50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

weririsin canım takır takır gidicek hepsi maşallah pek bi kararlı görüyom seni a.s.
hem hiç öle durcak falan diye düşünme diyetisyen ona göre bi prog. uygulucaktır dert etme kuzum Şeniz
canım ya kıyamamm çok mu sert biri :1ninca: seni yemekhanede yakalıyomu yine sempatiksalakcinni

başla canım çok faydasını görceksin :içelim:

ayyy inşallah ya dergilerde falan deli gibi yeşil çay için die bas bas bağırıolar,ee burdada hepiniz içionuz maşşallah... bi etkisi olmasa bu kadar konuşulmasdı yeşil çay die herhalde (kendime terapi yapıom resmen pek sevmemede kendilerini)

bu azimle gidersen tabiki olursun cnm..eminim
tam adını bilmiorum cnm neutragenanın göz kremi de verirler 19tl

öpüyorum hepiniz ablamlara gidiorum ben yarın herkesin güzel haberleri olur umarımopuyorumnanaktan

yesil cayi bende sevmem ama evde sevdigin caylarla karisitirip demleyip icebilirsin.. Ben tarcinla demliyorum ve yaseminle mesela. O zaman yesil cay tadi gelmiyor hic.bugunlerde de biberiyeli iciyorum

ayyy o sofrada muhabbet işi bizde hiç olmadı hele eşim kıtlıktan çıkmış gibi hızlı hızlı yer bende ona uyucam diye onun ardından giderim bizimki genelde yemekten sonra sigarayla çayla sohbet olur en iyisini yapıyorsun canım

çok şeker çok tatlı biri beslenme uzmanım aslında korkmak değilde kilo veremyip onu üzcem diye korkuyorum kadın ben kilo verdikçe kendi kilo vermiş gibi seviniyor onun gözlerindeki o sevinç beni daha bi gaza getiriyor meral evcen seviyorum seni evet tatlım yemeklerde hep yakalıyor beni ama tebrik ediyor artık sırnaşık şey

tadını sewmiyosan bergamot aromalısı falan alabilirsin..bende içine genlde karanfil atarak içiyorum daha hoş kokuyo tarçınlı içen arkadaşlarda war opuyorumnanaktan sana kalmış yani zemuszemus

bu azimle gidersen tabiki olursun cnm..eminim
tam adını bilmiorum cnm neutragenanın göz kremi de verirler 19tl

öpüyorum hepiniz ablamlara gidiorum ben yarın herkesin güzel haberleri olur umarımopuyorumnanaktan

inş. canım opuyorumnanaktan bende öptüm kuzucum güle güle Şeniz

aferin kıs o zaman uslu çocuk olup bişiler aşırmıyon demekki kaşla göz arası delikafadulden
canım motiwasyonundan belli ne kadannn ii biri olduu Şeniz

eşim geldi akşam yemeğini filan yedik
size bişey sorcam bu aralar yani erik çıkalı habire erik yiyesim var
çatlayana kadar
sabah öğlen akşam 3 öğün
bunu nasıl durdurabilirim
2 kg erik aldım dün

owwww benim diyetimde erik 6 adet meyve bile sayılı boshayallersmile

yok kııı aşırmıyom artık ama neleri neleri özledim bir bilsen hiç yazmıyım delikafadulden
Şeniz olumunekankayizsmile

ye gitsin canım su niyetine yaw Şeniz

owwww benim diyetimde erik 6 adet meyve bile sayılı boshayallersmile

ana gız niye o kadar az bana 10-15 arası demişti bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…