Hee aynen öyle oldu boshayallersmile
İyi yapmışsın canım, içinde tutmak kötüdür böyle şeyleri. kaydirigubbakcemile3
evet kızlar ben sımdı kesın cıkıs yapmalıyım yarın nobetcıyım bırde opuldunuz ıyı geceler yarın devam edrz ınsaallah aa bırde sızede soleyeyım yarın eger sevgılımın bır engelı cıkmazsa yanıma gelecek ve annemlerle yuzyuze tanısmamıstı tanısacaklar sonra da hafta sonuda aılesıyle gelıp aıleler tanısacak ınsaallah bır engel cıkmaz cunku bızde hep terslık cıkıo bakalım on gorusmeler nasıl gececk tabı bu plandan annemlerın hbrı yok belkı gelemez dıye daha hbr vermedım yarın onlara surprız olacakay bak sımdı bıle heyecanlandım eger gelırse yarın sızınle durumu paylasırım
Yasemincim sen alıntılar konusunda öncü bi insansın, bazen ben bile senin gibi alıntı yapmak istiyom, mesaj içine neyin yazmak istiyom kaydirigubbakcemile3
waterspider, sen mi sordn pilatesimi tam anlamadım ama başlamaya çalıştım 10 dakika falan yapabildim, bariz antiesnek bi insanım odun gibi ağrı oldu herr yerimde. ama devam edicem:)
dulcinea, hoşgeldin, gözün aydınhihoyyyt
beklediğim gibi değil demişsin galiba tahmin edebiliyorum... ama olsun şükür kavuşturana, darısı başıma, benim de gözüm yollarda, canım kardeşimi bekliyorum... hem de daha çok vaar.. ama olsn 2 ayda bi görmeye gidicem:1hug:
canım ya tam yatacaktım bır goz atayım yatayım derken yasemının sıtemlerını gorunceklava:aa dedım bende uzun suredır yorum yapmyrm bır yazdım tam yazdım yaa bırde bazen yazmıyrm cunku yazınca su anda oldugu gıbı basından kalkamıyrm ve sabahkalkması zor oluo
İkiniz de aynı şekilde giriş yapmışsınız mesaja kaydirigubbakcemile3 Ay canlarım yaw, dün de yazmak isterdim de net yoktu, resmen çıldırdım evde. Tam gününü buldu uyuzluk yapmak için ttnet.
Zaten biliyodu ya zayıfladığımı, onaylamış oldu zemuszemus Hatta bi tek göbek kısmından vereceksen ver dedi sempatiksalakcinni Ben de öyle istiyom da, umarım dediği gibi sadece ordan verebilirim. Annesi de zayıfladığımı fark etti, kaç kilo verdin falan diye sordu ama hiç yorum yapmadı iyi veya kötü :dilcikar:
opuyorumnanaktan
offf samimi söylüyorum şu anda kendime çok kızdımbilmiyorumkismile
keşke bahsetmeseydim :1no2:
yaaa işte deneyemedim bugün boğazım fenaa oldu :bbo: yarın tekrardan denicem mideye bişey olucağını zannetmiyorumyerimseniben
hayatım şu anda sizi üzüp sanki zan altında bıraktım yaaa inan kendime çok kızıyorum şu anda:tomato:
bende yapıyorum tabiki herşeye yorumda yapılmaz zaten çok ta saçma olur ama topluca selam veriyorum bir iki kişi dışında ama tın yok bikaç kere olunca bayaaa içerledim bugünde bu konuda kendimi tutamadım :1ninca:
bazen ben yokken yeni arkadaşlar katılıyo bi hoşgeldin diyemiyorum sonrada selam versemde pek etkisi olmuyor yada zaten onlar bir daha gelmiyorlar:1closedeyes:
öptüm canım Şeniz
evet kızlar ben sımdı kesın cıkıs yapmalıyım yarın nobetcıyım bırde opuldunuz ıyı geceler yarın devam edrz ınsaallah aa bırde sızede soleyeyım yarın eger sevgılımın bır engelı cıkmazsa yanıma gelecek ve annemlerle yuzyuze tanısmamıstı tanısacaklar sonra da hafta sonuda aılesıyle gelıp aıleler tanısacak ınsaallah bır engel cıkmaz cunku bızde hep terslık cıkıo bakalım on gorusmeler nasıl gececk tabı bu plandan annemlerın hbrı yok belkı gelemez dıye daha hbr vermedım yarın onlara surprız olacakay bak sımdı bıle heyecanlandım eger gelırse yarın sızınle durumu paylasırım
kızlaar kociş geldi ben kaçtımmmmmm
hhepinize iyi geceleeerrrrolumunekankayizsmile
yaa ne güzel nazar değmesin herkesin sevgilisi var:asigim::asigim:
yaa böle uzun ilişkiler aile tanışmaları falan sanki çok uzak geliyo bana, babam da sorunlu bi tip zaten beni kimse almaz o yüzden delikafadulden
iyi tanışmalar yarınaahihoyyyt, iyi gecelerrrr
hıh gene gidiyon cadııııı:dilcikar:
Teşekkürler cimcimem kaydirigubbakcemile3 Kız bu ne hız, dur hele bi evlenek önce, hem boşver çocuğu, ben çocuğum daha sempatiksalakcinni
Kolay gelsin
Canım çok yorma kendini, yeterlidir bence..
. Annesi de zayıfladığımı fark etti, kaç kilo verdin falan diye sordu ama hiç yorum yapmadı iyi veya kötü :dilcikar:n
yaaa sözde dikkat ediyom haaa sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
yaa kuzum yaaaaaa kiyamam zaten bugun dertlisin valla bugunu atlatsaydik bi sen bana carpmadan hehe Şeniz
hehe ayyyyy hic gulecegim yoktu dikkat ediyormus heheh bu mu cinim senin dikkat ettigin hehhe ayyyy Allahim gulmeye dermanim yoktu valla :roflol: :roflol:
aaaaaaaaaaaaaa kimse kalmamis sevgili gunluk bi sen bi ben hadi sen de git yat yorulmussundur senin isin ayna cal cal oyna derdim sana ama sanirim buyudukce seni daha iyi anliyorum daha bi cok seviyorum, yahu hemen yanlis anlama da arkadasca bi sevgi benimkisi heheh ama gercekten soyle bi bakiyorum da buyudukce daha bi serpilmissin bi de zayifladin mi sen bence boyle cok iyi ne al ne ver artik hehe bak normalde kilo verince yuzu cokmus gibi olur ya insanlarin seninki daha bi guzellesmis :) neyse canim ben gideyim artik ney sana canim demeyim mi puuu rezil gelirsin iki gun sonra yanima illa yaz illa yaz diye hhehe
offfffff civittim evet yatayim bari gecer belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?