günaydın kızlar..
hem tulumba,hem nescafe hemde akşam yaptınh bunları ohaoldumsmileohaoldumsmile
menün güzel ama iki kere kahve içmişsin:umursamaz:
dünde konuşmuştuk menün gayet iyi akşamına güzel kapatmışsın..kaydirigubbakcemile5
ahh pepper ya nasıl yemezsin akşam yemeği :umursamaz:
sonuç böyle oluyor işte tüm gün ne güzel gitmişsin halbuki..
nilufert
bu haftasonu adanaya gidiyoruz canim,
2 gunlugune,
haftaya da tatile gidicez, 28 mayis cuma yola cikicaz; antalya sideye gidicez cnm.
Ay kiskandim ne guzel..
canim insallah saglikli sihhatli gider geliriz,
guzel gecer tatilimiz, baska bisey istemiyorum.
ben genelde hava degisiminden etkilenir asta olurum.
bu sefer olmam umarim.
siz de gidecektiniz cnm misira, kaldi mi o is?
Iki gun once gittik acentaya. Esimin musait oldugu tarihlerde misir cok sicak oldugundan gezi mezi yok.. Dun baska acentaya gittik kapanmisti... Zaten iki kere iptal ettik bu geziyi onceden. Iyice yilan hikayesine dondu. Misiri ekim, kasima ertelemek en mantiklisi. 45 derece sicakta beynimiz piser haziran ayinda. Bugun esim baska bir acentaya soracak bakalim. Ama ben umutsuzum.
Turkiyede sakli cennetlerden nereleri biliyorsunuz kizlar? Ama tatil koyu, bes yildizli otel falan istemiyorum. Onumuzdeki haftalarda kacmak icin bir yer ayarlamak istiyorum. Kucuk sessiz, mutevazi,deniz kenarinda bir yer.... Bildigim bazi yerler var ama eger sizde bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.
saroz ya da olimpos.
tatil için erken değil mi?
havalar ısınmışken birden soğudu
inşallah gittiğinize değer
e tabi mısır için geçerli değil bu söylediklerim
mısıra biz de düşünüyordum ama
pis olduğu gittiğine hiç değmediğini söyleyenler olunca vazgeçtik.
sen git gel bize de detaylı bilgi ver anchusacım.
80 göğüs
64 bel
93 kalça
50 üst bacak
25 üst kol (pazı bölgesi)
benim de son ölçülerim bunlar
36 beden bi forma vardı elimde kardeşime vermiştim
şimdi benimkiler üstümden düştüğünden geri aldım onlar renk olarak başka giymeye başlamışlar zaten giymiyormuş
tabi giydiği zamanlarda 2 cm daraltmış 34 yapmış ;X
4-5 ay önce bacaklarımdan yukarı geçmemişti
şimdi düğmesini düğmeledim ama fermuarı çekemedim
üst forma da tam oturdu
baktım dikiş var
açtım ve tamm oturdu
yaşasın artık 36 bedenim diyebilirim
darısı 27 beden kot giymeye inşallah
günaydınn
peki bu callanı baştan sona kadar mı yapcazz
ya ben bir başlangıcını yapayım dedim de geçen akşam
bu kolları kaldırıp yana doğru eğilinen bölümde 100 e kadar durana kadar geberdim valla
bakalım sonuna kadar nasıl becericemmm...
Benim de sacma sapan seyler cikiyor. Dedim ya ne zaman olcsem farkli birsey cikiyor. benim tek basima becerebilecegim birsey degil bu olcum.Ama ben tv de yildirim mayruktan duymustum bel olcerken gobegi ice cekmek lazimmis ve gobek deliginin ustunden olcmek dogru sonuc verirmis...Ben artik olcmuyorum.
:1ninca: bilmiyorumkismileBende dün akşam eve gidince dediğin gibi göbeğimi içime çekerek ölçtümm
bu seferde 73 çıktı..
düşünsene ideal ölçü 60 tan ne kadar yüksek benimki..
inşallah canım80 göğüs
64 bel
93 kalça
50 üst bacak
25 üst kol (pazı bölgesi)
benim de son ölçülerim bunlar
36 beden bi forma vardı elimde kardeşime vermiştim
şimdi benimkiler üstümden düştüğünden geri aldım onlar renk olarak başka giymeye başlamışlar zaten giymiyormuş
tabi giydiği zamanlarda 2 cm daraltmış 34 yapmış ;X
4-5 ay önce bacaklarımdan yukarı geçmemişti
şimdi düğmesini düğmeledim ama fermuarı çekemedim
üst forma da tam oturdu
baktım dikiş var
açtım ve tamm oturdu
yaşasın artık 36 bedenim diyebilirim
darısı 27 beden kot giymeye inşallah
Kızlar günaydınnnnnnn
Ben dün hiç spor yapamadım sadece sabah 40 dk yürüdüm bugün onu da yapamadım ama bugün leslie + callan yapmaya niyetim var
Kızlar cardio callan da varmış dün baktım s e n d e z a y ı f l a sitesinden o ne ola ki?
Kızlar yaaa KPSS başvurusu yarın da devam ediyor di mi bugün son değil
Sistem hala kapalı ve denetimim var bugün yarın nasıl gidicem başvurcam bilemedim inşallah yarın da vardır da devam ediyordur da gider yaparım başvurumu başvuracağım okul da telefonunu açmıyor deli oldum kötükedihüso bu kadar mı terslik olur yaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
menün güzel ama iki kere kahve içmişsin:umursamaz:
yarın tartılacaz ama merak ettim tartıldım bugün aynı kilom ya 60...acayip moralim bozuldumafoldumben....üstelik bütün hafta hastaydım yani metabolizmamın daha çok çalışması gerek ve kilo inmem gerek dünkü serumda 500 cc lik olduğu için çok şişirmez sanmıyorum ama...bilmiyorumkismile
Misir cok pis. dogru duymussun Bes yildizli otellerinde hamam bocekleri ve fareler cirit atiyormus.Ve herkes seni kaziklamaya calisiyormus..Ama cok gormek istedigim bir kultur.Hic arap kulturu gormedim ben. Misirin ozel bir tarihi ve kulturu var. Duydugumuz olumsuzluklara ragmen gitmek istiyoruz.Bir de benim bir afrika tecrubem var. Ondan kotu olamaz.
tebrik ediyorum trufcimmm..tam gaz devam...
selam klikzemuszemus
sen okadar spor yapıyorsun yani bi düzen var ben ilk denememde baştan sona yaptım
hani senin hareketi 100e kadar değilde 75 te bıraktımkafamçokkarıştı
arada çemkirdim ki kızımla bir yaptım o bile dağıldıakannehir
velhasılın yaparsın yaparsıııınnnlaelaelaelaelae
ben belimi hiç içime çekmiyordum 73 çıkıyordu içime çekerek ölçücem
aslında benim fikrim ben bekarken benim belim 60 civarıydı içime çekmeden sırnaşık şey
şu an kızım 26 beden kot giyiyor beli 61 içine çekmeden eeeeee nasıl bi durum bu şimdiCADIARZU
:1ninca: bilmiyorumkismile
inşallah canım
canım içine çekerekmi çekmedenmi darısı başıma demiyorum çünkü acuk balık etseverim
tatlı çıkıntılar olmalı :jeyyar: sempatiksalakcinni
benim üst benden 36 civarı sadece kesim ve kumaş farklarında değişiyor alt beden 38__39arası ama dediğimgibi kumaş ve kesim işi değiştiyiyor:dilcikar:
Olimposun eski tenhaligi kalmadi. Adrasan var hemen yan koyda, orasini da severim. Bak sarozu cok iyi bilmem.. Soguk olmaz mi haziranda?
Kızlar napıyorsunuz geçmişi okuyamadım ne var yok, ben çok fazla giremiyorum, çok kalamıyorum malum final dönemi, pepperım demek haftaya doğümgünün, ikizlersin demek, en yakın arkadaşım da haftaya doğumgünü, Adana'ya gidince fazla kaçırabilirsin, süper yemekleri, ben Adana'yı çok beğeniyorum sıcağı dışında.
Iki gun once gittik acentaya. Esimin musait oldugu tarihlerde misir cok sicak oldugundan gezi mezi yok.. Dun baska acentaya gittik kapanmisti... Zaten iki kere iptal ettik bu geziyi onceden. Iyice yilan hikayesine dondu. Misiri ekim, kasima ertelemek en mantiklisi. 45 derece sicakta beynimiz piser haziran ayinda. Bugun esim baska bir acentaya soracak bakalim. Ama ben umutsuzum.
Turkiyede sakli cennetlerden nereleri biliyorsunuz kizlar? Ama tatil koyu, bes yildizli otel falan istemiyorum. Onumuzdeki haftalarda kacmak icin bir yer ayarlamak istiyorum. Kucuk sessiz, mutevazi,deniz kenarinda bir yer.... Bildigim bazi yerler var ama eger sizde bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?