selam bebekkkŞeniz
yok tatlım size demedimmopuyorumnanaktan
sizi çok seviyorummmm olumunekankayizsmile
senle denk gelemedik biliyorum bazen sen çıktın bazen ben olucak tabiii böyle şeyler
yaaa çok önceden bahsediyorum bu yakınlardada bir iki kere oldu zaten çok girmiyorum o anlarda :1ninca:
boşveeeerdiiiimmmmmmyerimseniben
canım net gitti şimdi ondan geç yazdım(
Senin de mi böyle kavuşmaların oldu. yerimseniben
Ne bilem, gitmeden öncekinden farklı... Biz her gün telde görüşüyorduk ya, hiç de uzun süre ayrı gibi değildik. Normal kötü manada değil ama... Sadece o kadar ayrılık bi farklılık katmadı, onu demek istedim.
Zaten zayıfladığımı biliyordu, onayladı :lepi: Kıyafetimi de çok beğendi bayanssulusmile Güzeldi yani herşey sırnaşık şey
canım ya tam yatacaktım bır goz atayım yatayım derken yasemının sıtemlerını gorunceklava:aa dedım bende uzun suredır yorum yapmyrm bır yazdım tam yazdım yaa bırde bazen yazmıyrm cunku yazınca su anda oldugu gıbı basından kalkamıyrm ve sabahkalkması zor oluo
Yaseminle akrabalar mı acaba kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Anchusa kahveyi dediğin gibi yaptım içemedim frech press buldum sıktırdım şimdi tadı yerine geldi sanki tutturamadım kahveyi ne kadar koyucam valla yaa başlı başına bir uzmanlık alanı yani sempatiksalakcinni
Selam kızlar opuyorumnanaktan Nasılsınız?
Hemen sonucu söyleyem, zayıfladığımı herkes fark etti :lepi:
Dünkü menüm:
3 dilim otb ekmek + beyaz peynir
1 tabak çorba(çok yağlıydı) + yaprak sarma (1 tabak doluydu) normalde yediğimden fazla yedim mecburen, erkek arkadaşımdaydım, tabaktakileri ona postalama fırsatı bulamayınca yedim.
1 büyük dilim çilekli pasta
2 lokma tavuk ızgara
1 yeşil çay
Bugünkü menüm:
2 dilim otb ekmek + beyaz peynir
1 böğürtlenli cornetto
2 lokma döner ekmek + 1,25 peymacun
2 lokma un helvası
1 yeşil çay
20 dk tempolu yürüdüm.
Yeterince yeşil çay içemiyom ve şişlik var sanki ve tartıda da fazladım( Daha 2 günde kilo alırsam, halim yaman. (dün net yoktu o yüzden giremedim, yoksa sizle taze taze paylaşımda bulunmak çok isterdim)
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldimmmmmmm
yaptiklarim
1-en son 1 saat badminton da kalmistik sanirim
2-LESLIE ile bes milin 1 (BIR) mili
3-LESLIE ile karin calisma
4-LESLIE ile bacak calisma
Günaydınlarrr
bende dünkü menümü yazayım :
sabah : 1 tatlı kaşığı çörek otu-1 bardak su
kahvaltı : 6 s.zeytin-1 domates-1 salatalık-1 dilim ekmek-şekersiz çay
ara :1 avuç leblebi
öğlen : 1 tabak yeşil fasulye-2 kaşık pilav-2 kaşık k.biberli yoğurt-1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 browni insent-1 bardak bitki çayı
akşam : 3 kaşık yeşil fasulye-3 kaşık pilav-1 bardak ayran
ara : 3-4 tane erik-2 tane çilek
Koçum dün yediklerimi yazıyim
06:30
1 bardak su
3 yarı kuru kayısı
1 avuç kiraz
06:30 – 07:10 yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim cevizli esmer ekmek
3-4 dilim tulum peyniri
20 gr. bal
11:30
2 yudum neskafe (kuzu bağırınca bıraktım)
1 tatlı miniminnacık kuru pasta
12:15
1 tavuk but fırın
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak marul ve mor lahana
Yarım kase yoğurt
14:00
yeşil çay
15:20
1 filtre kahve az sütlü
2 günkurusu kayısı
19:00
4-5 fındık
2-3 badem
19:00 – 19:45 tempolu yürüdüm
20:00
1 tabak erik, kiraz, kayısı
1 küçük kase yarım yağlı yoğurt
21:00 – 22:30
Leslie ile fast & firm 4 mil yürüdüm
300 yana eğilme
300 sopa hareketi
60 X 3 mekik
20 X 6 set yana bacak kaldır indir
22:30
1 kase yarım yağlı yoğurt içine 1 avuç karışık müsli 1 kayısı
suya karıştırılmış 1 maden sodası
Üfff bugün de aynı kahvaltıyı yaptım yaaaa değiştimrm lazım biliyorum ama canım onları istiyoneyse yarın inşallah yeşillikli bir kahvaltı yapıcam
Anchusa kahveyi dediğin gibi yaptım içemedim frech press buldum sıktırdım şimdi tadı yerine geldi sanki tutturamadım kahveyi ne kadar koyucam valla yaa başlı başına bir uzmanlık alanı yani sempatiksalakcinni
intense mi:1shok:
birde bu aralar hiç spor görmüyorum klikcim spor yapmıomusun?
evet yaa maalesef bu aralar leslie yapamıyorum.çünkü belim çok ağrıdı geçen hafta.ve bunuda leslieye bağladım.şimdide tekrar ağrı başlayacak diye korkuyorum.
ama inşallah yavaş yavaş başlayacağım.kayınvalidemle kayınpederim bende.2-3 güne gidicekler..o zaman başlayacağım ufaktan ufaktan..
instenseyide ilk defa tatdım yaa..Çok merak etmiştimde..bir ara burada bayağı bir reklamı yapılmıştı..delikafadulden
oturduğun yerde yüürüyüş yapabileceğin bi yer yokmu?
1 saat tempolu yürüyüş yapsan?
bende dün yediklerimden bahsediyim;dün dişçim bana katı bişiyi yasakladı,1tabak mercimek çorbası,1bardak limonata,1bardak kola,ve geceye doğruda dondurma yedim.ayrıca dün 25dk yürüdüm.bugün sabahta 25dk yürüdüm akşam gene sporumu yapacam herzamanki gibi.dün yapamadım hareketlerimi dışarda kaldığım için
bende dün yediklerimden bahsediyim;dün dişçim bana katı bişiyi yasakladı,1tabak mercimek çorbası,1bardak limonata,1bardak kola,ve geceye doğruda dondurma yedim.ayrıca dün 25dk yürüdüm.bugün sabahta 25dk yürüdüm akşam gene sporumu yapacam herzamanki gibi.dün yapamadım hareketlerimi dışarda kaldığım için
ya yer var olmasına da benim dışarda yürüyüş yapacak vaktim yok..
kayınvalidemle kayınpederim mevlüdüm için geldiler.birkaç gün kalacaklar..
çalışıyorum ve iş çıkışı direk eve gidiyorum.yani hiç vaktim yok yürümeye maalesef.
ama dediğim gibi,misafirlerim gitsin,hemen başlayacağım spora.özledim de aslında leslieyi..
kesinlikle ama yılların alışkanlığı var
Sensewitch, ben de cok duskunum kahveye..French press bulman iyi olmus, ben de almistim ofise hem kahve makinesi hem french press.Ama dedim ya bulamayinca almanlar gibi turk kahvesini sicak suyu katip karistirip iciyorudm.Sekersiz ve sutsuz filtre kahve iciyorum o yuzden kahve miktarini az koymaya calisiyorum.Cok koyunca kalp carpintisi yapiyor ve aci geliyor bana..Hem de az koyunca gunde 2-3 bardak icme hakkim da oluyor. Ilk zamanlar zor gelmisti simdi alistim tadina.Her gun ogle yemeginden sonra bir kapucinom var keyif icin, gun icinde de seyreltik filtre kahve iciyororum ihtiyac duyuyorsam...
canım akşam yemeği neden yok :uhm:
kızlar selammmzemuszemus
bugun departmanda tek başımayım çok yoğunum ama göz ucuyla okumaya çalışıyorum yazdıklarınızıkaydirigubbakcemile3
dün yediklerimi yazayım:
uyanınca: 1 kuru kayısı+ 1 bardak su
kahvaltı: kepek ekmeği +beyaz peynir +domates + salatalık + 1 yarım kupa nescafe tek şekerli
ara: limonlu yeşil çay
öğlen: 2 tane rosto + 3 kaşık pilav
ara: 2 adet yulaflı biskuvi
akşam: 2 adet biber dolması + yogurt + yarım kasecik krem karamel (kendim light sütle yaptım)
gece: 2 çilek
45 dk pilates + 30 dk tempolu yürüyüş de yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?