50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senın sorunun bence uzun sure ac kalıp sekerını dusurmen ve yıyeceklere saldırman sık aralıklarla az az yersen bu sorunun ustesınden gelırsın bende onceden kahvaltı yapmazdım ogleyın cubuk kraker yerdım aksam eve gelınce ac kurt gıbı olurdum eve gelmeden marketede ugrarsam ıs cıgrından cıkar zaten ınsanın sekerı dusunce tabıkı cıkolatarı toplar eve gelır dımı:)kaydirigubbakcemile2

ayrıyeten yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ama artık ben gıtmelıyım sızlere ıyı geceler guzeller opuldunuzkaydirigubbakcemile3

hıh gene gidiyon cadııııı:dilcikar:

Senin de mi böyle kavuşmaların oldu. yerimseniben
Ne bilem, gitmeden öncekinden farklı... Biz her gün telde görüşüyorduk ya, hiç de uzun süre ayrı gibi değildik. Normal kötü manada değil ama... Sadece o kadar ayrılık bi farklılık katmadı, onu demek istedim.

Zaten zayıfladığımı biliyordu, onayladı :lepi: Kıyafetimi de çok beğendi bayanssulusmile Güzeldi yani herşey sırnaşık şey

ooooooooooooooooo dulcim hayirli ugurlu olsun Allah bi yastikta insallah sole biraz da cocuk biraz da coluk ohhh mis hehee:))

Teşekkürler cimcimem kaydirigubbakcemile3 Kız bu ne hız, dur hele bi evlenek önce, hem boşver çocuğu, ben çocuğum daha sempatiksalakcinni

Kolay gelsin

ooo dulcim gelmiş hosgeldin tekrardan gozun aydın yaa evet kılo vermıssın dedımı bırde kıyafatlerını begendımı emınım guzel olmussundur zaten

yavrum seni şu topikten sevmeyen olabilir mi ya, sana öyle gelmiştir bence, y da bilmiyorum haklısındır, olayı tam çözemedim:S
Ben şu 1000 kere olayını anlamadım, bir kere de mi yapıyorsun, mide kaslarını mahvetmesin canım benim.

aaaaa dulci gelmiş delikafadulden
vay çok heyecanlı, daha ne olcaktı yavrum, böyle anlarda şaşkınlık olur duygularda zaten:) Çok mutlu oldum sizin adınıza, Allah bir yastıkda kocatsın bir daha ayırmasın tatlım. Zayıflamana ne dedi?

Canım çok yorma kendini, yeterlidir bence..

ooo dulcim gelmiş hosgeldin tekrardan gozun aydın yaa evet kılo vermıssın dedımı bırde kıyafatlerını begendımı emınım guzel olmussundur zaten

İkiniz de aynı şekilde giriş yapmışsınız mesaja kaydirigubbakcemile3 Ay canlarım yaw, dün de yazmak isterdim de net yoktu, resmen çıldırdım evde. Tam gününü buldu uyuzluk yapmak için ttnet.

Zaten biliyodu ya zayıfladığımı, onaylamış oldu zemuszemus Hatta bi tek göbek kısmından vereceksen ver dedi sempatiksalakcinni Ben de öyle istiyom da, umarım dediği gibi sadece ordan verebilirim. Annesi de zayıfladığımı fark etti, kaç kilo verdin falan diye sordu ama hiç yorum yapmadı iyi veya kötü :dilcikar:

Çok teşekkürler kızlar olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

waterspider naptın hayatım, destan yaratışsın alıntılardan kaydirigubbakcemile3

canım ya tam yatacaktım bır goz atayım yatayım derken yasemının sıtemlerını gorunce klava:aa dedım bende uzun suredır yorum yapmyrm bır yazdım tam yazdım yaa bırde bazen yazmıyrm cunku yazınca su anda oldugu gıbı basından kalkamıyrm ve sabahkalkması zor oluo

waterspider naptın hayatım, destan yaratışsın alıntılardan kaydirigubbakcemile3

canım merak ettım ınan senı yaa bosver sen zaten guzelsın kaynanaya bırsey demez ogluda yenı geldı kıskanır senden kaydirigubbakcemile3 ıstedıgım gıbı olmamıs demıssın ya canım o telefondan kaynaklanıo artık herseyı bılıo hergun konusuyrsnz cunku ve yanına gelıncede konusacak bısey olmadı dımı ama olsun o ılk bakıs ve heyecan bıle herseye deger birde zayıfladıgını annesı bıle solemısse supersın aynen devamkaydirigubbakcemile5

offf samimi söylüyorum şu anda kendime çok kızdım bilmiyorumkismile
keşke bahsetmeseydim :1no2:
yaaa işte deneyemedim bugün boğazım fenaa oldu :bbo: yarın tekrardan denicem mideye bişey olucağını zannetmiyorumyerimseniben

tamam canım benimde dediğim buydu zaten normalde konuşunca sanki hiç ayrılmamışsın gibi hissediyor inssan

yasemıncım cok sınırlenmıssın bu kısıler ıcınde bende olabılırım ama ben burda gozuksemde sadece sayfa acık oluo ole gun boyu benım msn falanda oledır acarım sonra unutrm gun boyu acık kalırlar yorum da fazla yazamıyrm haklısın cunku hep bakıp kacıyrm o sıra denk gelen bırsey olursa cvp veryrm sadece aslında sımdıde bakıp uyuyacaktım ama senın sıtemını gorunce toptan yorumlarda bulunayım dedım bundan sonra daha ozenlı davranırım kendı adıma
...........................................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................................................
hayatım şu anda sizi üzüp sanki zan altında bıraktım yaaa inan kendime çok kızıyorum şu anda:tomato:
bende yapıyorum tabiki herşeye yorumda yapılmaz zaten çok ta saçma olur ama topluca selam veriyorum bir iki kişi dışında ama tın yok bikaç kere olunca bayaaa içerledim bugünde bu konuda kendimi tutamadım :1ninca:
bazen ben yokken yeni arkadaşlar katılıyo bi hoşgeldin diyemiyorum sonrada selam versemde pek etkisi olmuyor yada zaten onlar bir daha gelmiyorlar:1closedeyes:
öptüm canım Şeniz

Son düzenleme:

Doğru diyorsun watercım, telefondan... Çok teşekkürler canım, valla benim yerimde başkası olsa direkt eve gitmezdi, tüm gün gezer öyle yollardı sevgülüyü eve... Dediğin gibi zayıfladığımı söylemesi bile bişi, ben onu bile beklemiyordum sempatiksalakcinni Ay burada kolayı resmi olarak bıraktım resmen, hiç bi koşulda içmiyom :lepi:

Sizlerin nasıl geçti, hiç geçmişi okuyamadım??

evet kızlar ben sımdı kesın cıkıs yapmalıyım yarın nobetcıyım bırde opuldunuz ıyı geceler yarın devam edrz ınsaallah aa bırde sızede soleyeyım yarın eger sevgılımın bır engelı cıkmazsa yanıma gelecek ve annemlerle yuzyuze tanısmamıstı tanısacaklar sonra da hafta sonuda aılesıyle gelıp aıleler tanısacak ınsaallah bır engel cıkmaz cunku bızde hep terslık cıkıo bakalım on gorusmeler nasıl gececk tabı bu plandan annemlerın hbrı yok belkı gelemez dıye daha hbr vermedım yarın onlara surprız olacakay bak sımdı bıle heyecanlandım eger gelırse yarın sızınle durumu paylasırım

iyi gceler canım opuyorumnanaktan

Hee aynen öyle oldu boshayallersmile

İyi yapmışsın canım, içinde tutmak kötüdür böyle şeyleri. kaydirigubbakcemile3

canım cidden çok üzgünüm olumunekankayizsmile

yanlız alıntılarımız süper yaaaaasempatiksalakcinni dağıttım yine ortalığıııı:tomato:
:roflol: laelaelaelaelae

yok canım yaa seen dogrusun bence senı uzmek ıstemedım. bazen bole hatrlatma ıyı oluo bence bak benı kendıme getrdn

canım eskı askerlıkler olacak o zaman senın bekledıgın gorusme olurdu aylarca gorusme mektupla haberles sadece sonra bulusunca konus konus bıtmezdı nerde o eskı gunlerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…