gogus 87
bel 64
kalca da 96
son halim.
;-)
Ben genelde elbise giyerim.Cok seviyorum etek ve elbise giymeyi. Hele ki yazin bu sicakta cok rahat oluyor...Pantolonlar yazin yapisiyor sinir oluyorum
Bozmaaaaa gidecek hepsiiiii sen sağlıklı besleniyorum sporumu yapıyorum diye düşün inan ısrarcı olmayınca kilolar da inatlaşmıyor daha kolay gidiyorrrr
Hop bir ki üç kaydirigubbakcemile2
ben de cogunlukla pantolonla rahat edrim cnm,
etek elbise de giyiyoum ama isyerinde tum gun rahatsiz bi sekilde oturmaktan belim agriyor etek giydigim gun)
cnm biz de evdeydik,
h.sonu adanaya gidecegimiz icin bikac sey almamiz gerekiyordu onun icin ciktik esimle.
bir de kendime sac duzlestirici aldim, ne zamandir istiyordum,
esimin dogumgunu hediyesi daha dogrusu; epilasyon aleti ve sac duzlestirici.)
ikisi de lazimdi ne zamandir iyi oldu.
arzum yeni bir sac duzl. cikarmis, iyonlu, elektirklenmeyi onluyor, saci parlak gosteriyormus,
benim saclarim zaten duz de, fonlu gibi gorunsunler diye aldim.
daha denemedim, nasil olacak bakalim.
nilufert
bu haftasonu adanaya gidiyoruz canim,
2 gunlugune,
haftaya da tatile gidicez, 28 mayis cuma yola cikicaz; antalya sideye gidicez cnm.
Soğuk olur mu bilemiyorum bana hiç soğuk gelmedi sarozun suyu, ama sıcak aylarda gitmiştim galiba genelde. Saroz bence Türkiye'nin en güzel denizlerinden birine sahip, uzun süredir gitmedim, ama bu kadar sakin, bu kadar temiz, kumlu çok fazla yer yok, bir de fazla popüler olmaması bir artısı.
Ben de bu sene Fethiye'ye gitmek istiyorum hiç gitmedim, suyu sakin diye, ya da Marmaris Turunç köyüne, denizi sevmeyince o tatilden hiç keyif alamıyorum ben.
@anchusa huzurlu bir tatil istiyorsan kesinlikle gökova derim en güzel en huzurlu tatilim orda geçti.. heleki imkanım olsa teknemde hiç karaya inmeden kalırımdım gökovanın denizinde..
Turkiye inanilmaz guzel bir yer...Doyamiyorsunuz hic..Ya ben guneyi ve egeyi cok iyi gezmisim. Karadeniz ve doguyu goremedim. Cok istiyorum oralari gormeyi
aynen ben de öyle canım. ege ve akdenizde gitmediğim yer kalmadı. ailem sağolsun çok severler gezmeyi. bebeliğimden beri geziyorum o yüzden-tatlicadiarzu- ama karadeniz ve doğuyu bilmiyorum.
Benim de annem babam sag olsun...Ben 3 aylikken baslamislar gezdirmeye, arabada lazimliklar, mama tenecereleri var dusun, ablam da kucucuk..Bir de eskiden ne arabalar simdiki gibi konforlu(klima falan yok) ne hazir mama var ne bebek bezi..Tam delilik yani.. Annem bana 8.5 hamileyken babamla birlikte arabayla doguyu gezmisler. Dusun kadin dogurdu doguracak hala gezme derdindeler. Yazlarimiz hep araba tepesinde yollarda gecti. Ama doguya ve karadenize bizi goturmedile rhic...
spatz cığım,saçının kısalığı nerde,benim saçım da kısa ;kulakımın 1cm altı,küt..maşa aldımm sadece 2 kere kulalnıp,saçımı kestirdimm dee,ben de maşayı kullana bilir miyimm acaba diyee merak ettimm saçının boyunu....
Sabah:1 filtre kahve
Kahvalti 1 dilim tam tahilli ekmek, beyaz peynir, 3 cherry domates, bir tutam maydonoz, 1 yesil zeytin, beste bir simit.
Ara: Dondurma (Az cok az)
Ara 2: Erik(4 tane) ve biberiye cayi
Ara 3:2 tane kurabiye-(ev yapimi) ve biberiye cayi
Ogle: Yagsiz tuzsuz salata (dondurma ve kurabiye yuzunden kendimi cezalandirdim)
Ara:Ceyrek muz
Aksama da zeytinyagli kabak yemegi ve bulgur pilavi yiyecegim
Kuzucum abur cuburlara kizma spor yapip erittim hepsini..cheesecake tarifin de aklimda unutmadim
4 millik leslie ve 1 saatlik pump it up videosunu yaptim bugun... Pek bir sportif hissettim kendimi ama simdi kolumu kaldirasim yok.
Kizlar ben dans etme ozurlu biri olarak pump it up yaptim.Videosunu yeni indirmistim. Yok boyle bir sey. Tshirtimi siksaniz su cikar, oyle terledim... Ama kendimi videoya cekip izlemek istiyorum. Cok beceriksiz hissettim. Daha once de bir salsa kursu tecrubem var ama vucut koordinasyonum cok kotu benim yaaa...
menüm:
sabah:1 yeşil elma+1 yeşil çay yarım saat sonra jahvaltı:1 dilim kepek ekm+peynir+zytin+1 haşlanmış yumurta+bol ot+1 tatlı kaşığı çilek reçeli(dün yaptım daa,tadına bakmak içinnn yedimm)
ara:3 kayısı
öğleiknikteydimm,ızgara et ve sebzeelr+bol salata+bol ip ve topppp
ara:5 çilek
ara:1/2 portakal
akşama:mercimek çorbası +yoğurt+salataa yemeyi planlıyorum.
içeccek:çok suu+1 brdk ayran
(piknikte cola devrine ayranla son verdim,büyük küçük herkes ayran içti...)
hareket:9lu tibetim+ip+top bu kadar....
reddettiklerim:baklava(zaten pek sevmem)+çocukların çikolatalrı+magnummm herkes tatlı yerken,ben çilek,,dondurma yerlerken de portakal yedimm..herkes bana salak dedii,ama olsunnnn..yesem,ölçülğ yiyememm o yüzden hiç yemedimm...mutluyummm
[
salak mı dediler:uhm:
menün ölüçülü akşamda egzersiz yaparsan memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?