50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canuım geçen ay herkes aynı anda gibi bişey olmuştu hatırlıom. her yazan ben reglim diye yazıyordu. benim ilk günün şu anda.geçen bir hafta içinde de hiç veremedim kilo bende bu reglin bitimiminde 1 kilo inmiş olmayı istiyorum(((

konu açılmışken dr outkerin kakaosu çok koyu güzel yani ülkerin de kese kağıdı gibi birşeyin içinde satılıyor oda çok güzeldi. geçen bi pasta yaptım ben de sütün içine 3 kaşık atılacaktı dr otkerin kakaosundan 1 kaşık attım yetti walla

sabah
2 dlim tam bğdy ekmek
peynir
kırmızı biber közleme
öğlen
arnavut ciğeri
ara
2 bisküvi,nescafe
akşam
küçük porsiyon yağsız makarna
domates

kaçamak= 1 draje çikolata

ciğer için konuşmuştuk ekmek arasıydı yanlış hatırlamıosam.. üstüne bide çikolata kaçamağımı yaptın =((

sporların iyi ama yediklerinden bahsetmemişsin hiç..
abartma olayı kişiye göre çok değişiyor..

Kizlar ben 2mil yaptim hic terlemedim yaaa... =( bana daha bi enerjik bisi lazim..

3mil 10 pound yada 4 fast mil yap terlememen mümkün değil

canım meyveleri üst üste yiyeceğine aralara serpiştirseydinya cadıcım..
ama yine güzel menün

Karnim agrimaya basladi yaa..
100 kere mekik
2mil
callan
bide tibetin genclik pinarini yapcam simdi simdilik yeter mi ya ???
Cünkü baya gec oldu ve yarin okulum var...
fazla bile yeterli canım

bu sefer beğendim sensecim..
o minik acıbademi görmezden geliyorum (sölemesi ayıp bende bayılırım =)))

soylemesi ayip ishal de basladi simdi.
yaa yarin da yola gidicez, yarina kadar gecer diy mi kizlar.

cola-zero aldim marketten bir de beyaz leblbi, iyi gelir diy mi?

1 kaşık kuru türk kahvesinin üzerine 1-2 damla limon sıkıp ye
anında etki ediyor..

Ay tamam o zaman yaa baktım belim çok ağrıyo diğerlerini yaparım valla hiç inceleyemedim hepsini callan sıkıcı geldiği için başlarına baktım o kadar müzik açmak şart onun yaparken bizim SPA müziklerine bakiyim bakiyim onlar çok güzel çalıyodu valla tam callan a göre sırnaşık şey

bu sefer beğendim sensecim..
o minik acıbademi görmezden geliyorum (sölemesi ayıp bende bayılırım =)))

Ay sağol koçummmm :hulya:

Valla şeker hiç kullanmıyorum tatlandırıcı da acıbademde de un olmadığı için küçük bi tane yiyorum tazeydi bi de dünküler ustalar yeni yapmış küçük bi tane aşırdım valla iyi geliyo

Kahve içmedim dünnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

sensecigim ben tulum peyniri yedikten sonra ertesi gun fazla cikiyorum tartida, su tutturuyo, bir de zeytin.

ikisini de ne zamandir yiyemiyorum korkudan,

seni etkilemiyorlar mi? 3-4 dilim yemisin hem de tulumu, 5 te zeytin ??

bende 56.1 çıktım =(
bende 54-55 görmek istiyorum artıkk:gitme:

Canım üzülme görürsünnnnn sporu arttır derim benim de 53-50 arası inanılmaz yavaş indi belki seninki de orada takılmıştır. Bi de ne kadar zamandır 56 ve üstüsün ya da en son ne zaman 54-55 tin ?? zaman geçtikçe oturuyo meretler vücuda yerleşiyo iyice vermek daha zor oluyor

Bazen yağlarıma bakıyorum diyorum bunlar hangi yemeklerden sonra oldu acaba yıllar önce yediklerimi falan düşünüyorum çüşşş diyorum kendime ohaoldumsmile

sense her gun acıbadem yiyorsun galiba sendelikafadulden

sensecigim ben tulum peyniri yedikten sonra ertesi gun fazla cikiyorum tartida, su tutturuyo, bir de zeytin.

ikisini de ne zamandir yiyemiyorum korkudan,

seni etkilemiyorlar mi? 3-4 dilim yemisin hem de tulumu, 5 te zeytin ??

Hımmm canım ben başka hiç tuz kullanmıyorum gün içinde salataya dahil
zeytini nadiren yiyorum ama tulum peyniri hem çok tuzlu hem de fazla yiyorum evet
hımm başka neden olabilir?? yeşil çayı çok içiyorum peynirle beraber ve de koyu içiyorum o da ödem atıyo ya belki onun etkisi olabilir yoksa suyu çok içemiyorum şu ara su tutması lazım oysa

iki haftadır 56lrdayım
54lü kilolarımı hatırlamıorum bile yıllar olmuş boshayallersmile
şimdi diorumki nasıl gezmişim o kilolarla yıllarca iyiki burayı bulmuşumopuyorumnanaktan
yoksa çoktaan kilo verdim die bırakmıştım.

inersin tatlım ben de bi 53 ü göremedim

inşallah:gitme:

telefon geldi kusura bakmayın

nasil yaptin? Bende var bir iki tarif ama cok begenmiyorum.

1 su bardağı süt
1 su bardağı su (parlak görünmesini sağlayan nesne bu)
1 su bardağı şeker (şekeri az diye ben 1-2 yemek kaşığı pudre şekeri ekledim)
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı kakao

bütün malzemeleri karıştır (mikserle daha iyi karışıyor) ocakta çırpma teliyle kaynayıncaya kadar karıştır. göz göz olmaya başlayınca ocaktan al soğumasını bekle.
ara ara karıştır ki üstü kabuk tutmasın.
eğer koyu oldu derseniz süt ilavesiyle kıvamını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz
ben kabuk tuttukça üstü, biraz süt koyarak mikserle çırptım harika oldu. (nerdeyse 1 bardak süt koymuşumdur tekrardan)

evet canım dr Outkerinki daha koyu oluyor bi de dark diye bişey çıkarmış katran karası mübarek. turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…