Kahve bagirsaklarimi calistiriyor. Kahve icmeyince tuvalete gidemiyorum ben :1no2: E tuvalete gidemeyince daha cok fazlaligim cikiyor...
cnm ben detoksla 53,4 e inmistim. onu saymadik;
bikac gun sonra 54,5 a geri dondum cunku.
detoks oncesini baz aldik,
klik de oyle yapti sanirim.
sensewitch detoks yapmamisti..
kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.
kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.
bir ihlamur ictim zorla
:-((
usuttum mu acaba ya
Cnm ben de kahvaltıdan sonra çıkarım hep öncesinde hiç olmaz kilo alıp vermeyi de ona göre düzenledim
Kahve çok çalıştırıyor ama koyu bir yeşil çay da fena çalıştırıyor
İnciri zaten biliyorsun...
Bi de ben poşet kullanmıyorum yeşil çayı çok memnun kaldım yaa böyle demleme ile
kurutulmuş yaprak alıyorum onları demliyorum geçen gün yaprağım kalmamış sallama poşet yaptım sanki katkılı gibi geldi resmen başka şeyler kokuyo yaaa iyiki vazgeçmişim valla...
Haslanmis patates, nane limonlu yesil cay, ya da en azindan kuru kraker, beyaz leblebi, bol limonlu ve tuzlu soda......
Bunlardan hangisini bulabilirsen yemeye calis biraz.. Azaltir bulantiyi. Gecmis olsun. Regli olacagim zaman benim cok bulanir midem. Usutmussundur.
markete inip beyaz leblebi alayim bari..
sagol canim.
sirkette varsa nane limonlu yesil cay icerim.
sadece yesil cay icsem icine limon atip, o da olur mu ki?
Bence de evde demleyince daha guzel. Icine de yasemin ya da melisa atiyorum. Ya da evde ne varsa(ihlamur, gul tomurcugu, tarcin cubugu, zencefil yumrusu) Hem tad degisiyor sikilmiyorum boylelikle yesil caydan...
Kızlar akşam eve geldiğimde enkaz gibi oluyorum şu an çok istekliyim spor yapmaya akşam dökülüyorum napmalıyım yaaa??
Ben yapmak istiyorum leslie callan amaaa
Lotte berk e baktım anam bacağı kırıp geriye yatmalar falan benim odun vücudum çatır çutur kırılır valla
Hepsini herşeyi yapasım var ama gücüm yokyardım pilissss
Lotte callan dan daha kolay diyorlar. BEn yaptigim spordan zevk almaliyim. Yoksa iskenceye donusuyor. Callandan da hic zevk alamadim... Lotte daha eglenceli gibi hemen hemen hareketler de ayni...Ben de herseyi yapamiyorum ama yapabildigim kadar esniyorum iste...Saglik problemin yoksa yapmalisin spor. Daha kolay olacvaktir kilo vermen.BEn gobegimi selulitleirmi dusununce hemen gaza geliyorum.
evet cardio ile desteklemek sart pilates ve callani, ben dun pump it up yaptim leslie yerine. Aman yarabbim, neydi o oyle.... nasil ter attim bir bilsen.hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:jeyyar:
Ama callandan veya lotte berk den önce bence mutlaka ter atıcı spor yapılmalı o zaman daha etkili olur hem de kilo verilir diye düşünüyorum yoksa callan kilo veridrmez yani özellikle bana hayatta kaydirigubbakcemile3
Ya bizim bahçede melisa var tazesini demlesem acı mı olur zararlı olur mu illa kuru mu olmalı daha mı iyi olur bilemedim
Anchusa bu konuda bi araştırmanız olmuşmuydu
Sen bana daha bölümünü atıcan di mi kuzum ...sempatiksalakcinni
günaydın tatlılar. canım sıkkın benim ya.
daha 1,5 hafta önce 54.00 hatta 53.9 çıkmıştım.normalde şuanda 53,2 52,9 larda olmam gerekiyor. bir haftadır 54,4 ile 54,8 arasında çıkıyorum. çok çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama çokda yemiyorum.reglimin ilk günü karnımda bi şişlik var . lütfen bu yüzden olduğunu söyleyinnn
kızlar günaydinnnnzemuszemus
ben 54.3'üm. 3 haftadır 100 gr bile fark yok yaa:umursamaz: ama bu hafta regliyim, bitince daha hafif çıkmayı umuyorum.
kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.
kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.
bir ihlamur ictim zorla
:-((
usuttum mu acaba ya
kızlar günaydinnnnzemuszemus
ben 54.3'üm. 3 haftadır 100 gr bile fark yok yaa:umursamaz: ama bu hafta regliyim, bitince daha hafif çıkmayı umuyorum.
ben de öleyim canım yukarda da yazdım. 54,7 ile 54.3 arasında çıkıp duruyorum .bugün benim 53,5 lerde çıkmam gerekiyordu.benim de reglimin ilk günü
evet cardio ile desteklemek sart pilates ve callani, ben dun pump it up yaptim leslie yerine. Aman yarabbim, neydi o oyle.... nasil ter attim bir bilsen.
ozelden detayli bir aciklama yaptim meslegim konusunda..
günaydın tatlılar. canım sıkkın benim ya.
daha 1,5 hafta önce 54.00 hatta 53.9 çıkmıştım.normalde şuanda 53,2 52,9 larda olmam gerekiyor. bir haftadır 54,4 ile 54,8 arasında çıkıyorum. çok çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama çokda yemiyorum.reglimin ilk günü karnımda bi şişlik var . lütfen bu yüzden olduğunu söyleyinnn
Kesinlikle ondandir. BAk aktardan biberiye cayi al.. sislik mislik kalmayacak..ben regli oncesi balon gibi sisiyordum hep bu sefer sislik falan hic olmadi.. Birde detoksta verdigimiz kilolari saymiyormusuz. Detoks oncesi haftayi baz aliyormusuz.
kizlar bazen kilo verimi duruveriyor. hepimizin ysadigi sey.BEn o donemde 1 hafta cok yiyip diyete ara verip ertesi hafta baslayordum ve ise yariyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?