50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bulguru cig mi koyuyorsun cnaimcigim.

sicak suya mi isliyorsun ?

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Canım merak etme, esneme hareketleri düzenli yaparsan esnekliğin artar, ama kendini çok zorlama tabi. Çok teşekkürler opuyorumnanaktan Kardeşin nerde asker? İnşallah askerliği çok rahat geçer de sağ sağlim döner size.
Buarada kusura bakma, dün yine ttnetin azizliğine uğradım, o yüzden pat diye çıktım.

yaaa sözde dikkat ediyom haaa sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
Yaw dikkat etme alıntılara, ben seni olduğun gibi seviyom, alıntılar senin önemli bi özelliğin kaydirigubbakcemile3 (Dark chocolate a dediğim gibi dün net gittiğinden pat diye kayboldum :ecrin_bebek:)
Yorum yapmadıysa beğenmiş oluyor kuzum, ben çözdüm kaynanaları kaydirigubbakcemile3
Doğru diyon valla :lepi: Zaten baya ilgilendi, soru sordu kilo konusunda bayanssulusmile

Sensecim çok teşekkürler Şeniz Doğru diyorsun, öylesi de var valla, şükredek en iyisi opuyorumnanaktan
Buarada geçmişe baktım baya, ben burda değilken benim için heyecanlanmışsın, beni merak etmişsin, pek bi sevindirik oldum zamanı burdan benle paylaştığın için kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile (Aslında ilk gün hemen yazardım da ttnetde bakım varmış, o yüzden net yoktu)
yediğin içtiğin senin olsun dulcim. senden menü sormıcam bu hafta neler yaptın onları anlat
Koçum böyle deme ya, yediğim içtiğim benim olunca direkt göbek olur mazallah eyvahedigeldismile Artık çoğu günler dışarda yemek zorunda kalacağım için çok çekiniyorum kilo alacam diye. Mümkün oldukça masum yiyeceklere öncelik tanıcam ama :lepi:

Bi kaç yerde motivasyonun düştüğünü okudum sanırsam, ama devamını dikkatli okumadım. Hayırdır kuzucum??
Sağolasın trufcum, darısı tüm ayrı sevenlerin başına opuyorumnanaktan Baktım geçmişe sen de sense gibi merak etmişsin beni kaydirigubbakcemile3 İnan net yoktu.
Daha aklımda yemeyi düşündüklerim var cokacimcoook :))) Ama işte bi taraftan da çekinyorum kilo alırım diye. Şu anki taktiğim dışarda yiyince çok geç yemiyorum, eve gelince de sadece yeşil çay içip dengelemeye çalışıyorum. Evde olduğum günler de yarım deokts yapmaya çalışcam. Heee ilk dondurmamı yedim sonunda :lepi: Üstündeki sosu ben de pek beğenmedim, ama devamı güzeldi. Belki kaç haftadır yediğim ilk abur cubur olduğu için bana güzel geldi :kedi:
Allah sabır versin canım, laf anlamaz insanlarla uğraşmak çok zor cidden. Gel de birlikte kilo hesapları yapalım olumunekankayizsmile

Son söz olarak: YENİ GELEN ARKADAŞLAR, CÜMLETEN HOŞGELDİNİZ opuyorumnanaktan

selam kızlar..
iki gündür inanılmaz yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi:bbo:
inanın buraya girip yazmaya bile takatim yok
noldu bana ya
bahardandır canım
ben de zaman zaman kendimi öyle hissediyorum

kuzular,

bu aksam esimle disarda bulusucaz.

ne yesem ki disarda acaba yaaa ???

ızgara et, tavuk, balık yanına salata oh missss

ay ne bulursam yiyesim varrrrrrrrrrrlaelaelaelaelae

2 gündür ben de öyleydim

http://www.youtube.com/watch?v=ARuCZu0GiSw&NR=1

Kizlar ben dün buna basladim bayada eylenceli tavsiye ederim artik hergün yapmaya calisicam...

güvenlik duvarı nedeniyle bakamadım
nasıl bişey acaba merak ettim şimdi

değişik ve güzel olacağa benzeyen bir tarif
teşekkürler

Kizlar gelen misafirlerimden biri cikolata yapim kursuna gidiyor ve ev yapimi cikolata getirmis.. Bugun hic yemedim...Gurur duyuyorum kendimle:lepi:

tamam anchusacigim cok sagol,
denicem bu tarifi..

dulcinea canim gozun aydin.
allah bir daha ayirmasin sizi. kavustunuz sonunda. cok sevindim.

bugün

sabah
6-7 tane kontraplak (eti form kardeşlere ben öyle diyorum)
1 üçgen peynir light
1 kupa tarçınlı yeşil çay

öğlen
1,5 tane içine pirinç ve kıyma yerine köfte koydukları biber dolması (çok kötüydü)
1 porsiyon çıbık makarna az ketçaplı
yoğurt

ara
10-12 adet erik

akşam
1 parça tavuk göğüs etinden
1/2 porsiyon çıbık makarna
2 çatal yoğurt
salata

ara da
dondurma yemeyi planlıyorum

ara da
1 adet yeşil elma
3-5 erik yemeyi planlıyorum

2 fincan daha yeşil çay içmem lazım.

TRUFCUM ben talaş diyordum ama asıl demek istediğim oydu sempatiksalakcinni :))) Hiç sevmem valla, yeme sen de öyle şeyleri...

Ketçap dışında menün gayet güzel canım. Yeşil çay azalttım buaralar dışarda zırt pırt wc ye gitmeyem diye, iyi hatırlattın, hazır evdeyken içem bol bol.

güvenlik duvarı nedeniyle bakamadım
nasıl bişey acaba merak ettim şimdi

Egzersizler basligina gir canim ben orda bi daha paylastim baya güzel egzersizler gösteriyo 10dk icinde terledim vallah yaparken...

dulcineacımmm ben de görmüşken hemen söyliyim. gözünaydınnnnnopuyorumnanaktan
bundan sonra çoooook güzel günler geçirin beraber inşallah!

Egzersizler basligina gir canim ben orda bi daha paylastim baya güzel egzersizler gösteriyo 10dk icinde terledim vallah yaparken...
Ay ben de bakam, merak ettim delikafadulden Windows u yeni kurduğum, youtube ayalarına sıra gelmediği için bakamayınca baya meraklandıydım :ecrin_bebek:
dulcineacımmm ben de görmüşken hemen söyliyim. gözünaydınnnnnopuyorumnanaktan
bundan sonra çoooook güzel günler geçirin beraber inşallah!

Teşekkürler spatzcım, saçını kestirmişsin, birazdan ona da bakcam delikafadulden
Amin canım, siz de aynı şekilde opuyorumnanaktan

Ve sunuda demek istiyorum 2hafta önce bi kot pantolon aldim azda olsa büyük gelmeye basladi kayiyo resmen.. =) 38-36beden giyorum... =)

evde olsam yemem de kontraplakları işte mecburiyetten
Yok muydu kepek ekmegi trufcim? Ne zorun vardi da kontraplaklari yedin kahvaltida..

canım kepek ekmeği filan yoktu ;(
çünkü evde değil hastanedeyim ;I
iki arada bi derede ancak onu yiyebildim
artık yarın daha güzel bir kahvaltı yaparım diye umuyorum

Bak canim bak bak =)... Benimde bacaklarim aciyo falan ama yapilmasi lazim sart bende yapcam saat7de falan.. Ben eyleniyorum onu yaparken=)
Baktım video da, komik hareketler var cidden, ya da bana hep komik olanlar denk geldi :teytey: Yanında da çeşitli egzersizler var, hepsi de güzele benziyo, net sınırsız olsa zırt pırt çeşit yapardım.. Paylaşım için teşekkürler canım.

Şu sıralar kıyafet almak sakat, sürekli kilo veriyoz, pantolonlar bollaşıyo :lepi: Geçen hafta pantolon almıştım, ancak kapanıyordu fermuarı, tamam giyince bollaşıyo pantolonlar da.. bu kadarını da beklemiyordum :teytey:

Sen göbeğinin iyice gittiğini yazmışsın, neler yapıyorsun?

Kızlar selam nasılsınız, coşmuşsunuz yine geçmişi okuyamadım herkesler burada ne güzel, ya başıma çok komik bişey geldi, bizim evde pc odasında gözüme batan bir boşluk vardı oraya küçük bir koltuk alıyım dedim, tepe home'a gittim, iki koltuk arasında kaldım, biri deri siyah, biri kırmızı, ikisi de çok sadece neyse ben baya baya düşündükten sonra kırmızıyı almaya karar verdim kasaya geldim, aaa kredi kartlarım yok, banka kartına da taksit yapmıyorlarmış öyle kaldım sap gibi geri döndüm, 3 saatim falan geçti, neyse yarın erkenden gidip alıcaz en azından eşim de görmüş olur böylece.

Bir de menümü yazarsam dalga geçersiniz çok saçma o yüzden yazmıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…