50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet yasuşum bakmışsın yeni gördüm :kedi: cvp yazdım
yapalım mı beraber yarından itibaren mi başlasak? leslie ve callan arka arkaya 10 gün yeter zaten callan 10 günlük program

Hıh? ne dersin?

anam senin o hıı ne dersinini yiyimmm
yapak fıstıkım callan harikaa ilk zamanlar ciyak ciyak bağırıyordum ben kilo veriyomda vücut ölçülerimde tık yok ama pantolonun beli booool nası oluyo şindi bu anlayamadım kafamçokkarıştı
bide ben dans edicemmm salsaa rumbaaa zumbaa tumbaaa diycem olmucak galibaaalaelaelaelaelae

oryantel falan:1ninca: haziranın ortasına doğru hedefime ulaşmam lazım:1shok:

iyi akşamalr herkese
menümü yazıp sonra okuycammm
sabah:1 yeşil çay+1 küçük kase yoğurt(tibe ve 100 ipten sonraa yedim)
geç kahvalt:ıeynir,zeytin,1 dilim çavdar ekm+bol yeşillik+1 haşlanmış yumurta
geç öğle:domates soslu yağsız makarna
ara:1 türk kahvesi+1 parça bitterr
akşam:haşlanmış ıspanak yoğurtla
içecek:2lt su+3 yeşil çay+2 ıhlamur
hareket:öğleden akşama kadar mutfak temizledim(benim için hareketttt syaılrr)+50 ip atlama+100 karışık karın haretketi+tibet 9 a başladım+az önce leslii 3 mill yaptımmm(yorgun olmama rağmen:))))))

selam canımm
çok az yemişsin en azından meyve yiseydin akşamda en azından yumurta yemişsin bideen şu saatte meyva ye üzerine süt veyaa yoğurt yersinbayanssulusmile

Son düzenleme:
yaşlardan bahsedilmiş bend e yazayımm ortalardayıımmm 29...ilk geldiğimde en yaşlı benim sanmıştım ama değilmişimmmm...

ay tamam o zaman ben leslie yaparken sen oryantal takılırsın sonra üzerine callan yaparız di mi yaw?? Zaten vericek kilomuz da aynı son 2-3 kiloyu spor üzerine callan cilasıyla atalım ohhhhhhhhhh laelaelaelaelae

Yarın başlıyo muyuz o zaman???

Ben hiç callan yapmadım
Bi de süperi varmış onu hiç görmedim bakıyim bi netten olmadı indiriyim de gaza getirsin normali bitirim ona başlamak için ...sositososito

Samba rumba salsa salllllaaaaaaaaaaaaaa zemuszemus sempatiksalakcinni

Valla hiç yoktan iyidir kilo vermeyi kafaya koyunca insan yapıyo işte böyle yorgunluk falan dinlemeden anacım zemuszemus

Ay ben geldiğimde kimsecikler yoktu, şimdi maşallahımız var :)) Kızlar yaw içim acaip sıkılıyo, hadi şöyle güzel bi konu açın da konuşalım lütfen.

tebrik ederim lingu menün ve sporun için..

hep böyle olŞeniz

afiyet olsun sensecim..
callan yapan tüm arkadaşlarda farketmiş ben bi türlü ısınıp başlayamadım ona..

haşlanmış ıspanağın yanında birşey daha yiyebilirdin.. sporunda güzel canım tebrikler

canım sen şu an lesliyi çıkar hayatından callan ve plates takıl yerimseniben anca etki eder bide callanın süperi pek iii değilmişkafamçokkarıştı
ben ortaya karışık takılcamm:1ninca: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
yarın başlıyak daqlışım ölçüleri galiba yanlış alıyom ben pantolonun kemeri 2_ 3 delik geriledi ama ölçü aynı nasıı oluyo anladımCADIARZU

Ay ben geldiğimde kimsecikler yoktu, şimdi maşallahımız var :)) Kızlar yaw içim acaip sıkılıyo, hadi şöyle güzel bi konu açın da konuşalım lütfen.

Anam nooldu dulcicimmmm?? Hayırdır??

ben bir yoğurt canavrı olarak,acaba lesli yaptım yaa şimdi de birazcık yoğurt mu yesemmm????????yaseminnncimmm

Ben de varımmmmmmmmmmm yasemin deme sadece sempatiksalakcinni

Ye tatlım spor üzerine kalsiyum alırsan yağların daha çok yakılır sütü tavsiye etmiyolarmış antieycinkçiler :) kemik erimesi yapıyomuş içinde asit olduğu için o yüzden yoğurt daha iyi sanırsammmm opuyorumnanaktan Böyle atlarım konuya hıhıhıhı sempatiksalakcinni

Sensecim sporu da dozunda yapmalıyız... Sen bi de koşuyordun bi ara yanlış hatırlamıyorsam. Benzetmen çok hoş kaydirigubbakcemile3 Callanı düzenli yaparsan çok güzel sonuç alırsın bence... İnceltmede ne kadar etkili olur bilemem ama bacakların üst kısmını çok güzel sıkılaştırır ve selülitleri önemli ölçüde yok eder.

MALUMM bugün 19 mayıs,dulcie seni azcık dağıtmak adına Atatürk le ilgili küçük bir anımı paylaşayımm:.
(yazarken bile gülüyorumm)
4-5 yıl önce nöbetçi olduğum bir gün 1. sınıflardan bir çocuk koşarak yanıma geldii:
_örtmeni,örtmeni Murat Atatürk'e bindii..
Nasıl yani dedimm anlamadımmm tabii
çocuk tekrarr aynı şeyi söyledii. ve ekledi:
-şerefsiz Murat bizi kurtaran hemide ölmüş adamı boğazlıyoo bindii valalla yetişşşşşş.
Gitimm çocuğun peşinden,meğer Murat ,okulun önündeki büste çıkmışşş(bilyesini kaybetmiş tee yukardan daha iyi görebilmek için...)
tabiki, ben koptummmmmm..ve yılaardırr her hatırlayışımda aynı oranda gülerimmmm

hoşgeldim boncuğuumm kıyamam ben sağaaa iç sıkıntısı çok fenaa yaaa
:1hug: ne diyem ben sağaa şincikk hadi bana soru sor bende kem küm kıvırmaya başlıyım sempatiksalakcinni yineeee

ben bir yoğurt canavrı olarak,acaba lesli yaptım yaa şimdi de birazcık yoğurt mu yesemmm????????yaseminnncimmm

hayatım ye en güzel besinlerden bitanesiiiolumunekankayizsmile

Ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrr.. Canim sIkILIyo yaaaa... Belki okumussunuzdur bugün ne kadar kuduzluk yaptimi... =(
Sen de miiii :teselli: Kuduzluk derken?? :))

Anam nooldu dulcicimmmm?? Hayırdır??
Özel mesele canım, ama daha çok genel bi ruh hali... (hayatın neresine baksam olumsuz bişi görüyorum) Ama size çok güveniyom, içimdeki yumruğu söküp alacaksınız olumunekankayizsmile

sence cimm,pardon yaa o sırdaa yaseminn süt iç, falan yazmış yaaa ona cevap vermem bakımındann şeyetttiydimmmm...kkızmaaaa.....

@dulcim nasılsın cnm.?

foto koymadın hiç..

bide ben seni pazardan itibaren hep mutluluktan yüzünde güller açar zannediodum ama bi

durgunluk var sende..bilmiyorumkismile

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de geldimmmmmm bilin bakalim ne izledim yasemncigimmm sen bilirsin ask ve ceza valla yine cok soylendim ama o dizi de bi soylenmedigim cem vardi hala da soylenmiyorum ona yaa yuru be aslanim

ayy iyi tamam konu disi konusmuyorum hih

ben de bugun ev sahiplerim gelecek diye beklerken gelmediler bilmem bu saatten sonra da gelirler mi

ayyy valla engel olamiyorum

benim bugunum iyi sayilirdi ta kiiiiiii sutlu tatli yapana kadar onun disinda hareket neyim yaptim kendimce leslienin ogrettiklerinden ama yurumedik beraber

ANCHUSA CUMA GECE 12DEN SONRA KOCSUN CANIM

KOCLAR CUMA GECE 12DEN SONRA DEGISIYOR CANLARRRRRRRRRRRRRRRR UNUTMAYIN CUMA GUNU DEEEEEEEEEEEEEELLL:)

kocum cuma tum gun sensin ha koc emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…