50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bu calalnınn ilk tüm olannııı yükledimm media player açtıı..amam o part lı olnaların 3 ünü yüklemiştimm,,hiöçç bakamadıydıımm,,açmıyooooooo boşuna yüklemişimmmmm,teknikk yardımm isitiyommmmmmmmm imdatttttttttttttt

mesela özellikle neler yememem gerek.yüzümden kilo vermek istemiyorum. yemeklerdende çok kısmak istemiyorum. zaten hamur işi falan yemiyorum. bide kahvaltı yapmasam olurmu

sen ozamn yemekten ziyade spora ağırlık verr+hamur işi yemiyosan işin kolayy,abur cuburr fazla yemeee+kahvaltıyı da mutlaka yappp,her besindennn azar azar yeee.sabah-öğle-akşammm öğün atlamaa+aralarda da bi meyve,salatalık,leblebii tarzıı tok hissetirecckkk besinlerdenn all.mesleaa öğle-akşamm arasıı 2 kere ara öğün yapp günler uzunn çünküü..tatllıı yıı da akşamam bırakmaaa ,akşamm yemeğin en hafif olsunn..kahvaltı da en ağır....
hangi bölgelerinden şikayetçiysen oralar yönelik hareketler yapp,burdaki, kzılarr okunda çok yardımcıı olurlar...

aslimmciğimm ben dee sen gibi yüzümden vermekk istemiyorumm, o yüzdenn,hi,çç hareket etmeyen ben spora başladımmmsen dee dahah çok sporlal att fazllaıklarınıı.bi de yemekeleiinii az yağlııı mümkünsee yağsızz tüketmeye çalış,tuzu azalt..

callancı arladaşlarımm calalnan başlıyorumm,çok yorgunumm ama mecburenn yapcazz,bi kere yazdırdımm adımıııı
bu indirdiğim şey 1 sattlikmişşş ama ben yarım saatt yapcammm.(((((((((

vallal süre vermmemişinizz yarım saat 1 saatt diyee,beni yaptı sayınnnn + mı isterimmmmmm...ben callan deyince yarım saatt algıladımmmmm:..)

slm kızlar

yatılı misafir ağırlamak ne zor işmiş,diyetimi bozmayım ama misafirde kırılmasın diye yemek le yememek arasında kaldım..tabi biraz ipin ucu kactı ama bol bol sporla telafi etmeye çalıştım..

yaptıklarım
200 tane ip
50 mekik
30dk yürüyüş
30dk aerobik hareketler+ kpss basvurusu için kosusturmaca:)

süpersinnhihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
AYSIMA 2 mil yapacagina leslie 5 milin ilk iki milini yap boyle hafif kosu tarzi falan da var daha da guzel baktin hala enerjin var devam edersin 5e tamamlamaya

ONCE MENUM GELIYORRR SONRA DA CALLAN ICIN GIDIYORUM:))

ac karnina
corek otu

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ogle
sandvic(iki dilim ekmek arasi az kasar domates)
1 armut
1 kucuk muz

aksam yemegi oncesi
corek otu

aksam
balikli sebzeli bi sey
az patates puresi
3 kasik bezelye puresi
brokoli

ara simdi geldi aklima daha yapmadim ama
mayali sut icecegim:)

aaa hic ara yapmamisim ben ama acikmadim bi daha yaparim kocum kizma kactim ben donunce okurum YORUM YAPIN:)))

hani banaa alkışşş?????????vallal hepsini yaptımm caallanıınzıznnn,amamn ne biçim bişeymiş ayyy,,zorlandımm amaa yinde merakımdann sonun a kadar yaptımm vallaaa..her gün 1 saat 10 günn zor işşşşş..ama başladık b,i kereee,kzımayınn ama,leslii daha zevkl,sanırım bu da ondann dha yararlıı gibiii...neysee yükümü attımmm benn,darısıı diğer callancılaraaa.....yarın da nöbetçiyimm,inş..hamlamamm sabahhaaaaa....

HAYDI HERKES 10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA

1-SENSEWITCH (canim yapmadan gelme sakin:)

2-YESA

3-DULCINEA

4-PRENSES

5-YASEMNCIGIM EKLEDIM VALLA CIKARMAM BI DAHA:)

6-KLIK

7-TRUF

8-NESMEKAYA

9-AYSIMA

HOBAAAAAAA TIRILAY LAY LOM TIRILAY LAY LOMM
sempatiksalakcinni

1- GOOGLE LESLIE S E N D E ZAYIFLA YAZILIR YA DA CALLAN YAZILIR ilk cikan siteden istedigimiz hersey indirilir (4mil cok puan aldi bi de 5 mil ama baslangic icin 3 milden baslamak daha mantikli)

2-ekledim canim

3-ben tamamini yapmiyorum canim isinma ve gevseme bana cok abarti geliyor o hareketleri 100er tane kendimce esneme neyim yapiyor ama HAS 4 HAREKET MUTLAKA YAPILACAK

A) KARIN

B)BACAK

C)KALCA

D)IC BACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…