gözümde arpacık gibi bişi çıkmış neden acaba
kızlar show tv deki evlenme programını izledinizmi evcilik oyunumu ne ne manyakca yapmacık bi program
alti erik mi??Bugunku kotayi doldurmusum ben. Kac ogun meyve hakkin var gunde gamis?
ayyyyy,ne kadar daa yavaşş iniyoo,bende yavaşş yparımmmmmm
=) kolay gelsin bende birazdan spora baslicam.. Bugün yine baya yedim dogum günü vardi yemek zorundaydim yoksa arkadasimin annesi beni dövcekti... =)
selam kızlar eve yeni girdik kızımla
biraz işlerim var sonra inşallah callanı yapacağım
ya sense dün ben seni gördüm rüyamda biliyor musun?dün ailenle ilgili sıkıntılarından bahsettin ya, ondan çok etkilendim sanırım:gitme: insallah yoluna girer hemen canım benim.
doğru söylüyosun canım peki nasıl bi program düşünüyosun bi gün kalça bi gün karın gibi falann mı yoksa başlamışken hepsini aradan çıkarmayımı guclubacismile callan tam bi yıldır duruyo pc de arada bi açıp izliyom sırnaşık şey yorumları okuyom ama yinede gaza gelemiyom zewk almıcağı düşündümden başlayamıyorum bi türlü kaydirigubbakcemile3
eşim geldi akşam yemeğini filan yedik
size bişey sorcam bu aralar yani erik çıkalı habire erik yiyesim var
çatlayana kadar
sabah öğlen akşam 3 öğün
bunu nasıl durdurabilirim
2 kg erik aldım dün
ben sadec 1.part indiryodum kii 12 part ve ekstra aksam,sbah diye ayrılıyooo hepsinmiii yapcazzzz abovvvvv be n nasıll yapcammmmmm
arkadaşlar bugün 5 tur yürüdüm stadda. biraz da ip atladım 60 tane.. iyi bir başlangç olmuştur inş. ama şimdi öyle acıktımki. akşam yemeğindede biraz peynir yopurt bir kase domates çorbası ve 1 dilim ekmek yedm. çok mu olmuş. akşam sınırsız meyve yesem olurmu.. öğlen 12 dede bi tabak pirin. pilavı bi tabak et sote yedim ama 12 den 17.30 a kadarda bişey yemedim
mrb canım,bence meyveyi sınırsız yeme,çünkü meyvedee şeker var+12 den 17 ye kadar bişey yememn büyük bir hata olmuş,sık aralıklarla az az yersen matabolizman daha rahat çalışır,tabiki aç kalma,salatalık ye,hem tok tutar,hem kalorisi düşükkk...
zemuszemus
kolay gelsin sana canım,ye bişey olmaz,sen küçüksünn dahah rahat veririsinn kkilolarını,,şimd,i canının çektiğini az az yee bişey olmazz..cokacimcoook
koç yokken azcıkk koçlukk yapimmmmkötükedihüsosabah
2 dlim tam bğdy ekmek
peynir
kırmızı biber közleme
öğlen
arnavut ciğeri
ara
2 bisküvi,nescafe
akşam
küçük porsiyon yağsız makarna
domates
kaçamak= 1 draje çikolata
içindeki sesin susmasını istiyosan,kalkıppp hareket ediyosunnn..snna kolay harekett verelimmm 20 mekikk çekkk içindeki sesii sustur,o seni susturmadan...ama gecenin bu saatindede gofret yedim..çok suçlu hissediyorum..
çalışıyorum. iş yerinde yiyememki.:S meyve yesem olurmu. ara öğün olaraj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?