Evet yasuşum bakmışsın yeni gördüm :kedi: cvp yazdım
yapalım mı beraber yarından itibaren mi başlasak? leslie ve callan arka arkaya 10 gün yeter zaten callan 10 günlük program
Hıh? ne dersin?
iyi akşamalr herkese
menümü yazıp sonra okuycammm
sabah:1 yeşil çay+1 küçük kase yoğurt(tibe ve 100 ipten sonraa yedim)
geç kahvalt:ıeynir,zeytin,1 dilim çavdar ekm+bol yeşillik+1 haşlanmış yumurta
geç öğle:domates soslu yağsız makarna
ara:1 türk kahvesi+1 parça bitterr
akşam:haşlanmış ıspanak yoğurtla
içecek:2lt su+3 yeşil çay+2 ıhlamur
hareket:öğleden akşama kadar mutfak temizledim(benim için hareketttt syaılrr)+50 ip atlama+100 karışık karın haretketi+tibet 9 a başladım+az önce leslii 3 mill yaptımmm(yorgun olmama rağmen:))))))
anam senin o hıı ne dersinini yiyimmm
yapak fıstıkım callan harikaa ilk zamanlar ciyak ciyak bağırıyordum ben kilo veriyomda vücut ölçülerimde tık yok ama pantolonun beli booool nası oluyo şindi bu anlayamadım kafamçokkarıştı
bide ben dans edicemmm salsaa rumbaaa zumbaa tumbaaa diycem olmucak galibaaalaelaelaelaelae
oryantel falan:1ninca: haziranın ortasına doğru hedefime ulaşmam lazım:1shok:
iyi akşamalr herkese
hareket:öğleden akşama kadar mutfak temizledim(benim için hareketttt syaılrr)+50 ip atlama+100 karışık karın haretketi+tibet 9 a başladım+az önce leslii 3 mill yaptımmm(yorgun olmama rağmen:))))))
Ay ben geldiğimde kimsecikler yoktu, şimdi maşallahımız var :)) Kızlar yaw içim acaip sıkılıyo, hadi şöyle güzel bi konu açın da konuşalım lütfen.
hoşgeldinnnn,hayırdır olan bişeyden mi ,yoksa sebepsiz mi sıkıntı?DAĞILIRSINN BİRAZDANNNN...
slm kızlar opuyorumnanaktan yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
rapor wereyim bende yerimseniben
sabah
1 kupa zenceflli karışık bitki çayı + 1 ceviz + 2 kuru incir
55 dk pilates (toplu+topsuz sırnaşık şey )
kahvaltı
peynirli domatesli tost (tam buğday ekmeğine)
1 salatalık,biber
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yımırta
2 kupa çay
ara
karışık bitki çayı( 8'i bi yerde :)
5-6 yaban mersini kurusu
ara
karışık bitki çayı
öğlen
taze fasulye
pulbiber we naneli cacık
yarım dilim ekmek
ara
karışık bitki çayı
1 kuru kayısı
spor yaptım (nivea body )
ara
portakal
karışık bitki çayı
akşam
mercimek çorbası
1 tabak kepekli makarna (yagsız haşlanmış üzerine çörek otlu lor ve bol maydonoz azda zeytin yağı koydum )
ara
2 kupa açık çay
3 eti burçak
bugün bitki çayı içmekten gına geldi yaw :umursamaz: şu regl böle olmasaydı ne güzel olcaktı paso wc ye gittim tabi yaklaşık 2 lt su içmiştim onunda etkisi war :kedi:
Kızlar selammm
Foto yorumlarıma cevap yazdım süper dilekleriniz için bolll teşekkürler canlar
Koçum yarın görmendense hemen peşin peşin yazıyim b.king in 1 külah dondurmasından yedim üzerine light sütlü cafe latte içtim küçük boy tatlandırıcısız şekersiz...
Şimdi yeşil çay demledim halis muhlis spor yapamıycam ders çalışmam lazım beni 22 sine kadar kayırır mısın sevgili kuzu sadece sabah ve akşam 40 ar dk lık yürüyüş yapıcam galiba yine denerim ama başka birşeyler yapmayı, ama asıl amacım leslie ve hemen ardından callan yapmak çünkü bacaklarım at bacağı gibi oldu kızlar yürümekten şekillenmesi incelip uzaması lazım dün aynada baktım kalçamdan itibaren de zeynadaki üstü insan altı at modeli gibiyimvallahi billahi acil inceltmem lazım callan işe yarar di mi ???
iyi akşamalr herkese
ay tamam o zaman ben leslie yaparken sen oryantal takılırsın sonra üzerine callan yaparız di mi yaw?? Zaten vericek kilomuz da aynı son 2-3 kiloyu spor üzerine callan cilasıyla atalım ohhhhhhhhhh laelaelaelaelae
Yarın başlıyo muyuz o zaman???
Ben hiç callan yapmadım
Bi de süperi varmış onu hiç görmedim bakıyim bi netten olmadı indiriyim de gaza getirsin normali bitirim ona başlamak için ...sositososito
Samba rumba salsa salllllaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus sempatiksalakcinni
Ay ben geldiğimde kimsecikler yoktu, şimdi maşallahımız var :)) Kızlar yaw içim acaip sıkılıyo, hadi şöyle güzel bi konu açın da konuşalım lütfen.
ben bir yoğurt canavrı olarak,acaba lesli yaptım yaa şimdi de birazcık yoğurt mu yesemmm????????yaseminnncimmm
Şimdi yeşil çay demledim halis muhlis spor yapamıycam ders çalışmam lazım beni 22 sine kadar kayırır mısın sevgili kuzu sadece sabah ve akşam 40 ar dk lık yürüyüş yapıcam galiba yine denerim ama başka birşeyler yapmayı, ama asıl amacım leslie ve hemen ardından callan yapmak çünkü bacaklarım at bacağı gibi oldu kızlar yürümekten şekillenmesi incelip uzaması lazım dün aynada baktım kalçamdan itibaren de zeynadaki üstü insan altı at modeli gibiyimvallahi billahi acil inceltmem lazım callan işe yarar di mi ???
ben bir yoğurt canavrı olarak,acaba lesli yaptım yaa şimdi de birazcık yoğurt mu yesemmm????????yaseminnncimmm
Sen de miiii :teselli: Kuduzluk derken?? :))Ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrr.. Canim sIkILIyo yaaaa... Belki okumussunuzdur bugün ne kadar kuduzluk yaptimi... =(
Özel mesele canım, ama daha çok genel bi ruh hali... (hayatın neresine baksam olumsuz bişi görüyorum) Ama size çok güveniyom, içimdeki yumruğu söküp alacaksınız olumunekankayizsmileAnam nooldu dulcicimmmm?? Hayırdır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?