50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde gomlek askisi olarak kullaniyoruz kosu bandini sorma... cok da yer kapliyor..... Ablamlari gaza getirmeye calisiyorum isterseniz size verelim diye ama hala kimseye veremedim/

aynen aynen. ya şimdi ki aklım olsam nintendo wii alırdım. gerçi bi kere birinde görmem nasıl bişey diye beğenirsem hemen alacamda.
aranızda varmı kızlar nintendo wii gören oynayan

aynen aynen. ya şimdi ki aklım olsam nintendo wii alırdım. gerçi bi kere birinde görmem nasıl bişey diye beğenirsem hemen alacamda.

benim esim aldi ve toplam 3 ay kullandi. simdiki aklimiz olsa biz birsey almayiz. o birde fitness salonuna uye bir yillik ayda bir kere gidiyor. bana da evde leslie piltes yetiyor.....gereksiz yer kapliyor boyle seyler. ya da kocammmman bir evin olacak ve bir odayi spor odasi olarak doseyeecksin.....soyle 5-6 odali bir evde otursak problem olmazdi.

ayy canım bide bizim neoldu biliyomusun? koşu bbandını aldık marketten çekilişde çıktı şu uzay yürüyüşü diyolar kolları falan çalıştırıyor.onun çıkcanı bilsem koşu bandını almazdım.ikiside toz yükünden başka bişey değil

ee tamam sen salonunu spor salonuna cevirip mahalleliye hizmet verebilirsin bak...pilates matlarini ve toplarini da attin mi yere al sana spor merkezi...calln ve leslie videolarini da tv den acarsin...gerekli donanimin mevcut evde..

soylemesi ayip ishal de basladi simdi.
yaa yarin da yola gidicez, yarina kadar gecer diy mi kizlar.

cola-zero aldim marketten bir de beyaz leblbi, iyi gelir diy mi?

ee tamam sen salonunu spor salonuna cevirip mahalleliye hizmet verebilirsin bak...pilates matlarini ve toplarini da attin mi yere al sana spor merkezi...calln ve leslie videolarini da tv den acarsin...gerekli donanimin mevcut evde..

:roflol:

kızlar yaa ben callan'ı izledim dün (sadece izledim) o karın hareketleri beli ağrıtmaz mı?nası duruyorlar o şekilde anlamadımalsanaalsanasmile

klik yok canim hamilelik suphem yok.

sense'nin dedigi gibi narinim ben narinn

hımmm..inşallah geçer bu akşama peppercimm..
tatilinede rahat rahat çıkarsınn

:roflol:

kızlar yaa ben callan'ı izledim dün (sadece izledim) o karın hareketleri beli ağrıtmaz mı?nası duruyorlar o şekilde anlamadımalsanaalsanasmile

spatcım günaydınn
geçen gün seni rüyamda gördüm yaa
o gün anlatacaktımm ama açık değildinn
şimdide ben rüyayı unuttumm :)

valla callan benim belimi ağrıttı biraz yaparken..
ama bittiğinde vücudumda bir rahatlama hissettim sankii
gerçi sabah uyandığımda belim fena ağrıyordu ama şimdi iyiyim..
alışıcam inşallahh

ahh canım benin inşallah bir an önce iyileşirsin yola çıkmadan.
haşlanmış patates yesen o da iyi gelir.

Cola nin icine bir aspirin at
bol su ic ve muz ye..
atesin var mi?? Besin zehirlenmesi falan degil di mi?Yoksa, atesin, yalnizca usutmedir.

hoşgeldin....aslında boyuna göre kilon cok gibi değil ama..bölgesel mi acaba???

ayy gerçekten miiiopuyorumnanaktan
ben de bi kere pepper'i bi kere sense'yi gördüm rüyamda.ne kadar bilinçaltımıza yerleşiyor demekkiikaydirigubbakcemile3

bizde iki senedir var yoga fln ..yada diğerleri...kızım ve eşim çok yapıyo yani beni illa biri güdüleyecek yada para verecemki yapabilieyim....

klik yok canim hamilelik suphem yok.

sense'nin dedigi gibi narinim ben narinn

Ay kuzum üzülme sakın kötü anlamda söylemedim canım yaa

onlarin gercek insan oldugunu dusunmuyorum ben.android onlar..

Kesin öyleler kesin insan zorlanmaz mı hiç o hareketleri yaparken.. Hadi zorlanıorsun mimiklerin hiç mi değişmez zaten bel esnetmede hoca bi kızın belini esnetiyim derken kıracak diye korktum ne kadar eğiyp ööle yaaa

İşe yarıycak yaparsak da sakat kalmazsak tabi

ayy gerçekten miiiopuyorumnanaktan
ben de bi kere pepper'i bi kere sense'yi gördüm rüyamda.ne kadar bilinçaltımıza yerleşiyor demekkiikaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni harbiden yaaa:dance:

ya kızlarrr ya korkuom ya kilo veremicem die dün tam bi hafta oldu diyete başlayalı,dün tartıldım eyw 1 kilo eksik çıktım haa gerçi regliydimde şişlikte vardı,ama şöle bişide var bizim tartı enayi dandik yani elektronik falan deel,1-2kiloluk farkları belirtmez gibime gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…