Olc atesini, dun yedinmi tadi tuhaf birsey? Bir de salginsa hemen vitamin al takviye...sarimsakli soganli birseyler ye...Ben hep aliyorum vitamin.. Benim de zayif bir bunyem var. Bir de laboratuvarlarda calisa calisa immun sistemim cok zayiflamis benim. Takviye sart
atesim36,5 su anda canim.
immunex var , ondan iceyim mi?
tuhaf bisey yememistim cnm,
farkli olarak esim meyveli ekler getirmisti, aksam ondan yemistim. ama kaliteli bi pastaneden ??
canımcım dr değilim ama büyük ihtimal üşütmüşsün sen şekercim...yani bir kere çıkmışsan birşey değildir ama patates haşla iyi geliyor hem midene hem barsaklarına...
yani parastemol tarzı bir ağrı kesici alırsan ateşini keser üşüyorsan ateştendir büyük ihtimal...
aksam patates haslayayim bari,
immunexle bir de parasetomol iceyim o zaman.
ben de 53.9 u ördüğüm zaman 2 tabak makarna yemiştim.kızlaarr ben tartının şokundan sonra cıvıttımm(
sabah kahvaltım bilmiyorumkismile
3 dilim ekmek tereyağlı ballı
peynir domates salatalık biber
aksam patates haslayayim bari,
immunexle bir de parasetomol iceyim o zaman.
onlar olur bir de c vitamini al.sarimsak greyfurt portakal falan ye evde yoksa..
atesim36,5 su anda canim.
immunex var , ondan iceyim mi?
tuhaf bisey yememistim cnm,
farkli olarak esim meyveli ekler getirmisti, aksam ondan yemistim. ama kaliteli bi pastaneden ??
vay vay vayklava:
Kizlaaaaaaaaaaar ben geldim...
Bugün yediklerim...
Sabah:Süt ile Toz karisimi
Öglen:Salata,Kraker ve kurutulmus Üzüm
Birazdanda Spora baslicam ya ben 54olmusum bu sabah tartildim tarti dogru tartsaa ya 4kg vermek istiyorummmm...
onlar olur bir de c vitamini al.sarimsak greyfurt portakal falan ye evde yoksa..
evde vardi, icerim cnm.
vay vay vayklava:
eyvah yakalandim, kendi agzimla hem de..
bilmiyorumkismile
ne sabha kahvaltın ne öğlen yemeğin var..
böyle veremezsin versende fazlasıyla alırsın.
öğünlerine dikkat et lütfen..
ara öğünede
3-4haftada 5kg verdim ve benim ictigim toz zaten diyette yardim eden birsey zararli olsa icmezdim hatda doktorumada danistim bana yalan söylicek hali yok ve sindirim sisteminde baya yardimci oluyo ve acikmiyorum canim birsey yemekte istemiyor.. Bu tozu annem gecen sene icip durmustu 8kg verdi ve sadece 1-2kg aldi oda haplari yüzünden..
ben de 53.9 u ördüğüm zaman 2 tabak makarna yemiştim.
[
3-4haftada 5kg verdim ve benim ictigim toz zaten diyette yardim eden birsey zararli olsa icmezdim hatda doktorumada danistim bana yalan söylicek hali yok ve sindirim sisteminde baya yardimci oluyo ve acikmiyorum canim birsey yemekte istemiyor.. Bu tozu annem gecen sene icip durmustu 8kg verdi ve sadece 1-2kg aldi oda haplari yüzünden..
bugun yediklerim,
sabah
1 avuc beyaz leblebi
ara
ihlamur
nane-limon
ogle
1 kucuk kepekli sandvich
ara
1 muz
4-5 cilek
hiicc istahim yokk
Aksama patates ye (haslanmis) ve gerekiyorsa bir muz daha ye. Muz bagirsaklari toparlar.Neredeyse birsey yememissin bugun duzgun.
cnm eve gider gitmez patates haslicam,
beyaz peynirle yicem.
muz da yerim.
gercekten de bisey yemedim sayilir.
aksam da doktora idicez esimle konustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?