hımmm..inşallah geçer bu akşama peppercimm..
tatilinede rahat rahat çıkarsınn
ahh canım benin inşallah bir an önce iyileşirsin yola çıkmadan.
haşlanmış patates yesen o da iyi gelir.
Cola nin icine bir aspirin at
bol su ic ve muz ye..
atesin var mi?? Besin zehirlenmesi falan degil di mi?Yoksa, atesin, yalnizca usutmedir.
bizde iki senedir var yoga fln ..yada diğerleri...kızım ve eşim çok yapıyo yani beni illa biri güdüleyecek yada para verecemki yapabilieyim....
onlarin gercek insan oldugunu dusunmuyorum ben.android onlar..
kolayla aspririn derler ishal ama leblebide iidir. ben ne zaman bi yere gitsem hasta olurum.tadını çıkaramam hiç
ya kızlarrr ya korkuom ya kilo veremicem die dün tam bi hafta oldu diyete başlayalı,dün tartıldım eyw 1 kilo eksik çıktım haa gerçi regliydimde şişlikte vardı,ama şöle bişide var bizim tartı enayi dandik yani elektronik falan deel,1-2kiloluk farkları belirtmez gibime gelio
Ay kuzum üzülme sakın kötü anlamda söylemedim canım yaa
Kesin öyleler kesin insan zorlanmaz mı hiç o hareketleri yaparken.. Hadi zorlanıorsun mimiklerin hiç mi değişmez zaten bel esnetmede hoca bi kızın belini esnetiyim derken kıracak diye korktum ne kadar eğiyp ööle yaaa
İşe yarıycak yaparsak da sakat kalmazsak tabi
sempatiksalakcinni harbiden yaaa:dance:
Ay kuzum üzülme sakın kötü anlamda söylemedim canım yaa
Kesin öyleler kesin insan zorlanmaz mı hiç o hareketleri yaparken.. Hadi zorlanıorsun mimiklerin hiç mi değişmez zaten bel esnetmede hoca bi kızın belini esnetiyim derken kıracak diye korktum ne kadar eğiyp ööle yaaa
İşe yarıycak yaparsak da sakat kalmazsak tabi
sempatiksalakcinni harbiden yaaa:dance:
he yaa ben de aynı şeyi düşündümopuyorumnanaktan
klik canim bu aralar belim agriyor diyip duruyorsun bak dikkat et cnm,
biraz dinlendir belini, callan'i falan bosver, sadece yuruyus yap..
aa varmı canım. ya ben en çok kort tenis oyunu için çok istiyorum ama saçma sapan bişey çıkar diyede korkuyorum parasıda az değil hani
klikcim ben de aynı şeyi söyleyecektim. bel ağrısı ihmale gelmez, bak pepperciğimiza uğraşıp duruyormafoldumben dikkat et, kilo vericem diye sağlığından olma.lmaz:
evet klik, ki callanda bele baya yukleniyorsun. sonun peppermint gibi olmasin bak..
ya doğru söylüyorsun aslında da
buradan da geri kalmak istemiyorumm
yapılan her aktiviteye katılmak istiyorumm
birde neredeyse 1-2 aydır spor yapıyorum yaa
alışmışımm...gerçi 1 haftadır leslie yapmıyrdum ama
dinlendirdim diye düşünmüştümm
ama dediğin gibi dün callan yaparken bayağı zorlandımm
acaba callan iyi gelmez mi diye düşündüm
videonun sonunda bacak ağrılarına falan iyi gelir diye bişey okudum amaa
belki belimede iyi gelir dediydimm
bu arada ben callanın türkçe çevirili olanını indirmiştimnm
düşünüpte uyardığın için çok teşekür ederim peppercimm opuyorumnanaktan Şeniz
çok sağolun uyarılarınız içinn
kafamçokkarıştı ee peki ben callan yapmayım mı şimdi kızlarrr ?
belim ağrıdı ama dedim daha yeniyim callanda o yüzdendir..
alışırım diye düşündüm ama
gerçi geçen haftdan beri ağrıyordu belim ama son zamanlarda geçmiştii
cok zorlama kendini derim. Ben de ayagimi sakatladim 2 ay canim acidi... hala tam gecmis degil, o kadar kontrollu yapiyorum ki sporumu..çok sağolun uyarılarınız içinn
kafamçokkarıştı ee peki ben callan yapmayım mı şimdi kızlarrr ?
belim ağrıdı ama dedim daha yeniyim callanda o yüzdendir..
alışırım diye düşündüm ama
gerçi geçen haftdan beri ağrıyordu belim ama son zamanlarda geçmiştii
evet klik, ki callanda bele baya yukleniyorsun. sonun peppermint gibi olmasin bak..
yaa cnm ben de senin yaptigin hatayi yaptim;
belim tam gecer gibi olmustu, esimle leslienin 10 gunluk programina basladim; 3 gun yaptim belim fena oldu.
sonra yine tam iyilesirken bisiklet cevirmek iyiymis siye okudum internetten ona basladim belim yine kotuye gitti..
simdi sadece doktorun verdigi egzersizlerle yuruyus yapabiliyorum, ben de can atiyorum pilates yapmak icin ya da baska videolar ama saglik daha onemli.
cnm sen simdi bir sure beline sabah aksam sicak su torbasi koy, aksamlari eve geldiginde sert yatakta yan olarak yat, mesela 1 saat ayakta kaliyorsan 15 dk yat mutlaka (iste yapamazsinda, evdeyken)
bir de kas gevsetici ilac alabilirsin,
belinde bi kasilma olduysa spazma donusmeden rahatlasin.
spor olarak da 20 dk. yi gecmeyen yuruyusler yap sadece.
nacizane tavsiyem (cok cekmis biri olarak)
iyi akşamlar herkese,
ya bu caallnı indirmek için oraya üyemi olmak lazımm** lesli,cardio onları ordan indirmiştimm dee üyemiiym değilmiiymm unuttummmm...
yıllardır,her türlü yeşil çayı içen biri olarak;çaykur-burcum-bergamut aromalıı sarı-yeşil küçük teneke kutu kesinlikle en güzel yeşil çayy ve bu çaydan sonra evdekiler,kahvaltıda siyah çayı bırakıp bunu içmeye başladılarr...yeşil çayın tadını sevmeyenler bunu mutlaka denesinn derim ben...
arkadaşlar bugün 5 tur yürüdüm stadda. biraz da ip atladım 60 tane.. iyi bir başlangç olmuştur inş. ama şimdi öyle acıktımki. akşam yemeğindede biraz peynir yopurt bir kase domates çorbası ve 1 dilim ekmek yedm. çok mu olmuş. akşam sınırsız meyve yesem olurmu.. öğlen 12 dede bi tabak pirin. pilavı bi tabak et sote yedim ama 12 den 17.30 a kadarda bişey yemedim
kizlar benin cok fena midem bulaniyor bu sabah.
kahvaltimi yapamadim hala, canim hicbisey istemiyor.
bir ihlamur ictim zorla
:-((
usuttum mu acaba ya
günaydın tatlılar. canım sıkkın benim ya.
daha 1,5 hafta önce 54.00 hatta 53.9 çıkmıştım.normalde şuanda 53,2 52,9 larda olmam gerekiyor. bir haftadır 54,4 ile 54,8 arasında çıkıyorum. çok çok dikkat ettiğimi söyleyemem ama çokda yemiyorum.reglimin ilk günü karnımda bi şişlik var . lütfen bu yüzden olduğunu söyleyinnn
Ay ben de korktum şimdi benimkinin de durumu iyi değil açıkçası üfff callan yakmak istiyorum bacaklarım dana gibi oldu rap rap yürüyorum taş gibiiiiiiiiiii ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?