50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun bahcede tesbih bocegi gordum ters donmustu:))aklima pepermintimm geldii :)))kulagini cinlattimm tatlim

HAYDI HERKES 10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA

1-SENSEWITCH

2-YESA

3-DULCINEA

HOBAAAAAAA TIRILAY LAY LOM TIRILAY LAY LOMM
sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
prensesim hosgeldim canim karanfiller mis gibi koktu hehe:) dogrudur kuzum tarti cok daha guzellerini goreceksin insallah amin :)

haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yok mu arttirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CALLANNNNNNNNNNNNNNN CALLANNNNNNNNNNNNNNNN

kizlar merhaba bugun pazarimiz vardi oraya indikkk balkona kokulu karanfil aldim sizlerede getirdimm umarim mis kokusunu duyarsiniz canlar
bugun tartildim 61 gosteriodu umarim dogrudur cunku klasik tarti digital deil canlarum

Prensesim selammm nasılsın karanfilim iyisindir umarım :))

bu durumda 1 kilo vermiş gözüküyorsun sanırım ????

Karanfiller müthiş içim açıldı

Hadi YESA PRENSESİMİ DE EKLE CALLAN A yaparsın di mi kuzum 10 güncük bişiy değil

HAYDI HERKES 10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA

1-SENSEWITCH

2-YESA

3-DULCINEA

4-PRENSES

5-YASEMNCIGIM EKLEDIM VALLA CIKARMAM BI DAHA:)

HOBAAAAAAA TIRILAY LAY LOM TIRILAY LAY LOMM
sempatiksalakcinni

canimin ici saol kuzum iyi olmaya calisiommm tatliskomm
valla bende anlamadim insallah dogrudur merdiven inip cok cikmaya calisiorum
bi deneyim canim callann on gun bisey deil cok zorlanmazzsam yaparimm gulummm

haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yok mu arttirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CALLANNNNNNNNNNNNNNN CALLANNNNNNNNNNNNNNNN

günaydınlarrrr
yesacımmm,10 günlük callana benide sok hayatımmmmm...ben eksik kalırmıyım hiçççç

gelelim dünkü menüme ;

sabah : 1 kayısı-1 bardak su
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-2 y.zeytin-1 domates-1 salatalık-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : 1 fincan bitki çayı-4-5 tane kuru üzüm
öğle : 1 kase çorba-1 tane kıymalı gözleme
ara : şekersiz çay-1 avuç beyaz leblebi
akşam : 5 kaşık semizotu yemeği-minik 1 kase çorba-3 kaşık yoğurt-2 yeşil biber-1 dilim kepek ekmeği
ara : 3 tane minik tulumba tatlısı
ara : 1 neskafe (bayadır içmiyordum özlemişim)

birde 2 mil leslie yaptım.

günaydın kızlar

bu yesa cadısı yine neler karıştırıyo acaba
ortalığı ateşe vermiş yine

ben güne süper başladım ama yine öyle gidermi bilmem
kermese gidicem
ben de ağlayan pasta yapıp götürmeyi düşünüyorum
rica etti öğretmen bi arkadaşım
ama orda neler vardır neler bakalım nasıl olacak

10 günlük callana ben de varım
ne zaman başlıyoruz
bugün mü?

yarın tartılacaz ama merak ettim tartıldım bugün aynı kilom ya 60...acayip moralim bozuldumafoldumben....üstelik bütün hafta hastaydım yani metabolizmamın daha çok çalışması gerek ve kilo inmem gerek dünkü serumda 500 cc lik olduğu için çok şişirmez sanmıyorum ama...bilmiyorumkismile

Kızlar günaydınnnnnnn

Ben dün hiç spor yapamadım sadece sabah 40 dk yürüdüm bugün onu da yapamadım ama bugün leslie + callan yapmaya niyetim var

Kızlar cardio callan da varmış dün baktım s e n d e z a y ı f l a sitesinden o ne ola ki?

Neyse dün yediklerimi yazıyim bennn
(regl olucam kızlar şişiyorum :))))

06:30
1 bardak su
2 yarı kuru kayısı
2 ceviz
1-2 kuru üzüm çekirdekli

08:30
1 bardak yeşil çay
1 tam domates
Yarım salatalık
5 zeytin
2 dilim esmer ekmek
1 haşlanmış yumurta
3-4 dilim tulum peyniri

11:00
1 filtre kahve light sütlü şekersiz
1 acıbadem kurabiyesi

12:00
2 kaşık fırında kıyma
2 kaşık y.yağlı yoğurt
1 kase sirkeli marul
2 dilim kepek ekmeği

14:00
yaseminli yeşil çay

15:00
10 tane erik

16:30
1 kase yarım yağlı yoğurt
1 avuç kepek
1 incir

17:30
1 kaşık kıymalı patatesin kıymasından
yarım kase y.yağlı yoğurt
1 tabak mor lahana ve marul

19:30
1 külah dondurma
1 light sütlü küçük boy şekersiz cafe latte

22:00
2 bardak yeşil çay
2 kayısı
10 erik

Kızlar yaaa KPSS başvurusu yarın da devam ediyor di mi bugün son değil
Sistem hala kapalı ve denetimim var bugün yarın nasıl gidicem başvurcam bilemedim inşallah yarın da vardır da devam ediyordur da gider yaparım başvurumu başvuracağım okul da telefonunu açmıyor deli oldum kötükedihüso bu kadar mı terslik olur yaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

10 günlük callana ben de varım
ne zaman başlıyoruz
bugün mü?

TRUFÇUM ULKERCIM KLİKÇİM günaydınnnnnnnnn

Bugün başlıyoruz bugün hatta leslie + callan yapıyoz da isteyen leslie yi değiştirebilir biri oryantal yapacaktı leslie yerine sanırım mesela

Bozma moraliniiiiiiiiiiiiii vericeksinnnnnnn serumdan da olmuş olabilir TRUf daha iyi bilir o sağlıkçı canım

TRUFÇUM ULKERCIM KLİKÇİM günaydınnnnnnnnn

Bugün başlıyoruz bugün hatta leslie + callan yapıyoz da isteyen leslie yi değiştirebilir biri oryantal yapacaktı leslie yerine sanırım mesela

günaydınn
peki bu callanı baştan sona kadar mı yapcazz
ya ben bir başlangıcını yapayım dedim de geçen akşam
bu kolları kaldırıp yana doğru eğilinen bölümde 100 e kadar durana kadar geberdim valla
bakalım sonuna kadar nasıl becericemmm...

Canım aynı durum bende de var evet hepsini yapıcaz bizim neyimiz eksik zemuszemus di mi ama zaten vücudunu şekle sokan zorlanmalar ....

Ben de cesaret edemiyordum ama leslie den dolayı at bacaklarımı görünce hemen fikrim değişti, inceltmem lazım çok şişmişler bilmiyorumkismile

günaydın canım....iyi dileklerin için saol..bozmayayım demi moralimi:bbo:

Benim de sacma sapan seyler cikiyor. Dedim ya ne zaman olcsem farkli birsey cikiyor. benim tek basima becerebilecegim birsey degil bu olcum.Ama ben tv de yildirim mayruktan duymustum bel olcerken gobegi ice cekmek lazimmis ve gobek deliginin ustunden olcmek dogru sonuc verirmis...Ben artik olcmuyorum.

Bunlarda dun yediklerim:
Sabah: 1 kupa kahve
Kahvalti: 1 yumurta, 2 dilim tam tahilli ekmek, Biraz beyaz peynir, Domates, 4 zeytin
Ara: Biberiye cayi, 1 ev yapimi kurabiye
Ogle: Cin usulu soyali soslu mantarli tavuk(Cok az yagli actifry da pismis), 1 minik kirmizi sarap
Ara:Biraz beyaz leblebi
Aksam:Esimin kumpirinin sossuz, salatasiz, mayonez ve ketcapsiz kismindan 4 kucuk kasik
Ara: Az dondurma ve cilek
Spor olarak da 1 saat tempolu , 2 saat alisveris merkezinde yuruyus

Bende dün akşam eve gidince dediğin gibi göbeğimi içime çekerek ölçtümm
bu seferde 73 çıktı..
düşünsene ideal ölçü 60 tan ne kadar yüksek benimki..

callan beni de zorluyor kizlar. Toplam 4-5 kere yaptim ve yamuldum kaldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…