lisede 45 dimben 17 yaşında 48-49 kiloydum, üniversiteye gidince yurtta kızlarla her akşam abur cubur sefasıyla 52-53e çıktım. üniversite bitip çalışmaya başlayınca masabaşı iş ve sıfır hareketle 57ye kadar çıktım. ama göbeğim her zaman vardıkaydirigubbakcemile3
lachescim kaç gün kalacak kayınvalidentost makinesi yerinden çıkartmaya üşenmezsem ben de yapabilirim:) ay gidip yapıyım hatta, sonra da ev işi, ders işi, alışveriş işi var, yarın kayınvalidem gelcek ohaoldumsmile
hiç yerimden kalkasım da yok
canım sen adanaya aile ziyaretine falanmı gidiyorsun düğün filan mı yoksayaa ben yarin adanaya giderken ne giysem? hala karar veremedim.
su anda sanki giyecek hicbiseyim yokmus gibi hissediyorum.
-- dolaplar dolu ama....
off
Ben de bişiy söyleyebilir miyim ama kızmayın e mi?
45-44 olasım varrr hırslanmak istiyorum ben de bugün ayarlıycam 44 e sırnaşık şey
selam bayanlar ..
kahvaltımda menemen ve 2 dilim kepek ekmek yedim..2 fincan da çay içtim..
ekmeği daha azaltmam lazım galibafisfisfis
gün boyu meyve falan yerim...
gunde 5 dilim kepek ekmek yiyebilirsin.... sabah kahvaltisi icin iki dilim normal. Yeter ki aksam yemeginde yeme.
hımm öyle mi..peki akşam yemeklerinde dikkatli olurum öyleysea.s
ben yola giderken hep bol pantolon iyerim. icime t shirt uzerine de hirka ya da ince ceket...YAzinda pantolon yerine sort
canım sen adanaya aile ziyaretine falanmı gidiyorsun düğün filan mı yoksa
ben de oyle dusunuyorum cnm,
ince ceketim var, onunla t-shirt giyeyim diyorum.
bir de kot giyerim olmazsa..
nisan var canim.
nisan da bahane, degisik bi sehir gorelim dedik,
cmr. nisan,
pazar gunu adanayi gezicez, aksam donucez.
enayiiii haaa:roflol: sırnaşık şey benimkide enyilerden (( amman duymasın neredeyse dijitallerlen aynı tartıyo)) kilosu sabit biri tartılırsa sende doğruluğundan emin olursun o zaman canım regliyken 1 kilo eksikte çok iyi bu arada:teytey:ya kızlarrr ya korkuom ya kilo veremicem die dün tam bi hafta oldu diyete başlayalı,dün tartıldım eyw 1 kilo eksik çıktım haa gerçi regliydimde şişlikte vardı,ama şöle bişide var bizim tartı enayi dandik yani elektronik falan deel,1-2kiloluk farkları belirtmez gibime gelio
manyaqqqq Çok üzgünüm çoook :mymeka: :dilcikar:Ben de bişiy söyleyebilir miyim ama kızmayın e mi?
45-44 olasım varrr hırslanmak istiyorum ben de bugün ayarlıycam 44 e sırnaşık şey
bende aynı en az kilom 48 di 18 yı önce 55 li kilolarıda 93 yılında en son gördüm senağlama yaaa bende aynen öyle diyorum iyiki burayı buldum:enbuyukkk: yerimsenibeniki haftadır 56lrdayım
54lü kilolarımı hatırlamıorum bile yıllar olmuş boshayallersmile
şimdi diorumki nasıl gezmişim o kilolarla yıllarca iyiki burayı bulmuşumopuyorumnanaktan
yoksa çoktaan kilo verdim die bırakmıştım.
inşallah:gitme:
bende yeniden yapmak istiyorum beceremedim bir turlu :1no2:
sabah
1 dlm kızarmış tam buğday ekmek
azıcık bir peynir
ara
kayısı arası ceviz
öğle
1 patatesten yapılmış soğanlı hafif yağlı salata
2dlm ekmek(tam buğday)
yarım saat sonra yağsız 3yk yoğurt
manyaqqqq Çok üzgünüm çoook :mymeka: :dilcikar:
selam kızlaaar bugün gayet tedirgin bindim tartıyaa ııı ııııııı beğenmedim(bir iki saat bekleyip sonra wc görevimi tamamladıktan sonra tekrar tardıldım 56.9 çıkttttttttttttttımmmmalkisalkisalkislaelaelaelaelae
Kopart beni YASUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :dance: :roflol:
olucam ki biberiyi araklıyim aşağıdan bakiiim geliyorum ders çalışmam lazım KPSS başvurusu yapıp geldim az önce offfffffff hiç cnm istemiyo deneme yapmam lazımmmmmm kaydirigubbakcemile
selam kızlaaar bugün gayet tedirgin bindim tartıyaa ııı ııııııı beğenmedim(bir iki saat bekleyip sonra wc görevimi tamamladıktan sonra tekrar tardıldım 56.9 çıkttttttttttttttımmmmalkisalkisalkislaelaelaelaelae
tartiya bindin demek
:roflol:
wayyy ii çok güzel
tartiya bindin demek
:roflol:
kizlar,
annemleri aradim,
annem-baban-kardesim hepsi hastaymis, mide bulantisi-ishal-kusma.
isyerinde bir bayan arkadas da ayni sekilde hastaymis.
bir salgin mi var ki ne ki bu???
yarina kadar iyi olurum diy mi?
yasuşş gubann olsun sağğaaaaaaaaŞeniz
:lepi: hallet işini sen canım
hadi biraz kendine gel bakalım istememek nereye kadaryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?