, dilim damagim yapisti sanki, acayip tatli yeme istegi duydum.
ama kaaaccc zamandir paketli biskuvi, cips, vsss yedigim yoktu.
bu sıte sayesınde bende cok faydalı bılgıler ogrendım arkadaslar harıkasınız bıldıklerınızı paylastıkca herkes daha ozenlı beslenıyr. ben onceden saglıklı beslendıgımı dusunrdum bu sıte sayesınde yanlıslarımı gozardı ettıgım kacamakları farkettım ozellıkle yesıl caya alıstım ev bıtkıden gecılmıo annem bıle gorunce sasrdıkaydirigubbakcemile3
QUOTE=tugce95;13258186]arkadaşlar ben 56 kiloyum ve boyunda 1.60 göbek ve basen bölgem çok sorunlu ve dha önceden 61 kilo idim diyetisyen sayesinde 10 kilo vermiştim fakat diyeti bırakınca geri aldım malum yaz da geldi şu 4-5 haftada benim 50 (ki hiç o kiloda olduğumu hatırlamıyorum) kiloya oda olmazsa 53 kiloya inmem gerekiyor.
Yalnız benim bir sorunum var eve geldiğim zaman direk olarak yemekler saldırıyor aç olsamda olmasamda ne bulursam yiyiyorum.Elimdeki şey bitince gidip bir başkasını alıyor ve onu yiyiyorum.Karnım inanılmaz derecede şişiyor ve geriliyor.Ama hala bişeyler yemek istiyorum.Kısacası bu yeme krizinden sonra tartıldığımdaysa 58 kilo çıkıyorum.Sabah tartıldığımda yine 56 kilo çıksamda bu beni çok rahatsız ediyor.Bikini içinde hem bacaklarım eski kilomdan ve şu an ki kiloluğumdan dolayı sarkık duruyor Göbek deseniz o da aynı biçim.
Benim isteğim bu 4-5 hafta içinde hem kilo vermek hemde sıkı ve düz karın ve bacaklara sahip olmak.Bunun dışında haziranda tüm günüm evde geçicek bu zamanıda film izliyerek ve tıkınarak geçireceğim için 4-5 haftada verdiğim kiloları alma olasılığım var.
Yinede ben azmedip sabah ve akşamları 20 dk yürümekle ve sınırsız et yoğurt süt yemekle kilolarımdan kurtulup sıkı bir vücuda kavuşmak istiyorum.
canım senın sorunun bence uzun sure ac kalıp sekerını dusurmen ve yıyeceklere saldırman sık aralıklarla az az yersen bu sorunun ustesınden gelırsın bende onceden kahvaltı yapmazdım ogleyın cubuk kraker yerdım aksam eve gelınce ac kurt gıbı olurdum eve gelmeden marketede ugrarsam ıs cıgrından cıkar zaten ınsanın sekerı dusunce tabıkı cıkolatarı toplar eve gelır dımı:)kaydirigubbakcemile2
ayrıyeten yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ama artık ben gıtmelıyım sızlere ıyı geceler guzeller opuldunuzkaydirigubbakcemile3