50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karnim agrimaya basladi yaa..
100 kere mekik
2mil
callan
bide tibetin genclik pinarini yapcam simdi simdilik yeter mi ya ???
Cünkü baya gec oldu ve yarin okulum var...

oooooooooooo nesmecim super demissin valla hadiiiiiiii yok mu arttiran:) aaaaaa scyllacigimi eklemeyi unuttum 10 olduk valla darisi 20ye:))

canim bence kendince isinma ve de gevseme yap ama yap yani yoksa kaslarin sisermis hehe ama onunkileri yapma cok civitmis sen bu dedigim 4 ASIL HAREKETI YAP tamamdir kuzum:)

HAYDI HERKES 10 GUNLUK CALLAN YAPMAYA

1-SENSEWITCH (canim yapmadan gelme sakin:)

2-YESA

3-DULCINEA

4-PRENSES

5-YASEMNCIGIM EKLEDIM VALLA CIKARMAM BI DAHA:)

6-KLIK

7-TRUF

8-NESMEKAYA

9-AYSIMA

10-SCYLLAA (lachesis)

HOBAAAAAAA TIRILAY LAY LOM TIRILAY LAY LOMM sempatiksalakcinni

Tmm yarini sabirsizlikla bekliyorum sende zayiflaya bende üye oldum süper seyler beni bekliyor.. Iyi geceler Canlar kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan

lachesiis arkadaşımm yarınn kilo bildiirmi yapcaz ya,ben okuldan sonra eve gelmiycemmm,nete giremmm pazar kadarr ben pazar yapsamm olur mu?

selam kızlarr
yaz geldii 5-6 kilo fazlam var onları vermek istiyorum bendee
bugünden itibaren spora başladım artık yediklerimede dikkat edicemm
1.75 boyum 59 kiloyum
ilk defa bu kadar kilo aldım biran önce kurtulmak istiyorummm

:lepi:

Kızlar günaydınnnn sabah tartıldım 47.9 kg ım 200 gr. vermişim regl olucam haftaya ne olur bilemem

Dün callan yapamadım ben yaaa içime dert oldu bugün yapıcam inşallah leslie + callan yapmak amacım :)

Dün yediklerimi yazıyim (koçum kızma bana dün denetimim vardı artık bugünden sonra rahat olurum bakarım kendime sporumu yaparım e mi sempatiksalakcinni )

08:30
1 bardak yeşil çay
yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
1 dilim esmer ekmek
3-4 dilim tulum peyniri
10 gr. bal

10:30
Yeşil çay
1 dilim peynir
Kalan 10 gr. bal

12:00
3 fırın köfte yanında fırınlanmış domates biber yağsız susuz
1 dilim kepek ekmeği
Yarım kase yoğurt
1 kaseden az marul, havuç sirkeli ve az z.yağlı tuzsuz

16:30
Yeşil çay
Acıbadem kurabiye

20:30
2 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık semizotu
Yeşil soğan Roka tere limonlu
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 kaşık ya.yağlı yoğurt

21:30 kiraz, erik, kayısı, çilek 1 er avuç yemişimdir

Kızlar günaydınnnn sabah tartıldım 47.9 kg ım 200 gr. vermişim regl olucam haftaya ne olur bilemem

gunaydin kizlar,

ben de54,2 yim. 200 gr vermisim bu hafta.

Tebrik ederim iknizi de... Ben henuz tartilmadim. Sabah kahvem bitsin tartilirim.Detoks haftasindan sonra ilk kilo bildirimim olacak. O yuzden fazla cikabilirim. Herkes fazla cikti degilmi detokstan sonraki tartilmada??

günaydınlar herkese...
kilom= 59.5 - 500 gr verebilmişim ...ehhhh buda iyi çünkü dün moralim çok bozulmuştu veremedim diye...bu hafta hastalandığım için yürüyüş ve powerplate yapamadım...

Ama sen yemeğin hemen üstüne çay içmiyorsun di mi?
Sigara zaten içmiyorsun di mi GAMİŞÇİM HIH? DUYAMADIMMMMMMMMM :ecrin_bebek:

kız dünden beri öldürdün ya beni gülmekten benim de gözüm korkuyo yaa zaten sabit sporları oldum olası sevmem ama bu zaten spor da değil şekillendirme vücudu kilo falan verdirmez ama çok güzel olucak vücutlarımız yaparsak tabi (kendime söylüyorum )sempatiksalakcinni

ama gecenin bu saatindede gofret yedim..çok suçlu hissediyorum..

Annem de burnuma dayadı kaç gündür söyleyip duruyor mükafat olarak gofret getiriyim diye onu da fırçaladım zaten ohaoldumsmile habire aklımı karıştırıyo tatlı, gofret,çikolata diye...

Insallah 4kg vereyim önce sonrasina bakarim.. =) simdi 2saat spor yaparim dans ederim falan... =)

2 saat ve üzeri spor yapanlar c vitaminlerini alıyor di mi arkadaşlarrrr
İncelicez diye şişmeyelim

Cnm GOM player indir tam bir kurtarıcı açmadığı dosya yok kedi patisi gibi amblemi de ben pek bi sevdim

callan ne anlamadım

Cnm 80lerin balerinlerinin vücut şekillendirme videosu

Kizlar ben 2mil yaptim hic terlemedim yaaa... =( bana daha bi enerjik bisi lazim..

Karnim agrimaya basladi yaa..
100 kere mekik
2mil
callan
bide tibetin genclik pinarini yapcam simdi simdilik yeter mi ya ???
Cünkü baya gec oldu ve yarin okulum var...

Canı çıkmış kıyamam yeter miii diye soruyo ümitsizce CANKUŞUM bunların hepsi sana kas ve metabolizma hızı olarak geri dönecek spor yapmaktan yorulduğunda bunu düşün kaydirigubbakcemile2

herkese iyi gecelr,,tartlı rüyalarrrrr.........ayy tart olsa daa yesek..tart yazmışım daaaaaa

:roflol: gözü dönüyo di mi

Tebrik ederim iknizi de... Ben henuz tartilmadim. Sabah kahvem bitsin tartilirim.Detoks haftasindan sonra ilk kilo bildirimim olacak. O yuzden fazla cikabilirim. Herkes fazla cikti degilmi detokstan sonraki tartilmada??

Canım kahveyi içince fazla çıkmaz mısın en az 200 gr

cnm ben detoksla 53,4 e inmistim. onu saymadik;
bikac gun sonra 54,5 a geri dondum cunku.

detoks oncesini baz aldik,
klik de oyle yapti sanirim.

sensewitch detoks yapmamisti..

kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.

kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.

bir ihlamur ictim zorla
:-((

usuttum mu acaba ya

kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.

kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.

bir ihlamur ictim zorla
:-((

usuttum mu acaba ya

Haslanmis patates, nane limonlu yesil cay, ya da en azindan kuru kraker, beyaz leblebi, bol limonlu ve tuzlu soda......
Bunlardan hangisini bulabilirsen yemeye calis biraz.. Azaltir bulantiyi. Gecmis olsun. Regli olacagim zaman benim cok bulanir midem. Usutmussundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…