50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waterspider, sen mi sordn pilatesimi tam anlamadım ama başlamaya çalıştım 10 dakika falan yapabildim, bariz antiesnek bi insanım odun gibi ağrı oldu herr yerimde. ama devam edicem:)

dulcinea, hoşgeldin, gözün aydınhihoyyyt
beklediğim gibi değil demişsin galiba tahmin edebiliyorum... ama olsun şükür kavuşturana, darısı başıma, benim de gözüm yollarda, canım kardeşimi bekliyorum... hem de daha çok vaar.. ama olsn 2 ayda bi görmeye gidicem:1hug:

Yasemincim sen alıntılar konusunda öncü bi insansın, bazen ben bile senin gibi alıntı yapmak istiyom, mesaj içine neyin yazmak istiyom kaydirigubbakcemile3

Amanııııııııın, şimdiden hayırlı olsun canım, herşey gönlünüzce olsun opuyorumnanaktan Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

evet canım spora alısık degılsen zaten bır anda yuklenme hergun bırazdaha artırarak yaparsın ama cok faydasını goreceksın

aynen bana da oluyor o, o yüzden bazen okuyup kaçıyorum ders çalışmam için zamana ihtiyacım var çünkü.

Yorum yapmadıysa beğenmiş oluyor kuzum, ben çözdüm kaynanaları kaydirigubbakcemile3

Niye kızıyorsun ki canım, paylaş içinden geçenleri, burda da paylaşamıycaksak.

hayırlı olsun canım, inşallah iyi geçer, Allah bir yastıkda kocatsın, iyi geceler hayatım.

Kızlar bir kaç tane burnum için resim koydum küçülmüş gibi geldi bana, ama resimlere bakınca küçülmemiş gibi geliyor. :uhm:

Bugün plates lastıklı leslie 4 mil yaptıştım, sağ kolum da derman kalmamış, zor kaldırıyorum guclubacismile

yaa ne güzel nazar değmesin herkesin sevgilisi var:asigim::asigim:
yaa böle uzun ilişkiler aile tanışmaları falan sanki çok uzak geliyo bana, babam da sorunlu bi tip zaten beni kimse almaz o yüzden delikafadulden

iyi tanışmalar yarınaahihoyyyt, iyi gecelerrrr

senin de olur canım bir gün merak etme :1hug:

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmm

yaptiklarim
1-en son 1 saat badminton da kalmistik sanirim

2-LESLIE ile bes milin 1 (BIR) mili

3-LESLIE ile karin calisma

4-LESLIE ile bacak calisma

hıh gene gidiyon cadııııı:dilcikar:

yaa kuzum yaaaaaa kiyamam zaten bugun dertlisin valla bugunu atlatsaydik bi sen bana carpmadan hehe Şeniz

Teşekkürler cimcimem kaydirigubbakcemile3 Kız bu ne hız, dur hele bi evlenek önce, hem boşver çocuğu, ben çocuğum daha sempatiksalakcinni
Kolay gelsin

hehhe hayirlisi kuzum hepsi olur bu ne acele bu kadar aceleci olmamalisin bence heehhehhe :bbo: laelaelaelaelae:roflol:

Canım çok yorma kendini, yeterlidir bence..

kuzum benim durumumu biliyorsun ev sahiplerim gelince leslie ile yuruyus yapamiyorum onun icin yapmaya calisiyorum onlar gelince sadece karin ve bacak calisabilirim artik hihoyyyt

. Annesi de zayıfladığımı fark etti, kaç kilo verdin falan diye sordu ama hiç yorum yapmadı iyi veya kötü :dilcikar:n

aman kiskanmistir o hehhe :dance:

yaaa sözde dikkat ediyom haaa sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

hehe ayyyyy hic gulecegim yoktu dikkat ediyormus heheh bu mu cinim senin dikkat ettigin hehhe ayyyy Allahim gulmeye dermanim yoktu valla :roflol: :roflol:

@WATERIM SPIDERIMA OZEL canim nerelerdesin sen valla ozlettin kendini gitme bak bi yerlere emi kac kilo oldun smdi bizim boylar ayniydi deeemi

aaaaaaaaaaaaaa kimse kalmamis sevgili gunluk bi sen bi ben hadi sen de git yat yorulmussundur senin isin ayna cal cal oyna derdim sana ama sanirim buyudukce seni daha iyi anliyorum daha bi cok seviyorum, yahu hemen yanlis anlama da arkadasca bi sevgi benimkisi heheh ama gercekten soyle bi bakiyorum da buyudukce daha bi serpilmissin bi de zayifladin mi sen bence boyle cok iyi ne al ne ver artik hehe bak normalde kilo verince yuzu cokmus gibi olur ya insanlarin seninki daha bi guzellesmis :) neyse canim ben gideyim artik ney sana canim demeyim mi puuu rezil gelirsin iki gun sonra yanima illa yaz illa yaz diye hhehe

offfffff civittim evet yatayim bari gecer belki :))

cadım yaaa artık bişey demiyom ne desen haklısın bu konuda üstüme yok yaniiii rekor bende hihoyyyt :teytey:-tatlicadiarzu-

laelaelaelaelae laelaelaelaelae :roflol: :roflol:sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…