Oh ne güzel yaaa en ufagi benim ozaman... :S bide boy uzata bilmek icin formül olsaa neler yapmazdim...
Yarım yağlı yoğurt yedim kepek karıştırdım içine de 1 tane incir doğradım tatlı isteğim geçsin diye ama şimdi yeni bitirdim yemek saatim de geldi ne yapıyim koçum yoksa yine yemek yiyemicem???? Hemen ardından yiyim mi yemek?
6 buçukta yesen olmazmı??
merhabalar. yeni katıldım aranıza 60 kiloyum snaıyorudm ve 60-69 kilo grubua yazmıştım. ama bugün tartıldım ve 58.8 kiloyum. ama benim derdim basen ve kalça. simitlerim çok fazla boyum 1.55 ilk amacım 55 sonra 52 inş veririz. canım çok sıkkın bu halimden dolayı
Arkadaslar ben uzunum. Diyeti de biraktim, artik kilomu sabit tutabilmek icin takiliyorum buraya.Kizmayin yani..Boyum 1.68. Bu arada cizelge yaparsaniz herkes boyunuzu ve bmi inizi gorur..
darısı başımaaaa
boyum 1.62
arkadaşlar bu vücut ölçüleri metre ile nasıl alınıyor bilen var mı?
ben aldımda yanlış aldım sanırsammm..berbat çıktı bel ölçümm bilmiyorumkismile
arkadaşlar bu vücut ölçüleri metre ile nasıl alınıyor bilen var mı?
ben aldımda yanlış aldım sanırsammm..berbat çıktı bel ölçümm bilmiyorumkismile
bel ölçüsü göbek deliğin 3-4 cm üstü oluyo ... bu arada kaç cm
BEn de ne zaman alsam oyle cikiyor. belinin en ince yerinden alacakmissin gobegini icine cekip. ben her seferinde farkli olcuyorum. en sonunda biraktim olcmeyi
sanırım ben de katılıcam aranıza elimde olduğunca.kilo aldı başını gidiyo bi el atmak lazım..:kedi::kedi::kedi: 52 kilo olmuşum boy 1.55 .. fisfisfis
hoşgeldin..bende 1 hafta geldiğin cuma günü ne çıkcam acaba....
yok kuzum benim kadar olamaz :kedi: anne olmanın verdiği avantajla belim kalın
E düşünsene ben anne de değilimmm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?