hoşgeldin bende cuma günü 1 hafta olacak....moralini bozma burda pozitif cok tatlı insanlar var....sabah moralim bozuktu cunku kilo verememişim yarın sabah tartılacağıma merak ettin bugun tartıldım...
hemen sana naçizane bir tavsiye;kraker gibi abur cuburdan uzak duruyoruzzzz+sık aralıklarla azar azar yiyoruxz.sabhla öğle arasında ara öğün möutlaka yapıyoruzz.yoksa koç sna ceza verirrrr...hemen baslıyorum ınsallah verırım, hatta bugun yedıkelrımı yazabılırım :)
sabah
1 poğaca, sekersız bır bardak çay
öğlen
peynırlı cubuk kraker
kizlar bugun ben de acayip bi bas donmesi var yaa
kizlar bugun ben de acayip bi bas donmesi var yaa
geçmiş olsunn,fazla ayakta kalmaktan,tansiyom düşüklüğünden olabilir,azcık uzan dinlen bence..
az yemissin ondandir. Yaa borulce mevsimi mi?? Cani borulce istediii
Normal cay gibi demlenip iciliyor. Ben bitki caylarini seviyorum, bence tadi guzel. Ben limonsiz iciyorum. Gunde 3 kupadan fazlasi tavsiye edilmiyor. Bu kadar..bişey sorcam,bi,beriye çayı normal çay gibi demlenerek mi içiliyoo?+barsak hareketlendiriyo mu?+tadı güzel mi?+içerken limonlu mu içiliyo?bu kadaracıkkkkkkk
isyerinde cikmisti yedim canim.
bilmiyorum ki mevsimi mi?
tuhh canini istettim, bigun gel bizim sirkete, ogle yemegi ismarlayayim sana
hosbuldumm, ayy ınsallahh öle olur ya..
hemen baslıyorum ınsallah verırım, hatta bugun yedıkelrımı yazabılırım :)
sabah
1 poğaca, sekersız bır bardak çay
öğlen
peynırlı cubuk kraker
20/05
Sabah
2 dilim kepk ekmegi
Yarim salatalik, 1 k.k. kasar peynir
1 tatli kasigi bal
Yesil cay
Ara
1 domates,
1 k.k. beyaz peynir
Ogle
Mercimek corbasi
z.yagli borulce
1 kasik ispanak, 2 kasik salata
ara
cay,
2 minik pizza kurabiye
aksam
yemegim yok, ne yapicam bilmiyorum.
sabah yine 60 kilo çıktığım için moralim bozuldu...ne yesem diye içimdeki canavar uyandı habşre savaşıyorum....yani 1 kilo veremeyincede resmen çöktüm
Normal cay gibi demlenip iciliyor. Ben bitki caylarini seviyorum, bence tadi guzel. Ben limonsiz iciyorum. Gunde 3 kupadan fazlasi tavsiye edilmiyor. Bu kadar..
sağol canım,ben de bitki çayı sevrim ve çok içerim.hatta normal çayyın tadını bilmeem,hiiç içmedimm dahaa...ama paptya ve sinamekiyi içemiyorumm,midem bulanıyoo daa o yüzden sordummm,o ikisine benzemeyen her türlüü bitkiyii içerimmmm
olmadı şimdi..
sabahta öğlende kötü.. önce abur cubur ve hamur alışkanlıklarından kurtuluyoruz..
evet bende o olay cok var abur cubur cok yerım, aksam uzerı hadı kahve ıcelım yanında kekler pastalar ama yok kafaya koydum hayatımdan cıkartıcam hepsını.. ınsallah tabı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?