nettende bulabilirsin spor videosu kkdanda, bunu bir incele kendine göre birşey muhakkak bulursun yerimseniben
Spor Görsel Paylaşım - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
seker bende ılk dıyete grdıgmde 10 gunde 3 kılo vermstm normal bu....eger sende o ara yenı kılo almıs ısen eger kılolar yerlesmedn gtmıstr...cunku yenı alınan kılolar calısıldgnda hemen gıdebılıo
sportie bir iki hafta önce tatile çıktı sonra kayıplara karıştı buralardaydı aslında.ben 5 ocakdan beri kilo vermeye çalışıyorum.kansızlık ve düşük tansiyonla mücadele ettiğim için çok eç kaldım aslında çokdan hedefime ulaşmalıydım ama ahh o kan ilaçları yok mu şişiriyor resmen adamı
bozo kaç kılosun sen,kılo cızelgen mı o anlayamadım ben?
yaa canm böyle 6 öğün yiyin diyosunuz ya ben yiyemiyorum yani az ve sık yediğim zaman kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki bi işe yaramıyoomuş gibi hissediyorum insan aç kalınca zayıfladığını sanıyo işte napsıno yüzden bi türlü öyle yapamıyorum hatta bazen 1 öğün le duruyorum yanlış biliyorum ama ben böyle kilo veriyorum inşallah dahada verebilirim ilerde tıkanmam inşallah
:enbuyukkk:
yaa canm böyle 6 öğün yiyin diyosunuz ya ben yiyemiyorum yani az ve sık yediğim zaman kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki bi işe yaramıyoomuş gibi hissediyorum insan aç kalınca zayıfladığını sanıyo işte napsıno yüzden bi türlü öyle yapamıyorum hatta bazen 1 öğün le duruyorum yanlış biliyorum ama ben böyle kilo veriyorum inşallah dahada verebilirim ilerde tıkanmam inşallah
:enbuyukkk:
lalecim , yorgurdu bir süre kes ama suyunu çoğalt yogurt şişiriyor vucudu ..suyunu 8 bardagı 16 ya hatta 20 bardaga cıkarırsan bı kaç gun içinde faydasını gorursun :) salata ve yeşil sebzeye devam :)YANLIŞ DÜŞÜNÜYOSUN NE KADAR SIK YERSEN O KADAR METABOLİZMAN HIZLI ÇALIŞIR 2 ÖĞÜN FALAN YERSEN KITLIK VAR SANIYO VÜCUDUN VE YAĞI DEPOLAMAYA BAŞLIYOR BEN ESKİDEN HEP 2 ÖĞÜN YİYORDUM ŞİMDİ 3 AMA ARALARDA YOĞURT YİYİP SU İÇİYORUM :) YA DA MEYVE YİYORUM HALBUKİ ESKİDEN SADECE SABAH VE AKŞAMDI ARA MARA YOKTU SU BİLE PEK İÇMEZDİM BOL NESCAFE ÇAY FALAN SUYA GEREK DUYMAZDIM ŞİMDİ 8 BARDAK SU İÇİYORUM AMA BAŞTA 4 BARDAKLA BAŞLADIM AMA BUNU HEP BÖYLE DEVAM ETTİRİCEM İNŞALLAH kaydirigubbakcemile3 ASLINDA ACIKMIYORUM AMA ZORLA ARADA DİET EKMEK PEYNİR SALATA YİYORUM :) 3 ÖĞÜN OLUYO BÖYLELİKLE BİDE ARALARDA YOĞURT SU FALAN :) GÖBEĞİM 57 GİBİ OLDU AMA KİLOM 59 HERHALDE YAĞ GİDİYO YOĞURTTA KAS YAPIYO ANLAMADIM ORAYI kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,nasılsınız? cocostar okadar şeyi midene nasıl sığdırdın yahu hele 6 adet mısırı nasıl yedin ?
15,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı
ara:yok
öğle:1 koca tas semiz otu salatası bol soğanlı ve mısırlı
ara: 1 avuç kiraz
akşam: 1 tabak fasülye yemeği
ara:1 adet şeftali
4 lt ye yakın su tükettim , herkese kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?