50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb herkese,
menümü yazayım,sonra yazıları okuycamm
sabah:1 browni(2 gündürr zor uyanıyorummmm .mecburenn okulda kek yiyorummmı)
öğle:yumurtalı ıspanak(az yağ+az salçalı)+yoğurt
ara:1 türk kahvesi +20leblebi(çikolatanın yerini leblebi aldıı kahveyle çok hoş oluyoooo)
akşam:yoğurt çorbası+bol yeşil salata yiyceeemmm
içecek:2 br ıhlamıu+3 yeşil çay+2lt su

spor:3km yürüyş+50 yanan eğilme+lesli 3 mil yyeni yaptımm+yatarken mekiğim var+akşamam yapabilirsem pilates

Lachesiscim bence böylesi daha iyi olmuş. Koltuk tarzı şeylere insan zor karar veriyor, böylelikle biraz daha düşünme vaktin olur, hem dediğin gibi eşinin fikrini de almış olursun. Sen sporunu yaptığın müddetçe, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

Selam NESMECıM, geçen yazdığın ölçülerden sonra ben senin kilo vermen taraftarı değilim, akşam 1 dilim ekmek de ye en azından. Sporun süper!!!

ay hiç spor yapmadım öle boş boş dolandım mağazada spor sayılır mı kaydirigubbakcemile3

Akşam callaneticsimi yaparım:)

sen niye sevgilinle gezmiyorsun, ben seni bir iki ay görmeyiz sanıyordum, iyi diyetten kopmuyorsun kuzum.

hoşgeldinn dulciinea,
+gözün aydınn,biraz okuduğum kadarıyla çok güzel geçmişş ilk buluşmaaa,seni zayıflamış buldu mu sevgilin?eminimm çok beğenmiştir..Hep böylee cicimm olunnnn....

http://www.youtube.com/watch?v=ARuCZu0GiSw&NR=1

Kizlar ben dün buna basladim bayada eylenceli tavsiye ederim artik hergün yapmaya calisicam...

selam canım açtım şarkı çıktı son yorumlarda egzerziz olduğunu öğrendim şincik bakarım

Ben de aliyorum magnezyum haftada iki kere. Suda eriyen tabletleri var ya...Ama badem ceviz ve ispanak ta yuksek oranda magnezyum iceriyor aklinizda bulunsun...

yeni yeni öğreniyorum vitaminleri şimdi hangi vitamin ne ile çözülüp yararlı hale geliyor araştırmam lazım bide pek sebze sevmiyorum anca alışıcam değişik lezzetlereyerimseniben
he hehhkaydirigubbakcemile3 sen iste canişş her harikarda kesin hallederim ortalığı-tatlicadiarzu- Şeniz

1 cay bardagi bulguru , 1.5 cay bardagi su ile islatip, sisirip kiyilmis ispanaklara ilave ediyorsun. Su ispanak icin degil, bulgur icin. Ispanak cigden dograniyor
işte bunları bi yapsam olay çözülecek alışkanlıklarımı değiştirmem lazım benimyaaCADIARZU
eline sağlık cokacimcoook
[
ehehe şimdi eşim aradı tepe home'a gidiyormuş alcakmış yuppi hihoyyyt

gözün aydın canımm iyi günlerde kullan :lepi:

Yok iyice gitmedi gitmesine daha 3-4kg var bence baskalari 2-3kg ver tmm diyolar ama neyse.. Isde ben yürüyüs yapiyorum ya Tibetin genclik pinari ona yeni basladim ve o paylastigim videodakini yapmaya basladim..

hoşgeldin canım menün güzel bende şu açımmmcokacimcoook
bende 2 gündür sabahları kek yiyiyorum ama az:kedi:

dulcineacığımm vuslata erdin en sonunda .gözün aydın..şimdi en güzel günlerin valla..
allah mutluluğunu bozmasın...

bazen benim de başıma geliyor
ben toptan cüzdanı almıyor oluyorum yanıma
yolda polis çevirse ehliyetim bilek yok dicem
o kadar vahim durum

ehehe şimdi eşim aradı tepe home'a gidiyormuş alcakmış yuppi hihoyyyt

iyi hadi gözün aydın
yavrum niye açsın bişiler yesene meyve filan
sabah kek ye şimdi aç kal olmaz öyle
ha bi de avatarını yisinler senin

yavrum niye açsın bişiler yesene meyve filan
sabah kek ye şimdi aç kal olmaz öyle
ha bi de avatarını yisinler senin

yaa o dediğim karın hareketini yaptım 1 bardak süt içtim
2 saat geçmeden yemek yemeyeyim:sm_confused:
güzel öpücük atıyoooo demiiidelikafaduldenŞeniz

kek konusundaa yalnız değilim,ama senin adına üzülldümmmm..meyve falan ye,yoğurt yeee aç durma benceee,akşamm daha çok yersin,bak ben acıkır gibi oldummm kahvenin yanına leblebi ekledimm,tok tutuyoooo

ay hiç spor yapmadım öle boş boş dolandım mağazada spor sayılır mı kaydirigubbakcemile3

Akşam callaneticsimi yaparım:)
Sayılır tabi canım, baya bi enerji harcanıyo neticede... Askerden arkadaşları geldi istanbula bugün, biri istanbulu bilmiyo, aktarmalı uçacağından baya bi vakti de var, onları karşılayıp gezdiriyo bugün. Asker arkadaşları olduğundan ben de arıza çıkarmadım :))) İhtiyaç olduğunda destek olsunlar birbirlerine yerimseniben

hoşgeldinn dulciinea,
+gözün aydınn,biraz okuduğum kadarıyla çok güzel geçmişş ilk buluşmaaa,seni zayıflamış buldu mu sevgilin?eminimm çok beğenmiştir..Hep böylee cicimm olunnnn....
Hoşbuldum nesmecim, teşekkürler opuyorumnanaktan Heee buldu hihoyyyt çok da beğendi, ama işte bi tek göbekten verceksen ver dedi, ben de öyle düşünüyorum ama verince her yerden gider.. O yüzden senin mekik hareketlerine ağırlık vercem.
he hehhkaydirigubbakcemile3 sen iste canişş her harikarda kesin hallederim ortalığı-tatlicadiarzu- Şeniz
:roflol: :roflol: Delü kaydirigubbakcemile3

Yok iyice gitmedi gitmesine daha 3-4kg var bence baskalari 2-3kg ver tmm diyolar ama neyse.. Isde ben yürüyüs yapiyorum ya Tibetin genclik pinari ona yeni basladim ve o paylastigim videodakini yapmaya basladim..
3-4 kilo ile 2-3 kilo gayet yakın zaten :lepi: Umarım planladığın gibi o kiloda istediğin fiziğe kavuşursun canım. Tibeti ben de yaptım uzun bi süre ama 1 haftadır yapmıyom.. bilmiyorumkismile Ve bıraktım bırakalı yine çok uyumaya başladım, bi süre daha gözlemlicem kendimi, eğer uyku düzenim bozulmaya devam ederse, tibete sonsuz güvenle tekrar başlıcam yerimseniben
dulcineacığımm vuslata erdin en sonunda .gözün aydın..şimdi en güzel günlerin valla..
allah mutluluğunu bozmasın...
Saolasın kliksim opuyorumnanaktan Amin canım, hepimiz inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…