50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok yaralıı bilgiler,paylaşım için sğol,ben de bu hafta buna dikkat edeyimmmm

ıspnaklı,bulgurlu bşeylerden bahsedilmiş,ama ben orijinalini bulamadımm,eski sayfalara hep baktımmmm amaa göremnedsimmm,,merak ta ettim...bilen varsaa hangi sayfada acaba?

3-4 kilo ile 2-3 kilo gayet yakın zaten :lepi: Umarım planladığın gibi o kiloda istediğin fiziğe kavuşursun canım. Tibeti ben de yaptım uzun bi süre ama 1 haftadır yapmıyom.. bilmiyorumkismile Ve bıraktım bırakalı yine çok uyumaya başladım, bi süre daha gözlemlicem kendimi, eğer uyku düzenim bozulmaya devam ederse, tibete sonsuz güvenle tekrar başlıcam yerimseniben

Yok ya baya cabalicam artik düsüniyorum 50den vazgecipte 48e mi düssem?? bilmiyorumkismile

kek konusundaa yalnız değilim,ama senin adına üzülldümmmm..meyve falan ye,yoğurt yeee aç durma benceee,akşamm daha çok yersin,bak ben acıkır gibi oldummm kahvenin yanına leblebi ekledimm,tok tutuyoooo
yok canım spor yaptımda ondan yimiyorum sütümü içtim 1 saatim kaldı sanırsamkafamçokkarıştı

ayyy,,ben olsamm dayanamzdımm heralde,,bravooooo 5 pekiyii,hayran kaldımmm....

aaaaaahhh bende :1ninca:

NESMECıM BU SAĞAAAA:))

BUYRUUUUN ANCHUSANIN TARıFııı

Bu arada hafif ve lezzetli bir salata denedim misafirlerime. HErkes cok begendi... Tarifini yaziyorum buraya. Belki denemek istersiniz. Belki de biliyorsunuzdur tarifi..
1 küçük demet ıspanak
1 çay bardağı ince bulgur
5 adet taze soğan
1 çorba kaşığı nar ekşisi
Yarım kalıp sert beyaz peynir
Yarım tatlı kaşığı tuz

Ispanak yıkanır, sadece yaprakları ince kıyılır ve tuzla ovulur. Bulgur 1,5 çay bardağı suya ıslatılır, 10 dakika bekletilir. Soğanlar ince kıyılır. Hazırlanan malzeme bir kaba konur karıştırılır. Üzerine önce nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirilir. Sonra küp şeklinde doğranmış peynir serpilir

yaemincinn sağol tarif için,güzelmiş,yarın tatil ya bi deneyimm,çünkü ıspanakı çok severimmm,nar ekşisi yerinee limon kullanırımm olur heralde...

yaemincinn sağol tarif için,güzelmiş,yarın tatil ya bi deneyimm,çünkü ıspanakı çok severimmm,nar ekşisi yerinee limon kullanırımm olur heralde...
bişey değil canım kaydirigubbakcemile5istediğin gibi tatlandırabilirsin bencecokacimcoook
bakarım pazarda ıspanak varsa bende yapayım canım çektiyaaa:kedi:

TRUFCUM sana yazdığım ilk mesajı görmedin sanırım, kilo hesabı yapak dediydim orda... Ben şimdi gidiyom, daha sonra yaparız artıkın

Görüşürük kızlar opuyorumnanaktan

ben de menümü yazıyım bari kuzum kısmasın.

Sabah bir danette yedim.
Arada 20 tane falan tuzlu erik yedim.
Öğlen kırmızı biberli yoğurt yedim.
arada kaşar peyniri yedim 40 gram falan.
Akşam da fırında makarna yedim.

yaaaa arkadaşlar bişey sorucam

ben bu akşam yağsız domates soslu ve yağsız makarna yicem kalori problemi olmaz dimi??

bu arada ben kaçayımmmm

kızlar ya geçen perşembe tartılmıştım,kocamda saolsun beni pek bi motive edio bu perşembe yani 2 gün sonra kilo veremessem ağzına baya bi laf vermiş olurum,pek bi iddialı konuştum 2 gün kaldııııııııııııııııııııııııııııııı

sabah= 2 dilim tam bğdy ekmek
salatalık, domates, peynir
bir dilim handi füme

şimdide ishalimin ardından soğuk alğınlığı başladı spor yapamıyorumakannehir

menünü toplu yazsan daha ii olur cnm..
yazdıkların kadarıyla güzel..

Bugun yediklerimi yazayim
Sabah: biberiye cayi
Kahvalti: Muz kurusu-tarcin-kepekli sut
Ara: Biberiye cayi
Ogle: 1 kasik yesil mercimek salatasi
1 kasik yogurt
3 kasik makarna

şu ana kadar çok iisin anchusa.. ayrıca çikolatalar için tebrikler çok iradelisin..

canım madem kaçamak yaptın 1 tane ye bari..
neyse olan olmuş ama en azından yakmaya çalış akşam..

kuzular,

bu aksam esimle disarda bulusucaz.

ne yesem ki disarda acaba yaaa ???

menün çok güzel pepper.. umarım akşamda böyle olur..

:içelim:vereliniortak tebrikler cnm..

evet dulcim.. bugün biraz daha iidim.. ama daha iyi olmam lazım..zamanım daralıyor.

sabah sabah onları nie yedin truffcum yafff birde ketcap hariç güzel menün

fazla yememişsin cnm ama daha sağlıklı beslenebildin.. spor yapmayı unutmaaklinialirimsmile

merhaba kızlar opuyorumnanaktan nöbetç,ydim yoruldum baya bi :1no2:

canlar bie sorcam size ya dün boğazım daha kötü oldu doktora gittim faranjit yine :1ninca: regliminde 1. gününde tohdura dedim böle böle azalma artış yaparmı ilaçlar diye yok dedi ama reglim başlamadan bitti ya senağlama netcem ben böle nası atabilirim şişliği canım da çok sııkkın

fazla yememişsin cnm ama daha sağlıklı beslenebildin.. spor yapmayı unutmaaklinialirimsmile

sağol canım callan yaparım akşam.

adaçayı iyi gelebilir canım, ben böyle durumlarda adaçayı içerim düzelir.

yediğim mamalarıda yazarım gelmişken

sabah
2 kuru kayısı
sütlü tahıllı gewrek
1 kupa yeşil çay

ara
ıhlamur + 1 kuru incir

öğlen
ewden tost götürdüm peynirli domatesli yarısını yedim + çay

ara
tostun kalan yarısı + ayran

ara
sade türk kahwesi + 1 kare bitter çiko (minikti:)

akşam
mercimek çorbası
1 dilim ekmek
ton balıklı salata

şimdide yeşil çayımı içiyorum birazdan da spor yapıcam bi kendime geleyimönce boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…