50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seker bende ılk dıyete grdıgmde 10 gunde 3 kılo vermstm normal bu....eger sende o ara yenı kılo almıs ısen eger kılolar yerlesmedn gtmıstr...cunku yenı alınan kılolar calısıldgnda hemen gıdebılıo

evet canım ben 54 ten 59 a 1 buçuk 2 haftada çıkmıştım ve ne olduğumu şaşırdım bi an :1shok: neyseki gittiler evet bide verdikten sonra korumak çok zor bunun için ne yapabiliriz acaba :sinifsinif:

selam kıslar bugün yediklerim
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salata, 5 zeytin, vişne reçeli, 3 tane etimek ve ıhlamur çayı

öğlen biraz kiraz ve karpuz

biraz öncede çubuk ve 1 kase yoğurt yedim

akşamada kiraz ve karpuz yemeyi düşünüyorum dün yediklerimden sonra bugün hafif yemem lazım

korumak ıcın suan yaptıgımz kadar olmasa da hemen hemen onun gıbı yemek stılımızı devam ettırmelıyız bır yıl boyunca sora o kılo yerlesck ztn ..yanı gerekn tek sey SABIR

bende folikasit içiyorum o yzüden hızlı zayıflıyamıyorum folikasit kilo aldırıyor
yoksa bu yediklerimle çoktan 50 kilo olmam lazımdı

YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN NE KADAR SIK YERSEN O KADAR METABOLİZMAN HIZLI ÇALIŞIR 2 ÖĞÜN FALAN YERSEN KITLIK VAR SANIYO VÜCUDUN VE YAĞI DEPOLAMAYA BAŞLIYOR BEN ESKİDEN HEP 2 ÖĞÜN YİYORDUM ŞİMDİ 3 AMA ARALARDA YOĞURT YİYİP SU İÇİYORUM :) YA DA MEYVE YİYORUM HALBUKİ ESKİDEN SADECE SABAH VE AKŞAMDI ARA MARA YOKTU SU BİLE PEK İÇMEZDİM BOL NESCAFE ÇAY FALAN SUYA GEREK DUYMAZDIM ŞİMDİ 8 BARDAK SU İÇİYORUM AMA BAŞTA 4 BARDAKLA BAŞLADIM AMA BUNU HEP BÖYLE DEVAM ETTİRİCEM İNŞALLAH kaydirigubbakcemile3 ASLINDA ACIKMIYORUM AMA ZORLA ARADA DİET EKMEK PEYNİR SALATA YİYORUM :) 3 ÖĞÜN OLUYO BÖYLELİKLE BİDE ARALARDA YOĞURT SU FALAN :) GÖBEĞİM 57 GİBİ OLDU AMA KİLOM 59 HERHALDE YAĞ GİDİYO YOĞURTTA KAS YAPIYO ANLAMADIM ORAYI kaydirigubbakcemile3

canım sık aralıklarla yemek gerekıyor kı metabolizman hızlansın .. ama hafıf seyler yıyecen kı vucut yagları kolay yaksın :) faydasını mutlaka gorursun ama yaklasık 2 hafta gecırmen gerek bu sekılde zaten vucut ve sen karsılıgını aldıgında yapmaya devam edıyorsun :) ama bol su şart :)

ama kızlar o zaman ben kendimi çok şiş hissediyorum ve moralim bozuluyo bilemiyorum kafamçokkarıştı ben bol su içincede kendimi şiş hissediyorum ve sürekli tuvalete çıkıyorum rahatsız oluyorum
şu an 56 kiloyum böyle tek öğünde 54 e kadar iniyim söz 3 ana 3 ara yemeye özen göstericem bide su içicem tabi şakkıdı

bu arada sizler ara öğünlerde ne yiyorsunuz kızlar bide kaç saatte bir yiyosunuz :uhm:

lalecim , yorgurdu bir süre kes ama suyunu çoğalt yogurt şişiriyor vucudu ..suyunu 8 bardagı 16 ya hatta 20 bardaga cıkarırsan bı kaç gun içinde faydasını gorursun :) salata ve yeşil sebzeye devam :)

susuz nasıl duruyorsunuz içtikçe içesim geliyor su yağları parçalıyor ve vücutta iltihap olamsını engelliyr cildinize çok faydası var faydaları çok yani suyun en az 8 bardak içmeniz lazım

günaydın kızlar

dün yediklerim:

sabah 1 kk kaşar peynir
1 dilim ekmek

nescafe

öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasülye
minik bir karpuz

çay
2 adet grissini

akşam:
bolca yoğurt
3 kaşık mantar sote
6 adet kısır :tomato:

2 adet maden suyu
4 adet pötibör
1 adet kurabiye
1 adet gevrek

bu arada gün içinde hiç durmadan su içtim
su vazgeçilmezlerimden benim...
en büyük nimet...

günaydın kızlar,nasılsınız? cocostar okadar şeyi midene nasıl sığdırdın yahu hele 6 adet mısırı nasıl yedin ?
15,07,2009 günlük beslenme

sabah:klasik kahvaltı
ara:yok
öğle:1 koca tas semiz otu salatası bol soğanlı ve mısırlı
ara: 1 avuç kiraz
akşam: 1 tabak fasülye yemeği
ara:1 adet şeftali

4 lt ye yakın su tükettim , herkese kolaylıklar dilerim

canım yaaa 6 adet mısırı nasıl yeyim
6 adet kısır o :roflol:
bu arada akşamki bisküvi kurabiye hariç gayet az yedim bence fazla değil.

slm kızlar ben artık son bildirimlerimi yapıp ayrılcam haftaya izne ayrılıyorum hedeflediğim gibi düğünüme 50 kiloyla gircem galiba :))) bu sabah 50,2 çıktım bakalım yarın ne olacak ? kadınlarkulubu sayesinde bu kadar kilo verdiğime inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…