Canım bu diyete ters diye şey ettim... Yoksa ben su içmez, nesquik içerdim, yediğim çikoları ise hiç söylemeyem cokacimcoook Kuru üzüm ye canın çiko istedikçe, tatlı isteğini bastırıyo baya, çikoya da sıra gelmiyo böylelikle.
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Taaam guclubacismile Aslında benim hayat felsefeme çok yakın dediği şey, ama işte insan her zaman güçlü olamıyo :sm_confused: Sen bi ara yazıyordun iletine: "Hayat kısa gönlünce yaşa" opuyorumnanaktan
Kızlar benim çıkmam lazım, herkese tatlı rüyalar. Herşey için teşekkürler... opuyorumnanaktan
Kızlar benim çıkmam lazım, herkese tatlı rüyalar. Herşey için teşekkürler... opuyorumnanaktan
Bacak olayı cidden önemli sensecim, leslie yaparken de dikkat et, bence dışarda yürüyorsan evde sadece pilates veya callan yap. Bi de esnemelere özen göster, genelde esnemediğin için kaslar şişiyo ya... Sen bu işte ustasın zaten..
ben tam olarak 2_3 senedir böyleyim canım işime gelmedimi yallllaaaaahhh bazenda umursamaz bir tavır bazende (( hiç sevmem ama şu devirde mecburen )) yapmacıkkk:jeyyar:
o kadr kazık ve arsıslık varkii çevrede kafayı yemektense saldım çayıra mevlam kayıraaaa kötükedihüso sırnaşık şey
iyi geceler fıstıııkk
gecenin çıtırları bende çıkayım kociş beniiiklava::tomato:
aha büle edicekklaelaelaelaelae
hadeyn öptüüümmmmmŞeniz
hadii artıkk 20 mayıstan itibaren polyannnaacılıkk oynayalımmmmm yaseminin dediği gibii kötü yönleri değill güzel yönlerinii görelimmm hayatınnnn..
snada iyi geceleeerrr bebeğim sende takmaa ne desen haklısın zamana bırak herşeyii bende yaşadım senin gibi benzeri olaylar yerimseniben ama hepsini cebimden çıkarırım :jeyyar: anladın sennn beniiŞeniz olumunekankayizsmileEsniyorum ama callan benim ilacım sanırım yapıcam yarın başlıyorum
Offfffff bi de ben takmasam kafamın içinde sürekli konuşan şeyi boğucam bi gün bıdbıdbıd susmuyoooooooooooooooooooooooooo bilmiyorumkismile
İyi gecler kuzuuuu
İyi geceler dulcineaopuyorumnanaktan
snada iyi geceleeerrr bebeğim sende takmaa ne desen haklısın zamana bırak herşeyii bende yaşadım senin gibi benzeri olaylar yerimseniben ama hepsini cebimden çıkarırım :jeyyar: anladın sennn beniiŞeniz olumunekankayizsmile
Offfffff bi de ben takmasam kafamın içinde sürekli konuşan şeyi boğucam bi gün bıdbıdbıd susmuyoooooooooooooooooooooooooo bilmiyorumkismile
canım ya o sesi duyduğundaa hiç alaksız şeylerlee meşgul ol ve kafanı dağıt,bir süre sonraa gerçektenn herşey sana basit gelecekkktirr,tabikii insanın yapısıyla ilgili bir durumm ama,kısmen değiştirmek te elia.s.klava:mizdeee
yııvruşuuumm sositososito oşgeldin beeeyaaalaelaelaelaelae
neyse cıvımııııyimmmsempatiksalakcinni
canım dün seyredemedim sadece dinledim :1ninca: aynen yürü be cem diyorum bende
bide savaşın anası yaptı silahlı saldırıyı:1ninca: yaaa-tatlicadiarzu-
Üfff ben de öyleyimmm aman içimden atamadım şu ruh halini ben de olucak inşallah yapıcaz
Kim katılıyo bize leslie alana callan ı hediye veriyoruz hem de 10 gün boyunca kampanya
:)))
Kız yokssa basıldın mı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?