50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bizimkilerin içtiği bi biberiyeli çay tarifi var funda, ısırgan, mate, biberiye bi de bişiy daha 4-5 karanfil 4-5 de karabiber atıyomuşsun o iyi gelir dediler şişliğe bugün ...

Bi de bol su tabii

Benim akşam yemeği yine yalan oldu koçum yiyemedim şimdi de uykum geldi yatıyorum

saol guzum opuyorumnanaktan beşi biyerdeye çayı gibi onuda yapayım bari ya off kafamçokkarıştı

menün güzel cnm.. reglin içinde adaçayı içebilirsin..

canım yaa meyve yoğurt türü bişeyler yeseydin bari..

kizlar selammmm
sizlerden ayri kaldimm ozledimm sizi umarim sizde beni ozlemissinizdir kizlar
portu yanlis bagladiklari icin nete giremedim canlar bugun yapildida sizlere kavustummm
sizler nasilsinizzz?

sanıırm öğretmensinn,faranjit maalesef bende de sürekli var.çok geçmiş olsun.faranjiitn için;1 tatlı kaşığı zencefil tozu+1 çay kaşığı bal karıştır günde 6 kere al,kesinlikşle çok rahatlatacktır seni
şişliğin içi de,adaçayı önerriimm,iyi gelir..

koçuma ;
2 gündür kek yediğim içinn çok üzgünüm,ama kekin yerine yarım saat pilates+200 tane de ip atladımm..belki telafi ederim.söz bi daha erken kalkıp kjahvaltımıı yapcammmmm

kızlar ayranlı detox nasıldı:uhm:

bulamadım bitürlü kkda..

buyur koçum bi link daha wardı ama onu bende bulamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/327461-2-gunluk-detoks.html

kizlar selammmm
portu yanlis bagladiklari icin nete giremedim canlar bugun yapildida sizlere kavustummm
sizler nasilsinizzz?
hoşgeldin canım Şeniz

Ya bu callanetics nasil yapiliyo??? video falan da yok...

s e n d e z a y ı f l a sitesinden bulabilirsin linkerli :)

ewet canım saolasın..dediğin karışıma bende tarçın ve zencefil bazende karabiber koyarak kışın tüketiyodum ama balı pek sewmiyom işte akannehir

bu arada kuzucum sporumu yaptım birzdan portakal yicem bide adaçayı i.çmeyi düşünüyorum :içelim:

fazla kaçırmazsan olur tabiki..

yanınada benden 1 bardak ayran:içelim:

uyyyy çok iyi yaa o zaman garanti doyurucu olur bu arada yemeğim geciktii acil bir yere çıktık şimdi geldim eveakannehir

geçmiş olsun canım amman dikkat et kendineeopuyorumnanaktan

kizlar selammmm
sizler nasilsinizzz?
hoşgeldin meleğimmmmopuyorumnanaktan

kız seni nasıl özlemeyiz biz yaaaa:umursamaz:
sende acucuk cadısın haaaasempatiksalakcinni

Ya bu callanetics nasil yapiliyo??? video falan da yok...

sende zayıfla sitesinde linkleri var canımm çeşit çeşit istersen kızları bekle onlar seni daha iyi yerimsenibenyönlendirir

s e n d e z a y ı f l a sitesinden bulabilirsin linkerli :)

Tesekür ederim cnm az yürüdüm simdide bunu yapayim hatda yapmaya calisayim...

kizlar bu arada kilo vermeler nasil gidio?ben bu iki gun pek dikkat edemedim.yarin bir tartiliyim diyorum burdaki tarti digital deil oyuzden gramlari goremicemmm

hosbuldummm hayatimm nasilsinnn?

bitanemm benimmmmm hosbuldummmm tatlimm
benim aklim hep sizdeydi netim olmadan oncee kavustum size cok sukurrr
lokumum nasil?sen nasilsinn gulparem?

sende zayıfla sitesinde linkleri var canımm çeşit çeşit istersen kızları bekle onlar seni daha iyi yerimsenibenyönlendirir[/QUOTE]

Tesekür ederim cnm buldum...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…