Annem yaprak dökümü izliyo :sinifsinif: Ama inan daha iyiyim.ben moralim bozukkenn magazinn prog izlerimm onlara dalınca,kim kiminleee...kafam dağılırr....ciddenn dağıtır beniiii
Oooooooo, nasıl erimesin, arada sırada öyle de yemeli, afiyet olsun. Bu gazla bi süre cozutmazsın olur biter kaydirigubbakcemile5
:çok üzgünüm: bilmiyorumkismileyasemin,kuzudan önce ben beğenmeyimm menünüüü ayyyy hiç ara yapmamışşşş ne kadannnn kötüüüüü
s
umarım hatırlamadığın yerlerde cıss yohhtur..guclubacismile
he heeeehh bende bugün inceledim o verdiğin siteyii süpper yaaa bide şöyle kol bastı ve roman danslarının sitesini buldummu tamammmmm:lepi: bu arada kudurmak arada lazım be yaalaelaelaelaelae
Bilmem ki, o benden daha iyi sanırsam... Boş durmak bana hiç yaramıyo kuzucum, onu anladım şimdi. İş olayları beni tahminimden daha çok yıprattı sanırım, yüksek lisans arifesinde onun sıkıntısını da çekiyo olabilirim. Daha hangi üniye başvurcama bile karar veremedim.sevgilin durgunsa sana yansımıştır canım.. şaşkınlık vardır biraz kendinize gelirsiniz en kısa zamanda eminim..
Önerini uygulamaya çalışcam hihoyyytayy azcıkta olsa yararım olduysaa ne mutluu bannaa....boşver yaaa aman hiçbişeyy senden daha değerli değil vve her zamn bencil ol,kendini düşünn vee ü-zül-meeeeee sallaaaaaaaa herşeyiiiii
Varlığın yeter kaydirigubbakcemile3
.
ayy azcıkta olsa yararım olduysaa ne mutluu bannaa....boşver yaaa aman hiçbişeyy senden daha değerli değil vve her zamn bencil ol,kendini düşünn vee ü-zül-meeeeee sallaaaaaaaa herşeyiiiii
okadar stres attırıyorkii benim kız bana bakıp ohaoldumsmile laelaelaelaelae kafamçokkarıştı :1shok: :sm_confused: :uhm: ahaa bu modellerin hepsini yapıyooo o kadannnyaniii :teytey: :sm_cool:=) amaaaan beee kudurun durmadan ne güzel isde ben hergün yapcam artik kurtlarimi dökicem...
Sen bilmiyon sanırım, ben 3-4 hafta önce 3 adet çikolatalı gofret yemiştim peşpeşe, ondan sonra yediğim ilk abur cubur dün yediğim dondurma oldu... Ama sen bence o kadar da abartmamışsın. Börek abur cubur sayılmaz neticede.yok tövbeeee bi daha yemicem.. =)
Yerli dizilerden bi tek türk malını denk geldikçe izliyom, ama hala oturup adam akıllı izleyemedim. Şafak sezerin söylediği bi türküye bayılıyom: oy bahçenize ben giremedim, köpekten oy oy, köpekten oy :lepi:benim anne de yaprakları izliyooo (ben canım ailemii izledimmm,eğlenceliiiiiydiii)
dulcim herşey olacağına varıyor.. sıkma canını
ben çıkıyorum kızlar iyi geceleropuyorumnanaktan
iyi geceleeerrrrropuyorumnanaktandulcim herşey olacağına varıyor.. sıkma canını
kesinlikle tavsiye ederimmmvereliniortak :teselli:Bilmem ki, o benden daha iyi sanırsam... Boş durmak bana hiç yaramıyo kuzucum, onu anladım şimdi. İş olayları beni tahminimden daha çok yıprattı sanırım, yüksek lisans arifesinde onun sıkıntısını da çekiyo olabilirim. Daha hangi üniye başvurcama bile karar veremedim.
Önerini uygulamaya çalışcam hihoyyyt
okadar stres attırıyorkii benim kız bana bakıp ohaoldumsmile laelaelaelaelae kafamçokkarıştı :1shok: :sm_confused: :uhm: ahaa bu modellerin hepsini yapıyooo o kadannnyaniii :teytey: :sm_cool:
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktandulcim herşey olacağına varıyor.. sıkma canını
Taaam guclubacismile Aslında benim hayat felsefeme çok yakın dediği şey, ama işte insan her zaman güçlü olamıyo :sm_confused: Sen bi ara yazıyordun iletine: "Hayat kısa gönlünce yaşa" opuyorumnanaktanah bitanem nesmenin dediğini mutlakaa yap benim hayatım değişti bu yolla
yaseminciimm bravonu alıyorum,,çünkü ben önce kendime değer veren,başkalarının çok takmayan biriiymm ve bu halimden menununmmm ne kadaaannnn rahatımmm ne kaaddaannnn mikemmelimmmm....
Sen bilmiyon sanırım, ben 3-4 hafta önce 3 adet çikolatalı gofret yemiştim peşpeşe, ondan sonra yediğim ilk abur cubur dün yediğim dondurma oldu... Ama sen bence o kadar da abartmamışsın. Börek abur cubur sayılmaz neticede.
yaseminciimm bravonu alıyorum,,çünkü ben önce kendime değer veren,başkalarının çok takmayan biriiymm ve bu halimden menununmmm ne kadaaannnn rahatımmm ne kaaddaannnn mikemmelimmmm....
=) bu mu yani 3adet cikolata.. Canim ben yemek yemem ama cikolata yerim 7\24 öyleydim diyete baslayana kadar bide yazin görcen beni allah cikolata assaga cikolata yukari hayir demem.. Ama suan cok ihtiyacim var ya Depresyona gircem gibiyim yine yaaa...
Sen bugün tam havandasın kaydirigubbakcemile3 Ben pek becemem takliti de sana pek yakışıyo :lepi:
ben tam olarak 2_3 senedir böyleyim canım işime gelmedimi yallllaaaaahhh bazenda umursamaz bir tavır bazende (( hiç sevmem ama şu devirde mecburen )) yapmacıkkk:jeyyar:
o kadr kazık ve arsıslık varkii çevrede kafayı yemektense saldım çayıra mevlam kayıraaaa kötükedihüso sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?