50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:tomato::tomato::tomato:

ahaaa
öyle rezil menün olursa klikcimmm
koçtan böyle çürük domates yersin iştee.. :çok üzgünüm:
ama koçumm şimdi,benim hedef kilom başta 55 idi
e vere vere ben hedef kiloyu 53 e düşürdümm
bugünde 53,3 çıktım tartıda
o yüzden şu aralar biraz rahat davranıyorumm
o kadarcık hakkım yokmudur ki?

parasetamol iyi geldi,

usumem gecti.. atesim 36,5 dan 36,2 ye dustu simdi..

kizlar ksura bakmayin saglik sitesine cevirdim burayi ama panik oldum, yarin yola gidicez, cok uzuldum hasta olunca..

peppercim yaa aman iyi ol
tatil burnundan gelmesinn...
inşallah sabaha turp gibi kalkarsınn :Saruboceq:

evet cnm,
belki bi igne yaparlar ya da serum verirler de rahatlarim.

bu arada sen 52,3 musun, tartildin mi cnm?

yine iyi zayifladin bu hafta.
misafirlere ragmen.

evet. ama detoksatan sonra 51 dim. once de 52.5 yani uc haftada 200 gram vermisim naniknanik ama olsun...pilatesi biraktim on gundur gobek portledi. megersem pilates baya ise yariyormus gobek konusunda onu fark ettim.

anchusa,bu lotte berk de ne oluyorki diye sorcaktim kii
birde pump it çıktı :uhm:
ne oluyor bunlar acaba ?

lotte berk callan teyzeyle eskiden calisan ama sonra yollari ayiran bir ablamiz. callan teyze kadar itici degil. bir de daha kolay ve eglenceli.callan gibi birsey iste ama dedigim gibi o kadar cok kasmiyor.
pump it up da inanilmaz ter attirici (leslie birsey kalmiyor yaninda inan ki) bir dans videosu. Benim gibi dans etme ozurlu bir insan son iki gundur onu yapiyorum. ve sucuk gibi oluyorum. Paso zipliyorsun. en sonunda da esneme hareketleri var pilatese benzer.yalniz yaparken kendimi cok aptal hissediyorum. Cunku ben gercekten iyi bir dansci degilimndir. KEndimce yapiyorum diyelim....
Leslie ile pilatesi biraz degistirmek istedim de. zaten bir hafta on gundur spor yapmiyordum misafirler yuzunden, bunlara bir el atayim dedim

Son düzenleme:
ter atmak isteyenlere bu pump it up videosu cok iyi...yine sucuk gibi oldum ben.yedigim hurmalari da yakmis oldum

google yazınca çıkıomu linkleri?

iyi bakalım yufka yürekli koç affetti seni:roflol::roflol:
son gün hatırladım ama kimseye ceza vermedim ben
gider ayak bi kurban seçiyimsırnaşık şey

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan Nasılsınız?

Kilo almama kesin gözüyle bakıyordum, çünkü önceki günler tartıda baya fazla çıkmıştım amaaaa bugün 100 gram vermişim :lepi: 53 kiloyum hihoyyyt

Kola yasağımı bi kereye özel deldim ve hasta oldum -tatlicadiarzu- Dün özellikle baya kötüydüm, bademcik, ateş... vs. Bugün de halsizlik ve bademcik devam ediyo ne yazık ki boshayallersmile

Kilo veren herkesleri tebrik ediyorum hihoyyyt alkisalkisalkis

nerde indirdin onu anchusa? yine s e n d e z a y i f l a'dan mi?

nerde indirdin onu anchusa? yine s e n d e z a y i f l a'dan mi?

anchusa,bu lotte berk de ne oluyorki diye sorcaktim kii
birde pump it çıktı :uhm:
ne oluyor bunlar acaba ?

Kizlar s e n d e z a y i f l a d a n indirdim ikisini de...Pump it up da salsa caca ve mambonun temel adimlarini gosteriyor ve hiphopla karistirip yapiyor birsey..Ozellikle kalca icin cok iyi harekletleri var.Ise yarayacagini dusunduguim icin denemeye karar verdim.Butun gozeneklerimden ter fiskiriyor yaparken. YAslandim mi ne boyle seyler icin??? bir de guzel vucutlu cibil cibil danscilari gorunce gaza geliyorsun

dulcim tebrikler zuzum sen hakettin bunu..kaydirigubbakcemile5guclubacismile

neredeyse hiç aslında hiç kaçamak yapmıosun..

banada bi el at zuzum yavvv

Çok güzel bişiye benziyo sositososito :dance:

iyi cnm sen nasilsin bakim?? Gecmis olsun ve tebrik ederim bende ne yazikki 54kg olmusum ya.. =( günde 100mekik cekmeye basladim karnim feci aciyo...

Çok güzel bişiye benziyo sositososito :dance:

Dulci cim guzel valla da ben bi kendimi izlemek istiyorum yaparken.... yaptigim odada ayna yok. aynaya baksam yaparken aninda vazgecerim zaten. bir de sozde salsa ve latin dans kursuna gittim bir sene. bu kadar mi ogrenmisim yani diye soylenerek yapiyorum.

ben de denemek isterim. dans etmeyi çok severim ben. üniversitedeyken salsa yapıyordum. hey gidi gençlikopuyorumnanaktan

derhal indirilüversünnn

iyi bakalım yufka yürekli koç affetti seni:roflol::roflol:
son gün hatırladım ama kimseye ceza vermedim ben
gider ayak bi kurban seçiyimsırnaşık şey

Allah razı olsun koçumdannn Şeniz

merhaba dulcineacımmm.
geçmiş olsunn..pepperde hasta senin gibi

dulcim tebrikler zuzum sen hakettin bunu..kaydirigubbakcemile5guclubacismile

neredeyse hiç aslında hiç kaçamak yapmıosun..

banada bi el at zuzum yavvv
Teşekkürler kuzum kaydirigubbakcemile3 Yaw aslında menüm direkt kaçamaktan oluşuyo, daha doğru düzgün kahvaltı yapmadım ama hastalıkla alakalı... Bugün sadece abur cubur yedim, dün de börek + abur cubur... Normal yemek hazırlamaya üşendim ne yazık ki, ama sağlıklı beslenmeye tekrar başlıcam. Yoksa beni kovarsınız :kedi:

El atalım zuzucum, sen yavaş veriyorsun sanırım, ama inan ben de 56 lı kiloda 3 hafta falan takıldım. Olay cozutmadan direnmeye devam etmek. Spor da yapıyorsun sen. Elinden geleni yapıyorsan, tek yapman gereken kilo vermeyi beklemek. Bi de kendine tartı al ve cıbıldanak tartıl bir an önce, motive olursun yerimseniben
atesim 36,5 su anda yine,

yuksek mi?

Normal peppercim, ortalama zaten 36,5-37 oluyor vücut sıcaklığı. Ama kansızlık olabilir sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…