50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar. 60-69 kg topıgınden buraya gelmek nasıb oldu sonunda ya ne mutlu bana.gercı 2 haftadr 50 lı kolalardayım ama bugn gelmek kısmet oldu....kılom 58.5 hedefım ıse 55..tamn tamına 2 aydır dıyet ve spor yapıyorum.6kılo verdım.bı ıkı ayda sızınle beraber 5 kg verırım heralde değil mi kızlar??????????

kıslar günaydın ben kilomu yarın bildirebilirim sanıyordum ama işim erken bitti kilom 54.5 200 gram vermişim lmaz: çok az olmuş neyse
hedef kilom 54 dü bir zamanlar ama şimdi 53 olmak istyrm

merabalar aranıza katılabilir miyim benimde kilo problemim var
boyum 1.60 kilo 58... 54 kilo ya düşmek istiyorum şimdilik

günaydın hatunlar,dün akşam eve gittim peşimden sanki beni takip edermiş gibi misafir akını geldi.spor yapamadım ama hizmet ve hazırlık aşamasında epey bir enerji harcadım.akşam yemeği yiyemedim.onun yerine küçük bir dilim tatlı ve bir dilim börek yedim.

14,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(beyaz ekmekli)
ara:2 adet nektarin
öğle:1 tas mercimek çorbası
1 tabak z.yağlı türlü
ara:2 adet light mısır patlağı gevreği
akşam:yok
ara: 1 ince dilim irmik tatlısı ve bir dilim börek

3,5 lt su içtim

hoşgeldin mermaid ciğim beni hatırladın mı 60-69 topiğindeyken birlikte çarpışıyorduk şimdide kısmet burayaymış :)) tebrik ederim seni tahminimden önce geldin yanımıza a.s.

merabalar aranıza katılabilir miyim benimde kilo problemim var
boyum 1.60 kilo 58... 54 kilo ya düşmek istiyorum şimdilik

sende hoşgeldin arkadaşım , çok fazla bir kilon yok beraber sağlıklı bir şekilde vereceğiz inşallah,neler yapıyorsun zayıflama adına ?

kızlar tekrar söylüyorum bu hafta kilo bildirimi almıyorum , listede olmak isteyen arkadaşlar lütfen şuanki ve hedef kilolarını bildirsin ve haftada en az iki kere paylaşımda bulunsun.önümüzdeki haftadan itibarende çarşamba günleri kilo bildirmeyi unutmayalım

şu an sirkeli suyumu içiyorum kızlar bi bardakta sabah içmiştim

lalecim yeni topiğin ne? :1rolleyes:

BEN 64 KİLOYDUM 60-69 ARASI OLAN TOPİKTEYDİM 59 A İNİNCE BU TOPİGE GELDİM ONDAN AMA 60-69 A HALA YAZIYORUM :) EE ILK GOZ AGRIM ONDAN kaydirigubbakcemile3 YENİ TOPİĞİMDE BURASI 50-59 KİLOkaydirigubbakcemile3

Herkese merb:) 58 kıloyumm daha once az yedım dıyet yaptm olmadı bu sefer cok cok az yıyerek dencem kendmı zorlamadn dayanabıldgm kadar:)
13.07.09 sabah:30gr nesquıck ve sut(174kal)
öğlen:2dilim biftek+2kasık pıyaz+ayran(700kal yaklasık)
aksam:ıce tea:)(100kal)
TOPLAM:974

14.07.09 sabah:30gr nesquıcklı sut(174)
öğlen:1 tabak makarna(500)
aksam:soda,limonata,1 avuc cekırdek:)(500)
TOPLAM:1174 yarım saat yuruyus

Aksam bugunude yazarm:)

ben böyle hiç kalori hesaplayıp yapamam strese girerim daha beter olurum

selam kızlarrrr...

bir populasyon artışı görüyorum topikte. bu demek oluyor ki bu donemde çok arkadaşımız kilo vererek 50'li rakamlara ulaşmış. hedeflerimize neden ulaşmayalım ki ?

selam kızlarrrr...

bir populasyon artışı görüyorum topikte. bu demek oluyor ki bu donemde çok arkadaşımız kilo vererek 50'li rakamlara ulaşmış. hedeflerimize neden ulaşmayalım ki ?

hoşbuldm tşk. evet ama 4 kilo fazlam olduğuna inanıyorum hatta 50 ye düşsem daha iyi
zayıflama adına şimdilik yediklerime dikkat ediyorum spor yapma imkanım da sadece akşamları oluyo çalıştığım için sizlerin neler yaptığını merak ettim bilgilendiriseniz sevinirimm

bende çalışıyorum canım yoğun bir şekilde.bir spor cd im var . haftada 3 gün onla çalışıyorum.yatmadan önce squat ve mekik çekiyorum.haftanın 3 günüde twester ve stepperle çalışıyorum.sürekli aynı spor yapmayı tavsiye etmem çünkü ben birara çok fazla ve sürekli aynı sporu yapıyordum ki bedenim zamanla buna alıştı kilo vermemeye başladım.şimdi hergün değişik şeyler yapıyorum ve daha rahat kilo veriyorum.sözün özü,az ve sık yemek,su içmek ve spordan geçiyor aslında...

moonserose0 tanımammı ya hatırladım nıckten bırde sportie vardı sanırsam..ama o zamanlar yanı nısan ayıydı..ben basarılı olamadım dıyette..sonra mayıs ortası tekrar basladım ama ozmn sen yoktun o topıkte...neyse sımdı burda bulsutuk..yetıstm sızeee hedefıne 1 kg kalmıs ne gusel...hemen hemen baslangıc kılosu ıle hedeflerımz aynı..ne kadar surede ulastn cnm bu kıloya??

bu arada bende yedıkelrımı yazayım.
sabah: 1 kupa ezogelın hazır corba ( alt dişimede tel taktrdım da sıvı tuketıyorum bu aralar sevdıgımden deıl yanı)

öğlen: bır kase mercımek corbası, 2-3 çatal patates yemegı (tadı çok kotuydu )

ara mara yok bende tellerdn dolayı bıse yıyemıorm bu ara.normalde aralarım vr ama

akşamda annem ne yaptıysa ondan yarım porsyıon

aralarda bol bol su gunde ıse 12 bardak toplamda ıcıyorum......gece yatmadanda sırkelı su ıcıyorum .buna gecen hafta basladım

ben cahil kalmışım ya bu spor cd leri iyi fikir müzik marketlerden falan temin edebilir miyim canım... Ben de göbek ve basen fazla bu yüzden spor yaparken ağırlığı o yönde yapıyorum mekik fazla çekemiyorum ama alışmam lazım sanırım

sportie bir iki hafta önce tatile çıktı sonra kayıplara karıştı buralardaydı aslında.ben 5 ocakdan beri kilo vermeye çalışıyorum.kansızlık ve düşük tansiyonla mücadele ettiğim için çok eç kaldım aslında çokdan hedefime ulaşmalıydım ama ahh o kan ilaçları yok mu şişiriyor resmen adamı

kızlarr bana noluyor anlamıyorum cumartesi günü tartılmıştım 59.9 göstermişti allahım kafayı yicektim o kiloyu gördükten sonra yediklerime dikkat etmeye başladım pazar gününden beri çok az yiyorum bide sabah akşam sirkeli su içiyorum her GECE de 30 40 arası mekik çekiyorum alkisalkisalkis(çok az biliyorum ama :)) vee bugün tuvalete çıktıktan sonra sabah tartıldım 56 gösterdi tartıı :1shok:

hiçbişey anlamıyorum artık ya su mu atıyo vücudum :uhm: 3 günde 3 kilo verdim az değil bence bu kilo değilde başka bişey bilmiyorum reglmde bitti öyle başladım rejime ondanmıydı acabaa neyse devamm :lepi:

yaa canm böyle 6 öğün yiyin diyosunuz ya ben yiyemiyorum yani az ve sık yediğim zaman kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki bi işe yaramıyoomuş gibi hissediyorum insan aç kalınca zayıfladığını sanıyo işte napsın o yüzden bi türlü öyle yapamıyorum hatta bazen 1 öğün le duruyorum yanlış biliyorum ama ben böyle kilo veriyorum inşallah dahada verebilirim ilerde tıkanmam inşallah
:enbuyukkk:

anladım canım bosver senınde bıldıgın gıbı en guselı yavas olarak vermek ...sıkma canını..hem sonuca bakmak gerek.... ne gusel ya ,,,,,ama sorun vermek deıl de korumak bence oyuzden bırde kılosunu korumak ısteyenler dıye bı topık acmak gerek

seker bende ılk dıyete grdıgmde 10 gunde 3 kılo vermstm normal bu....eger sende o ara yenı kılo almıs ısen eger kılolar yerlesmedn gtmıstr...cunku yenı alınan kılolar calısıldgnda hemen gıdebılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…