- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ya kuzucum kilon 53 belin ne kadar olur valla merak ettim...ben 50 kilo iken anne olmadan hatta belim 64-65 idi. benimde arkadaşlarımın arasında belim kalındı..ya senin ne kadar olabilirki????????
ya kuzucum kilon 53 belin ne kadar olur valla merak ettim...ben 50 kilo iken anne olmadan hatta belim 64-65 idi. benimde arkadaşlarımın arasında belim kalındı..ya senin ne kadar olabilirki????????
tamam söylüyırumm tüm cesaretimi toplayarakk
inşallah yanlış ölçmüşümdürrr
bugün tekrar deneyeceğimm
belim 78 çıktı yaaa mafoldumben
tamam söylüyırumm tüm cesaretimi toplayarakk
inşallah yanlış ölçmüşümdürrr
bugün tekrar deneyeceğimm
belim 78 çıktı yaaa mafoldumben
aaaaaaaaaaaa benimde belim 68 boyum da 1.57 hep 47 olmak istiyorum ama sanirim 50-51 falandimdir
yeni gelen arkadaslar topluca hosgeldiniz
neden cücemiyiz cnm biz kaydirigubbakcemile3benimde 162...eşimde 180 gayetde uyumluyuz hahahha...bence boyunda guzel
aşağı yukarı aynı durumdayız ölçüler bakımından.. hoşbulduk :1rolleyes:
Kizlar ya ben hani 3 börek ve cikolata yedim ya yani yaramazlik yaptim ya... =) yaklasik 2 saat spor yaptim egzersiz sonra roman oynadim kolbasti halay cektim horon teptim pop sarkisinda oynadim bide Tibetin genclik pinarini yapcam yedigim onca seyin yarisini eritmismiyimdir??...
evet kuzum ya tek fark ben bayadir ugrasiyorum heh:)) ama iste iniyorum da orada kalamiyorum cunku ara vermem gereken durumlarim oluyor bidi bidi mazeret falan filan:))
ulkercim yas kac ki senin bizim grup karisik en kucuk 17 sanirim en buyuk 30+ herkeslere yer var gel ne olursan gel yine gel
evet kuzum ya tek fark ben bayadir ugrasiyorum heh:)) ama iste iniyorum da orada kalamiyorum cunku ara vermem gereken durumlarim oluyor bidi bidi mazeret falan filan:))
ulkercim yas kac ki senin bizim grup karisik en kucuk 17 sanirim en buyuk 30+ herkeslere yer var gel ne olursan gel yine gel
Kizlar ya ben hani 3 börek ve cikolata yedim ya yani yaramazlik yaptim ya... =) yaklasik 2 saat spor yaptim egzersiz sonra roman oynadim kolbasti halay cektim horon teptim pop sarkisinda oynadim bide Tibetin genclik pinarini yapcam yedigim onca seyin yarisini eritmismiyimdir??...
Allahım enerjiye bak bunları yaptıktan sonra hala yaşıyomusun..çok imrendim doğrusu:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?