50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

15 dk yapiyorsan disini sikarsan, dayanilir. ama bir saat o teyze zor cekilir.

bu sabah bende oyleydim. kendime torpilli bir tost yaptim. cok da guzel oldu.iki ince dilim kepek ekmeginden.hic maydonoz domates yiyesim yoktu bu sabah

tost makinesi yerinden çıkartmaya üşenmezsem ben de yapabilirim:) ay gidip yapıyım hatta, sonra da ev işi, ders işi, alışveriş işi var, yarın kayınvalidem gelcek ohaoldumsmile
hiç yerimden kalkasım da yok

amanin agir misafirin geliyorrr, oturma sen. git firinlari ovala, dolap iclerini duzenleeeedelikafadulden

amanin agir misafirin geliyorrr, oturma sen. git firinlari ovala, dolap iclerini duzenleeeedelikafadulden

ayyy dün bir kısmını yaptım da daha çok var, gidiyim ben, iyice panik yaptım bak şimdi delikafadulden

öptüm hepinizi canlarım molalarda gelirim opuyorumnanaktan

Ben de bişiy söyleyebilir miyim ama kızmayın e mi?

45-44 olasım varrr hırslanmak istiyorum ben de bugün ayarlıycam 44 e sırnaşık şey

ben herhalde en son ilkokulda 44 tümohaoldumsmile
gerçi ben hep toplu, karınımın altında hep eklenmiş gibi duran bi parçayla yaşıorum-tatlicadiarzu-

dün yapamadığım sporumu yaptım en sonunda,akşamda bugünün sporunu yaparım ohh mis rahataladım valla

ben herhalde en son ilkokulda 44 tümohaoldumsmile
gerçi ben hep toplu, karınımın altında hep eklenmiş gibi duran bi parçayla yaşıorum-tatlicadiarzu-

ohh iyi yapmissin. ne sporu yaptin??

kac kilosun cnm su anda?

yaa ben yarin adanaya giderken ne giysem? hala karar veremedim.

su anda sanki giyecek hicbiseyim yokmus gibi hissediyorum.

-- dolaplar dolu ama....

off

ohh iyi yapmissin. ne sporu yaptin??

kac kilosun cnm su anda?
ben geçen hafta 58le başladım bu hafta 57 olmuşum ama şöle bi dururm var,reglimin 2günü tartıldım 57 çıktım,belki dahada azlaşmışımdır bilemem,gerçi bizim tartı dandik onada güvenemiom ya neyse...
valla hayatım kol hareketlerinden tutta basen bacak hareketlerine,3grup kasıda çalıştıran mekiklere kadar çeşitli hareketleri yapıyorum.

Bugun yediklerim
Sabah 1 bardak ilik su
1 finca filtre kahve
Kahvalti:
2 ince dilim tam tahilli ekmek ve kasardan tost
3 tane cherry domates
biraz maydonoz
Nane limonlu yesil cay
Ara:Biberiye cayi
Ogle yemegi:
1 kasik taze fasulye
2 kasik yogurt
1 tabak zeytinyagli dereotlu kabak yemegi
1 kase karisik yagsiz salata
1 kalin dilim kavun
Ay oglen ne kadar cooooook yemisim ben..........
Yaptigim spor 1 saat Lotte berk
Ara: 6 tane hurma.....(cok yedim biliyorum)

Son düzenleme:
selam bayanlar ..

kahvaltımda menemen ve 2 dilim kepek ekmek yedim..2 fincan da çay içtim..
ekmeği daha azaltmam lazım galibafisfisfis

gün boyu meyve falan yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…