Bu arada hafif ve lezzetli bir salata denedim misafirlerime. HErkes cok begendi... Tarifini yaziyorum buraya. Belki denemek istersiniz. Belki de biliyorsunuzdur tarifi..
1 küçük demet ıspanak
1 çay bardağı ince bulgur
5 adet taze soğan
1 çorba kaşığı nar ekşisi
Yarım kalıp sert beyaz peynir
Yarım tatlı kaşığı tuz
Ispanak yıkanır, sadece yaprakları ince kıyılır ve tuzla ovulur. Bulgur 1,5 çay bardağı suya ıslatılır, 10 dakika bekletilir. Soğanlar ince kıyılır. Hazırlanan malzeme bir kaba konur karıştırılır. Üzerine önce nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirilir. Sonra küp şeklinde doğranmış peynir serpilir.
Canım merak etme, esneme hareketleri düzenli yaparsan esnekliğin artar, ama kendini çok zorlama tabi. Çok teşekkürler opuyorumnanaktan Kardeşin nerde asker? İnşallah askerliği çok rahat geçer de sağ sağlim döner size.waterspider, sen mi sordn pilatesimi tam anlamadım ama başlamaya çalıştım 10 dakika falan yapabildim, bariz antiesnek bi insanım odun gibi ağrı oldu herr yerimde. ama devam edicem:)
dulcinea, hoşgeldin, gözün aydınhihoyyyt
beklediğim gibi değil demişsin galiba tahmin edebiliyorum... ama olsun şükür kavuşturana, darısı başıma, benim de gözüm yollarda, canım kardeşimi bekliyorum... hem de daha çok vaar.. ama olsn 2 ayda bi görmeye gidicem:1hug:
Yaw dikkat etme alıntılara, ben seni olduğun gibi seviyom, alıntılar senin önemli bi özelliğin kaydirigubbakcemile3 (Dark chocolate a dediğim gibi dün net gittiğinden pat diye kayboldum :ecrin_bebek:)yaaa sözde dikkat ediyom haaa sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
Doğru diyon valla :lepi: Zaten baya ilgilendi, soru sordu kilo konusunda bayanssulusmileYorum yapmadıysa beğenmiş oluyor kuzum, ben çözdüm kaynanaları kaydirigubbakcemile3
Sensecim çok teşekkürler Şeniz Doğru diyorsun, öylesi de var valla, şükredek en iyisi opuyorumnanaktanAyyy Dulcinea cım yaa pek sevindim iyiki herşey normaldi askere gidip değişenler oluyor kız arkadaşları ne kadar üzülüyordur yaa bak sizin ne güzel olmuş eskisi gibi sanki hiç araya ayrılık girmemiş gibizemuszemus
Koçum böyle deme ya, yediğim içtiğim benim olunca direkt göbek olur mazallah eyvahedigeldismile Artık çoğu günler dışarda yemek zorunda kalacağım için çok çekiniyorum kilo alacam diye. Mümkün oldukça masum yiyeceklere öncelik tanıcam ama :lepi:yediğin içtiğin senin olsun dulcim. senden menü sormıcam bu hafta neler yaptın onları anlat
Sağolasın trufcum, darısı tüm ayrı sevenlerin başına opuyorumnanaktan Baktım geçmişe sen de sense gibi merak etmişsin beni kaydirigubbakcemile3 İnan net yoktu.dulci canım ya hadi gözün aydın
ALLAH ayırmasın bir daha
son dakikalar geçmez zaten bir türlü
kalbin bamgüdü bamgüdü çarpmıştır kesin o dakikalarda
dışarı fırlayacak gibin olmuştur
yine iyisin ya ben dünyaları yersin diye bekliyodum
ama böğürtlenli korneti affettemişsin
hevesini kaçırmak için söylemedim ama benim hoşuma gitmemişti
bahardandır canımselam kızlar..
iki gündür inanılmaz yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi:bbo:
inanın buraya girip yazmaya bile takatim yok
noldu bana ya
kuzular,
bu aksam esimle disarda bulusucaz.
ne yesem ki disarda acaba yaaa ???
ay ne bulursam yiyesim varrrrrrrrrrrlaelaelaelaelae
http://www.youtube.com/watch?v=ARuCZu0GiSw&NR=1
Kizlar ben dün buna basladim bayada eylenceli tavsiye ederim artik hergün yapmaya calisicam...
Bu arada hafif ve lezzetli bir salata denedim misafirlerime. HErkes cok begendi... Tarifini yaziyorum buraya. Belki denemek istersiniz. Belki de biliyorsunuzdur tarifi..
1 küçük demet ıspanak
1 çay bardağı ince bulgur
5 adet taze soğan
1 çorba kaşığı nar ekşisi
Yarım kalıp sert beyaz peynir
Yarım tatlı kaşığı tuz
Ispanak yıkanır, sadece yaprakları ince kıyılır ve tuzla ovulur. Bulgur 1,5 çay bardağı suya ıslatılır, 10 dakika bekletilir. Soğanlar ince kıyılır. Hazırlanan malzeme bir kaba konur karıştırılır. Üzerine önce nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirilir. Sonra küp şeklinde doğranmış peynir serpilir.
bulguru cig mi koyuyorsun cnaimcigim.
sicak suya mi isliyorsun ?
dulcinea canim gozun aydin.
allah bir daha ayirmasin sizi. kavustunuz sonunda. cok sevindim.
bugün
sabah
6-7 tane kontraplak (eti form kardeşlere ben öyle diyorum)
1 üçgen peynir light
1 kupa tarçınlı yeşil çay
.
Ay ben de bakam, merak ettim delikafadulden Windows u yeni kurduğum, youtube ayalarına sıra gelmediği için bakamayınca baya meraklandıydım :ecrin_bebek:Egzersizler basligina gir canim ben orda bi daha paylastim baya güzel egzersizler gösteriyo 10dk icinde terledim vallah yaparken...
dulcineacımmm ben de görmüşken hemen söyliyim. gözünaydınnnnnopuyorumnanaktan
bundan sonra çoooook güzel günler geçirin beraber inşallah!
Ay ben de bakam, merak ettim delikafadulden Windows u yeni kurduğum, youtube ayalarına sıra gelmediği için bakamayınca baya meraklandıydım :ecrin_bebek:
Bak canim bak bak =)... Benimde bacaklarim aciyo falan ama yapilmasi lazim sart bende yapcam saat7de falan.. Ben eyleniyorum onu yaparken=)
TRUFCUM ben talaş diyordum ama asıl demek istediğim oydu sempatiksalakcinni :))) Hiç sevmem valla, yeme sen de öyle şeyleri...
Ketçap dışında menün gayet güzel canım. Yeşil çay azalttım buaralar dışarda zırt pırt wc ye gitmeyem diye, iyi hatırlattın, hazır evdeyken içem bol bol.
Yok muydu kepek ekmegi trufcim? Ne zorun vardi da kontraplaklari yedin kahvaltida..
Baktım video da, komik hareketler var cidden, ya da bana hep komik olanlar denk geldi :teytey: Yanında da çeşitli egzersizler var, hepsi de güzele benziyo, net sınırsız olsa zırt pırt çeşit yapardım.. Paylaşım için teşekkürler canım.Bak canim bak bak =)... Benimde bacaklarim aciyo falan ama yapilmasi lazim sart bende yapcam saat7de falan.. Ben eyleniyorum onu yaparken=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?