- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
nası aktardan mı alcaz..nedicez ne olarak isticez.. bide nasıl hazırladın anlatırsan pek memnun olurum:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
Istanbuldaysan o aktarin adini atayim ozelden. Sirf bizim burada o aktar zincirinden 3 tane biliyorum. Biberiyeli zayiflama cayi dersen anlarlar. Ben biberiye almaya gitmisim adam gosterdi bu cayi deneyim diye.Ben normal cay demler gibi caydanlikta demliyorum. Soguyunca buzdolabina kaldirip uzerine su ilave edip isitrip tekrar iciyorum. 2-3 gun sonra degistiriyorum cayi. yenisini demliyorum
yok istanbulda değilim bursadayım..ama burda da sorayım birkaç aktara biberiye çayı diye bakalım adam bilgili gözükürse gözüme alayım ben de.. takviye olsun hiç değilse ...saol:1hug::1hug:
Gecen sene olmustu ayni sye. Buyumeden sarimsagi ortadan ikiye kesip eger sivilce dis gozkapagindaysa sarimsak sur. Yakiyor ama hemen kucultuyor. Ah bir de cay poseti koy ilikkengözümde arpacık gibi bişi çıkmış neden acaba
gözümde arpacık gibi bişi çıkmış neden acaba
Arnavut cigerini ekmek arasi yerine bol salatayla yeseydin keske tabakta...
HAYDI HERKES 10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA
1-SENSEWITCH
2-YESA
3-DULCINEA
4-PRENSES
5-YASEMNCIGIM EKLEDIM VALLA CIKARMAM BI DAHA:)
HOBAAAAAAA TIRILAY LAY LOM TIRILAY LAY LOMM sempatiksalakcinni
kakolu süt hakkında bi fikrim yok.. kalorisi ne kadar acaba?sabah kahvaltısında
* biraz büyük bir dilim kepek ekmek
*bikaç parça taze kaşar
*2 mini sosis
*bir bardak çay
öğlen
*kakaolu süt içtim
bugünlük daha bunları yedim birazdan salatalık yemeyi planlıyorum
slm kızlar aranıza benıde alırmısınızhihoyyyt bende kılo vermek ıstıyorum kulladıgım bazı ılaclar yuzunden kılo aldım suanki kılom 58- 58,5 arası gıdıp gelıyorum 54 kılo olsam yeterlı onceden makarna-pılav hamur ıslerını yemedıgım zaman hemen en az 2 kılo verırdım ama sımdı veremıyorum ıstahımın önüne gecemıyorum bana yapıgınız ve basarılı oldugunuz bır lıste varsa yazarmısınız bende vereyım şu 4 kilo gözümde cok buyuttum valla psıkolojım bozuldu.....
slm kızlar aranıza benıde alırmısınızhihoyyyt bende kılo vermek ıstıyorum kulladıgım bazı ılaclar yuzunden kılo aldım suanki kılom 58- 58,5 arası gıdıp gelıyorum 54 kılo olsam yeterlı onceden makarna-pılav hamur ıslerını yemedıgım zaman hemen en az 2 kılo verırdım ama sımdı veremıyorum ıstahımın önüne gecemıyorum bana yapıgınız ve basarılı oldugunuz bır lıste varsa yazarmısınız bende vereyım şu 4 kilo gözümde cok buyuttum valla psıkolojım bozuldu.....
@anchusa huzurlu bir tatil istiyorsan kesinlikle gökova derim en güzel en huzurlu tatilim orda geçti.. heleki imkanım olsa teknemde hiç karaya inmeden kalırımdım gökovanın denizinde..
birde cheseecake in tarifini bana özelden atabilirmisin?
hoşgeldin tabiki alırız..
burada kilo vermen çok daha kolay olacak göreceksin..
hoş geldin aramıza,listeli yemek yiyen çok yok sanıırm,genelde hepimiz,sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışarak+spor yaparak vermeye çalışıyoruz.bozma psikolojini,buray takıl bir süre,emin ol beslenme düzenin değişecek ve zamnla kilo verceksin..
gün boyu yediklerimizi +hareketlerimizi yazıyoruz ve kocumuz değerlendiriyo,dieğr arkadaşalr da birbirini motive edyooo:enbuyukkk:
canım bana ölüdenize yakın çevresinde bildiğin iyi oteller varsa pm atar mısın?
Şimdi çıkmam lazım, haftasonu misafirim var temizlik yapıcam
Yarın tartı günü unutmayın, cuma akşamından yayınlıycam listeyi, erken msj atarsanız süper olur.
çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?