teşekkürler canım Şeniz
güzel canım opuyorumnanaktan
oljursun lingoşum 52 de olursun ben nasıl vercem onca kiloyu onu düşünüyom bide belli kilodan sonra zayıflamam yavaşlıcak diye korkuyom bide bide şeyyy beslenme uzmanımdan korkuyom tartılırken hep kalbim güm güm atıyo kilo verememiş olcam diyebilmiyorumkismile
başla canım çok faydasını görceksin :içelim:
gamişim ben kaşık hesabı yapmıyom doyana kadan yiyom çünkü ama ekmeği falan azcık azalttım 1,5 aydır yerimde sayıyodum yemeyle olmuyo bu işler sempatiksalakcinni 1 ay sonra kayınvalidemin yanına gitcem o zamana 52 olem yaw aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
anladım canım sen bi başla belki bende yaparım opuyorumnanaktan
saolasın koçum benim opuyorumnanaktan senle dulci kulaklarımı çeke çeke adam ettiniz beni o gece ehehe sempatiksalakcinni sırnaşık şey iyikide yaptınız saolun warolun a.s. artık hedefe warıp kilomu koruma dönemine geçmek istiyom yawyum ya delikafadulden
canım radiance boost mu tam adı gamyoncuiremsu
ayyy inşallah ya dergilerde falan deli gibi yeşil çay için die bas bas bağırıolar,ee burdada hepiniz içionuz maşşallah... bi etkisi olmasa bu kadar konuşulmasdı yeşil çay die herhalde (kendime terapi yapıom resmen pek sevmemede kendilerini)
ayyy o sofrada muhabbet işi bizde hiç olmadı hele eşim kıtlıktan çıkmış gibi hızlı hızlı yer bende ona uyucam diye onun ardından giderim bizimki genelde yemekten sonra sigarayla çayla sohbet olur en iyisini yapıyorsun canımgamis tek birlikte yedigimiz ogun aksam yemegi... Onu da yalniz yemek istemiyorum acikcasi..O yuzden beklemeye calisiyorum. Zaten yillardir yalniz yiyorum yemegimi yalniz yasadigim icin. O yuzden hic haz etmiyorum..Bir de yemek yemek benim icin sosyal bir paylasim..Seviyorum muhabet edip yemek yemeyi.
weririsin canım takır takır gidicek hepsi maşallah pek bi kararlı görüyom seni a.s.
hem hiç öle durcak falan diye düşünme diyetisyen ona göre bi prog. uygulucaktır dert etme kuzum Şeniz
canım ya kıyamamm çok mu sert biri :1ninca: seni yemekhanede yakalıyomu yine sempatiksalakcinni
ayyy inşallah ya dergilerde falan deli gibi yeşil çay için die bas bas bağırıolar,ee burdada hepiniz içionuz maşşallah... bi etkisi olmasa bu kadar konuşulmasdı yeşil çay die herhalde (kendime terapi yapıom resmen pek sevmemede kendilerini)
bu azimle gidersen tabiki olursun cnm..eminim
tam adını bilmiorum cnm neutragenanın göz kremi de verirler 19tl
öpüyorum hepiniz ablamlara gidiorum ben yarın herkesin güzel haberleri olur umarımopuyorumnanaktan
ayyy o sofrada muhabbet işi bizde hiç olmadı hele eşim kıtlıktan çıkmış gibi hızlı hızlı yer bende ona uyucam diye onun ardından giderim bizimki genelde yemekten sonra sigarayla çayla sohbet olur en iyisini yapıyorsun canım
çok şeker çok tatlı biri beslenme uzmanım aslında korkmak değilde kilo veremyip onu üzcem diye korkuyorum kadın ben kilo verdikçe kendi kilo vermiş gibi seviniyor onun gözlerindeki o sevinç beni daha bi gaza getiriyor meral evcen seviyorum seni evet tatlım yemeklerde hep yakalıyor beni ama tebrik ediyor artık sırnaşık şey
aferin kıs o zaman uslu çocuk olup bişiler aşırmıyon demekki kaşla göz arası delikafadulden
canım motiwasyonundan belli ne kadannn ii biri olduu Şeniz
yesil cayi bende sevmem ama evde sevdigin caylarla karisitirip demleyip icebilirsin.. Ben tarcinla demliyorum ve yaseminle mesela. O zaman yesil cay tadi gelmiyor hic.bugunlerde de biberiyeli iciyorum
eşim geldi akşam yemeğini filan yedik
size bişey sorcam bu aralar yani erik çıkalı habire erik yiyesim var
çatlayana kadar
sabah öğlen akşam 3 öğün
bunu nasıl durdurabilirim
2 kg erik aldım dün
Şeniz olumunekankayizsmileyok kııı aşırmıyom artık ama neleri neleri özledim bir bilsen hiç yazmıyım delikafadulden
eşim geldi akşam yemeğini filan yedik
size bişey sorcam bu aralar yani erik çıkalı habire erik yiyesim var
çatlayana kadar
sabah öğlen akşam 3 öğün
bunu nasıl durdurabilirim
2 kg erik aldım dün
owwww benim diyetimde erik 6 adet meyve bile sayılı boshayallersmile
Şeniz olumunekankayizsmile
ye gitsin canım su niyetine yaw Şeniz
ana gız niye o kadar az bana 10-15 arası demişti bilmiyorumkismile
bilmiyim valla karpuz 1 ince dilim karpuzuda pek severim
sonra yerli muz 1 adet ithal muz yarım adet böle böle böle kafamçokkarıştı
öpüyorum canımcanlar öpüyom sizi opuyorumnanaktan uzaniim accuk :)))
alti erik mi??Bugunku kotayi doldurmusum ben. Kac ogun meyve hakkin var gunde gamis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?