50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar eve yeni girdik kızımla
biraz işlerim var sonra inşallah callanı yapacağım

menüm:
sabah:1 yeşil elma+1 yeşil çay yarım saat sonra jahvaltı:1 dilim kepek ekm+peynir+zytin+1 haşlanmış yumurta+bol ot+1 tatlı kaşığı çilek reçeli(dün yaptım daa,tadına bakmak içinnn yedimm)
ara:3 kayısı
öğleiknikteydimm,ızgara et ve sebzeelr+bol salata+bol ip ve topppp
ara:5 çilek
ara:1/2 portakal
akşama:mercimek çorbası +yoğurt+salataa yemeyi planlıyorum.
içeccek:çok suu+1 brdk ayran
(piknikte cola devrine ayranla son verdim,büyük küçük herkes ayran içti...)
hareket:9lu tibetim+ip+top bu kadar....
reddettiklerim:baklava(zaten pek sevmem)+çocukların çikolatalrı+magnummm herkes tatlı yerken,ben çilek,,dondurma yerlerken de portakal yedimm..herkes bana salak dedii,ama olsunnnn..yesem,ölçülğ yiyememm o yüzden hiç yemedimm...mutluyummm

ayyy sabahtan beri yoğunluktan siteyi bile açamadımmm

gogus 87
bel 64
kalca da 96

son halim.

;-)

seninkine çok yakın benim de peppercim.

gögüs 87
bel 66
kalca 94

Ben genelde elbise giyerim.Cok seviyorum etek ve elbise giymeyi. Hele ki yazin bu sicakta cok rahat oluyor...Pantolonlar yazin yapisiyor sinir oluyorum

ben de çok severim elbise ve etek giymeyi,azıcık hava ısındı hemen çıkarttım attım pantolonlarıkaydirigubbakcemile2

Bozmaaaaa gidecek hepsiiiii sen sağlıklı besleniyorum sporumu yapıyorum diye düşün inan ısrarcı olmayınca kilolar da inatlaşmıyor daha kolay gidiyorrrr

Hop bir ki üç kaydirigubbakcemile2

ya sense dün ben seni gördüm rüyamda biliyor musun?dün ailenle ilgili sıkıntılarından bahsettin ya, ondan çok etkilendim sanırım:gitme: insallah yoluna girer hemen canım benim.

güle güle kullan canım. doğumgünün de şimdiden kutlu olsunnnnopuyorumnanaktan
benim düzleştiricim var ama ilk çıktığında almıştım, antika oldu iyice. yeni kesim saça yeni düzleştirici yakışır dimikaydirigubbakcemile3

bu arada dün saçlarıma maşa yaptım. maşalı da güzel oldu bence kısa saçımalkisalkisalkis

nilufert
bu haftasonu adanaya gidiyoruz canim,
2 gunlugune,

haftaya da tatile gidicez, 28 mayis cuma yola cikicaz; antalya sideye gidicez cnm.

güzelce dinlen, eğlen canım benimkaydirigubbakcemile5

@anchusa huzurlu bir tatil istiyorsan kesinlikle gökova derim en güzel en huzurlu tatilim orda geçti.. heleki imkanım olsa teknemde hiç karaya inmeden kalırımdım gökovanın denizinde..

biz geçen yaz arkadaşlarımızla birlikte gökova, marmaris, bodrum turu yaptık. girip çıkmadığımız koy kalmadı. tadı damağımda kaldı gerçekten de...:kedi:

Turkiye inanilmaz guzel bir yer...Doyamiyorsunuz hic..Ya ben guneyi ve egeyi cok iyi gezmisim. Karadeniz ve doguyu goremedim. Cok istiyorum oralari gormeyi

aynen ben de öyle canım. ege ve akdenizde gitmediğim yer kalmadı. ailem sağolsun çok severler gezmeyi. bebeliğimden beri geziyorum o yüzden-tatlicadiarzu- ama karadeniz ve doğuyu bilmiyorum.

aynen ben de öyle canım. ege ve akdenizde gitmediğim yer kalmadı. ailem sağolsun çok severler gezmeyi. bebeliğimden beri geziyorum o yüzden-tatlicadiarzu- ama karadeniz ve doğuyu bilmiyorum.

Benim de annem babam sag olsun...Ben 3 aylikken baslamislar gezdirmeye, arabada lazimliklar, mama tenecereleri var dusun, ablam da kucucuk..Bir de eskiden ne arabalar simdiki gibi konforlu(klima falan yok) ne hazir mama var ne bebek bezi..Tam delilik yani.. Annem bana 8.5 hamileyken babamla birlikte arabayla doguyu gezmisler. Dusun kadin dogurdu doguracak hala gezme derdindeler. Yazlarimiz hep araba tepesinde yollarda gecti. Ama doguya ve karadenize bizi goturmedile rhic...

spatz cığım,saçının kısalığı nerde,benim saçım da kısa ;kulakımın 1cm altı,küt..maşa aldımm sadece 2 kere kulalnıp,saçımı kestirdimm dee,ben de maşayı kullana bilir miyimm acaba diyee merak ettimm saçının boyunu....

aynen canım bizimkiler de öyle. ben hatırlıyorum, kardeşim 4 aylıktı çeşmeye gitmiştik. o zamanki pusetler de şimdiki gibi değil, çanta gibi taşıyorlardı çocuğu:roflol: sonra ben de her tatilde kova kavgası ederdim çocuklarla:sm_cool:

canım benim o kadar kısa değil, omuzumda hatta daha bile uzun. ama nerdeyse belime kadardı, yeni kestirdim de o yüzden kısa diyorumolumunekankayizsmile

maşan inceyse kullanabilirsin, ama kalınsa olmuyor kısa saça. benimki kalın olduğu için çok zorlandım yaparken bu bou saça rağmen.

dondurma yaz için enmasum abur cubur. geçen tvde izledim diyetisyen diette olanlara günlük bir miktar dsondurma öneriyordu.. kurabiyede ev yapmıymış sporunuda yapmışsın..
ölçüyü kaçırmadığın için tebrik ederim

salak mı dediler:uhm:
menün ölüçülü akşamda egzersiz yaparsan memnun olurum

[
canım benim o kadar kısa değil, omuzumda hatta daha bile uzun. ama nerdeyse belime kadardı, yeni kestirdim de o yüzden kısa diyorumolumunekankayizsmile

maşan inceyse kullanabilirsin, ama kalınsa olmuyor kısa saça. benimki kalın olduğu için çok zorlandım yaparken bu bou saça rağmen.[/QUOTE]

teşekkürler,bi, deneyimm maşam 19mm ,olmaz ama yinde deneyimmm hevesimi alamadımm maşadannn..CADIARZU

[

menün ölüçülü akşamda egzersiz yaparsan memnun olurum[/QUOTE]

salak diye baklavayı yemediğim için dedilerr de,çevremdeiler maşallahh hep iştahı bol insanlar da....
yatmadan mekik çekebilirmm sadecee 20-30 o kadar yetmez mii,çok yorgunum.....:çok üzgünüm:

[

menün ölüçülü akşamda egzersiz yaparsan memnun olurum

salak diye baklavayı yemediğim için dedilerr de,çevremdeiler maşallahh hep iştahı bol insanlar da....
yatmadan mekik çekebilirmm sadecee 20-30 o kadar yetmez mii,çok yorgunum.....:çok üzgünüm:[/QUOTE]

olur cnm

HAYDI HERKES 10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA

1-SENSEWITCH

2-YESA

3-DULCINEA

4-PRENSES

5-YASEMNCIGIM EKLEDIM VALLA CIKARMAM BI DAHA:)

6-KLIK

7-TRUF

8-NESMEKAYA
HOBAAAAAAA TIRILAY LAY LOM TIRILAY LAY LOMM
sempatiksalakcinni

Gecmis okuyorum canlar ekleyecegim gordukce:)

Son düzenleyen: Moderatör:
dıp not:) koclar cuma gece 12den sonra degısıyor

cuma gece 12den sonra yenı kocumuz anchusa

cuma tum gun yıne kuzucum:))

CALLAN DETAYLAR VE DE LINK GELIYORRRRRRRRRRRRRRR

1- ISTEYEN normalinden isteyen superinden yapabilir

2- hergun mutlaka yapilacak

3-bazi yerler atlanabilir

4- ama en onemli 4 kisim asla atlanamaz
a) en bastaki karin hareketlerinin hepsi

b)bacak hareketleri

c)kalca hareketleri

d) ic bacak sikma hareketi

onun disinda tabii esneme gerinme sicrama atlama gulme oynama yapabilrisiniz ama bu 4 (DORT) MUTLAKA OLACAK:)

CALLAN LINK ICIN GOOGLE A

S E N D E ZAYIFLA CALLAN yazilacak ilk cikan site

ikinci link umarim cikacak:)

aaaaaaaa cikti valla HAYDI HERKES CALLANA (bu arada 10 gunluk dedik de gelecek carsamba okul gezisine gidiyoruz biz:) yokuz carsamba persembe cuma aksam donecegiz ama olsun 10 gun dedik 10 gun olsun:))

Diyet, callanetics programinin bir parçasini olusturuyor mu?
Düzenli callanetics uygulayan bir kisi, tek bir kilo bile vermeden 2 beden kьзьlebilir. Ama diyet bu programin bir parзasi degildir. Ancak, eger diyet yapip, mesela 5 kilo veririseniz, sanki 10 kilo vermissiniz gibi görünebilir.

Callanetics kolay mi?
Egzersizler ilk basta zor gelecek. Sonunda da kendinizi harika hissedeceksiniz.

Gerçekten ise yariyor mu?
Birkaç seans boyunca devam ettikten sonra cevabi kendiniz veriyor olacaksiniz.

Callanetics‘in yararlari nelerdir?
Egzersiz, güç, dayaniklilik ve esnekligi artirir. Callanetics ise bunlara ek olarak su 7 konuda yarar saglar:

* koordinasyon
* denge
* vücudunuzun farkina varma
* vücut kontrolь
* disiplin
* hiz
* fiziksel ve zihinsel rahatlama

(ALINTIDIR)

yesa ben zaten her gün yapıyorum callan'ı eklesen mi eklemesen mi bilemedim bu sebepten

neyse kaçtım ben opuyorumnanaktan

slm kızlar kaydirigubbakcemile2 nasıl keyifler opuyorumnanaktan
kuzucum ya sen bi göz çewresi bakım kremi sölemiştin markası neydi onun bilmiyorumkismile

bugün sabah

1 kupa zencefil, karanfil,tarçın ve ıhlamurlu çay + 2 kuru kayısı

kah
sütlü tahıllı gewrek
1 kupa yeşil çay

yarım saat kadar dışarda yürüdüm

ara
1 porsiyon sütlü tatlı

öğlen
semizotu yemeği
yoğurt
tarhana çorbası
yarım dilim tam buğday ekmeği

ara
1 incir + 6 kawrulmamış finduk
1 kupa sütlü türk kayfesi(sade:)

ebru şallı pilates yaptım

ara
1 portakal
1 kupa yeşil çay

akşam
çorba
tawıklı yeşil salata
yarım dilim tam bug. ekmeği

Yesa ben de lotte berk i indirdim. Callana cok benziyormus ama biraz daha eglenceliymis. Onu deneyecegim. Callan dan cok zevk alamadim ben. Eger seversem lotte berki 20 gun yapmayi planliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…