50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kahvaltısında
* biraz büyük bir dilim kepek ekmek
*bikaç parça taze kaşar
*2 mini sosis
*bir bardak çay

öğlen
*kakaolu süt içtim

bugünlük daha bunları yedim birazdan salatalık yemeyi planlıyorum

nası aktardan mı alcaz..nedicez ne olarak isticez.. bide nasıl hazırladın anlatırsan pek memnun olurum:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Istanbuldaysan o aktarin adini atayim ozelden. Sirf bizim burada o aktar zincirinden 3 tane biliyorum. Biberiyeli zayiflama cayi dersen anlarlar. Ben biberiye almaya gitmisim adam gosterdi bu cayi deneyim diye.Ben normal cay demler gibi caydanlikta demliyorum. Soguyunca buzdolabina kaldirip uzerine su ilave edip isitip ertesi gun tekrar iciyorum. 2 gun sonra degistiriyorum cayi. yenisini demliyorum

Son düzenleme:

yok istanbulda değilim bursadayım..ama burda da sorayım birkaç aktara biberiye çayı diye bakalım adam bilgili gözükürse gözüme alayım ben de.. takviye olsun hiç değilse ...saol:1hug::1hug:

HAYDI HERKES 10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA

1-SENSEWITCH

2-YESA

3-DULCINEA

4-PRENSES

5-YASEMNCIGIM EKLEDIM VALLA CIKARMAM BI DAHA:)

HOBAAAAAAA TIRILAY LAY LOM TIRILAY LAY LOMM
sempatiksalakcinni

beni de ekle ama ben callanı bilmiyom,akşamm bana nasıl hareketler ve nerden indirceğimi yazarsanızz,ben de yaparımmm..

slm kızlar aranıza benıde alırmısınızhihoyyyt bende kılo vermek ıstıyorum kulladıgım bazı ılaclar yuzunden kılo aldım suanki kılom 58- 58,5 arası gıdıp gelıyorum 54 kılo olsam yeterlı onceden makarna-pılav hamur ıslerını yemedıgım zaman hemen en az 2 kılo verırdım ama sımdı veremıyorum ıstahımın önüne gecemıyorum bana yapıgınız ve basarılı oldugunuz bır lıste varsa yazarmısınız bende vereyım şu 4 kilo gözümde cok buyuttum valla psıkolojım bozuldu.....

kakolu süt hakkında bi fikrim yok.. kalorisi ne kadar acaba?
evde kendin yaptınsa sorun yok gibi.. umarım hazır değildir..
canım akşam yemeğinide yedikten sonra menünü tamamen yazarmısın?

@anchusa huzurlu bir tatil istiyorsan kesinlikle gökova derim en güzel en huzurlu tatilim orda geçti.. heleki imkanım olsa teknemde hiç karaya inmeden kalırımdım gökovanın denizinde..

birde cheseecake in tarifini bana özelden atabilirmisin?

hoşgeldin tabiki alırız..
burada kilo vermen çok daha kolay olacak göreceksin..

hoş geldin aramıza,listeli yemek yiyen çok yok sanıırm,genelde hepimiz,sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışarak+spor yaparak vermeye çalışıyoruz.bozma psikolojini,buray takıl bir süre,emin ol beslenme düzenin değişecek ve zamnla kilo verceksin..
gün boyu yediklerimizi +hareketlerimizi yazıyoruz ve kocumuz değerlendiriyo,dieğr arkadaşalr da birbirini motive edyooo:enbuyukkk:

hoşgeldin bende cuma günü 1 hafta olacak....moralini bozma burda pozitif cok tatlı insanlar var....sabah moralim bozuktu cunku kilo verememişim yarın sabah tartılacağıma merak ettin bugun tartıldım...

Tamam kuzucuk sporum bitsin atayim hemencicik

ok , ozaman ben bu aksamdan baslıyorum bılekaydirigubbakcemile2

Yok cnm bildiğim, babaannemlerde kaldığımız için bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…