50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bundan sonra ben de uğraşıcam :1rolleyes: inş yaa..hep bugün de yiyeyim bidaha dikkat ederim demekten hergünüm bu şekilde oluyo:roflol::roflol:

hehhe o da guzelmis ayy beni de bitiren tatli hayranim yeyip de kilo almayan insanlara off off neyse hayirlisi kaydirigubbakcemile5

kuzum ben 40+ yım + yerine 2 yani en buyuk benim sanırım:lepi: yaş olarak tabe....

yine de abla demesem ulkerkcim yaa amann nolur demi demeyim":)))

yok gene çok kısa da sayılmazsın.. belki yanlış ölçmüşsündür tekrarla bakalım..hem doğru da olsa sorun değil burda niye toplandıkkaydirigubbakcemile5 inceltiriz
inşallah dediğin gibidirr..

heee çok küçüğüm canımmm
ne küçüğüüü 29 yaşındayımmm

neden cücemiyiz cnm biz kaydirigubbakcemile3benimde 162...eşimde 180 gayetde uyumluyuz hahahha...bence boyunda guzel

cüce değilizdeee
uzunda sayılmayız..

=) dahada dans edicem galiba yerimde duramiyorum baya enerji var daha icimde.. =) ama yakmis midirim yaa bi kac kalori?? bari bugün yediklerim erisin yaaa...

gitmiş tabi bu yaptıklarına kalori mi dayanır..yediklerini alıp götürmüştür hiç değilse..bi kere kol bastı tek başına iş görür sırnaşık şey

At at Roman süper oluyo haha yada Horon en cok Kolbasti oyna ah ah memleketimi özledim... Neyse ben cikiyorum simdi hemen banyo yapim.. Aksama görüsürüz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oynadım oynadım bi roman oynadım ki sorma :teytey::teytey: görüşmek üzere

slm kızlar opuyorumnanaktan yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

rapor wereyim bende yerimseniben

sabah
1 kupa zenceflli karışık bitki çayı + 1 ceviz + 2 kuru incir

55 dk pilates (toplu+topsuz sırnaşık şey )

kahvaltı
peynirli domatesli tost (tam buğday ekmeğine)
1 salatalık,biber
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yımırta
2 kupa çay

ara
karışık bitki çayı( 8'i bi yerde :)
5-6 yaban mersini kurusu

ara
karışık bitki çayı

öğlen
taze fasulye
pulbiber we naneli cacık
yarım dilim ekmek

ara
karışık bitki çayı
1 kuru kayısı

spor yaptım (nivea body )

ara
portakal
karışık bitki çayı

akşam
mercimek çorbası
1 tabak kepekli makarna (yagsız haşlanmış üzerine çörek otlu lor ve bol maydonoz azda zeytin yağı koydum )

ara
2 kupa açık çay
3 eti burçak

bugün bitki çayı içmekten gına geldi yaw :umursamaz: şu regl böle olmasaydı ne güzel olcaktı paso wc ye gittim tabi yaklaşık 2 lt su içmiştim onunda etkisi war :kedi:

ZUZUM nirdesin, özledim valla.. Menünü çok dikkatli inceledim gerçekten süper, spor da aynı şekilde. Ben bugün çok kötü beslendim (( Beni 2 günlük sebze meyve detoksu paklar anca...

Kızlar selammm

Foto yorumlarıma cevap yazdım süper dilekleriniz için bolll teşekkürler canlar

Koçum yarın görmendense hemen peşin peşin yazıyim b.king in 1 külah dondurmasından yedim üzerine light sütlü cafe latte içtim küçük boy tatlandırıcısız şekersiz...

Şimdi yeşil çay demledim halis muhlis spor yapamıycam ders çalışmam lazım beni 22 sine kadar kayırır mısın sevgili kuzu sadece sabah ve akşam 40 ar dk lık yürüyüş yapıcam galiba yine denerim ama başka birşeyler yapmayı, ama asıl amacım leslie ve hemen ardından callan yapmak çünkü bacaklarım at bacağı gibi oldu kızlar yürümekten şekillenmesi incelip uzaması lazım dün aynada baktım kalçamdan itibaren de zeynadaki üstü insan altı at modeli gibiyim vallahi billahi acil inceltmem lazım callan işe yarar di mi ???

selam bebeğim yaaa opuyorumnanaktan
foto falan bakamadım :ecrin_bebek: bugün yeni girdim bölümee:sm_confused:
callan bayaa inceltiyormuş diyo kızlar bende arada bi yapıyom tabii aradfa bana yetmiyo oda ayrı ya neyse-tatlicadiarzu-ama 1 ay kesin yapman lazımsengözlerimebaksanab

benim bel 68:kedi::kedi::kedi:

tamam söylüyırumm tüm cesaretimi toplayarakk
inşallah yanlış ölçmüşümdürrr
bugün tekrar deneyeceğimm
belim 78 çıktı yaaa mafoldumben

Ölçmedim ama şu an 48 kiloyum 155 boyum var belim 70 ten aşağı değil biliyorum 56 kilo iken 80 di sanırım ...

Bölgesel olarak bel çalışmadan incelmiyor kızlar sopa hareketi faydalı

sense ben bakmıştım canım senin fotolarınaaaaadelikafadulden

Evet yasuşum bakmışsın yeni gördüm :kedi: cvp yazdım
yapalım mı beraber yarından itibaren mi başlasak? leslie ve callan arka arkaya 10 gün yeter zaten callan 10 günlük program

Hıh? ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…