gunaydın kızlar. 60-69 kg topıgınden buraya gelmek nasıb oldu sonunda ya ne mutlu bana.gercı 2 haftadr 50 lı kolalardayım ama bugn gelmek kısmet oldu....kılom 58.5 hedefım ıse 55..tamn tamına 2 aydır dıyet ve spor yapıyorum.6kılo verdım.bı ıkı ayda sızınle beraber 5 kg verırım heralde değil mi kızlar??????????
merabalar aranıza katılabilir miyim benimde kilo problemim var
boyum 1.60 kilo 58... 54 kilo ya düşmek istiyorum şimdilik
şu an sirkeli suyumu içiyorum kızlar bi bardakta sabah içmiştim
lalecim yeni topiğin ne? :1rolleyes:
Herkese merb:) 58 kıloyumm daha once az yedım dıyet yaptm olmadı bu sefer cok cok az yıyerek dencem kendmı zorlamadn dayanabıldgm kadar:)
13.07.09 sabah:30gr nesquıck ve sut(174kal)
öğlen:2dilim biftek+2kasık pıyaz+ayran(700kal yaklasık)
aksam:ıce tea:)(100kal)
TOPLAM:974
14.07.09 sabah:30gr nesquıcklı sut(174)
öğlen:1 tabak makarna(500)
aksam:soda,limonata,1 avuc cekırdek:)(500)
TOPLAM:1174 yarım saat yuruyus
Aksam bugunude yazarm:)
sende hoşgeldin arkadaşım , çok fazla bir kilon yok beraber sağlıklı bir şekilde vereceğiz inşallah,neler yapıyorsun zayıflama adına ?
kızlar tekrar söylüyorum bu hafta kilo bildirimi almıyorum , listede olmak isteyen arkadaşlar lütfen şuanki ve hedef kilolarını bildirsin ve haftada en az iki kere paylaşımda bulunsun.önümüzdeki haftadan itibarende çarşamba günleri kilo bildirmeyi unutmayalım
hoşbuldm tşk. evet ama 4 kilo fazlam olduğuna inanıyorum hatta 50 ye düşsem daha iyi
zayıflama adına şimdilik yediklerime dikkat ediyorum spor yapma imkanım da sadece akşamları oluyo çalıştığım için sizlerin neler yaptığını merak ettim bilgilendiriseniz sevinirimm
bende çalışıyorum canım yoğun bir şekilde.bir spor cd im var . haftada 3 gün onla çalışıyorum.yatmadan önce squat ve mekik çekiyorum.haftanın 3 günüde twester ve stepperle çalışıyorum.sürekli aynı spor yapmayı tavsiye etmem çünkü ben birara çok fazla ve sürekli aynı sporu yapıyordum ki bedenim zamanla buna alıştı kilo vermemeye başladım.şimdi hergün değişik şeyler yapıyorum ve daha rahat kilo veriyorum.sözün özü,az ve sık yemek,su içmek ve spordan geçiyor aslında...
moonserose0 tanımammı ya hatırladım nıckten bırde sportie vardı sanırsam..ama o zamanlar yanı nısan ayıydı..ben basarılı olamadım dıyette..sonra mayıs ortası tekrar basladım ama ozmn sen yoktun o topıkte...neyse sımdı burda bulsutuk..yetıstm sızeeehedefıne 1 kg kalmıs ne gusel...hemen hemen baslangıc kılosu ıle hedeflerımz aynı..ne kadar surede ulastn cnm bu kıloya??
ben cahil kalmışım ya bu spor cd leri iyi fikir müzik marketlerden falan temin edebilir miyim canım... Ben de göbek ve basen fazla bu yüzden spor yaparken ağırlığı o yönde yapıyorum mekik fazla çekemiyorum ama alışmam lazım sanırım
Dünden beri iştahım felaket ve durduramıyorum sanki . ve çok korkuyorum .. yanı abur cubura yönelıyorum .. aslında canım bır sye yemekte ıstemıyor ama abur cubura engel olamıyorum sanki ..
bugun
sabah kahvaltı meyve -domates salatalık
ara öğün olarak karpuz - kavun
öğlen yagsız fasulye (yağsız oldugunu düşünüyorum iş yerındeydım fasulyemın üstünden bı kaçkez sıcak su döktürüp süzdürdüm bu da bı yontem :) )
1 saat sonra tekrar karpuz-kavun
ondan sonra ki öğünde domates -salatalık
ondan sonraki öğünde karpuz
ve en son akşam öğünümde evde gene türlü varmış :) sıcak sudan gecırılmış türlü :) 1 tane biber dolması , ve 3 kasık tavuklu pilav .. valla pilavı özlemişim :)
Bu arada ekmek yok .. hayatımdan ekmeği çıkardım ..
ama 1 saat evvel dolapta panco vardı bı kaç tane çaktırmadan yedım :)
Bu arada sayısız bardak su içtim bugün :)
anladım canım bosver senınde bıldıgın gıbı en guselı yavas olarak vermek ...sıkma canını..hem sonuca bakmak gerek.... ne gusel ya ,,,,,ama sorun vermek deıl de korumak bence oyuzden bırde kılosunu korumak ısteyenler dıye bı topık acmak gereksportie bir iki hafta önce tatile çıktı sonra kayıplara karıştı buralardaydı aslında.ben 5 ocakdan beri kilo vermeye çalışıyorum.kansızlık ve düşük tansiyonla mücadele ettiğim için çok eç kaldım aslında çokdan hedefime ulaşmalıydım ama ahh o kan ilaçları yok mu şişiriyor resmen adamı
kızlarr bana noluyor anlamıyorum cumartesi günü tartılmıştım 59.9 göstermişti allahım kafayı yicektim o kiloyu gördükten sonra yediklerime dikkat etmeye başladım pazar gününden beri çok az yiyorum bide sabah akşam sirkeli su içiyorum her GECE de 30 40 arası mekik çekiyorum alkisalkisalkis(çok az biliyorum ama :)) vee bugün tuvalete çıktıktan sonra sabah tartıldım 56 gösterdi tartıı :1shok:
hiçbişey anlamıyorum artık ya su mu atıyo vücudum :uhm: 3 günde 3 kilo verdim az değil bence bu kilo değilde başka bişey bilmiyorum reglmde bitti öyle başladım rejime ondanmıydı acabaa neyse devamm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?