50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlaaaaaaaaaaar ben geldim...
Bugün yediklerim...
Sabah:Süt ile Toz karisimi
Öglen:Salata,Kraker ve kurutulmus Üzüm
Birazdanda Spora baslicam ya ben 54olmusum bu sabah tartildim tarti dogru tartsaa ya 4kg vermek istiyorummmm...

Kizlaaaaaaaaaaar ben geldim...
Bugün yediklerim...
Sabah:Süt ile Toz karisimi
Öglen:Salata,Kraker ve kurutulmus Üzüm
Birazdanda Spora baslicam ya ben 54olmusum bu sabah tartildim tarti dogru tartsaa ya 4kg vermek istiyorummmm...

ne sabha kahvaltın ne öğlen yemeğin var..

böyle veremezsin versende fazlasıyla alırsın.

öğünlerine dikkat et lütfen..

ara öğünede

bugun yediklerim,

sabah
1 avuc beyaz leblebi

ara
ihlamur
nane-limon

ogle
1 kucuk kepekli sandvich

ara
1 muz
4-5 cilek

hiicc istahim yokk

ne sabha kahvaltın ne öğlen yemeğin var..

böyle veremezsin versende fazlasıyla alırsın.

öğünlerine dikkat et lütfen..

ara öğünede

3-4haftada 5kg verdim ve benim ictigim toz zaten diyette yardim eden birsey zararli olsa icmezdim hatda doktorumada danistim bana yalan söylicek hali yok ve sindirim sisteminde baya yardimci oluyo ve acikmiyorum canim birsey yemekte istemiyor.. Bu tozu annem gecen sene icip durmustu 8kg verdi ve sadece 1-2kg aldi oda haplari yüzünden..

tozuna birşey demiyorum anlamıyorumda zaten..

ben öğünlerinden bahsettim..

sen bilirsin.

ben de 53.9 u ördüğüm zaman 2 tabak makarna yemiştim.
[

canım kilon kaç bildirim yapmadın verdin mi? diğer arkadaşlar aysima, ulkerk, zukneddin, bugün kilo bildirim günü, tartılıp kaç kilo olduğunuzu ve ne kadar verdiğiniz bana msj atarsanız listeye ekliycem,
şimdi kaçtım işler beni bekler

canım tozuna bişey diyemem bende ama bana sorarsan ben öle şeyleri ağzıma bile almam.
biz burda normal yemeğimizi yiyoruz ama az yiyoruz. birde ara öğünü sıkı takip ediyo arkadaşlar.
ben çalıştığım için malesef pek ara öğün aklıma da gelmiyor pek açıkcası.

Dün baya yedim dogum günündeydim 1kücük kase Domates corbasi kisir makarna salatasi ve pasta yedim yani bugün menüm böyle 2günden beri cok kötü tikayip durdum kendimi.. Ya birsey sorcam carsamba günü 50mekik cektim dün 100 bugünde 100 karnim cok kötü agiriyo ama mekik cekerken neden bi bilen var mi aralarinizda.???

parasetamol iyi geldi,

usumem gecti.. atesim 36,5 dan 36,2 ye dustu simdi..

kizlar ksura bakmayin saglik sitesine cevirdim burayi ama panik oldum, yarin yola gidicez, cok uzuldum hasta olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…