50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kuzucum kilon 53 belin ne kadar olur valla merak ettim...ben 50 kilo iken anne olmadan hatta belim 64-65 idi. benimde arkadaşlarımın arasında belim kalındı..ya senin ne kadar olabilirki????????

benim bel 68:kedi::kedi::kedi:

ya kuzucum kilon 53 belin ne kadar olur valla merak ettim...ben 50 kilo iken anne olmadan hatta belim 64-65 idi. benimde arkadaşlarımın arasında belim kalındı..ya senin ne kadar olabilirki????????

tamam söylüyırumm tüm cesaretimi toplayarakk
inşallah yanlış ölçmüşümdürrr
bugün tekrar deneyeceğimm
belim 78 çıktı yaaa mafoldumben

tamam söylüyırumm tüm cesaretimi toplayarakk
inşallah yanlış ölçmüşümdürrr
bugün tekrar deneyeceğimm
belim 78 çıktı yaaa mafoldumben

kuzum yanlış ölçmüşündür...unutma göbek deliğin 3-4cm üstü oyuntunun olduğu yer...ha diyelim doğru ozaman üzülme şekillendirirsin incelir bu arada beli düşük pantolon giyiorsun demi diyecem....ya benim kzıma beli yuksek bulsam pantolon ondan alacam...bu düşük bel pantolonlar kütleştiriryor malesef

aaaaaaaaaaaa benimde belim 68 boyum da 1.57 hep 47 olmak istiyorum ama sanirim 50-51 falandimdir

yeni gelen arkadaslar topluca hosgeldiniz

yok gene çok kısa da sayılmazsın.. belki yanlış ölçmüşsündür tekrarla bakalım..hem doğru da olsa sorun değil burda niye toplandıkkaydirigubbakcemile5 inceltiriz

şekerler yanılmıyorsam yaşlar küçük sizlerin benden, yani daha kolay sporla şekillenme olur zamanla çunku yaş buyudukce dahada zorlaşıyor üzülmeyin beliniz incelir...yani kimse 90-60-90 olamaz değilmi zaten zaman gectikce ölçülerde değişti bence

aaaaaaaaaaaa benimde belim 68 boyum da 1.57 hep 47 olmak istiyorum ama sanirim 50-51 falandimdir

yeni gelen arkadaslar topluca hosgeldiniz

aşağı yukarı aynı durumdayız ölçüler bakımından.. hoşbulduk :1rolleyes:

Kizlar ya ben hani 3 börek ve cikolata yedim ya yani yaramazlik yaptim ya... =) yaklasik 2 saat spor yaptim egzersiz sonra roman oynadim kolbasti halay cektim horon teptim pop sarkisinda oynadim bide Tibetin genclik pinarini yapcam yedigim onca seyin yarisini eritmismiyimdir??...

aşağı yukarı aynı durumdayız ölçüler bakımından.. hoşbulduk :1rolleyes:

evet kuzum ya tek fark ben bayadir ugrasiyorum heh:)) ama iste iniyorum da orada kalamiyorum cunku ara vermem gereken durumlarim oluyor bidi bidi mazeret falan filan:))

ulkercim yas kac ki senin bizim grup karisik en kucuk 17 sanirim en buyuk 30+ herkeslere yer var gel ne olursan gel yine gel

keşke bende senin kilonda olsam 53 kg acayip moralim bozuluyor 60 kiloyu görünce...biliyormusnuz ben yurumeye başlamadan kilom 58 idi...ama bir arakadaşımla yurumeye başladık ona kahvaltıya gidiyorduk ooooooooo acayip bir kahvaltı derken akşamlarıda o dönem cozuttum ama ibre hep 58 gösterirken yemin ederim bir anda 60 oluverdim şimdi bak uğraşıyorum dikkat ediyorum tık yok ama bu hafta daha dikkat ettim..gerci spor yapamadım sağlık durumumdan ama cuma inşallah 59 çıkarımda bir heves gelir kırılmaz hevesim....

eritmişs,ndir üzülme....kaydirigubbakcemile2

evet bundan sonra ben de uğraşıcam :1rolleyes: inş yaa..hep bugün de yiyeyim bidaha dikkat ederim demekten hergünüm bu şekilde oluyo:roflol::roflol:

kuzum ben 40+ yım + yerine 2 yani en buyuk benim sanırım:lepi: yaş olarak tabe....

Allahım enerjiye bak bunları yaptıktan sonra hala yaşıyomusun..çok imrendim doğrusu:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…