50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he heeeehh bende bugün inceledim o verdiğin siteyii süpper yaaa bide şöyle kol bastı ve roman danslarının sitesini buldummu tamammmmm:lepi: bu arada kudurmak arada lazım be yaalaelaelaelaelae

=) amaaaan beee kudurun durmadan ne güzel isde ben hergün yapcam artik kurtlarimi dökicem...

sevgilin durgunsa sana yansımıştır canım.. şaşkınlık vardır biraz kendinize gelirsiniz en kısa zamanda eminim..
Bilmem ki, o benden daha iyi sanırsam... Boş durmak bana hiç yaramıyo kuzucum, onu anladım şimdi. İş olayları beni tahminimden daha çok yıprattı sanırım, yüksek lisans arifesinde onun sıkıntısını da çekiyo olabilirim. Daha hangi üniye başvurcama bile karar veremedim.

ayy azcıkta olsa yararım olduysaa ne mutluu bannaa....boşver yaaa aman hiçbişeyy senden daha değerli değil vve her zamn bencil ol,kendini düşünn vee ü-zül-meeeeee sallaaaaaaaa herşeyiiiii
Önerini uygulamaya çalışcam hihoyyyt

dulcim herşey olacağına varıyor.. sıkma canını

ben çıkıyorum kızlar iyi geceleropuyorumnanaktan

Varlığın yeter kaydirigubbakcemile3

.

ah bitanem nesmenin dediğini mutlakaa yap benim hayatım değişti bu yolla

ayy azcıkta olsa yararım olduysaa ne mutluu bannaa....boşver yaaa aman hiçbişeyy senden daha değerli değil vve her zamn bencil ol,kendini düşünn vee ü-zül-meeeeee sallaaaaaaaa herşeyiiiii

işte sende bu dediğini yapıyorsan sağada bravoooo:lepi:Şeniz
=) amaaaan beee kudurun durmadan ne güzel isde ben hergün yapcam artik kurtlarimi dökicem...
okadar stres attırıyorkii benim kız bana bakıp ohaoldumsmile laelaelaelaelae kafamçokkarıştı :1shok: :sm_confused: :uhm: ahaa bu modellerin hepsini yapıyooo o kadannnyaniii :teytey: :sm_cool:

yok tövbeeee bi daha yemicem.. =)
Sen bilmiyon sanırım, ben 3-4 hafta önce 3 adet çikolatalı gofret yemiştim peşpeşe, ondan sonra yediğim ilk abur cubur dün yediğim dondurma oldu... Ama sen bence o kadar da abartmamışsın. Börek abur cubur sayılmaz neticede.
benim anne de yaprakları izliyooo (ben canım ailemii izledimmm,eğlenceliiiiiydiii)
Yerli dizilerden bi tek türk malını denk geldikçe izliyom, ama hala oturup adam akıllı izleyemedim. Şafak sezerin söylediği bi türküye bayılıyom: oy bahçenize ben giremedim, köpekten oy oy, köpekten oy :lepi:

iyi geceleeerrrrropuyorumnanaktan
kesinlikle tavsiye ederimmmvereliniortak :teselli:

yaseminciimm bravonu alıyorum,,çünkü ben önce kendime değer veren,başkalarının çok takmayan biriiymm ve bu halimden menununmmm ne kadaaannnn rahatımmm ne kaaddaannnn mikemmelimmmm....

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

ah bitanem nesmenin dediğini mutlakaa yap benim hayatım değişti bu yolla
Taaam guclubacismile Aslında benim hayat felsefeme çok yakın dediği şey, ama işte insan her zaman güçlü olamıyo :sm_confused: Sen bi ara yazıyordun iletine: "Hayat kısa gönlünce yaşa" opuyorumnanaktan

yaseminciimm bravonu alıyorum,,çünkü ben önce kendime değer veren,başkalarının çok takmayan biriiymm ve bu halimden menununmmm ne kadaaannnn rahatımmm ne kaaddaannnn mikemmelimmmm....

Sen bugün tam havandasın kaydirigubbakcemile3 Ben pek becemem takliti de sana pek yakışıyo :lepi:

=) bu mu yani 3adet cikolata.. Canim ben yemek yemem ama cikolata yerim 7\24 öyleydim diyete baslayana kadar bide yazin görcen beni allah cikolata assaga cikolata yukari hayir demem.. Ama suan cok ihtiyacim var ya Depresyona gircem gibiyim yine yaaa...

ben tam olarak 2_3 senedir böyleyim canım işime gelmedimi yallllaaaaahhh bazenda umursamaz bir tavır bazende (( hiç sevmem ama şu devirde mecburen )) yapmacıkkk:jeyyar:
o kadr kazık ve arsıslık varkii çevrede kafayı yemektense saldım çayıra mevlam kayıraaaa kötükedihüso sırnaşık şey

Canım bu diyete ters diye şey ettim... Yoksa ben su içmez, nesquik içerdim, yediğim çikoları ise hiç söylemeyem cokacimcoook Kuru üzüm ye canın çiko istedikçe, tatlı isteğini bastırıyo baya, çikoya da sıra gelmiyo böylelikle.

en güzelii .....yetişkin insnalrla uğraşmak bence en zor şeyy oyüzden en güzelii biraz duyarsızlaşabilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…