ben de denemek isterim. dans etmeyi çok severim ben. üniversitedeyken salsa yapıyordum. hey gidi gençlikopuyorumnanaktan
derhal indirilüversünnni
Teşekkürler kuzum kaydirigubbakcemile3 Yaw aslında menüm direkt kaçamaktan oluşuyo, daha doğru düzgün kahvaltı yapmadım ama hastalıkla alakalı... Bugün sadece abur cubur yedim, dün de börek + abur cubur... Normal yemek hazırlamaya üşendim ne yazık ki, ama sağlıklı beslenmeye tekrar başlıcam. Yoksa beni kovarsınız :kedi:
El atalım zuzucum, sen yavaş veriyorsun sanırım, ama inan ben de 56 lı kiloda 3 hafta falan takıldım. Olay cozutmadan direnmeye devam etmek. Spor da yapıyorsun sen. Elinden geleni yapıyorsan, tek yapman gereken kilo vermeyi beklemek. Bi de kendine tartı al ve cıbıldanak tartıl bir an önce, motive olursun yerimseniben
Aslında düşünüyorumda sağlıklı beslenmeye başlamadan tartda gördüğüm son rakam rakam 65 ti. 27 aralıkta tartılmıştım. neredeyse 6 ay 9 kilo. böyle bakınca gayet yavaş ve sağlıklı vermişim gibime geliyor..boshayallersmile
cok iyi vermissin o zaman. .. bu arada en yumusak koc sendin sanirim su ana kadar... az kizdin bize...
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Sana ticker yapak bir an önce, böyle kilonu kafaya sokamıyom :)) Sen zaten 54 değil miydin? Yoksa kilo verdin mi :uhm:iyi cnm sen nasilsin bakim?? Gecmis olsun ve tebrik ederim bende ne yazikki 54kg olmusum ya.. =( günde 100mekik cekmeye basladim karnim feci aciyo...
:))) Niye yaw, dans etmek güzeldir, sen kendini güzel hisset, ritme kaptır, elbet hoş gözükür :lepi: Oooo o kadar kurstan sonra kesin bişiler yerleşmiştir, ben de salsa yapmak çok istiyom :dance:Dulci cim guzel valla da ben bi kendimi izlemek istiyorum yaparken.... yaptigim odada ayna yok. aynaya baksam yaparken aninda vazgecerim zaten. bir de sozde salsa ve latin dans kursuna gittim bir sene. bu kadar mi ogrenmisim yani diye soylenerek yapiyorum.
merhaba dulcineacımmm.
geçmiş olsunn..pepperde hasta senin gibi
bugun yediklerim,
sabah
1 avuc beyaz leblebi
ara
ihlamur
nane-limon
ogle
1 kucuk kepekli sandvich
ara
1 muz
4-5 cilek
hiicc istahim yokk
cok normall. benimde su an 36.7 ve hasta degilim
peppercim 36,5 ateş yüksek değildir, normal vucut ısısıdır 37'ye kadar. endişelenme...
evet gidip güzelce karnını doyur, dinlen hiç birşeyin kalmayacak...hihoyyyt
benim esim cok sever. evde acar muziigi kaldirir beni baslar dans etemeye. ben de baya gelistirdim kendimi eskiden cok utanirdim. simdi onca kurstan ve esimden sonra biraz daha acildim tabii..daha beterdim.:))) Niye yaw, dans etmek güzeldir, sen kendini güzel hisset, ritme kaptır, elbet hoş gözükür :lepi: Oooo o kadar kurstan sonra kesin bişiler yerleşmiştir, ben de salsa yapmak çok istiyom :dance:
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Sana ticker yapak bir an önce, böyle kilonu kafaya sokamıyom :)) Sen zaten 54 değil miydin? Yoksa kilo verdin mi :uhm:
53-54düm pazar günü ama 2günden beri homini girdlak yani yaa...
Aslında düşünüyorumda sağlıklı beslenmeye başlamadan tartda gördüğüm son rakam rakam 65 ti. 27 aralıkta tartılmıştım. neredeyse 6 ay 9 kilo. böyle bakınca gayet yavaş ve sağlıklı vermişim gibime geliyor..boshayallersmile
benim vucut isim dusuktur normalde, 35,7-36 cikar hep.
ama dogru 36,5 yuksek degil diy mi.
valla kizla hastalik hastasi miyim ben yoksa yaa
ben de denemek isterim. dans etmeyi çok severim ben. üniversitedeyken salsa yapıyordum. hey gidi gençlikopuyorumnanaktan
Katılıyorum kuzucum, şu an kilo listem elimde yok ama grafikten de belli oluyo, baya yavaş verdim ben de...
9 kilodan sonra senin kilo verişinin biraz yavaşlaması da gayet normal. Hem böylelikle sarkma olma ihtimali sıfırlanıyor bayanssulusmile sempatiksalakcinni Buarada ben de 3 ayda 6 kilo.
Ya birsey sorcam ben günde 100-200mekik cekmeye basladim ve karnim feci bi sekilde agiriyo normal mi bu?? Ve ne yazikki hic bi egzersiz dogru dürüst terletmiyoo beni Halaya Horona ve Kolbastiya devam demektir bu benim icin...
benim vucut isim dusuktur normalde, 35,7-36 cikar hep.
ama dogru 36,5 yuksek degil diy mi.
valla kizla hastalik hastasi miyim ben yoksa yaa
Normal. cektigin mekik ise yariyor demekki. zaten cardio ile desteklemen lazim mekigi...
evet bende onu diodum klike..
ya kimse kaçamak yapmadı bu hafta.
yada ben çok kötü bi koçum kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan Ay süper :lepi: Uzaktan bakınca acaip hoş gözüküyonuz :teytey:benim esim cok sever. evde acar muziigi kaldirir beni baslar dans etemeye. ben de baya gelistirdim kendimi eskiden cok utanirdim. simdi onca kurstan ve esimden sonra biraz daha acildim tabii..daha beterdim.
Hııım, o zaman neymiş, kilo verdiğini görünce cozutmayacakmışız. Biara ben öyleydim de akıllandım, kuzucum çok iyi bilir beni. Hatta bu yüzden tartılmamayı düşünmüştük biz.53-54düm pazar günü ama 2günden beri homini girdlak yani yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?