50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahve bagirsaklarimi calistiriyor. Kahve icmeyince tuvalete gidemiyorum ben :1no2: E tuvalete gidemeyince daha cok fazlaligim cikiyor...

Cnm ben de kahvaltıdan sonra çıkarım hep öncesinde hiç olmaz kilo alıp vermeyi de ona göre düzenledim
Kahve çok çalıştırıyor ama koyu bir yeşil çay da fena çalıştırıyor
ınciri zaten biliyorsun...

Bi de ben poşet kullanmıyorum yeşil çayı çok memnun kaldım yaa böyle demleme ile
kurutulmuş yaprak alıyorum onları demliyorum geçen gün yaprağım kalmamış sallama poşet yaptım sanki katkılı gibi geldi resmen başka şeyler kokuyo yaaa iyiki vazgeçmişim valla...

cnm ben detoksla 53,4 e inmistim. onu saymadik;
bikac gun sonra 54,5 a geri dondum cunku.

detoks oncesini baz aldik,
klik de oyle yapti sanirim.

sensewitch detoks yapmamisti..

O zaman ben de detoks oncesi kilomu baz alacagim... Detoks sonrasi 51 ciktim ben. Detoks oncesi 53 idim.Iki gun oncede 52.5 tum. Yani detokshaftasinda vermis gorunen 2 kilonun 1.5 u geri geldi..

kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.

kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.

bir ihlamur ictim zorla
:-((

usuttum mu acaba ya

Peppercim narinsin güzelim sen dikkat et kendine üşütmüş olabilirsin tabi soğuk meyve, dondurma bir neden olabilir yemişsen..

Havalar da çok fena yaa uzun kollu üzerine ceket giyiyorum şimdi hasta olmazsak bu yaza yırttık sanki

Bence de evde demleyince daha guzel. Icine de yasemin ya da melisa atiyorum. Ya da evde ne varsa(ihlamur, gul tomurcugu, tarcin cubugu, zencefil yumrusu) Hem tad degisiyor sikilmiyorum boylelikle yesil caydan...

markete inip beyaz leblebi alayim bari..

sagol canim.

sirkette varsa nane limonlu yesil cay icerim.

sadece yesil cay icsem icine limon atip, o da olur mu ki?

markete inip beyaz leblebi alayim bari..

sagol canim.

sirkette varsa nane limonlu yesil cay icerim.

sadece yesil cay icsem icine limon atip, o da olur mu ki?

Limon kesinlikle iyi geliyor, sodanin icine limon sikip biraz da tuz atinca da bulantiyi hemen kesiyor..Bu genelde alkol sonrasi sendromunda kullanilir ama normal mide bulantisina da iyi geldigini biliyorum...

Kızlar akşam eve geldiğimde enkaz gibi oluyorum şu an çok istekliyim spor yapmaya akşam dökülüyorum napmalıyım yaaa??

Ben yapmak istiyorum leslie callan amaaa

Lotte berk e baktım anam bacağı kırıp geriye yatmalar falan benim odun vücudum çatır çutur kırılır valla

Hepsini herşeyi yapasım var ama gücüm yok yardım pilissss

Bence de evde demleyince daha guzel. Icine de yasemin ya da melisa atiyorum. Ya da evde ne varsa(ihlamur, gul tomurcugu, tarcin cubugu, zencefil yumrusu) Hem tad degisiyor sikilmiyorum boylelikle yesil caydan...

Ya bizim bahçede melisa var tazesini demlesem acı mı olur zararlı olur mu illa kuru mu olmalı daha mı iyi olur bilemedim

Anchusa bu konuda bi araştırmanız olmuşmuydu

Sen bana daha bölümünü atıcan di mi kuzum ...sempatiksalakcinni

Lotte callan dan daha kolay diyorlar. BEn yaptigim spordan zevk almaliyim. Yoksa iskenceye donusuyor. Callandan da hic zevk alamadim... Lotte daha eglenceli gibi hemen hemen hareketler de ayni...Ben de herseyi yapamiyorum ama yapabildigim kadar esniyorum iste...Saglik problemin yoksa yapmalisin spor. Daha kolay olacvaktir kilo vermen.BEn gobegimi selulitleirmi dusununce hemen gaza geliyorum.

hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:jeyyar:
Göbek ve selülit dedin :)

Aldım ben gazımı gamyoncuiremsu
spordan zevk almak cidden önemli yaa ben leslie den çok zevk aldım mesela ama callan dan hiççç
pilates indirdim allahım çok zor hayatta yatarken öyle doğrulamam ama hepsinin vücuda farklı etkisi var işte yapmak lazım

Ama callandan veya lotte berk den önce bence mutlaka ter atıcı spor yapılmalı o zaman daha etkili olur hem de kilo verilir diye düşünüyorum yoksa callan kilo veridrmez yani özellikle bana hayatta kaydirigubbakcemile3

evet cardio ile desteklemek sart pilates ve callani, ben dun pump it up yaptim leslie yerine. Aman yarabbim, neydi o oyle.... nasil ter attim bir bilsen.

ozelden detayli bir aciklama yaptim meslegim konusunda..

günaydın tatlılar. canım sıkkın benim ya.
daha 1,5 hafta önce 54.00 hatta 53.9 çıkmıştım.normalde şuanda 53,2 52,9 larda olmam gerekiyor. bir haftadır 54,4 ile 54,8 arasında çıkıyorum. çok çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama çokda yemiyorum.reglimin ilk günü karnımda bi şişlik var . lütfen bu yüzden olduğunu söyleyinnn

Kesinlikle ondandir. BAk aktardan biberiye cayi al.. sislik mislik kalmayacak..ben regli oncesi balon gibi sisiyordum hep bu sefer sislik falan hic olmadi.. Birde detoksta verdigimiz kilolari saymiyormusuz. Detoks oncesi haftayi baz aliyormusuz.

kızlar günaydinnnnzemuszemus

ben 54.3'üm. 3 haftadır 100 gr bile fark yok yaa:umursamaz: ama bu hafta regliyim, bitince daha hafif çıkmayı umuyorum.

ben 54.3'üm. 3 haftadır 100 gr bile fark yok yaa:umursamaz: ama bu hafta regliyim, bitince daha hafif çıkmayı umuyorum.

ben de öleyim canım yukarda da yazdım. 54,7 ile 54.3 arasında çıkıp duruyorum .bugün benim 53,5 lerde çıkmam gerekiyordu.benim de reglimin ilk günü

kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.

kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.

bir ihlamur ictim zorla
:-((

usuttum mu acaba ya

günaydınlar herkeseeee
kız pepperr dünde başın dönüyorduuu
bugünde miden bulanıyorrr
hayırdırrr sırnaşık şey

bu arada sabah tartıldımm vee 53,9 dan 53,3 e düştüğümü gördümmm..
bi sevindimm bi sevindimmm :teytey:

dün akşam yemekten sonra callanıda yaptımm.benimki normal olanıdır herhaldee
ama bayağı zorlandımm
sabah kalktığımda belim fena ağrıyorduuu
ama azimliyim devam edicemm

ben de öleyim canım yukarda da yazdım. 54,7 ile 54.3 arasında çıkıp duruyorum .bugün benim 53,5 lerde çıkmam gerekiyordu.benim de reglimin ilk günü

kizlar bazen kilo verimi duruveriyor. hepimizin ysadigi sey.BEn o donemde 1 hafta cok yiyip diyete ara verip ertesi hafta baslayordum ve ise yariyordu.

evet cardio ile desteklemek sart pilates ve callani, ben dun pump it up yaptim leslie yerine. Aman yarabbim, neydi o oyle.... nasil ter attim bir bilsen.

ozelden detayli bir aciklama yaptim meslegim konusunda..

Hadi canım pup it up ne ki bakıyim bi netten hareketliyse tam bana göreymiş yahuuuu

du bakiiim detaylı açıklamaya sempatiksalakcinni

Kesinlikle ondandir. BAk aktardan biberiye cayi al.. sislik mislik kalmayacak..ben regli oncesi balon gibi sisiyordum hep bu sefer sislik falan hic olmadi.. Birde detoksta verdigimiz kilolari saymiyormusuz. Detoks oncesi haftayi baz aliyormusuz.

Ben de alıcam yaaa bugün aktara uğramalıyım ya da anneme sipariş ediyim bayanssulusmile güzellik için de bişiyler alıcam ohhh mis kendime bakıcamm hala pembe ojemi alamadım bilmiyorumkismile 24 saat yetmiyoooooooooooooo

kizlar bazen kilo verimi duruveriyor. hepimizin ysadigi sey.BEn o donemde 1 hafta cok yiyip diyete ara verip ertesi hafta baslayordum ve ise yariyordu.

Evet kesinlikle işe yarıyor bir de çok kilo verdiğim döneme baktım hergün değişk beslenmişim ertesi gün hiç aynı şeyleri yememişim mesela bi gün ara meyve ile ertesi gün kuru yemiş sonra peynir falan yemişim mesela çok etkilemiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…