Tmm yarini sabirsizlikla bekliyorum sende zayiflaya bende üye oldum süper seyler beni bekliyor.. Iyi geceler Canlar kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan
Kızlar günaydınnnn sabah tartıldım 47.9 kg ım 200 gr. vermişim regl olucam haftaya ne olur bilemem
gunaydin kizlar,
ben de54,2 yim. 200 gr vermisim bu hafta.
ayyy o sofrada muhabbet işi bizde hiç olmadı hele eşim kıtlıktan çıkmış gibi hızlı hızlı yer bende ona uyucam diye onun ardından giderim bizimki genelde yemekten sonra sigarayla çayla sohbet olur en iyisini yapıyorsun canım
işte videonun linki yazan yeri indiriyomm+deneek isyetn arkdaşlar için part 12 ye kadar vermiş onun daa part 1 indirdimm yaaa onun hepsimi incekkk+gece 3 part+gündüz 3 part linlker varr onlar da mı incekk,aynı şeyler mii farklı mıı,,,gözümm korktu vallaaaaaa...bişeyyyy yazınnn banaaaa
ama gecenin bu saatindede gofret yedim..çok suçlu hissediyorum..
Insallah 4kg vereyim önce sonrasina bakarim.. =) simdi 2saat spor yaparim dans ederim falan... =)
ya bu calalnınn ilk tüm olannııı yükledimm media player açtıı..amam o part lı olnaların 3 ünü yüklemiştimm,,hiöçç bakamadıydıımm,,açmıyooooooo boşuna yüklemişimmmmm,teknikk yardımm isitiyommmmmmmmm imdatttttttttttttt
callan ne anlamadım
Kizlar ben 2mil yaptim hic terlemedim yaaa... =( bana daha bi enerjik bisi lazim..
hani banaa alkışşş?????????vallal hepsini yaptımm caallanıınzıznnn,amamn ne biçim bişeymiş ayyy,,zorlandımm amaa yinde merakımdann sonun a kadar yaptımm vallaaa..her gün 1 saat 10 günn zor işşşşş..ama başladık b,i kereee,kzımayınn ama,leslii daha zevkl,sanırım bu da ondann dha yararlıı gibiii...neysee yükümü attımmm benn,darısıı diğer callancılaraaa.....yarın da nöbetçiyimm,inş..hamlamamm sabahhaaaaa....
Karnim agrimaya basladi yaa..
100 kere mekik
2mil
callan
bide tibetin genclik pinarini yapcam simdi simdilik yeter mi ya ???
Cünkü baya gec oldu ve yarin okulum var...
herkese iyi gecelr,,tartlı rüyalarrrrr.........ayy tart olsa daa yesek..tart yazmışım daaaaaa
Tebrik ederim iknizi de... Ben henuz tartilmadim. Sabah kahvem bitsin tartilirim.Detoks haftasindan sonra ilk kilo bildirimim olacak. O yuzden fazla cikabilirim. Herkes fazla cikti degilmi detokstan sonraki tartilmada??
Tebrik ederim iknizi de... Ben henuz tartilmadim. Sabah kahvem bitsin tartilirim.Detoks haftasindan sonra ilk kilo bildirimim olacak. O yuzden fazla cikabilirim. Herkes fazla cikti degilmi detokstan sonraki tartilmada??
Canım kahveyi içince fazla çıkmaz mısın en az 200 gr
sensewitch detoks yapmamisti..
kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.
kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.
bir ihlamur ictim zorla
:-((
usuttum mu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?