Şulenin bir çay tarifi vermişti, o bana çok iyi geldi ya, onda da biberiye vardı, akşam yatmadan 2 fincan içince tüm şişkinliği alıyor sanki. yazıyım.
biberiye, kekik, mate, funda, ısırgan, yeşil çay, bunlardan birer tatlı kaşığı
3-4 karabiber ve 3-4 karanfil bunların hepsini demliyorsun işte, tadı da güzel bana çok da iyi geldi
sağolasın Şulecimm Şeniz
bu sefer kaçtım
cnm ben bu hafta can simitlerini öldürme haftası demişstim..
artı yapabilenlere 1 saat tempolu yürüyüş imksanı olmayana leslinin 10 pound demiştim..
senin durumunu bildiğim için orda sana not yazmıştım
kendine evde iş çıkar çekmece dolap düzelt hafif bi temizlik yap die
Yavaş yavaş yürü ama aman tatlım, aheste aheste, bu hafta can simitlerini eritme haftasıydı galiba:) çok sana uygun değil, sen bağımsızlığını kullan:)
Klik zor is yapmissin bayagi. Birde kayinvalideyle kayinpederi misafir ediyorsun... Kolay gelsin...
Misafirlerim gitti. Ama arkalarinda iki buyuk dilim cheesecake, yarim kilo baklava,biraz kurabiye, ve kremali patates corbasi biraktilar...Bunlari tuketmemiz lazim. Ama bu sabah yemedim bir sey inat ettim... Biberiye cayina dadandim yag yakiyor diye....
Bu arada ben Istanbulda hic araba kullanmadim. Ama bir an once alismak istiyorum. Hele bizim buralar cok karisik. Yollar cok dar, kimse saygi gostermiyor ve trafik cok yogun..Turkiyeye gelirken arabami da sattim. Okullar kapansin trafik rahatlasin esimin arabasiyla atacagim kendimi yollara ama cok korkuyorum. Araba kullanabilenleri de Istanbul gibi kaotik bir yerde kalpten takdir ediyorum...
cnm benim, bel agrisi sicak tutmakla ve de dinlenmekle geciyor, sen cok yormussun kendini, 1 posta temizlik, mevlutten sonra bi posta daha temizlik gerekmistir..
bu ara fazla is yapma evde, aksamlari gelince yat dinlen cnm.
belin de soyle polar havlu gibi biseyle sar cnm, iyi gelir.
tekrardan Allah kabul etsin cnm.
bana fizik tedavş de %100 hayir etmedi, agrilarim azaldi ama kaybolmadi, onlar da zamanla gececek dediler, egzersizleir yaptigimda rahatliyorum biraz
cnm persembe gunu evraklarimla odaya gidip uye kaydimi yaptiricam, ruhsatin hazirlanmasi biraz zaman aliyormus, ama bana verecekleri uye numaasi ile mali musavirligim tescillenecek, ruhsat gelmese bile.
Ben evdeyken bile bir haftayi gecti iyilesemedim. Ama evde de hic oturmadim. Annemle babam bahar temizligine daldilar eve gelir gelmez....Hep erteledigim tadilat isleri vardi. BAbami yakalamisken onlari yaptirdim, kocadan hayir gelmeyince bu konuda... vsy vsy...Gripte tek care dinlenmek gercekten de...Sen de aksam eve gidince hic bir is yapma diyemeyecegim cunku kayinvalidenle kayinpederin var.... Yatmak olmaz tabii...Ama sporu bu ara biraktigin iyi olmus bence.sağolasın.evet gerçekten bu hafta çok zorladı beni.geçen pazarda erkenden kalkıp tekirdağa gitmiştik.bu cumartesi pazarda mevlüt hazırlıkları,koşturmaca..birde misafirlerim var işte... pazar gününü bekliyorum sabırla. iyi bir dinlenmek istiyorum inşallah..
sende de bir misafir yoğunluğu var sanırım şu aralar..
birde rahatsızsın..ama en azından istediğin zaman evde kalma şansın var..
ama insanın kendi işi olmayınca çok zor oluyor.hasta bile olsan ancak izinle dinlenebiliyosun.hele benim patronlarım gibi patronu olana çok zor valla..
gercekten de hic kolay degil.
ben 2005 te ehliyetimi almistim, o zaman araba kullanmaya basladim;
abimle ortak bir arabamiz vardi ilk, 2,5 sene once de kendi arabami aldim, artik girip cikmadigim yer yok istanbul'da, bulamayacagim adreste yok,
gecen sene ramazan 'da sultanahmetin o vahset traigine bile girdim, ordan donecegimiz zaman tarfik o kadar alt ust olmustu ki, otopark gorevlisi ben direksiyona gecerken esime " abla cikabileek mi burdan abi" demis , o da " o iyidir, cikar cikar" demis :roflol:
ama ilk baslar da ben de epey zorluk cekmistim.
sen de alisirsin cnm merak etme,
once sahil yolundan basla, orda bikac hafta git ge, sonra E-5 e cik.
en son kopru gecersin, o zaman tamam olursun zaten yerimseniben
sağolasın peppercimm..
egzesizlerini yapmaya devam et o zaman.inşallah kısa sürede de tamamen geçer ağrıların.
valla çok çok özeniyorum sana..ne güzel hedefine ulaştın..bol ve hayırlı müşteriler sana o zaman.
Ben evdeyken bile bir haftayi gecti iyilesemedim. Ama evde de hic oturmadim. Annemle babam bahar temizligine daldilar eve gelir gelmez....Hep erteledigim tadilat isleri vardi. BAbami yakalamisken onlari yaptirdim, kocadan hayir gelmeyince bu konuda... vsy vsy...Gripte tek care dinlenmek gercekten de...Sen de aksam eve gidince hic bir is yapma diyemeyecegim cunku kayinvalidenle kayinpederin var.... Yatmak olmaz tabii...Ama sporu bu ara biraktigin iyi olmus bence.
Gorebilsem o gunleri bende keske....Bir de bayan oldugunu gorunce sikistiriyorlar Istanbulda... E5 e ciktim bir kere ama arabayi birakip kacasim geldi..Esas mesele bizim buralar. Tam eski istanbul sokaklari, daracik, iki araba yanyana gecemez, park yeri bulmak mumkun degil, bir de is yerleri cok oldugu icin inanilmaz bir trafik...Cesaretlenmem gerekli. Bir de sinirleniyorum trafikte. Istanbulda araba kullanan her yerde kullanir valla...
bayan oldugunu gorunce bir de tedirgin gorunursen sikistirma oluyor evet,
ama sen iyice alisip kendine guvenli surdugun zaman bisey olmuyor merak etme,
evelallah tozunu attirirsin o zaman yollarin ;-)))
ben de cok sinirleniyorum trafik de o zaten kacinilmaz; cok kotu soforler geziyor ortalikta.
bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam
kızlar bende size katılabilir miyim?olumunekankayizsmile 52 kiloyum 47 kilo olmak istiyorum yani 5 kg fazlam var..sizdeki azim beni cesaretlendirdi açıkcası...her gün diyete baslıyorum güya ama hiç 3 günü gecen diyetim olmadımirmirmirmir
2 yıl önce de 56 kilodan 47 kg düştüm spor yapmak en büyük artım, ama bu aralar iyice saldım kendimi abur cubur düşkünü bir insan olarak sonuc verilen kiloları geri aldım...inş. agustosa kadar 5 kg verebilirim...
Canım yaw aslında çok anlatacak bişi yok. Son yarım saat falan aşırı derecede heyecanlıydım, elim ayağım durmuyordu. delikafadulden Öyleki metroda karşımda oturan iki ingiliz bile benim ne kadar hareketli olduğum hakkında bile konuştu. (benim ingilizce bilmediğimi varsayarak hakkımda konuşup durdular, kendimi zor tuttum valla, muhabbet farklı yöne kayar, gider ayak sevgülüyü üzerim diye bişi demedim.) Son 10 dk en zor geçen dk lardı. Havaalanında gelenler aramızda camekan vardı, ve ortalık asker yakınlarıyla kaynıyordu. Ben camekana yapışmış bekliyordum, onu gördüm daha bi kıpırdak oldum delikafadulden O da beni gördü hemen opuyorumnanaktan Bizim tarafa geçeceği kapı çok kalabalıktı, beni görsün diye zıpladım baya hihoyyyt sırnaşık şey Sonraaaaaa kocamaaan uzuuun uzuuuun sarıldım opuyorumnanaktan Sonra onlara gittik ve herşey normale döndü :sm_confused: Ben daha farklı olur diye tahin etmiştim açıkçası.
Selam kızlar opuyorumnanaktan Nasılsınız?
Hemen sonucu söyleyem, zayıfladığımı herkes fark etti :lepi:
Dünkü menüm:
3 dilim otb ekmek + beyaz peynir
1 tabak çorba(çok yağlıydı) + yaprak sarma (1 tabak doluydu) normalde yediğimden fazla yedim mecburen, erkek arkadaşımdaydım, tabaktakileri ona postalama fırsatı bulamayınca yedim.
1 büyük dilim çilekli pasta
2 lokma tavuk ızgara
1 yeşil çay
Bugünkü menüm:
2 dilim otb ekmek + beyaz peynir
1 böğürtlenli cornetto
2 lokma döner ekmek + 1,25 peymacun
2 lokma un helvası
1 yeşil çay
20 dk tempolu yürüdüm.
Yeterince yeşil çay içemiyom ve şişlik var sanki ve tartıda da fazladım( Daha 2 günde kilo alırsam, halim yaman. (dün net yoktu o yüzden giremedim, yoksa sizle taze taze paylaşımda bulunmak çok isterdim)
Korktum bugun senden...
gercekten de hic kolay degil.
ben 2005 te ehliyetimi almistim, o zaman araba kullanmaya basladim;
abimle ortak bir arabamiz vardi ilk, 2,5 sene once de kendi arabami aldim, artik girip cikmadigim yer yok istanbul'da, bulamayacagim adreste yok,
gecen sene ramazan 'da sultanahmetin o vahset traigine bile girdim, ordan donecegimiz zaman tarfik o kadar alt ust olmustu ki, otopark gorevlisi ben direksiyona gecerken esime " abla cikabileek mi burdan abi" demis , o da " o iyidir, cikar cikar" demis :roflol:
ama ilk baslar da ben de epey zorluk cekmistim.
sen de alisirsin cnm merak etme,
once sahil yolundan basla, orda bikac hafta git ge, sonra E-5 e cik.
en son kopru gecersin, o zaman tamam olursun zaten yerimseniben
Bugun yediklerimi yazayim
Sabah: biberiye cayi
Kahvalti: Muz kurusu-tarcin-kepekli sut
Ara: Biberiye cayi
Ogle: 1 kasik yesil mercimek salatasi
1 kasik yogurt
3 kasik makarna
muz kurusu yerinde normal muz olsa nasıl olurki
tadı dahamı farklı
hiç görmediğimden muz kurusunu ondan şeeeettim.
truff araba mı çalışacaksın.
bennde 1 yıldır falan kullanıyorum çok sıkda trafğe çıkmam ama alıştım canım hatta annemi aldım şehir dışın a bile çıktım.
ama ben tabi öle istanbul trafiğinde falan kullanmadım.antalyada kullandım.
en güzel alıştırma yöntemini söliyim ben sana sabah 5 de 6 da uyanırdım trafiğin bom boş olduğu zamanda eşimle birlikte sanki trafik avrmış gibi dur kalk yaparak öğrendim
başlarda zor oluyoor istop ettiğin falan çok oluyor ama hiç de imkansız bişey değil ben bu konuda hiç güvenemezdim kendime
truff araba mı çalışacaksın.
bennde 1 yıldır falan kullanıyorum çok sıkda trafğe çıkmam ama alıştım canım hatta annemi aldım şehir dışın a bile çıktım.
ama ben tabi öle istanbul trafiğinde falan kullanmadım.antalyada kullandım.
en güzel alıştırma yöntemini söliyim ben sana sabah 5 de 6 da uyanırdım trafiğin bom boş olduğu zamanda eşimle birlikte sanki trafik avrmış gibi dur kalk yaparak öğrendim
başlarda zor oluyoor istop ettiğin falan çok oluyor ama hiç de imkansız bişey değil ben bu konuda hiç güvenemezdim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?