50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüme gelince
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir domates
ara 1 elma
öğlen ızgara tavuk yoğurt
ara 2 adet diet bisküvi
akşam 5 kaşık taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği

slm opuyorumnanaktan

Yesa ben de lotte berk i indirdim. Callana cok benziyormus ama biraz daha eglenceliymis. Onu deneyecegim. Callan dan cok zevk alamadim ben. Eger seversem lotte berki 20 gun yapmayi planliyorum.

tüm bölümleri indirdin mi bende indirmiştim onu callan gibi itici durmuyo ama pilates daha zewkli geliyo bi türlü başlayamıyorum onlara boshayallersmile

bu arada burda birisi yazmıştı ben de callan cardioyu indirdim, klasik callandan daha keyifli gibi duruyor, ilk bölüm kardiyo, ikincisi klasik, indirin isterseniz,

ay gidiyim burdan kopamıyorum, bağımlılık yaptınız yahu öptüm yeniden opuyorumnanaktan

canım yorumlarda pek beğenmemişlerdi cardio callanı ama sen beğendiysen bende bi bakim barii Şeniz
güle güle lachecim opuyorumnanaktan

slm opuyorumnanaktan

tüm bölümleri indirdin mi bende indirmiştim onu callan gibi itici durmuyo ama pilates daha zewkli geliyo bi türlü başlayamıyorum onlara boshayallersmile

hepsini indirdim. Pilates zaten yapiyorum duzenli . Bence de pilates daha zevkli. Kiyaslayamam bile. Son bir haftadir ara verdim pilatese. Sporu degistirmek iyi birsey ya vucudu sasirtmak icin, bugun pump it up a basladim leslie yerine, pilates yerine de lotte yi yapmak istiyorum. Ben callani 3 -4 kere yaptim, dayanamadim biraktim. Insallah buna devam edebilirim.

doğru söylüyosun canım peki nasıl bi program düşünüyosun bi gün kalça bi gün karın gibi falann mı yoksa başlamışken hepsini aradan çıkarmayımı guclubacismile callan tam bi yıldır duruyo pc de arada bi açıp izliyom sırnaşık şey yorumları okuyom ama yinede gaza gelemiyom zewk almıcağı düşündümden başlayamıyorum bi türlü kaydirigubbakcemile3

lingoşum çok az yiyon kıı :hulya:

kalca / ust bacak ve gobek yapacagim ben. memnun kalirsam bonuslari ve muscle eats fat i ilave ederim. Ama hepsini birden yapamam. Yok o kadar vaktim. Donusumlu yapabilirim ancak vucudumun durumuna gore.

ooo lingu çok iisin kaç gündür. şaşırtıosun beni vallaaklinialirimsmile
ödülün gelio canım...

krem: NEUTRAGENA

menüme gelince
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir domates
ara 1 elma
öğlen ızgara tavuk yoğurt
ara 2 adet diet bisküvi
akşam 5 kaşık taze fasülye 1 dilim kepek ekmeği

DİECEK BİŞEY YOK GAMİŞ TEBRİKLER..kaydirigubbakcemile5

Bizim aksam yemegi yine 8 den sonraya kaldi. Esim yine gec geliyor isi yuzunden. Ay ne kotu gec yemek yaa. acikip bir de sacma sapan seylere saldiriyorum. Kirmizi lahana kestim tavsan gibi onu kemiriyorum kendimi tutacagim diye...Benim oglen ve aksam arasinda 3-4 ara ogun oluyor....

kızlar selam bugün yediklerim sabah bi tane pide ama le bildiğiniz pide gibi çok uyduruk küçük bişi.öğlen çin susulu tavuk salata,hiç yağ sos koymadım,akşamda bi kaç lokma patates salatası azda peynirli makarna.sabah 25dk yürüdüm,akşamda sporumu yapacam 1 saat

ödülün gelio canım...

teşekkürler canım Şeniz

güzel canım opuyorumnanaktan

akşam geç yemek hiç iyi olmuyo ben 17 30 da yedim eşim varken bende geç yemek yiyordum ama baktım olmuyo ben önceden yiyordum yemeğimi

lingoşum çok az yiyon kıı :hulya:

gamişim ben kaşık hesabı yapmıyom doyana kadan yiyom çünkü ama ekmeği falan azcık azalttım 1,5 aydır yerimde sayıyodum yemeyle olmuyo bu işler sempatiksalakcinni 1 ay sonra kayınvalidemin yanına gitcem o zamana 52 olem yaw aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kalca / ust bacak ve gobek yapacagim ben. memnun kalirsam bonuslari ve muscle eats fat i ilave ederim. Ama hepsini birden yapamam. Yok o kadar vaktim. Donusumlu yapabilirim ancak vucudumun durumuna gore.
anladım canım sen bi başla belki bende yaparım opuyorumnanaktan

ödülün gelio canım...

saolasın koçum benim opuyorumnanaktan senle dulci kulaklarımı çeke çeke adam ettiniz beni o gece ehehe sempatiksalakcinni sırnaşık şey iyikide yaptınız saolun warolun a.s. artık hedefe warıp kilomu koruma dönemine geçmek istiyom yawyum ya delikafadulden
canım radiance boost mu tam adı gamyoncuiremsu

oljursun lingoşum 52 de olursun ben nasıl vercem onca kiloyu onu düşünüyom bide belli kilodan sonra zayıflamam yavaşlıcak diye korkuyom bide bide şeyyy beslenme uzmanımdan korkuyom tartılırken hep kalbim güm güm atıyo kilo verememiş olcam diyebilmiyorumkismile

akşam geç yemek hiç iyi olmuyo ben 17 30 da yedim eşim varken bende geç yemek yiyordum ama baktım olmuyo ben önceden yiyordum yemeğimi

gamis tek birlikte yedigimiz ogun aksam yemegi... Onu da yalniz yemek istemiyorum acikcasi..O yuzden beklemeye calisiyorum. Zaten yillardir yalniz yiyorum yemegimi yalniz yasadigim icin. O yuzden hic haz etmiyorum..Bir de yemek yemek benim icin sosyal bir paylasim..Seviyorum muhabet edip yemek yemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…