50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gözümde arpacık gibi bişi çıkmış neden acaba

sıcak uygulama yapman lazım
ancak sıcakta olgunlaşır tamamlaması gereken süreyi tamamlar
şöyle yap cam çay bardağına sıcak suyu koy dayanabileceğin sıcaklıkta
gözünün üstünde tut belli aralıklarla
hemen iyileşir
geçmiş olsun

kızlar show tv deki evlenme programını izledinizmi evcilik oyunumu ne ne manyakca yapmacık bi program

öle saçma şeylerle işim olmaz benim
mantığı ne ki
bi kaç çocuk çıkarıp evcilikmi oynuyorlar

alti erik mi??Bugunku kotayi doldurmusum ben. Kac ogun meyve hakkin var gunde gamis?

canım o senin için geçerli değildir kesinlikle

iyi akşamlar herkese,
ya bu caallnı indirmek için oraya üyemi olmak lazımm** lesli,cardio onları ordan indirmiştimm dee üyemiiym değilmiiymm unuttummmm...
yıllardır,her türlü yeşil çayı içen biri olarak;çaykur-burcum-bergamut aromalıı sarı-yeşil küçük teneke kutu kesinlikle en güzel yeşil çayy ve bu çaydan sonra evdekiler,kahvaltıda siyah çayı bırakıp bunu içmeye başladılarr...yeşil çayın tadını sevmeyenler bunu mutlaka denesinn derim ben...

ben sadec 1.part indiryodum kii 12 part ve ekstra aksam,sbah diye ayrılıyooo hepsinmiii yapcazzzz abovvvvv be n nasıll yapcammmmmm

işte videonun linki yazan yeri indiriyomm+deneek isyetn arkdaşlar için part 12 ye kadar vermiş onun daa part 1 indirdimm yaaa onun hepsimi incekkk+gece 3 part+gündüz 3 part linlker varr onlar da mı incekk,aynı şeyler mii farklı mıı,,,gözümm korktu vallaaaaaa...bişeyyyy yazınnn banaaaa

zemuszemus
=) kolay gelsin bende birazdan spora baslicam.. Bugün yine baya yedim dogum günü vardi yemek zorundaydim yoksa arkadasimin annesi beni dövcekti... =)

kolay gelsin sana canım,ye bişey olmaz,sen küçüksünn dahah rahat veririsinn kkilolarını,,şimd,i canının çektiğini az az yee bişey olmazz..cokacimcoook

selam kızlar eve yeni girdik kızımla
biraz işlerim var sonra inşallah callanı yapacağım

Ay bugün mü başlıyoruzzzzzzzz????
Ben çok yorgunum yaaa
Callanı da sevmiyom
Leslie de at gibi yaptı bacaklarımı
Napçam ben yaaaaaaa???

ya sense dün ben seni gördüm rüyamda biliyor musun?dün ailenle ilgili sıkıntılarından bahsettin ya, ondan çok etkilendim sanırım:gitme: insallah yoluna girer hemen canım benim.

Ay kıyamam sana yaaaa inşallah canım inşallah aksi gibi onun işleri de kötü gidiyor dedim yaa kötü bir dönemden geçiyoruz ikimiz de geçicek inşallah canım

Pek sağol ...

Aynen yaaaaaa

Lachesis hergün yapıyo biraz gaz verse ya bize...

Aynen yaaa 8 buçukta yemek yedim zaman tutuyorum ara yapmak için gidiyim erik yiyim diye dişlerim ekşiden kesmiyo kamaşıyor hala yiyorum yaa 1 oturuşta 1 kg 6 tane erik mi vermiş diyetisyen yaaa inanamadım valla ne var ki erikte bol potasyum kas yorgunluğuna 1 e 1 neden o kadar az ola ki???

ben sadec 1.part indiryodum kii 12 part ve ekstra aksam,sbah diye ayrılıyooo hepsinmiii yapcazzzz abovvvvv be n nasıll yapcammmmmm

:teytey: :roflol: sırnaşık şey ayyyy çok güldüm yawww allah da seni güldürsün nesmekaya yawwww sempatiksalakcinni

arkadaşlar bugün 5 tur yürüdüm stadda. biraz da ip atladım 60 tane.. iyi bir başlangç olmuştur inş. ama şimdi öyle acıktımki. akşam yemeğindede biraz peynir yopurt bir kase domates çorbası ve 1 dilim ekmek yedm. çok mu olmuş. akşam sınırsız meyve yesem olurmu.. öğlen 12 dede bi tabak pirin. pilavı bi tabak et sote yedim ama 12 den 17.30 a kadarda bişey yemedim

[:teytey: :roflol: sırnaşık şey ayyyy çok güldüm yawww allah da seni güldürsün nesmekaya yawwww sempatiksalakcinni[/QUOTE]

sağoll canımm,hepimizz gülelimmm aminnnn....dee ben küsstümm:sm_confused:çünkü kimse beni aydınlatmadı,ben hala cahiliyedeyimmmmm,,valal indirebildiğimm kadar indiriimm ama yapmaya gelince aynı sözüü vereemmm,,kusura bakmasınn calalncılarrrr....

sabah
2 dlim tam bğdy ekmek
peynir
kırmızı biber közleme
öğlen
arnavut ciğeri
ara
2 bisküvi,nescafe
akşam
küçük porsiyon yağsız makarna
domates

kaçamak= 1 draje çikolata

mrb canım,bence meyveyi sınırsız yeme,çünkü meyvedee şeker var+12 den 17 ye kadar bişey yememn büyük bir hata olmuş,sık aralıklarla az az yersen matabolizman daha rahat çalışır,tabiki aç kalma,salatalık ye,hem tok tutar,hem kalorisi düşükkk...

çalışıyorum. iş yerinde yiyememki.:S meyve yesem olurmu. ara öğün olaraj

sabah
2 dlim tam bğdy ekmek
peynir
kırmızı biber közleme
öğlen
arnavut ciğeri
ara
2 bisküvi,nescafe
akşam
küçük porsiyon yağsız makarna
domates

kaçamak= 1 draje çikolata
koç yokken azcıkk koçlukk yapimmmmkötükedihüso
bence az yemişin sankii..+bisüvi ve nescafe yakışmmaışşş güzel menünü bozmuşş+öğlen ki ciğerini unutmadımm ekmek arasıydııı(yazamamışınn,)sempatiksalakcinni+kaçamak sayılmazz güççüüüücckk bişeyy olmazzzz
sporunu daa yaz da koçumuzz yorumlarr gelince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…