kizlar merhaba bugun pazarimiz vardi oraya indikkk balkona kokulu karanfil aldim sizlerede getirdimm umarim mis kokusunu duyarsiniz canlar
bugun tartildim 61 gosteriodu umarim dogrudur cunku klasik tarti digital deil canlarum
prensesim hosgeldim canim karanfiller mis gibi koktu hehe:) dogrudur kuzum tarti cok daha guzellerini goreceksin insallah amin :)
Prensesim selammm nasılsın karanfilim iyisindir umarım :))
bu durumda 1 kilo vermiş gözüküyorsun sanırım ????
Karanfiller müthiş içim açıldı
Hadi YESA PRENSESİMİ DE EKLE CALLAN A yaparsın di mi kuzum 10 güncük bişiy değil
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yok mu arttirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn CALLANNNNNNNNNNNNNNN CALLANNNNNNNNNNNNNNNN
10 günlük callana ben de varım
ne zaman başlıyoruz
bugün mü?
yarın tartılacaz ama merak ettim tartıldım bugün aynı kilom ya 60...acayip moralim bozuldumafoldumben....üstelik bütün hafta hastaydım yani metabolizmamın daha çok çalışması gerek ve kilo inmem gerek dünkü serumda 500 cc lik olduğu için çok şişirmez sanmıyorum ama...bilmiyorumkismile
TRUFÇUM ULKERCIM KLİKÇİM günaydınnnnnnnnn
Bugün başlıyoruz bugün hatta leslie + callan yapıyoz da isteyen leslie yi değiştirebilir biri oryantal yapacaktı leslie yerine sanırım mesela
günaydınn
peki bu callanı baştan sona kadar mı yapcazz
ya ben bir başlangıcını yapayım dedim de geçen akşam
bu kolları kaldırıp yana doğru eğilinen bölümde 100 e kadar durana kadar geberdim valla
bakalım sonuna kadar nasıl becericemmm...
TRUFÇUM ULKERCIM KLİKÇİM günaydınnnnnnnnn
Bugün başlıyoruz bugün hatta leslie + callan yapıyoz da isteyen leslie yi değiştirebilir biri oryantal yapacaktı leslie yerine sanırım mesela
Bozma moraliniiiiiiiiiiiiii vericeksinnnnnnn serumdan da olmuş olabilir TRUf daha iyi bilir o sağlıkçı canım
ya birde kilo verdim diye seviniyordum anchusa.
dün sabah ölçtüm ve inan şoka uğradım. kafamçokkarıştı meğersem ben bir kütükmüşüm de haberim yok
bilindik ölçülerle alakası yok.
inşallah yanlış almışımdır.
bugün tekrar deneyim en iyisi
Benim de sacma sapan seyler cikiyor. Dedim ya ne zaman olcsem farkli birsey cikiyor. benim tek basima becerebilecegim birsey degil bu olcum.Ama ben tv de yildirim mayruktan duymustum bel olcerken gobegi ice cekmek lazimmis ve gobek deliginin ustunden olcmek dogru sonuc verirmis...Ben artik olcmuyorum.
Canım aynı durum bende de var evet hepsini yapıcaz bizim neyimiz eksik zemuszemus di mi ama zaten vücudunu şekle sokan zorlanmalar ....
Ben de cesaret edemiyordum ama leslie den dolayı at bacaklarımı görünce hemen fikrim değişti, inceltmem lazım çok şişmişler bilmiyorumkismile
günaydınn
peki bu callanı baştan sona kadar mı yapcazz
ya ben bir başlangıcını yapayım dedim de geçen akşam
bu kolları kaldırıp yana doğru eğilinen bölümde 100 e kadar durana kadar geberdim valla
bakalım sonuna kadar nasıl becericemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?