50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regldendir cnm..

bende o durumdayım ve fazla çıkıcam die tartılmıorum moral bozukluğu oluo bende.

3 gün içinde kilo alacağını sanmıyorum önümüzdeki günlerde telafi edeceğine inanıyorum

öptüm hepinizi

evet çok iyi bir çay ama 3 bardaktan fazla içmeyin diyorlar..yeşil çaydan 2 tatlı kaşığı birde...1 lt suyu kaynattıktan sonra bunları ekliyorsun 10 dk demletiyorsun ben seviyorum tadını ama karabiberi şimdi duydum ve mantıklı geldi ...

sabah= 2 dilim tam bğdy ekmek
salatalık, domates, peynir
bir dilim handi füme

şimdide ishalimin ardından soğuk alğınlığı başladı spor yapamıyorumakannehir

hmm.. tamam cnmcigim,
ben zaten bu h.sonu hic oturmadim cnm,
cmr. alisveris merkezi gezmesi, pazar da ev isleri vs. tum h.sonu ayaktaydim cnm.

dedigini yapmisim.

benim can simitlerim yok zaten, gercekten ben kilo aldi mi her yerimden aliyorum, tasmalar olmuyor hicbiyerimden.. genel olarak kilolu gorunuyorum yani ama gobek, yanlar falan tasmiyor.

Yavaş yavaş yürü ama aman tatlım, aheste aheste, bu hafta can simitlerini eritme haftasıydı galiba:) çok sana uygun değil, sen bağımsızlığını kullan:)

tmm cnm . yavas yavas yururum, bel egzersizlerimi de yaparim.
bana yeter artik onlar napalim.

Klik zor is yapmissin bayagi. Birde kayinvalideyle kayinpederi misafir ediyorsun... Kolay gelsin...

sağolasın.evet gerçekten bu hafta çok zorladı beni.geçen pazarda erkenden kalkıp tekirdağa gitmiştik.bu cumartesi pazarda mevlüt hazırlıkları,koşturmaca..birde misafirlerim var işte... pazar gününü bekliyorum sabırla. iyi bir dinlenmek istiyorum inşallah..
sende de bir misafir yoğunluğu var sanırım şu aralar..
birde rahatsızsın..ama en azından istediğin zaman evde kalma şansın var..
ama insanın kendi işi olmayınca çok zor oluyor.hasta bile olsan ancak izinle dinlenebiliyosun.hele benim patronlarım gibi patronu olana çok zor valla..

gercekten de hic kolay degil.
ben 2005 te ehliyetimi almistim, o zaman araba kullanmaya basladim;
abimle ortak bir arabamiz vardi ilk, 2,5 sene once de kendi arabami aldim, artik girip cikmadigim yer yok istanbul'da, bulamayacagim adreste yok,
gecen sene ramazan 'da sultanahmetin o vahset traigine bile girdim, ordan donecegimiz zaman tarfik o kadar alt ust olmustu ki, otopark gorevlisi ben direksiyona gecerken esime " abla cikabileek mi burdan abi" demis , o da " o iyidir, cikar cikar" demis :roflol:

ama ilk baslar da ben de epey zorluk cekmistim.

sen de alisirsin cnm merak etme,
once sahil yolundan basla, orda bikac hafta git ge, sonra E-5 e cik.
en son kopru gecersin, o zaman tamam olursun zaten yerimseniben

sağolasın peppercimm..
egzesizlerini yapmaya devam et o zaman.inşallah kısa sürede de tamamen geçer ağrıların.
valla çok çok özeniyorum sana..ne güzel hedefine ulaştın..bol ve hayırlı müşteriler sana o zaman.

Bugun yediklerimi yazayim
Sabah: biberiye cayi
Kahvalti: Muz kurusu-tarcin-kepekli sut
Ara: Biberiye cayi
Ogle: 1 kasik yesil mercimek salatasi
1 kasik yogurt
3 kasik makarna

Son düzenleme:
Ben evdeyken bile bir haftayi gecti iyilesemedim. Ama evde de hic oturmadim. Annemle babam bahar temizligine daldilar eve gelir gelmez....Hep erteledigim tadilat isleri vardi. BAbami yakalamisken onlari yaptirdim, kocadan hayir gelmeyince bu konuda... vsy vsy...Gripte tek care dinlenmek gercekten de...Sen de aksam eve gidince hic bir is yapma diyemeyecegim cunku kayinvalidenle kayinpederin var.... Yatmak olmaz tabii...Ama sporu bu ara biraktigin iyi olmus bence.

Gorebilsem o gunleri bende keske....Bir de bayan oldugunu gorunce sikistiriyorlar Istanbulda... E5 e ciktim bir kere ama arabayi birakip kacasim geldi..Esas mesele bizim buralar. Tam eski istanbul sokaklari, daracik, iki araba yanyana gecemez, park yeri bulmak mumkun degil, bir de is yerleri cok oldugu icin inanilmaz bir trafik...Cesaretlenmem gerekli. Bir de sinirleniyorum trafikte. Istanbulda araba kullanan her yerde kullanir valla...

Son düzenleme:

cnm simdilik buro acmayi dusunmuyorum;
sirkette calismaya devam edicem,
ama artik yasa degisti , smmler buro acmadan bagimli olarak da calisabiliyorlar, ruhsatlarini sirketlerde de kullanabiliyorlar, ben oyle yapicam.
Allah izin verirse 10 sene sonra da YMM yim insallahh..

sirkette sartlarim iyi simdilik, bunu bozmak istemiyorum, buro acmak riskli su an.

ama ilerde , cocugum olur, calisaman ya da ne bileyim emeklilik de vs, acarim ufak bi buro, bikac musteri beni idare eder.

bayan oldugunu gorunce bir de tedirgin gorunursen sikistirma oluyor evet,
ama sen iyice alisip kendine guvenli surdugun zaman bisey olmuyor merak etme,

evelallah tozunu attirirsin o zaman yollarin ;-)))

ben de cok sinirleniyorum trafik de o zaten kacinilmaz; cok kotu soforler geziyor ortalikta.

Insallah... Gorecegiz bakalim. Okullar kapansin, su okul servisleri yollardan cekilsin baslayacagim denemelere...

bende dün gece değişik bir bir spor bulduğumu ve bugün deniteceğimi yazmıştım şimdi onu yapıcam

neymiş o spor yasmin

önceden nasıl zayıflamıştın
yine verebilirsin
ama inşallah bir daha almamak üzere

dulci canım ya hadi gözün aydın
ALLAH ayırmasın bir daha
son dakikalar geçmez zaten bir türlü
kalbin bamgüdü bamgüdü çarpmıştır kesin o dakikalarda
dışarı fırlayacak gibin olmuştur

yine iyisin ya ben dünyaları yersin diye bekliyodum
ama böğürtlenli korneti affettemişsin
hevesini kaçırmak için söylemedim ama benim hoşuma gitmemişti

Korktum bugun senden...

yok canım güzel gözlüm
sana bişey yapmam yapamam ben korkma opuyorumnanaktan

seni ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis

Bugun yediklerimi yazayim
Sabah: biberiye cayi
Kahvalti: Muz kurusu-tarcin-kepekli sut
Ara: Biberiye cayi
Ogle: 1 kasik yesil mercimek salatasi
1 kasik yogurt
3 kasik makarna

muz kurusu yerinde normal muz olsa nasıl olurki
tadı dahamı farklı
hiç görmediğimden muz kurusunu ondan şeeeettim.

muz kurusu yerinde normal muz olsa nasıl olurki
tadı dahamı farklı
hiç görmediğimden muz kurusunu ondan şeeeettim.

Normal muz da olurdu tabii.. Ama evdeki kepegimi ve muz kurumu bitersem iyi olacak artik.Yoksa boceklenecekler, o yuzden ben bugunlerde muz kurusu ve kepege dadanacagim...Tadi farkli degil, yalnizca cok sert kitir kitir sesler geliyor yerken..

selam tatlılar
sabah şantiyeye çıkmıştım. yazamadım .şöle bi göz gezdirdim geçmişe.
ya dün 54 .00 çıkmıştım bu durumdu 3-4 kilo vermiş durmdayım. arkadaş geldi akşam.ben pek farkedemedim senin kilı verdiğini dedi sinirlerim bozuldu ama hasta olucam danmı ne dün akşam bende kendimi zayıf değil şiş şiş hiddsediyordum.

truff araba mı çalışacaksın.
bennde 1 yıldır falan kullanıyorum çok sıkda trafğe çıkmam ama alıştım canım hatta annemi aldım şehir dışın a bile çıktım.
ama ben tabi öle istanbul trafiğinde falan kullanmadım.antalyada kullandım.
en güzel alıştırma yöntemini söliyim ben sana sabah 5 de 6 da uyanırdım trafiğin bom boş olduğu zamanda eşimle birlikte sanki trafik avrmış gibi dur kalk yaparak öğrendim
başlarda zor oluyoor istop ettiğin falan çok oluyor ama hiç de imkansız bişey değil ben bu konuda hiç güvenemezdim kendime

ben anchusa, truf degil. Ben kullaniyorum canim bes senedir ama yurtdisinda.Orada megersem ne kadar kolaymis araba kullanmak..Yollar tenha , herkes kurallara uyuyor...Turkiyede de sehirlerarasi yolda kullandim .Istanbulda kullanmaya alismak istiyorum ama cok korkuyorum...Istanbul trafigi ustume ustume geliyor...

kızlar akşam ne yiceksiniz. gerçi ben öğlen balık yedim fazlada yemişim. meyve yiyim diorum sadece. meyve kilo aldırırmı-tatlicadiarzu-

nilüfertcim
ben de 5 yıldır kullanıyorum da
küçük şehirlerde
şehirler arası yollarda
istanbulda cesaret edemem ama
anchusanın dediği gibi trafik üstüme üstüme geliyor zannederim
ben işe gelirken sabah 6 da çıkıyorum dediğin gibi
2 saat yol gidiyorum
ertesi gün geri dönüyorum
hem de şehirlerarası
ama trafik her zaman korkutur beni
sonuçta kaza yapma olasılığı çok yüksek.
Allah korusun hepimizi

meyve tek yenirse haddinden fazla o zaman kilo yapar
yanında süt yoğurt peynir gibi bir protein tüketilirse iyi olur

hakketen şu kolayı azaltmam lazım,dün pek bişi yemediğim için iştahım bi hayli açık
sabah bi kaşarlı sosisli tost yedim yağsız,sonra bi buçuk saat sonra yarım simit 4buyuk zeytin bi parca tulum yedim.öğlen 1tabak bulgur pilavı yedim,biraz öncede 2 tane turti yedim çok ufaklar ama akşamı meyveyle geçirmeyi düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…