50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende dün akşam eve gidince dediğin gibi göbeğimi içime çekerek ölçtümm
bu seferde 73 çıktı..
düşünsene ideal ölçü 60 tan ne kadar yüksek benimki..

Benim de cok kotu cikmisti cok iyi hatirliyorum.Ama cok goreceli bu. Yani gobegi ne kadar icine cektigine gore bel olcun degisir. O yuzden ben vazgectim olcmeyecegim artik. Birde mankenlerin bile beli 60-65 civari.. O kadar ince olamayabiliriz. Rahat ol...

selam kizlar,

olculerden mi bahsediyorsunuz.

ben de karnimi iyice icime cekerek olctugum zaman belim 64 cm. icime cekmeden normal olctugumde 68 cm.
ama ben de okumustum biryerlerde icine cekerek olcerek alinirmis bel olcusu.

bu arada genclik bayraminizi kutlayayim gec de olsaa

dun yediklerimi yazayim mi kizlar,

sabah
2 dilim tahilli ekmek,
3-4 kupa bitki cayi ile klasik kahvalti

ara
yarim simit

ogle
mercimek corbasi
2 kasik nohut yemegi
1 parca haslanmis tavuk
2 kasik salata
1 dilim ruseymli ekmek

ara
--

aksam
--

gece (22.00)
2 dilim ruseymli ekmek
acili ezme ,, kasar peynir

aksami atlayinca aciktim tabi gece

15 dk bel egzersizi yaptim
1-2 saat disarda gezinti yaptik esimle

Gayet iyi.Baseni azicik eritebilirsin

evet,
bizim aileden gelen vucut tipi, bel ince kalca genis.

benim de oyle.

bel,m ince, simitlerim falan yok hic,

ama kalcam genis bir de ust bacaklarim. benim de problemim buralar.

mesela elbise giydigimde cok ince gorunuyorum, ust bacaklarimi sakladigi icin, ya da uzun tunik.

pantolonla belli oluyor ama kalin bacaklarim.

hep elbie mi giysem )

Ben genelde elbise giyerim.Cok seviyorum etek ve elbise giymeyi. Hele ki yazin bu sicakta cok rahat oluyor...Pantolonlar yazin yapisiyor sinir oluyorum

günaydın güzeller.
anchusa ne güzel elbise giyebiliyormuşsun benim hiç yok o alışkanlığım. hep alışmışım pantolona.giysem rahat edemiyorum . alıştırmak lazım.
regl mi olcam ne bi şişkinllik var bende de.baktım da sanki dün tatildi herkesin güzel geçmiş sanki. biz evdeydik hep

günaydın canım....iyi dileklerin için saol..bozmayayım demi moralimi:bbo:

Bozmaaaaa gidecek hepsiiiii sen sağlıklı besleniyorum sporumu yapıyorum diye düşün inan ısrarcı olmayınca kilolar da inatlaşmıyor daha kolay gidiyorrrr

Hop bir ki üç kaydirigubbakcemile2

Ay sen birde antalyadasin. O sicakta nasil dayaniyon pantolona? Benim dogup buyudugum sehirde yazlari cok sicak olur, kislari da soguk. Kucuklukten gelen b ir aliskanlik bizde. Yaz geldimi butun kotlar hurclarla kisliklarin arasina kalkar, ancak keten pantolonlar ve elbise etekler, sortlar giyilebilir..Yoksa bacaklarindan terler suzulur. Hos antalya daha beterdir...

ben de cogunlukla pantolonla rahat edrim cnm,

etek elbise de giyiyoum ama isyerinde tum gun rahatsiz bi sekilde oturmaktan belim agriyor etek giydigim gun )

cnm biz de evdeydik,
h.sonu adanaya gidecegimiz icin bikac sey almamiz gerekiyordu onun icin ciktik esimle.

bir de kendime sac duzlestirici aldim, ne zamandir istiyordum,
esimin dogumgunu hediyesi daha dogrusu; epilasyon aleti ve sac duzlestirici. )

ikisi de lazimdi ne zamandir iyi oldu.

arzum yeni bir sac duzl. cikarmis, iyonlu, elektirklenmeyi onluyor, saci parlak gosteriyormus,

benim saclarim zaten duz de, fonlu gibi gorunsunler diye aldim.

daha denemedim, nasil olacak bakalim.

kot ben de giyemem de yazin.

yazlik pantolonlarim var.
keten,
ince kumaslar.

Kizlar biz de evdeydik dun. Aksam 6 dan sonra esimi zorlayuruyuse cikardim,. Seyahat acentasina gittik o da kapaliydi. Sonrada esime mont almaya gittik. Pek birsey yapmadik. Utu ve play station gunun ozeti..
Peppermint gule gule kullan sac duzlestiricini. BEn almistim bir tane pek kullanamadim. Tembelim oyler seyle ricin. Bir de dogum gunun kutlu olsun. Nice mutlu yaslara...

iyi yapmışsın canım.benim de iyonlu braun . iyonlu ii oluyor.gerçekten parlak gösteriyor.
yalnız benim saçlarım çok kuru olduğu için bazen parlamıyor. güle güle kullan

günaydın kızlar..

hem tulumba,hem nescafe hemde akşam yaptınh bunları ohaoldumsmileohaoldumsmile

menün güzel ama iki kere kahve içmişsin:umursamaz:

dünde konuşmuştuk menün gayet iyi akşamına güzel kapatmışsın..kaydirigubbakcemile5

ahh pepper ya nasıl yemezsin akşam yemeği :umursamaz:

sonuç böyle oluyor işte tüm gün ne güzel gitmişsin halbuki..

canim cok sagol,

dogum gunum 1 hafta sonra aslinda, 27 mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…