50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yazarken bi de şuu sizin kulalndığınızzz nesnelerii kullanmayyııı becerebilsemmmmmm(biraz tenolojikkkk özürlüyüm de.....)

Haha eeeeeeee tek tesellimiz Can dostumuz Cikolata...

aynen bebeğim dertler hep geliyo ben böyle bi durumda şöylee sakiin düşünüyorum ve her şeyde bi hayır vardır diyip iyi yönlerini görmeye çalışıyorum ve o akışı kendi haline bırakıyorum ve elde ettiğim şey şuuu yeni bir yaşam yeni mutluluklar her şeyi arkamda bırakıp günümü yaşıyorum ve çok huzurluyum:teytey:yerimseniben :1hug:

Çeşitli Seçeneklerxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mesajda linkleri otomatik olarak göster xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Gülümsemeler gösterilmesinxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

canım cevap bölümünde en aşşağıda
çeşitli seçenekler bölümündeki

Mesajda linkleri otomatik olarak göster i işaretle sanırım bu kadannnnkaydirigubbakcemile5 umarım doğru bilgi vermişimdirsırnaşık şey

hadii artıkk 20 mayıstan itibaren polyannnaacılıkk oynayalımmmmm yaseminin dediği gibii kötü yönleri değill güzel yönlerinii görelimmm hayatınnnn..

Kızlar benim çıkmam lazım, herkese tatlı rüyalar. Herşey için teşekkürler... opuyorumnanaktan

hadii iiiy geceelrr,,,uykuu herşeyiinn ilacıdr....:hooray:
ayyyy ne kadaannnnn salakmışımmmmm ben bu aşağıdakileri daha yeniii görüyommmmmmmm yuhhh banaaaaaaaa sağol yasemincimmmmm,gözümü açtınnsempatiksalakcinni

Esniyorum ama callan benim ilacım sanırım yapıcam yarın başlıyorum

Offfffff bi de ben takmasam kafamın içinde sürekli konuşan şeyi boğucam bi gün bıdbıdbıd susmuyoooooooooooooooooooooooooo bilmiyorumkismile

İyi gecler kuzuuuu

İyi geceler dulcineaopuyorumnanaktan

hadii artıkk 20 mayıstan itibaren polyannnaacılıkk oynayalımmmmm yaseminin dediği gibii kötü yönleri değill güzel yönlerinii görelimmm hayatınnnn..

:lepi: Şeniz
öptüm şekerim kaydirigubbakcemile3 lütfen yaaa öyle demee ben forumda yaptıklarımla burada tekim yaniidelikafadulden :1rolleyes: :icecream:a.s.

snada iyi geceleeerrr bebeğim sende takmaa ne desen haklısın zamana bırak herşeyii bende yaşadım senin gibi benzeri olaylar yerimseniben ama hepsini cebimden çıkarırım :jeyyar: anladın sennn beniiŞeniz olumunekankayizsmile

[

Offfffff bi de ben takmasam kafamın içinde sürekli konuşan şeyi boğucam bi gün bıdbıdbıd susmuyoooooooooooooooooooooooooo bilmiyorumkismile

canım ya o sesi duyduğundaa hiç alaksız şeylerlee meşgul ol ve kafanı dağıt,bir süre sonraa gerçektenn herşey sana basit gelecekkktirr,tabikii insanın yapısıyla ilgili bir durumm ama,kısmen değiştirmek te elia.s.klava:mizdeee

Anladım ben onuuuu :)

Burdayım ben çıkıyonuz mu

Deniycemmm belki de yapmaktan hoşlandığım şeylerle uğraşmıyorum şu aralar bi de sanki hayat benim tarafıma bakmıyor bu aralar pek çok şey üst üste geldi çok sıkıştım diyebilirim ama bundan da sıyrılıcam sadece zaman lazım o yüzden belki de çok takar oldum :umursamaz:

melabaaaaaaaaaaaaaa ben yeniden geldim de cikacagim hemencikkkk ayy ozlemisim yahu bizimkileri evin neseleri hehe:))

10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA NE DERSINIZ CANLAR LISTE YAPALIM 10 GUNLUK SONRA BAKARIZ gelecek carsamba okul gezisine gidiyoruz zaten biz o zamana kadar haydi hobaaaaaaaaaaaaaa

1-SENSEWITCH

2-YESA

3-DULCINEA

yasemncigim ekliyorum:)

kizlar merhaba bugun pazarimiz vardi oraya indikkk balkona kokulu karanfil aldim sizlerede getirdimm umarim mis kokusunu duyarsiniz canlar
bugun tartildim 61 gosteriodu umarim dogrudur cunku klasik tarti digital deil canlarum

evet canim yahu sokaktaki cocuklar bile biliyor onu hehhe alkisalkisalkis bi de ezik cicek gozume giriyor abaza savas zaten yine formunda heheh ama cok sacmaliyorlar haa ellerinde konu yok isitip isitip onumuze suruyorlar ev bi yere ates atildi yine atildi bu kiro mustafa carpasim gelen bi kere birini vurmadi mi bicaklamadi mi yine bicakladi bi de gereksiz yere gerilim yaratiyorlar hic bi sey oldugu yok ayyyyy zaten duyguya bi carpasim nazana bi carpasim geliyor ayyy neyse sistim ben yine hehehelülülülülülüŞeniz

Üfff ben de öyleyimmm aman içimden atamadım şu ruh halini ben de olucak inşallah yapıcaz
Kim katılıyo bize leslie alana callan ı hediye veriyoruz hem de 10 gün boyunca kampanya
:)))

ayy benim sikkin canini yirim Şeniz canim yaa leslie deel de 10 gun boyunca callan yapmaya ben varim listeyi de hazirladim yapalim yaaaaaaa delikafadulden

Kız yokssa basıldın mı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 5

hehe bu konulara girmeyelim site kapanmasin sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…