50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bu aralar çok yüklendim sanırım dün eve gelirgelmez 7 buçukta yattım gece uyandığımda bacak kaslarım yanıyodu resmen içerde ne oluyorsa artıkkk

İşyerinde koşturuyorum bu aralar yoğun git gel 40+40 dk tempolu yürüyorum bi de eve gel leslie yap mekik simit bel çalış biraz abandım sanırsam

Yarından itibaren daha sistemli olucam ama dünkü bacağımın halini gördükten sonra dur dedim

Koşmuyorum artık leslie nin 4 mili zaten interval koşulu boosted walkkkkkkkkk

Özel mesele canım, ama daha çok genel bi ruh hali... (hayatın neresine baksam olumsuz bişi görüyorum) Ama size çok güveniyom, içimdeki yumruğu söküp alacaksınız olumunekankayizsmile

ozel mesela derken sempatiksalakcinni ayyyy canim yaaa gencsin guzelsin zayifsin ohhhm mis gibi anammmm bizimkiler geldi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıyamam ben onlara hepsi bir melek çok güzel bir anı tatlımolumunekankayizsmile
bide demin menüne yorum yazmıştım ya kuzunun yorumundan sonra bi baktım yoğurdu ne alakaysa yumurta görmüşüm :kedi: pardonn:sm_confused:

Sen de miiii :teselli: Kuduzluk derken?? :))

Evet bendeeeeeeee bugün 3 dene börek ve cikolata otlandim.. =( ama 2saat spor yaptim yani.. o 2saat icinde egzersizler sonra roman oynadim halay cektim horon teptim kolbasti oynadim pop sarkilara oynadim kolbastiyi resmen 3kere oynadim.. eridimi bilememmmmmm ama coooooooooooook pismanim...

bu arada bugün dünkü ıspanak salatasını yaptım yeğenimin(7.sınıf öğrfencisii) pikniğine yolladımmm..yorumlarr çok olumluuu,hiç ıspanak yemeyen çocuklarr sayenizdee yemişş oldularrr,anlamamışlar da ıspanak olduğunu ve çok sevmişler.....teşekkürler tarif için....sadece 2 kaşık aldımm ve güzeldii ben de beğendimmmm..

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de geldimmmmmm bilin bakalim ne izledim yasemncigimmm sen bilirsin ask ve ceza valla yine cok soylendim ama o dizi de bi soylenmedigim cem vardi hala da soylenmiyorum ona yaa yuru be aslanim

]

yııvruşuuumm sositososito oşgeldin beeeyaaalaelaelaelaelae
neyse cıvımııııyimmmsempatiksalakcinni
canım dün seyredemedim sadece dinledim :1ninca: aynen yürü be cem diyorum bende
bide savaşın anası yaptı silahlı saldırıyı:1ninca: yaaa-tatlicadiarzu-

aysimaacığım,kuduzluk derkenn kudurmakk mı demek istedinn?güzel bir kudurma bence bir sürü harket etmişşin ne güzellll,ay ben hiç beceremmmm oyunnlarıııı......

ozel mesela derken sempatiksalakcinni ayyyy canim yaaa gencsin guzelsin zayifsin ohhhm mis gibi anammmm bizimkiler geldi

Üfff ben de öyleyimmm aman içimden atamadım şu ruh halini ben de olucak inşallah yapıcaz

Kim katılıyo bize leslie alana callan ı hediye veriyoruz hem de 10 gün boyunca kampanya

:)))

aysimaacığım,kuduzluk derkenn kudurmakk mı demek istedinn?güzel bir kudurma bence bir sürü harket etmişşin ne güzellll,ay ben hiç beceremmmm oyunnlarıııı......

Hem kudurdum hem kuduzluk yaptim... Kuduzluk: 3Börek yedim ve cikolata... Kudurdum: Horon teptim Halay cektim Kolbasti,Roman ve Pop sarkilarina oynadim..

:roflol: :lepi: Cidden süpermiş canım, 1. sınıflar bomba gibi oluyo valla :))) Teşekkürler anını paylaştığın için opuyorumnanaktan (cidden iyi geldi)
hoşgeldim boncuğuumm kıyamam ben sağaaa iç sıkıntısı çok fenaa yaaa
:1hug: ne diyem ben sağaa şincikk hadi bana soru sor bende kem küm kıvırmaya başlıyım sempatiksalakcinni yineeee
Varlığın yeter kaydirigubbakcemile3
@dulcim nasılsın cnm.?

foto koymadın hiç..

bide ben seni pazardan itibaren hep mutluluktan yüzünde güller açar zannediodum ama bi

durgunluk var sende..bilmiyorumkismile

Daha iyiyim kuzucum, foto faslına sıra gelmedi bi türlü, makineyi unutup duruyoz evde sempatiksalakcinni Ben de öyle sanıyordum, pek öyle olmadı

yasemincim sen neden menü yazmıosun hıı?

bilmiyorumkismile ıııımmm şeyy kem kümmm :1ninca:
yaa çok unutkanım bahane değil gerçekten koçumumu kıcam dur yazayımolumunekankayizsmile

sabah 11.00 1 dilim ekmek 2 bardak çay peynir 6 tane kadar zeytin 1 çay kaşığı reçelCADIARZU ııımmmm galibaa kahvaltı bu kadardı iştahım yoktuda kalk otur bir kahvaltıydı:1shok:
ara valla hatırlamıyorumeyvahedigeldismile
öğle mecburen makarna 2 servis kaşığı kadar
ara galibaa yine yokfisfisfis

akşam 2 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı makarna
öğlenden kalma tee o kaaaa koçumm:ecrin_bebek:

Bacak olayı cidden önemli sensecim, leslie yaparken de dikkat et, bence dışarda yürüyorsan evde sadece pilates veya callan yap. Bi de esnemelere özen göster, genelde esnemediğin için kaslar şişiyo ya... Sen bu işte ustasın zaten..

Kız yokssa basıldın mı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Oooooooo, nasıl erimesin, arada sırada öyle de yemeli, afiyet olsun. Bu gazla bi süre cozutmazsın olur biter kaydirigubbakcemile5

sevgilin durgunsa sana yansımıştır canım.. şaşkınlık vardır biraz kendinize gelirsiniz en kısa zamanda eminim..

umarım hatırlamadığın yerlerde cıss yohhtur..guclubacismile

he heeeehh bende bugün inceledim o verdiğin siteyii süpper yaaa bide şöyle kol bastı ve roman danslarının sitesini buldummu tamammmmm:lepi: bu arada kudurmak arada lazım be yaalaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…