tatil için erken değil mi?
havalar ısınmışken birden soğudu
inşallah gittiğinize değer
e tabi mısır için geçerli değil bu söylediklerim
mısıra biz de düşünüyordum ama
pis olduğu gittiğine hiç değmediğini söyleyenler olunca vazgeçtik.
sen git gel bize de detaylı bilgi ver anchusacım.
selam klikzemuszemus
sen okadar spor yapıyorsun yani bi düzen var ben ilk denememde baştan sona yaptım
hani senin hareketi 100e kadar değilde 75 te bıraktımkafamçokkarıştı
arada çemkirdim ki kızımla bir yaptım o bile dağıldıakannehir
velhasılın yaparsın yaparsıııınnnlaelaelaelaelae
QUOTE]
Selam yasemincim.ya valla leslieyi severk ve zorlanmadan düzenli bir şekilde yapan ben
callana gelince isteksizleşiyorum. inşallah yaparım dediğin gibi..
tabii sizlerin gazlarıyla... opuyorumnanaktan
ikizlerim canim evet.
adanaya ilk defa gidicem,
orda rejim yapmicam, yoresel seylerden yicem, cunku herzaman bulamayacagim seyler,
kirk yilda bir gidiyoruz.
kunefe falan yemem lazim.)
.
canım sen bağğaaa nispetmi yapıyon yaaaaa :çok üzgünüm: mafoldumben :gitme: künefe ni dimekk oluyooo:1shok: şincikkkafamçokkarıştı akannehir
şaka şaka yerimseniben canım afiyet olsun tabii bende geçen gün künefeyle kafayı bozcaktım da ondan böyle bi şaka yapayım dedimsırnaşık şey olumunekankayizsmile
mutlu yıllar a.s. :lepi:
QUOTE]
Selam yasemincim.ya valla leslieyi severk ve zorlanmadan düzenli bir şekilde yapan ben
callana gelince isteksizleşiyorum. inşallah yaparım dediğin gibi..
tabii sizlerin gazlarıyla... opuyorumnanaktan
Soğuk olur mu bilemiyorum bana hiç soğuk gelmedi sarozun suyu, ama sıcak aylarda gitmiştim galiba genelde. Saroz bence Türkiye'nin en güzel denizlerinden birine sahip, uzun süredir gitmedim, ama bu kadar sakin, bu kadar temiz, kumlu çok fazla yer yok, bir de fazla popüler olmaması bir artısı.
Ben de bu sene Fethiye'ye gitmek istiyorum hiç gitmedim, suyu sakin diye, ya da Marmaris Turunç köyüne, denizi sevmeyince o tatilden hiç keyif alamıyorum ben.
Fethiye bizim (babamın) memleketimiz
Ölüdenizi tavsiye ederim özellikle arka tara kıvrılan kısmını göl gibi amanın orada olasım geldi yaaaaa bayanssulusmile
oludenize gitmeyi ben de istiyorum cok.
onumuzdeki sene de belki oraya gideriz. (allah omur verirse )
ben de gitmiştim fethiye ye .ben ölüdenizden çok saklıkent diye bir yer var orayı daha çok sevmiştim
Kizlar bu biberiye cayi mucize gibi birsey... Dun 3 kupa ictim ve bugun 1.5 kilo az ciktim...Aktardan alin derin. BEsi bir arada diye satiliyor. Ve reglimim siskinligini hissetmedim bile...Icinde funda yapragi, isirgan, yesil cay, karabiber ve bol miktarda biberiye var..
Ben ayrı ayrı alıp karıştırıcam onların karıştırdığına güvenemiyorum
mate funda kekik yeşil çay bi de biberiye var 5 i bir yerdenin içinde karabiberle ısırganda mı eklemişler???
Bu arada çatlaklarımı geçirmek için yağ, krem vs araştırıyorum bildiğiniz bir yöntem var mı?
madecassol ve acnelyse ile tedavişyi deneyen oldu mu?
Yesa burda olsa kesin cevap gelirdi o cimcime her bi şeyi denemiştir
ikizlerim canim evet.
adanaya ilk defa gidicem,
orda rejim yapmicam, yoresel seylerden yicem, cunku herzaman bulamayacagim seyler,
kirk yilda bir gidiyoruz.
kunefe falan yemem lazim.)
.
Turkiye inanilmaz guzel bir yer...Doyamiyorsunuz hic..Ya ben guneyi ve egeyi cok iyi gezmisim. Karadeniz ve doguyu goremedim. Cok istiyorum oralari gormeyi
Kizlar bu biberiye cayi mucize gibi birsey... Dun 3 kupa ictim ve bugun 1.5 kilo az ciktim...Aktardan alin derin. BEsi bir arada diye satiliyor. Ve reglimim siskinligini hissetmedim bile...Icinde funda yapragi, isirgan, yesil cay, karabiber ve bol miktarda biberiye var..
Fethiye bizim (babamın) memleketimiz
Ölüdenizi tavsiye ederim özellikle arka tara kıvrılan kısmını göl gibi amanın orada olasım geldi yaaaaa bayanssulusmile
sabah= 2 kızarmış ekmek(tam buğday)
az miktar keçi peyniri
közlenmiş kırmızı biber
öğlen = ekmek arası arnavut ciğeri(sonradan acayip pişman oldum ama sabah tartıldığımda moralim bozuldu herhalde yani acaba onun içinmi yedimsempatiksalakcinni)
soda
İçtim ama niye içtim bi sor sempatiksalakcinni
sabah= 2 kızarmış ekmek(tam buğday)
az miktar keçi peyniri
közlenmiş kırmızı biber
öğlen = ekmek arası arnavut ciğeri(sonradan acayip pişman oldum ama sabah tartıldığımda moralim bozuldu herhalde yani acaba onun içinmi yedimsempatiksalakcinni)
soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?