50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm canım. sen buraya takıl. sosis cola klıfını bile edemezsin bir süre sonra

selam kızlar..
iki gündür inanılmaz yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi:bbo:
inanın buraya girip yazmaya bile takatim yok
noldu bana ya

bugun yediklerim,

sabah
yarim dilim tahilli ekmek,
az beyaz peynir, az bal.

ara
yarim k.k. beyaz peynir,
yarim dilim kepek ekmegi
yesil cay

ogle
1 tabak yesil mercimek
1 light yogurt
yarim dilim kepek ekmegi

ara
1 bardak cay,
1 kuru incir
bikac kuru uzum

aksam
mechulllll

canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

evet beğendiler. çok beğendiler hattahihoyyyt biz de kestirelim filan dedi herkes.

kahve hemde nescafe kızlar lütfen yavaş yavaş şu nescafe olayını bırakalım..

yaa işte o iş imkansıza yakın kuzucumama günde bire indirdim. bu bile benim için büyük başarı.

ahh anchusacım aynen ben de öyle işte. başka yerde fırt fırt kullanıyorum, istanbul trafigi deyince tüylerim diken diken oluyor. ben yayayken bile strese giriyorum bu trafikte, şöförken düşünemiyorum naparımaklinialirimsmile

selam kızlar..
iki gündür inanılmaz yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi:bbo:
inanın buraya girip yazmaya bile takatim yok
noldu bana ya

havalardan herhalde canım yaa..ben de öyleyim bi kaç gündür. gerçi bgn regl oldum, onun da etkisi varmış benim halsizliğimde...

kuzular,

bu aksam esimle disarda bulusucaz.

ne yesem ki disarda acaba yaaa ???

selam peper şu anda aklıma geldi benim eşiminde bel sorunu var fizik tedavi biraz daha rahatlattı (( en azından eski ağrıları yok))
neyse ben geçen ay kendime magnezyum aldım toz olarak tekli ölçülerde onada verdim 3_4 gün içince ağrılarının hafiflediğini söyledi :lepi: arada b vitaminide veriyorum ama nadiren:1closedeyes:
işte böyle dr ların genelde bunu yazması lazımmış olur ha sanada bi sorayım dedim kullanıp kullanmadığını CADIARZU

neymiş o spor yasmin

.

1 Günde göbek eritmek

1 kaç kilo fazlası ve bunun sebebi göbeği olanlar için 1 günde göbek eritmek çok kolay.yapmanız gerekenler çok basit ve ertesi gün uyandığınızda farkı görün(denedim)
bisiklet sporu:bisiklet sporu sadece bacaklar için değil göbek içinde çok iyi bir spor.
ve göbeği 1000 kere içe çekip bırakmak sadece bu kadar yürüyüşte yapabilirsiniz ama ben pek yapmadım bu iki sporu yaptım bu sporları sadece 1 gün yapmadım ama 1 günde çok değişmeler oldu.gün içinde sürekli aynada göbeğinize bakmamalısınız göbeğinizin erimediğini görünce işe yaramıyor diye diyeti bırakmak istersiniz bu yüzden ben hiç aynaya bakmadım ve ertesi sabah göbeğimde önceki günki kadar çok yağ yoktu gerçekten çok güzel bir çözüm.tabi birde yemek var.günde sadece elma yiyip,yada 1 çeşit yemekle kilo verilmez bunu diyetisyenim söylemişti değişik şeyler tüketmeliymişiz aynen öyle aynı şeyleri yedikçe midem bulanıyor canım istemiyordu ve diyet yapamıyordum ama çeşit çok olunca daha iyi oluyor kesinlikle yağ,tuz içeren yiyecekler yememelisiniz zaten içinde yağ ve tuz olmayan yemekler az ama kendinize meyve salatası yapabilirsiniz yada yağ-tuz koymadan salata yapabilirsiniz bence kilo vermede en iyi çözüm yolu denedim ve şimdiye 80 kilo olmam gerekirdi bunları uygulamasaydım fakat 57 kiloyum

alıntıdır

ahanda bu canım dur kız şincik gidemde yapem bari dün beceremedim-tatlicadiarzu-

canim evet b vitamini eksikligi de eklem agrilari yapiyor,

bana doktor B vitamini ignesi verdi, 10 tane vuruldum,
o da iyi gelmedi agrilarima :-((

folik asit testi yapildi, iyi cikti,

kansizlik da yok, kan degerlerim de normal cikti.

acaba magnezyumu da denesem mi bi ??

fizik tedvi bana da biraz iyi geldi,

o beni aglatan, geceleri uyutmayan siddetli agrim yok artik,
ama belim %100 rahat degil, icte bi yerlerde sanki acik bi yara varmis gibi bi sizi var,
o gecmedi nedense.

onumuzdeki pzt. cihan aksoy'a gidice.
birtek onun sozune guveniyorum, artik o bana soyler neyim oldugunu diyorumm

tamam canım az kalmış dr gitme süren
aynı eşimin sıkıntısı ama şu an inan daha iyi magnezyumun bilinen bir zararı yok sen bilirsin tabii tekrar geçmiş olsun bayyy:))

Kizlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim.... Nasilsiniz bakim nasil gidiyor?? Sinavimida yazip geldim baya zordu yaaa öffff... Her neyse benim göbisim gün gectikce gidiyo ve dahada mutlu oluyorum... =) ama bugün Su dogru dürüst icemedim yaa... Sabah kalktim ac karnina demir hapimi ictim 30dk sonra Süt ile Toz karisimi okuldan gelirken bi kac cübük kraker yedim eve geldim 2Tabak corba ictim bide Cikolata otlandim... (MASALLAH COK YEMISIM YAA)... 6bucukda Sütlü tozumu icicem sonra Spor yapcam bol bol Su icicem yesil cay icicem bide banyodan sonra Papatya Cayi icerim deymen banaaa... =) amma cok yazdim yaa...

aynı eşimin sıkıntısı ama şu an inan daha iyi magnezyumun bilinen bir zararı yok sen bilirsin tabii tekrar geçmiş olsun bayyy:))

Ben de aliyorum magnezyum haftada iki kere. Suda eriyen tabletleri var ya...Ama badem ceviz ve ispanak ta yuksek oranda magnezyum iceriyor aklinizda bulunsun...

cok sagol canim benimmm.

ay ne bulursam yiyesim varrrrrrrrrrrlaelaelaelaelae

yaa dun de bana gelmisit o kriz de eti tutkuyu goturmustum.

kucuk danette gibi bisey al cok krizdeysen, ya da 1 top sade dondurma,

nefsini korelirsin cnm,
fazla da kalori almamis olursun.

Ben de aliyorum magnezyum haftada iki kere. Suda eriyen tabletleri var ya...Ama badem ceviz ve ispanak ta yuksek oranda magnezyum iceriyor aklinizda bulunsun...

sagol cnm,
ceviz yiyeyim ben o zaman

BEn iyi gidiyorum bugun
Sabah: biberiye cayi
Kahvalti: Muz kurusu-tarcin-kepekli sut
Ara: Biberiye cayi
Ogle: 1 kasik yesil mercimek salatasi
1 kasik yogurt
3 kasik makarna
Ara: Bir ince dilim kavun
Aksam da sunlari yiyecegim:
Ispanak salatasi
Firinda yagsiz kabak (icine peynir doldurulmus)
1 kasikzeytinyagli taze fasulye
Spor olarak da 4 mil lik leslie yaptim

Bu arada hafif ve lezzetli bir salata denedim misafirlerime. HErkes cok begendi... Tarifini yaziyorum buraya. Belki denemek istersiniz. Belki de biliyorsunuzdur tarifi..
1 küçük demet ıspanak
1 çay bardağı ince bulgur
5 adet taze soğan
1 çorba kaşığı nar ekşisi
Yarım kalıp sert beyaz peynir
Yarım tatlı kaşığı tuz

Ispanak yıkanır, sadece yaprakları ince kıyılır ve tuzla ovulur. Bulgur 1,5 çay bardağı suya ıslatılır, 10 dakika bekletilir. Soğanlar ince kıyılır. Hazırlanan malzeme bir kaba konur karıştırılır. Üzerine önce nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirilir. Sonra küp şeklinde doğranmış peynir serpilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…