merhaba kızlar opuyorumnanaktan nöbetç,ydim yoruldum baya bi :1no2:
canlar bie sorcam size ya dün boğazım daha kötü oldu doktora gittim faranjit yine :1ninca: regliminde 1. gününde tohdura dedim böle böle azalma artış yaparmı ilaçlar diye yok dedi ama reglim başlamadan bitti ya senağlama netcem ben böle nası atabilirim şişliği canım da çok sııkkın
sağol canım callan yaparım akşam.
adaçayı iyi gelebilir canım, ben böyle durumlarda adaçayı içerim düzelir.
Canım bizimkilerin içtiği bi biberiyeli çay tarifi var funda, ısırgan, mate, biberiye bi de bişiy daha 4-5 karanfil 4-5 de karabiber atıyomuşsun o iyi gelir dediler şişliğe bugün ...
Bi de bol su tabii
Benim akşam yemeği yine yalan oldu koçum yiyemedim şimdi de uykum geldi yatıyorum
yediğim mamalarıda yazarım gelmişken
sabah
2 kuru kayısı
sütlü tahıllı gewrek
1 kupa yeşil çay
ara
ıhlamur + 1 kuru incir
öğlen
ewden tost götürdüm peynirli domatesli yarısını yedim + çay
ara
tostun kalan yarısı + ayran
ara
sade türk kahwesi + 1 kare bitter çiko (minikti:)
akşam
mercimek çorbası
1 dilim ekmek
ton balıklı salata
şimdide yeşil çayımı içiyorum birazdan da spor yapıcam bi kendime geleyimönce boshayallersmile
Canım bizimkilerin içtiği bi biberiyeli çay tarifi var funda, ısırgan, mate, biberiye bi de bişiy daha 4-5 karanfil 4-5 de karabiber atıyomuşsun o iyi gelir dediler şişliğe bugün ...
Bi de bol su tabii
Benim akşam yemeği yine yalan oldu koçum yiyemedim şimdi de uykum geldi yatıyorum
menün güzel cnm.. reglin içinde adaçayı içebilirsin..
canım yaa meyve yoğurt türü bişeyler yeseydin bari..
canlar bie sorcam size ya dün boğazım daha kötü oldu doktora gittim faranjit yine :1ninca: regliminde 1. gününde tohdura dedim böle böle azalma artış yaparmı ilaçlar diye yok dedi ama reglim başlamadan bitti ya senağlama netcem ben böle nası atabilirim şişliği canım da çok sııkkın
kızlar ayranlı detox nasıldı:uhm:
bulamadım bitürlü kkda..
hoşgeldin canım Şeniz
kizlar selammmm
sizlerden ayri kaldimm ozledimm sizi umarim sizde beni ozlemissinizdir kizlar
portu yanlis bagladiklari icin nete giremedim canlar bugun yapildida sizlere kavustummm
sizler nasilsinizzz?
Ya bu callanetics nasil yapiliyo??? video falan da yok...
sanıırm öğretmensinn,faranjit maalesef bende de sürekli var.çok geçmiş olsun.faranjiitn için;1 tatlı kaşığı zencefil tozu+1 çay kaşığı bal karıştır günde 6 kere al,kesinlikşle çok rahatlatacktır seni
şişliğin içi de,adaçayı önerriimm,iyi gelir..
fazla kaçırmazsan olur tabiki..
yanınada benden 1 bardak ayran:içelim:
hoşgeldin meleğimmmmopuyorumnanaktan
kizlar selammmm
sizlerden ayri kaldimm ozledimm sizi umarim sizde beni ozlemissinizdir kizlar
portu yanlis bagladiklari icin nete giremedim canlar bugun yapildida sizlere kavustummm
sizler nasilsinizzz?
Ya bu callanetics nasil yapiliyo??? video falan da yok...
s e n d e z a y ı f l a sitesinden bulabilirsin linkerli :)
:
buyur koçum bi link daha wardı ama onu bende bulamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/327461-2-gunluk-detoks.html
hoşgeldin canım Şeniz
s e n d e z a y ı f l a sitesinden bulabilirsin linkerli :)
ewet canım saolasın..dediğin karışıma bende tarçın ve zencefil bazende karabiber koyarak kışın tüketiyodum ama balı pek sewmiyom işte akannehir
bu arada kuzucum sporumu yaptım birzdan portakal yicem bide adaçayı i.çmeyi düşünüyorum :içelim:
uyyyy çok iyi yaa o zaman garanti doyurucu olur bu arada yemeğim geciktii acil bir yere çıktık şimdi geldim eveakannehir
geçmiş olsun canım amman dikkat et kendineeopuyorumnanaktan
hoşgeldin meleğimmmmopuyorumnanaktan
kız seni nasıl özlemeyiz biz yaaaa:umursamaz:
sende acucuk cadısın haaaasempatiksalakcinni
sende zayıfla sitesinde linkleri var canımm çeşit çeşit istersen kızları bekle onlar seni daha iyi yerimsenibenyönlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?