50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarım yağlı yoğurt yedim kepek karıştırdım içine de 1 tane incir doğradım tatlı isteğim geçsin diye ama şimdi yeni bitirdim yemek saatim de geldi ne yapıyim koçum yoksa yine yemek yiyemicem???? Hemen ardından yiyim mi yemek?

6 buçukta yesen olmazmı??

6 ya 5 kala servisim var tatlım yedim ama yiyemedim diyebiliriz yemek yağın içinde yüzüyordu süzdürerek 1 kaşık alabildim gerisi fiks zaten mor lahana marul ve yoğurt ekmek de yiyemedim köpük gibi beyaz ekmekleri dilimlemişlerdi oh misss :)

Yaklaşık 1-2 saat sonra masum bi cıs yiyebilirim ....

Yiyebilirim di mi koçummm????

Hoşgeldin...hep beraber veririz inşallahhhhhhhhh

arkadaşlar bu vücut ölçüleri metre ile nasıl alınıyor bilen var mı?
ben aldımda yanlış aldım sanırsammm..berbat çıktı bel ölçümm bilmiyorumkismile

arkadaşlar bu vücut ölçüleri metre ile nasıl alınıyor bilen var mı?
ben aldımda yanlış aldım sanırsammm..berbat çıktı bel ölçümm bilmiyorumkismile

BEn de ne zaman alsam oyle cikiyor. belinin en ince yerinden alacakmissin gobegini icine cekip. ben her seferinde farkli olcuyorum. en sonunda biraktim olcmeyi

BEn de ne zaman alsam oyle cikiyor. belinin en ince yerinden alacakmissin gobegini icine cekip. ben her seferinde farkli olcuyorum. en sonunda biraktim olcmeyi

ya birde kilo verdim diye seviniyordum anchusa.
dün sabah ölçtüm ve inan şoka uğradım. kafamçokkarıştı meğersem ben bir kütükmüşüm de haberim yok
bilindik ölçülerle alakası yok.
inşallah yanlış almışımdır.
bugün tekrar deneyim en iyisi

sanırım ben de katılıcam aranıza elimde olduğunca.kilo aldı başını gidiyo bi el atmak lazım..:kedi::kedi::kedi: 52 kilo olmuşum boy 1.55 .. fisfisfis

E düşünsene ben anne de değilimmm mafoldumben

ya kuzucum kilon 53 belin ne kadar olur valla merak ettim...ben 50 kilo iken anne olmadan hatta belim 64-65 idi. benimde arkadaşlarımın arasında belim kalındı..ya senin ne kadar olabilirki????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…